Hells Kitchen

Sitter här och myser i min välstädade lägenhet. =) Jag har köpt lösgodis och kollar på Hells Kitchen. Jag älskar verkligen Gordon Ramsay, han är grym och rolig. Idag har mamma, pappa och lillebror varit här och ätit middag. Det var jätte mysigt men jag fick jätte ont i huvudet. Om man bortser huvudvärken så är jag faktiskt nöjd med hur jag mår idag.

Imorgon ska jag åka iväg. Kommer bli hämtad här utanför kl 9 imorgon sen kommer jag inte hem förns på söndag tror jag. Kan ni förstå att det ska snöa imorgon?? Jag kan inte det. Har precis hämtat ner min vinterjacka från vinden men jag är inte berädd att börja använda den än.

Nu ska jag fortsätta mysa framför tvn.
=)

Dom gula löven är inte vackra längre.

Hallå!
Utanför mitt stora fönster är det bara grått. Allt är dött. Det hänger några gula löv längst ner på grenarna som kämpar men snart kommer dom också ligga på marken. Vart någonstans hittar du din inspiration när det ser ut såhär utanför. När allt är dött, grått och lidande utanför var hittar du då din vilja att leva? Har inte alls nån lust att gå ut. känner mig väldigt mysig hemma. Men jag är sjukt hungrig! Är så hungrig att det gör ont i magen och jag har självklart ingenting hemma. Måste ut och handla för jag kan ju inte svälta mig själv här hemma. Hoppas dom har delicatobollar på konsum! Är galet sugen på dom!! Nu måste jag bara ge mig själv kraft att dra mig upp ur soffan och klä på mig. Mycket varma kläder ska på för det ser väldigt kallt ut för lilla frusna jag.

Mår rätt okej idag! Känslorna håller sig på sin linje och ångesten är hos någon annan.

Ge mig en vinterdrog, ge mig sommarsnö.


"Och i ett ögonblick då allt står still
så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt
så får jag en chans att ge dig allt det du aldrig haft
Men var för feg
Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord
Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent
Nu är det för sent"

Idag kan jag andas.

Hejsan. Idag vaknade jag av att min lillebror ringde på dörren, Jag stapplade fram till dörren helt groggy och undrade vad han gjorde hemma hos mig på morgonen. Tydligen så hade dom ringt mig hela dagen och klockan var 2 så han ville bara kolla att allt var okej. När han hade gått fick jag lite energi så jag försökte städa lite men efter en kvart ungefär ringde xenia så jag var tvungen att prata med henne och efter det var min energi som bortblåst så jag la mig i soffan en stund och kollade på tv. Runt halv 5 ringde mamma och frågade om jag skulle hänga med till IKEA så jag klädde på mig och gick för att möta mamma och pappa. Hämtade även ett paket som hade kommit. I paketet var det ett par underbara skor som jag beställde för ett tag sen. Jätte mjuka och mysiga! Efter IKEA åkte vi hem till min syster och käkade hallon och blåbärs paj. Jätte gott!! Min storebror kom också dit, det var kul att träffa honom för vi har inte setts på typ 1 månad.

Kan säga att dagen har varit rätt okej! Framsteg!! Idag är jag varken glad eller ledsen utan bara tom och väldigt trött. Jag har inga skakningar i kroppen och jag känner att jag kan andas normalt.

Kram på er så länge!


Har någonting hänt sen 2001???

Den här dikten hitade jag precis när jag höll på att läsa igenom gamla dagböcker. Den skrev jag i december 2001, Då var jag väl 14 tror jag...

"Det gör så jävla jävla ont så det kan ingen någonsin fatta.
Jag vill bara skrika rakt ut, bara skrika och aldrig mera skratta.
Skrika rakt ut i den mörka natten där livet går vidare utan att bry sig om att jag lider alla helvetes förbannade kval så att hjärtat trycker ihop i mig.
Det är ingen hand, det är en klo av järn som kramar så hårt om mitt hjärta.
Det gör så ont, jag slits sönder i köttiga bitar, bara minnet och ensamheten blir kvar och så denna förtvivlande jävla smärta!"

Hur söt är inte det här bilden på mig och älskling??

Hittade den här bilden från på min systers blogg. Den är från i fredags när jag var där på kvällen och jag var tvungen att visa den. Söta Toto myser med moster.

Frances Bean Cobain

Hur stor har inte den här lilla tjejen blivit? Helt sjukt att hon redan är 14. Och vacker också! Hon liknar sin pappa!! Jag älskar Kurt och Nirvana mer en något annat band i världen. Ingen annan musik har följt mig i mina upp och nergångar så mycket. Många tycker att det är destruktiv musik men jag blir bara lycklig av den!

Sömnlös som vanligt.

Jag kan inte sova.. Som vanligt är det för mycket i mitt huvud. Sover ni?? eller är ni nattugglor som jag... Jag har haft en riktigt värdelös dag, inte gjort nånting, eller har jag det?? Gud mitt minne sviker mig, snart kommer jag inte komma ihåg nånting. ögonen svider men jag kan ändå inte sova. Men jag är glad så länge jag slipper ångesten för ett litet tag. Får panik över att jag ska till jobbet imorgon, jag vill ju bara stanna här inne i min lägenhet och gömma mig, men hur länge kan man göra det innan det blir konsekvenser? Har redan missat för många jobbdagar den här månaden så det kommer bli jäkligt lite pengar.
Nu ska jag nog försöka att sova lite.. Hoppas att mardrömmarna håller sig borta inatt.. När verkligheten är så vidrig låt mig då få drömma lyckliga drömmar.

Godnatt!!!


Hjärtat blöder och själen är svart....

Duktiga jag hade ju missat att ställa om klockan på mobilen så jag var på vårdcentralen klockan 2 istället för 3. Hon i receptionen tittade konstigt på mig, sen la hon huvudet på sned och sa "men lilla vän du ska inte vara här förns om en timme, någon har nog glömt att ställa om klockan." Jo "någon" hade ju gjort det. Jag hade ju ingen lust att sitta där och vänta så jag gick och köpte en kaffe och sen gick jag runt på konsum ett tag, jätte kul. Sen var det rätt mysigt att komma in till Lena. Det är skönt att jag har gått hos henne ett tag för nu ser hon på en gång hur jag mår. Idag syntes det nog från flera meters håll hur dåligt jag mår. Stapplade in hos Lena i mjukiskläder. Jag klagade på min konstanta huvudvärk och att jag hela tiden får skakningar i händerna. Lena sa att självklart har det att göra med att jag kräks upp nästan allt jag äter och att jag dessutom nästan aldrig dricker vatten och äter massa tabletter på det... Hmm jo det kan nog ha med det att göra...

