Socker

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...

Och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen, sin tid i Saint Tropez
Om att ge sig själv en chans, om sin nya Z3
I en värld av idioter står han först i kön
Han berättar framför kameran om hur han bytte kön
Eller något helt annat som också är privat
Om alla dom han älskat och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg.....

Åhhhh jag vet att jag tjatar men jag älskar Kents texter!! Går in i en annan värld när jag lyssnar!! Kom precis hem från jobbet.. Jätte kul!! Jag är redan trött på stället efter bara två veckor, bra!! Jag kom försent imorse och jag är verkligen inte en människa som kommer försent men när jag kom ner till tunnelbanan så var det 15 min tills den skulle gå. Jag fick värsta chocken!! När det väl står 8 vagnar så kommer tunnelbanejäveln och åker förbi haha tror ni jag och alla andra på perrongen blev paffa eller!! Trodde att jag skulle börja skratta högt för mig själv!! Efter det var det 5 min till innan yuben väl kom. När jag väl kom till jobbet typ 10 min sen fick jag värsta blickarna och Den tjej som jag för en vecka sen satt och väntade på i 1 timme kl 7 på morgonen utanför jobbet för att hon var sen säger till mig "Det här är inte ok!!" Aja det e tydligen inte samma regler för alla då asså... Där förstördes min dag!! Ville bara kasta alla jävla latte glas i golvet!! Annars flöt dagen på bra..

Gick förbi konsum på vägen hem för att köpa mjölk och keso och ner i korgen hamnade ett paket engångsrakhyvlar.. Vet inte riktigt varför eller vad jag hade för syfte med det... Förhoppningsvis