Puss och kram och kärlek!!!!

Igår på båten


Förfest, Båt och utgång!!

Nu ska jag göra mig iordning för en helkväll med min syster och hennes roliga vänner!! Det blir först förfest hemma hos gulliga alexandra, Sen ska vi åka båt några timmar och käka middag och sen drar vi ut. Det blir en helkväll! Jag hoppas det blir kul! Det blir det nog.

Nu måste jag skynda mig!
Hoppas ni får lika kul!!!!
1000 pussar

Godmorgon!

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart dra iväg till jobbet. Ville bara önska er en bra dag!!

Jag är kompis med ett psykfall!!!

Idag hände en riktigt skum sak på jobbet. En stor tjock man kommer in och skriker på mig och först blir jag chockad men sen tror jag att jag typ känner människan på nåt sett och alla andra på jobbet trodde också det men sen inser jag att mannen är bara ett jäkla psykfall. så här lät det

Psykfall - (skriker) Tjaa tjaaa hur mår du gumman
Jag - Hej hej jo bra tack
Psykfall - Gumman fan jag vill att du ska vara med i min nya film
Jag - ehh okej vad e det för film
Psykfall - Min nya film den heter Fritt fall och har visats i 28 länder. Fattar du 28 länder!!! En humorfilm, det är helt galet dom skrattar bara dom ser mig. förresten kan du bara ge mig lite påtår på kaffet (Han hade precis kommit in och inte druckit nåt kaffe innan utan tagit en tom kopp från ett bord)
Jag ger honom kaffe och ska lägga upp mat till en annan gäst
Psykfall - Gumman kan du ge mig lite av den där grytan, bara lite så jag kan provsmaka
Jag - Den är tyvärr slut
Psykfall - men bara lite
Jag - Men asså den är slut
Psykfall - men lite bara, snälla
Jag - asså ledsen men den är slut
Psykfall - Okej men gumman du ska va med i min nya film alla kommer se dig i hollywood snart!!! Du måste ringa mig! Jag lämnar mitt nummer här.
Jag - (Skräckslagen och as garvar) ehh jo okej gör det.
Psykfallet lämnar sitt nummer med en autograf
Psykfall - Har du en avocado som jag kan få smaka på
Jag - Nää det där får du ta med hon i kassan
Psykfall - Okej okej men då tar jag den här croissanten istället ha det bra gumman ring mig!!!
och så går han utan att betala varken för kaffet eller croissanten. Så går han ut till sin bil där hans fru väntar på honom och då ser jag att dom är Zigenare. Alla vi på jobbet var helt chokade och skrattade så vi höll på att dö!! Fan va kul det var!!!



S.A.T.C

Jag har precis kollat på sex and the city filmen och gud vad jag älskar den!!! Såg den på bio i sommras och jag fick samma underbara känsla som nu. Därför köpte jag den, jag kommer nog kunna se den 100 gånger. Absolut en av mina favvo filmer.
Med det säger jag nu godnatt!!!

Marilyn Monroe

Sov ju som en gud inatt. Trodde jag skulle va vaken hela natten men inte då, Somnade runt 12. och sen sov jag ungefär 12 timmar. Dagen har varit väldigt dimmig idag! Jag har haft svidande huvudvärk hela dagen och självklart har inga tabletter hjälp. Det ända jag har gjort idag är att läsa min bok om Marilyn Monroe. Boken är på ungefär 1000 sidor så jag har hållt på ett tag med den och nu är jag i slutet. Kan inte lägga ifrån mig den, jag vill veta hur det slutar även fasst jag ju tyvärr redan vet det. Fan vad alla utnyttjade henne. Filmindustrin var ju vidrig och alla män som drogade och utnyttjade henne och sen tyckte att hon var äcklig. Jag har all förståelse för att hon tog livet av sig (om hon nu gjorde det) Hon tjänade ju inte ens några pengar på sina filmer, det var bara alla andra som tjänade pengar på henne. Hon var ju inte frisk heller. Marilyn hade Borderline och jag tror att hon hade andra saker också. Hon blev våldtagen som liten av hennes mammas "vänner" och hennes egen mamma försökte dränka henne när hon var 4 år. Det är helt sjukt! Vidrigast av alla männen var JFK. 
Annars har jag hämtat ut två par skit skor idag. Jag blev så glad över att mina skor hade kommit så jag gick ut även fasst jag har en sån dag när jag inte vill gå ut. Kom till affären och få stå där i en kvart medans han letar förgäves efter skorna  och jag blir irreterad över att dom är borta. Tillslut får jag gå hem utan skor hela den långa vägen och när jag kommer hem inser jag att jag har skrivit upp fel nummer så då får jag ju gå tillbaka hela vägen och sen får jag gå och släpa på världens största paket. När jag kommer hem öppnar jag paketet och tycker såklart att skorna är jätte fula. Eller inte fula men dom är verkligen inte jag! Dom såg inte ut som dom gjorde på bilderna. Så nu måste jag skicka tillbaka hela stora paketet. Onödigt att jag ens beställde dom, lilla impulsiva jag.
Jag har inte ätit nåt idag, försökte äta lite godis på dan men allt hamnade i toaletten. Tror jag ska försöka äta lite yogurt nu och sen kolla på en film.

Puss och kram


Me <3 Katrin

Idag kom Katrin Shulman (el föredetta) till jobbet och käkade med sin nya kille. Katrin var sjukt snygg, fett kaxig men ändå as trevlig!! Jag och sofia blev helt till oss eftersom båda vi älskar henne och jag var bara tvungen att säga hur cool jag tycker att hon är och hon blev jätte glad!!! Hon sa att det var kul att hon blev älskad nånstans iallafall och att hon har fått så jävla mycket skit den sista tiden. Hon var riktigt cool iallafall och nu älskar jag henne ännu mer!!!
Så annars idag har jag inte gjort så mycket, slutade jobbet åkte hem inser när jag kommer hem att jag har glömt mina nycklar på jobbet, får åka tillbaka hela skit vägen. Passade på att köpa ett as snyggt linne på weekday som jag ska ha i helgen. Kommer hem och får min lönespess från mitt gamla jobb och inser att jag inte kommer få nån lön därifrån.. Idioterna har gjort fel och skrivit att jag bara jobbat 1 dag. Aaaahhhhh jag blir galen!!!!! Gick och hämtade mina älskade syskonbarn och Joanna var sötare en någonsin och jag hade jätte mysigt med henne!!! Gick hem, inser att jag nu har glömt min mobil i min lillebrors jackficka. skiter i att hämta den utan går och lägger mig istället! Eftersom jag inte hade nån mobil så hade jag inte heller nån väckarklocka så jag vaknar upp kl halv 10 på kvällen. Har lite ångest men jag är jäkligt utvilad. Mötte brorsan för att få min mobil och så tog vi en liten promenad. Nu är jag hemma och ska kolla på en
film. Tur att jag är ledig imorgon för jag lär ju inte sova så mycket inatt.

Dröm sött!! Pussar

Surprise surprice

Nu har jag precis kommit hem efter jag har käkat middag hos syster. Jag är sjuuuuuuuuukt mätt!! Det var länge sen jag var såhär mätt.
Idag är jag glad!! Min gamla bästa kompis som jag har kännt längst av alla mina vänner kom in på jobbet idag av en slump, vi har inte pratat på typ ett år och hon hade ingen aning om att jag jobbade där. Det var jätte kul att se henne och vi satt och snackade jätte länge om allt som händer i våra liv. Man märker att det är verkligen sjukt mycket som händer på ett år ändå! Hon väntade på mig tills jag slutade och så hade vi sällskap hem. När vi skilldes av på tunnelbanan bestämde vi oss för att vi ska träffas snart! Gud alla våra nätter vi har suttit och druckit te och pratat om allt, framtiden, killar osv. Vi har verkligen ett förflutet tillsammans och jag har tänkt på henne så mycket under det här året så jag blev så glad när jag träffade henne!!
Nu ska jag duscha och sen ska jag titta på "What happens in Vegas" innan jag somnar.

Puss och kram på mina sötnosar!!!

Jävla idiot!!!

Jag är en sån jäkla idiot!!! Varför ska jag börja bråka med min mamma just ikväll när hon ska åka imorgon för en töntig
småsak!! Jag hatar att bråka med mamma så nu har jag sjukt mycket ångest över det och massa andra saker. Plus att jag kom på att jag börjar kl 7 imorgon så jag måste upp halv 6, Skit kul! Jag älskar verkligen måndagar!!!!!!!!!


Godnatt


Crazy eyes


Jag och Naddis


några bilder från i fredags som jag snodde från Denice


Mysigt höstväder!!

Hallå! Nu har jag varit ute på en myspromenad med mamma, vi gick förbi några som städade på tomten och dom hade ställt ut ett jätte fint bord som jag fick ta. Det var ett riktigt sånt här gammalt mormors bord, så nu ska jag måla det och så kommer det passa perfekt hemma. På väggen hem stannade vi vid ett fik så nu sitter jag med en kaffe latte och hallon och vanilj skorpor, mums!!
Kvällen igår var jätte mysig. Vi drog på fest i solna och det var jätte trevliga människor där, ingen av oss drack men vi hade kul ändå.
Ikväll blir det bara mys med mamma som åker till Serbien imorgon, Kul för henne, tråkigt för mig som skulle följt med om jag hade fått ledigt från jobbet vilket jag inte fick....

Kramar på er!!

möt mig i natten.....

Nu är Naddis här och vi är strax klara. En killkompis kommer och hämtar upp oss snart. Jag är jäkligt hungrig för jag har ju inte kunnat äta på hela dagen, Nadia har inte heller ätit så vi ska nog springa upp till konsum innan och köpa nån yogurt eller nåt... Jag hoppas att kvällen blir kul men det blir den nog för jag ska vara med massa underbara människor!!!

Kärlek

Sötisen


haha snabba glajjer


Hemma hos Denise


Nadia, Denise och Carro


Riktig bakisdag!!!!!

Nu har jag vaknat till liv halv 6 på kvällen! haha Jag och alkohol är fan inte vänner asså, fasst jag tror ju alltid att vi är bästisar och att jag tål hur mycket som helst. Igår kom Xenia hit efter jobbet och vi gjorde iordning oss tillsammans. Sen eftersom hon inte drack igår så tog vi bilen och hämtade upp Nadia i skanstull och sen åkte vi hem till Denise som bor på söder. Hemma hos Denise hade vi jätte mysigt! Drack vin, lyssnade på musik och snackade tjejsnack. Efter det drog vi till brunogallerian där vi mötte upp Naddisens pojkvän och hans kompis och så käkade vi middag där. Det blev mycket vin, shots och drinkar där och vi hade skit kul! Efter det drog vi till Berns där vi bytte klackarna mot converse och så dansade vi hela kvällen! En riktigt rolig kväll men idag har jag ju fått betala för att jag hade kul igår! Vaknade vid 11 idag med den värsta huvudvärken man kan tänka sig. Försökte att äta frukost men jag fick i mig 2 skedar fil sen höll jag på att spy så jag gav upp frukosten. Efter det mådde jag så illa så jag gick och la mig igen och har sovit tills nu!! Behövde verkligen det för nu e jag igång igen. Så ikväll är vi bjudna på fest. Jag, Nadia och förhoppningsvis Xenia ska dra på fest hemma hos en kille som fyller år. Nadia kommer snart hit och så ska vi göra iordning oss och det kommer bli skit kul men ikväll ska jag fan inte dricka en droppe! Ska ha roligt utan alkohol.

Hoppas ni också får det kul ikväll!!
Puss och kram

Hello babes....

Äntligen fredag!!! Naddisen ville ju gå till cafet ikväll men nu ska hon tydligen gå på dejt med sin kille istället, Lucky her!!! Så jag och Xenia har bestämt oss för att gå ut ikväll.. Men min kära vän X har ju en av sina konstiga ideer nu. Hon har bestämt sig för att inte dricka alkohol tills den 28e oktober, hon kommer på sådana här skumma saker ofta och sen finns det inget i världen som kan ändra henne. Iochförsig är hon rolig även om hon inte dricker. Men jag tror inte att jag tänker sitta och dricka själv.. Vi ska nog äta middag nånstans iallafall sen får vi se vad vi gör. Kanske sitter jag hemma även denna helg och slösar bort min ungdom som en tant... Men jag hittar ju ingen kärlek hemma i min 1a precis, och kärlek vill jag ha!!! Massor!! Så jag ska nog dra ut partyklackarna som ligger långt in i garderoben och så ska jag ut och slira ikväll!!
Nu ringde syster och bad mig hämta min busunge Victor från dagis, då blir det lite lek också! Perfekt att träffa min lilla toto idag han gör ju mig alltid på så bra humör, då blir det ingen ångest ikväll förhoppningsvis.. Får se vad vi gör, kanske går och köper glass även fasst det är kallt...

Vad händer i era liv idag??

Och dej älskar jag fan mest av alla!!!


Jag och mitt risiga hår.....


Jaaag i daaag... =)


Today.

Idag åkte jag och Xenia och hälsade på underbara söta fina Alexandra på sjukhuset. Vi satt där ett tag och pratade och sen gick vi till en pizzeria i närheten och käkade pizza. På bussen på väg hem fick jag massa ångest och kände mig nedstämd, förmodligen av att vara på sjukhuset så Xenia föreslog att vi skulle gå och fika i slussen och det var jätte mysigt och det gjorde mig på mycket bättre humör! Efter det tog vi en promenad i slussen och pratade om allt möjligt.
Nu har jag precis städat lägenheten och diskat. Det är konstigt att man inte märker hur stökigt det blir när man mår dåligt men nu är det fint igen! Ska tvätta och dammsuga imorgon. 
Nu ska jag titta på criminal minds med mitt favvo te och ben & Jerrys

See you!!! 

Good mornings

Jag har precis vaknat. Halv 2 det är helt sjukt!!! Jag måste ha varit riktigt trött. Vaknade iallafall utan ångest och jag känner i hela kroppen att jag mår bättre idag! Nu ska jag äta soya yogurt och melon till frukost sen ska jag gå ut och gå en promenad.
Just det, lilla impulsiva jag beställde 2 par skor igår och nu har jag lite panik för det. Skorna är as snygga men tänk om dom inte passar.. Aja jag får ta det när det kommer!!

Ha det bra! Puss och kram!!!

Indiskt... njaaaa

Att träffa Lena idag gick riktigt bra. Hade lite ångest över att träffa henne innan men när jag väl satt där med en kaffe i handen kände jag mig helt avslappnad och babblade på. Mamma följde med mig dit för stöd och det tror jag fick mig att känna mig säkrare av att ha henne utanför. Efter det gick vi en långpromenad runt vattnet hem och så gick vi förbi Ica och jag handlade massa gott och några tidningar så när jag kom hem la jag mig i soffan.
Mamma och jag gick förbi en indisk restaurang när vi gick hem idag så vi bestämmde oss för att prova den ikväll. Men usssh vilken besvikelse!!! Det var inte alls gott, inte äckligt men det smakade typ inget.. Tråkigt..
Shoppade lite smink också idag, Kände mig så ful och blek som man oftast gör när man mår dåligt. Så det blev mascara och faundation. Jag använder aldrig faundation men jag tycker det är snyggt på andra så jag ska prova nu. Jag känner mig verkligen bättre nu och förhoppningsvis är det på bättringsvägen. Pappa kommer till Sverige om 2 veckor och då vill jag ju må bra.

Nu ska jag titta på en film som jag har köpt, Den vite samurajen..

Puss på er!!!

Vilken färg har själen?

Vaknar av att solen och det fina höstvädret strålar in igenom fönstret. Utanför fortsätter världen att lysa men här innanför väggarna är det mörkt, kolsvart och iskallt. Tog lång tid innan jag fick kraften att ta mig upp ur sängen och "starta dagen". Inte för att jag kommer göra nånting idag, Kommer förmodligen gå och lägga mig snart igen för att jag inte orkar vara vaken. Mina tankar har slagsmål i mitt huvud och det sressar mig. Jag ska vara hos Lena klockan 3 och jag vet inte hur jag ska orka ta mig dit. Jag har tagit ledigt från jobbet resten av veckan så nu ska jag försöka kämpa mig upp över ytan igen.

Kärleken väntar där utanför och livet har så mycket mer att ge. Så varför sitter jag då instängd i en bur där någon har kastat bort nyckeln.. Varför är det så svårt att flyta på ytan utan att sjunka...

En dag till..

Nu ringer väckarklockan för 11e gången och jag vill bara kasta ut den genom fönstret!! Jag har haft en jätte jobbig natt och inte sovit så mycket. Var uppe kl 3 inatt och letade som en galning efter min mobil som låg vid sängen där jag alltid har den på natten. Tror att jag gick lite i sömnen.
Vaknade av att min psykolog Lena ringde mig och frågade hur jag mår. Känns lite som ödet att hon ringer just idag.. Det var skönt iallafall så jag fick prata av mig lite och även boka in en tid med henne imorgon.

Hoppas att ni får en bra dag underbara!!


Hoppsan...

Sorry mamma att jag skrev mötter (hon kommer bli arg) haha det blev fel!!! Jag kan stava till möter!!

Min Kurtan där bak....


Tjingeling!!

Nu drar jag och mötter Naddisen och hennes killkompisar i stan.. Xenia kommer sen. Hoppas ni får en bra lördagskväll!!!

En bild som jag hittade på mig och Ida från i sommras..

 Fyfan vad trasiga vi var den här dagen!!! Har aldrig varit så bakis i hela mitt liv tror jag...

Hahahaha


Jag och Victor när vi åt frukost i sommras.. Han e på väg...


Första gången älskling fikar!! =)


Luuutaaaas


Visst är han söt gulle!!!!


Waa Waa Wii Waaa

Mamma och jag käkade mysfrukost idag med ciabatta och te som smakade persika och grädde, mums!!! Efter det slocknade jag i kökssoffan i en timme tills mamma väckte mig för att vi skulle gå ut och gå promenad. Det tog ett tag för mig att gå upp, låg i soffan och skrek i sömnen att hon skulle låta mig sova men hon ger sig aldrig. Skönt att komma ut iallafall. Syster och Lucas följde också med ut och vi gick en lång promenad och sen fikade vi på ett mysigt fik vid vattnet. 

Nu ska jag in i duschen och sen ska jag åka till Xenia och vi drar nog hem till Nadia sen.  

Kramar 

Självklart borrar man på en lördagsmorgon!!!

Jäkla grannar asså dom måste ju för fasen veta om att man inte borrar kl9 på en lördagsmorgon, annars är dom ju helt etferblivna!!! Och spika upp massa jäkla tavlor. Nu har jag legat i sängen och skrikit alla fula ord jag kan ett tag och dom har faktiskt slutat!! Jag är inte den som klagar på mina grannar! Dom får gärna ha galna festen hela natten men fan låt mig sova på morgonen!!

Godmorgon förresten, Hoppas ni har vaknat fridfullt!! Eller så ligger ni säkert fortfarande och sover för att ni inte har efterblivna galna grannar!

<3

Jobbig dag!!!

Hej alla underbara!!! Har precis vaknat efter att ha sovit lite efter att jag kom hem från jobbet. Jobbdagen var ett helvete!! Massa skit som har hänt! Varför kan det liksom inte fungera när tjejer gör nåt tillsammans. Jag har alltid sen jag var liten råkat ut för tjejers äckliga spel och alltid hamnat i mitten. Alltid någon som inte kunde leka fler en 2! Jag stod alltid i mitten och fattade ingenting. Innan jag flyttade hit där jag har levt större delen av mitt liv så växte jag upp i ett villaområde där det inte fanns några barn, Jag lekte endast med min lillebror eller tanten som bodde i huset brevid som alltid bjöd på läskiga gröna gele godisar. Jag fick en chock sen när vi flyttade hit och jag fick en kompis som bodde i samma trappuppgång som jag bara kunde springa upp till när jag ville. Problemet var bara att hon var min bästa kompis 1 dag och sen nästa dag fick jag inte vara med henne för då lekte hon med en annan kompis. Jag kommer fortfarande ihåg hur mycket jag grät när jag inte fick gå med dom till skolan utan dom bara skyndade sig förbi min dörr. Detta har absolut inte varit bra för mig! Sen kommer man upp i tonåren och man får höra alla möjliga konstiga saker om sig själv, att man ska ha snackat skit om den o den och även massa (fördetmesta) osant skitsnack om sig själv. Jag har jämt försökt att inte dras med i denna onda cirkel. Har alltid dragits och klickat bättre med killar! Nu på jobbet är det samma sak, den o den har snackat skit, hon ska ställas mot väggen, hon har tittat otrevligt på mig yadi yadi yada!!! Jag orkar inte!! Snälla väx upp vi är vuxna nu eller iallafall snart!!! Grejjen e att jag fortfarande får en klump i magen när sånt här händer och jag tar väldigt illa vid, antar alltid att det handlar om mig och får panik och tycker det är jätte jobbigt!! Var tvungen att ringa mamma när jag slutade och hon kom och mötte mig. Så fort mamma kramade mig började jag gråta.. Klumpen släpptes lite. Vi gick till en liten choklad butik som gör egen choklad, den är svindyr men så jäkla god! Haha tanten som jobbade där var rolig varje gång jag sa att jag ville ha 1 sak så la hon i 2 i smyg!! Hon vill att jag ska bli tjock!!! Eller iallafall ville hon att vi skulle betala mer.... Författaren Denise Rudberg var i choklad butiken med alla sina 13 barn el nåt. Dom köpte as mycket choklad och hon tittade jätte mycket på mig.. Vet inte varför lite läskigt.... ;)

Har ni nåt tips på vad man kan äta till middag ikväll? Kan inte bestämma mig vad jag är sugen på... Ska man vara hemma eller gå ut ikväll? hmmm Xenia ville gå och fika, Får se vad det blir..

Tack för att ni har lyssnat på mitt gnäll ett tag! Ha en mysig fredagskväll!!

Vakna upp från koman nu!!!

Är så jäkla sjukt trött! Jag känner mig som en zombie som går runt på gatorna! Sov mer en 12 timmar inatt, vaknade och åt frukost, gick och la mig igen och sov en timme. Gick och hämtade Nanna och sen hem och va händer, Jag somnar igen. Nu kommer jag ju inte att kunna sova inatt för att jag har sovit hela dan och sen ska jag upp och jobba halv 6. Jag ser inte fram emot den här fredagen!! Nu har mamma lovat att komma hit med lite filmer som jag kan titta på inatt om jag inte kan sova.. Pratade med Xenia förrut och gnällde otroligt mycket över mitt sötsug och hon påminner mig om att jag skulle börja mitt nya liv idag... Faaan åt helvete med det här nya livet jag vill ha choklaaaaad!!! nja jag hoppar nog chokladen men jag sitter nu och proppar i mig vanilj kesella med hallon, mums!!!! Man kan smula digestive kex över också, då blir det extra gott!!!

Godnatt!!!

Nanna griseeeen


Torsdag idag...

Kunde inte riktigt komma på vad det var för dag när jag vaknade.. Sov så jäkla sjukt inatt! Har sovit nästan 13 timmar inatt och jag kunde verkligen inte gå upp. Har drömt jätte konstiga och läskiga drömmar också! Usssh

Nu ska jag dricka te och vila lite, Stor ansträngning det här att vara vaken liksom... Sen ska jag dra ut på en powerwalk och efter det hämta min fina systerdotter nanna i skolan!! Det är så mysigt att få vara ensam ett tag med min flicka! Hon börjar bli så stor nu!!

Hoppas alla mår bra, mig är det lite sådärr med idag.. Känns tomt och tråkigt! Kan nog bero på vädret kanske..
Pussar

The first day of the rest of your life..??

Inte riktigt så seriöst men idag har jag börjat med nya vanor.. Ska försöka iallafall, Börja äta nyttigt och träna.. Har varit inne i en dålig period och det känns och syns!! Ända sen jag var tonåring har jag haft svårt med mat. Har aldrig kunna hitta en bra balans. Vissa perioder hård bantar jag, äter nästan ingenting och tränar som en galning sen går jag in i en annan period där jag kan äta precis vad som helst. Och mycket!! Överdriver allting och äter så mycket att folk reagerar. Har varit inne i en sån period nu men jag vill sluta! Man kan ju inte äta kokosbollar till frukost liksom.. Har även  haft perioder där jag har suttit lutad över toalettstolen varje gång jag har ätit.. Jag och mat har aldrig varit vänner! Min psykolog kom fram till att jag har haft ätstörningar sen tidig tonår och jag blev inte direkt överaskad.. Ikväll har jag ätit blåbärssoppa till middag... känns som jag lever på blåbärssoppa.. Jag vet att det inte är bra men jag var inte hungrig när jag vaknade och nu när magen kurrar känns det som att det är försent att äta...
Imorgon är jag ledig så då ska jag börja dagen med en powerwalk runt mälaren. Man mår så bra när man har promenerat på morgonen, gjorde det alltid förrut och man märkte det på mina humörsvängningar. Efter det ska jag äta en banan och havregryns shake som jag och emilia drack varje dag i Brasilien.

Just det har precis kollat klart på Cloverfield och jag kan verkligen rekomendera den!!! Den var sjuuuuukt bra!! Ni måste se den! Lite samma stuk som blair witch projekt fasst inte läskig utan mer otäck och jävligt cool!!!

Godnatt!!!

Nära döden upplevelse!! el nåt.....

Hallå hallå!! Hur mår ni idag?? Jag har precis vaknat. Jag gick upp halv 6 imorse för att gå till jobbet, Inte okej!!!! Jag vet att jag säkert är jätte fånig och att flera säkert går upp såhär tidigt varje dag men jag tycker att det är helt sjukt jobbigt och depremerande att gå upp så tidigt! Det är fortfarande mörkt ute. Jag blir alltid osäker när det är mörkt när jag vaknar om jag verkligen ska gå upp eller om jag går i sömnen, haha för några år sen så gjorde jag det jätte ofta, gick upp började göra frukost, ubland hann jag tillochmed äta frukosten innan jag insåg att klockan var typ halv 2 på natten. Då var det bara att gå och lägga sig igen. Därför gick jag och la mig när jag kom hem och sov i två timmar. Annars hade jag inte fungerat ikväll, Och ikväll ska jag titta på film med världens bästa lillebror. Cloverfield ska vi se, hoppas den är bra!

Idag efter jobbet hände det en så sjukt läskig (och lite pinsam) sak. Jag är sjukligt rädd för kråkor. Jag vet jätte pinsamt men jag blir paralyserad varje gång jag ser en svart jäkla anabola kråka(jag kallar dom anabola kråkor för att dom e så jäkla stora). Jag trodde iallafall att min rädsla hade tonats ner lite men idag efter jobbet gick jag och mötte mamma för att ta en promenad i det fina vädret på gärdet. Mitt när vi går på gatan så hör jag ett splash och tittar upp på lyktstolpen och ser en anabola kråka sitta där. Så jag ropar "mamma den där jäkla kråkan har precis skitit rakt ner, hade vi gått en halv meter framför hade vi fått det i håret. Mamma fortsätter att gå men jag tittar kaxigt på kråkan som om jag tror att den ska säga förlåt istället öppnar den sin meter långa näbb och fräser eller hugger (kan inte riktigt bestämma mig) mot mig, den tittar på mig med sina svarta ögon och jag får panik börjar skrika och kastar mig därifrån rakt ut i gatan och mamma skriker "akta bilarna". Mamma tar tag i mig och får lugna ner mig. Jag kände mig som om jag skulle svimma. Kunde inte röra mig och var helt paralyserad. Efter det gick jag som en paranoid psykpatient och kollade runt efter kråkan eller nån av hans vänner som skulle flyga i en klunga rakt emot mig och hacka ut ögonen på mig. Mamma sa att jag var töntig och det är jag ju men man kan ju inte rå för det man är rädd för... Det var så himla fint iallafall när vi gick nere vid vattnet, solen strålade och löven var aldeles gula. Blev så arg att jag inte hade fått med mig kameran! Det hade blivit en jätte fin bild!!
Idag var det några från tidningen Solo på jobbet, dom skulle klippa och färga håret och göra nåt repotage på klippoteket, Kul! Hon chef redaktören Karin eller vad hon heter och Elin Kling var där. Åhh jösses vad smal den där Karin är!!! Hon såg ut som en 7 åring i kroppen..

Nu ska jag äta blåbärssoppa och sen ska jag möta lillebror.
Puss och kram darlings!!!

En liten bild innan jag drar iväg till jobbet


Rise and shine

Har gått upp nu och inte försovit mig men jag är fasen inte pigg!!! Vaknade till ett riktigt höstväder. Dimma och massa gula löv, rätt mysigt!

Hoppas ni får en dunderdag!!!

Äntligen hemma...

Kom precis hem från min syster. Drog dit efter jobbet för att hälsa på barnen och ge henne en present som hon förtjänar!!! På jobbet var det rätt lite att göra hela dagen. Xenia kom dit vid halv 7 och höll mig sällskap. Jag gjorde bort mig lite idag, Ni vet top model Freja, hon kom in på cafet ungefär 2 minuter i 7 och vi stänger kl 7  och jag hade redan bytt om och så frågade hon mig - När stänger ni da? Jag svarar att vi stänger kl 8 men idag stängde vi lite tidigare för vi hade haft det så lungt. Haha jag vet inte varför jag sa att vi stängde kl 8, vi har alltid stängt 7. Hon måste ju tro att jag e knäpp som säger att vi stänger lite tidigare när det är en hel timme tidigare.. Hon var jätte söt iallafall men hon såg jätte ung ut!
Annars har det inte hänt så mycket mer. Xenia ville pimpa upp min present till syrran genom att måla läppstift och göra massa pussmunnar och skriva jag älskar dig med rött läppstift haha jag tyckte det såg rätt äckligt ut men ändå gulligt!! Nu ska jag titta på The notebook igen! Har drömt om Noah hela dagen. Så nu blir det mys i soffan med kokosbollar som jag snodde med mig från jobbet =)

Puss och kram!!


Bråttom!!!

Aaaaaahhhh nu har jag försovit mig igen hahaha jag blir galen på mig själv!!! Nu måste jag stressa som fan så jag inte kommer försent till jobbet! Får bli osminkat idag igen... Och frukost hinner jag inte äta men jag ska dricka lite blåbärssoppa.
Nä nu måste jag skynda mig!!! Ha en trevlig dag!!!
Puss

Jag vill haaaaaaaa!!!!!!


Min Noah!! Jag älskar honom!!


Kärleksångest!!!

Nu sitter jag här med sån jäkla kärleksångest!!! Har precis tittat klart på The notebook och som vanligt kan jag inte låta bli att gråta lite och bli sådär varm i hjärtat som man bara blir åt riktig kärlek!! Undra om man någonsin kommer att få uppleva sådan kärlek? Jag älskar att vara förälskad!! Kär har jag bara varit en gång och det var ingen nyttig kärlek för mig, mer som en besatthet. En hat/kärlek. Men finns det nånting bättre en att vara förälskad? Att ha fjärilar i magen och le som ett litet barn varje gång någon nämner hans namn.. Vill ha det nuuuuuuuuuu!!! Det är slut på ensamheten! Måste ut och leta och inte sitta hemma och vara bitter som en tant och tro att jag kommer träffa på kärleken på konsum liksom. Men var hittar man igentligen kärleken? Man kan ju inte dra hem nån från krogen 5 i 5 precis och tro att det är ens livskamrat.. Jag vet att man oftast träffa kärlek i skolan och på jobbet och det är faktiskt sant! Träffade min första riktiga pojkvän i 1an på gymnasiet och på jobb har jag träffat många killar för man lär känna folk på ett annat sett! Men om man jobbar på ett cafe på östermalmstorg där man börjar jobbet kl 7 på morgonen så man ser ju ut som ett lik, blek med rödsprängda ögon och en ruffsig bulle på huvudet och man inte har några planer på att ta upp skolböckerna är det kört för mig då? haha kommer nog att få fortsätta drömma om att min drömman ska kliva in på konsum, att vi ska titta på varandra och det ska va love at first sight.... Jo jo det kommer hända!!!

Ha en trevlig och förhoppningsvis snabb jobbvecka! Pussar!!!!!

Godmorgon världen!!

Har precis vaknat. Vägrade följa med mamma till skärgårn. Fan det e ju storm ju!!! Sov ut i stället. Jag hatar sånt här väder när man måste gå ut men jag älskar sånt här väder när man får vara inne. Och det får jag idag!! Jag ska dricka te, äta godis och kolla på film! Hyrde the notebook igår, Det är absolut en av mina favoriter! Så himla underbar film!! Gråter som ett barn varje gång jag ser den. Jag undrar om det finns sån stark kärlek? Var finns den?? JAG VILL HA DEN!!! Ska mysa hela dan iallafall och sen ska man ju ladda upp för ännu en tråkig jobbvecka...

See you later goodies!!!

Lockigt!!


..

Vad tycker ni??

Curly..

haha nu har jag spenderat 1 timme med att locka håret. Jag fick ett ryck och ville verkligen ha lockigt hår. Ska sätta in en bild för jag tycker det blev as snyggt!!! Värsta jessica simpson lockarna. Men jag kan inte ta bild nu för batterierna är slut på kameran..
Vad ska ni göra ikväll da?? Mamma vill att jag ska följa med henne ute till skärgårn imorgon bara över dan och det kan jag väl göra. Men det betyder att det inte blir nån slirig partykväll ikväll. Drar nog hem till syrran som ska ha några kompisar hemma och sen drar jag nog hem till mami och kolla på film..
Ciao

Min bästis!!

E hon inte så himla söt?? Och hon är otroligt nog singel också fasst inte länge till tror jag om vi får följa vår kvinnliga intution hahaha

Bästaste finaste älsklingen!!


Fredagsmys!!

Hejsan!! Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit hos xenia sen igår. Hon kom och hämtade mig efter personalmötet och så drog vi hem till Nadia för att ha tjej kväll och baka kanelbullar.. Det var jag, Xenia, Nadia, Alec, Denise och Carro. Efter ett tag kom det fyra killkompisar till Nadia dit så det blev inte riktigt nån tjej kväll men vi hade det as mysigt! Vi bakade bullar(som tyvärr blev brända men vi åt dom ändå =) och kollade på film.. När vi skulle hem på natten bestämde jag och Xenia oss för att dra till shell med hennes bil. Xenia hade klagat på bilen hela dan och sagt att den skulle gå sönder när som helst och tror ni inte att den gör det kl 3 på natten på shell!!! Det är typ en halv timmes promenad hem till xenia från shell också. Det slutade med att xenia ringde nadia som ringde sin kill kompis som fick komma och hjälpa oss och som tur var gick den igång efter ett tag. Jäkligt pinsamt var det iallafall!! När vi väl kom hem la vi oss på en gång med varsin skvallertidning och somnade rätt snabbt. Vi vaknade kl 1 idag så vi var ju jäkligt utvilade. Direkt när vi vaknade drog vi ner till ett cafe och drack latte och käkade kanelbullar, Nadia kom också dit. Efter det skulle xenia träffa sin pappa i stan så jag drog hem. Nu har jag damsugit hela lägenheten och sprutat min goda doft sprej som jag fick av min syster i present. Så nu luktar det underbart i hela lägenheten. Mamma hade varit här idag och lämnat en blomma och en påse citron skorpor så nu ska jag dricka te och käka skorpor och läsa bloggar! Jag såg Elin Kling igår utanför mitt jobb och hon var så jäkla snygg så jag blev heeelt hypnotiserad! Brukar läsa hennes blogg och har alltid tyckt att hon är söt men fan va snygg hon är i verkligheten(och lång också!!)

Jag hoppas att det händer nåt kul ikväll, jag har ingen lust att gå ut men jag har lust att göra nånting... Glömde tyvärr att ta några bilder igår men jag tog kort på världens snyggaste tjej idag istället!
Puss och kram ha en kul lördag!!!

en till...


Pics.

Mami tog en bild på mig när vi käkade (;

Hej alla fina!!!

Nu har min älskade mami gått härifrån =( Saknar mamma redan!! Min mamma är verkligen min absoluta bästa vän!! Det kanske låter klyshigt men hon e det!!! Vi kollade på idol och käkade pasta med champinjoner och en 200g choklad kaka, den nya marabou amigo. Dën var jätte god!! Förresten så åkte min gamla jobbarkompis Linda ut ur idol igår.. Så synd!! Tyckte verkligen synd om henne hon är ju så grymt duktig!! Det hon sjöng i idol var verkligen ingenting mot vad hon igentligen kan! Och hon är ju en så otroligt gullig tjej också, alltid glad och sprallig!!

Idag efter jobbet mötte jag mamma för en promenad på gärdet eftersom hon jobbar nära mig. Efter det mötte jag upp Emilia i stan. Vi gick och kollade i affärer lite och sen satte vi oss och fikade. Det var jätte mysigt att träffa henne. Nu har vi spikat vår resa! Har bestämt att det kommer bli central america. Cuba, Venezuela, Panama och Nicaragua förmodligen!! Åhh jag längtar redan!! Vi kommer ha så jäkla kul!!! Men jag fick en chock när hon berättade att hon redan har sparat pengar ett tag och har 20 000 sparat.. Ahhhhhh jag har ju inte sparat ett skit... Men jag är iochförsig grym på att jobba som tusan och att spara ihop pengar så det ska nog lösa sig!! Det e slut på shoppandet nu iallafall... Alla pengar jag får in kommer gå till rese kassan..

Imorgon ska vi ha personal möte på jobbet.. Det kommer nog bli rätt gräsligt eftersom alla verkar vara så irreterade på saker.. 10 arga tjejjer som inte är konflikträdda haha det kommer bli cat fight!!! Tror att jag drar och träffar xenia efter! Hon är den jag vill träffa imorgon!!!!Eller jag vill igentligen träffa henne varje dag för hon gör världen så mycket lättare men det går ju inte...=( Kärlek till världens bästa X iallafall!!!!

Nu ska jag städa lite här hemma.. Det behövs! Har fått hem en jätte fin grej till lägenheten.. Kan inte riktigt förklara vad det är men jag kan lägga in en bild sen.

Puss och kram älsklingar!!!

Haha jag vet inte om det är ömsesidig kärlek....


Den vackraste jag sett!!!!


Tyvärr inga skor, men en jätte fin väska!! =)

Som ni kanske förstod på mitt inlägg inatt så sov jag inte många timmar den här natten.. Jag somnade typ runt 4 tror jag och sen skulle jag upp kl 8 imorse för jag ville verkligen in till stan innan jobbet! Jag ville köpa ett par skor som jag har trånat efter ett bra tag men alltid tänkt att det har varit för varmt för att köpa vinterskor så jag har väntat.. Tydligen håller inte svenska folket med mig.. Utan alla har ju tydligen sprungit iväg och köpt MINA skor säkert redan i augusti.. Typiskt!! Jag hittade ett par liknande fast absolut inte lika fina som var dyrare. Dom kostade 2000 kr och impulsiv som jag är tänkte jag först köpa dom, och tänkte att skit samma jag får käka knäckebröd resten av månaden. Men sen tänkte jag efter och bestämde mig för att lägga undan dom och fråga Ida när jag kommer till jobbet om jag skulle göra det. Självklart sa hon att det verkligen inte var värt det när det inte ens var dom skorna jag igentligen ville ha! Tur att jag har folk som kan bestämma åt mig för nu när jag har tänkt efter så fattar jag ju hur idiotiskt det skulle ha varit!!! Jag är glad för att jag inte köpte dom! Var lite sorgsen när jag gick från sko affären så jag släpade mig till min favorit väsk affär och jag ser väskan som jag vill ha på långt avstånd!! Den hängde där och gjorde mig på så bra humör igen!! Den är så sjukt snygg och jag kan inte sluta titta på den!! Vill bara att det ska bli imorgon så jag kan få ha den på min arm! Hon som jobbar i affären e så gullig!! Hon berättade för mig att dom precis hade fått in den 1 timme innan!! haha right on time!!! Den vackra saken kostade 549 kr så den var inte så dyr heller... I love it!!!

Haha stackars min gulle Ida som fick sitta utanför jobbet i morse kl 7 i 2 timmar och vänta på en tjej på jobbet som hade försovit sig.. Tur att jag har fått en nyckel tills imorgon!!! Men jag tycker det är läskigt att av larma eftersom larmet gick förra gången..

Imorgon ska jag träffa Emilia och gå runt på stan så det blir nog mer shopping!! Ska bli kul att träffa min favorit tjej!! Har inte träffat henne på evigheter känns det som!

Ha en bra kväll amigos!!! Ciao

Sleepless....=(

Kan inte sova, e superpigg.. Har ett rus i kroppen som inte slutar... Hjärnan är fullproppad av tankar, minnen som svider! Vill men jag får inte!! Måste vara stark och klara av att kämpa med mig själv! Så mycket som jag har i mitt hjärta som ingen vet förutom jag och som ingen någonsin kommer få veta!! Så mycket känslor jag vill förtränga men som inte försvinner. Vad ska man göra när man har något som klöser en i bröset? Som vill hacka sig igenom ens själ? När man inte längre kan skrika, inte gråta, inte känna. När man bara är tom. Man har använt upp alla sina känslor, nu finns det inga kvar, man har gråtit alla sina tårar, nu e dom slut. Man har skrikit tills lungorna går sönder fasst det är aldrig någon som har hört det för det kommer inget ljud från mig! Det kommer bara ett falskt leende, en glad röst och ett högt skratt. Jag har lärt mig hur man fejkar och jag är jävligt bra på det! Jag har lärt mig vad jag ska säga för att folk ska sluta fråga. Jag vill stoppa fingrarna i halsen och kräkas upp allt äckel. Allt det vidriga som finns inom mig. Den ända frågan som jag frågar mig själv varje morgon är, är det värt det? Kommer det bli bättre? Förändras? Kan man läka en trasig själ? Kommer jag någonsin kunna somna sött, sova utan mardrömmar och vakna utan att ha ett hugg i bröset av ångest. Jag vill vakna på morgonen och känna att det här kommer bli en bra dag. Jag vill kunna känna att min familj och mina vänner tycker om mig villkorslöst, Att jag inte behöver vara på ett speciellt sett för att dom ska acceptera mig utan att jag kan vara precis som jag är och dom kommer fortfarande älska mig.. Jag vill kunna lära känna en människa i mer en 5 minuter utan att tänka dom tycker inte om mig.. Allt är en jakt på att nedvärdera mig själv, Hittar hela tiden nya bevis på att jag inte duger.. Vad har fått mig hit? När började det?? När kommer det sluta? Kommer det att sluta? Eller är ända utvägen att avsluta det själv???

Det här var verkligen ett bevis på att jag är mycket bättre på att skriva en att prata.. Det var länge sen jag öppnade mig så här mycket...... sorry!!

RSS 2.0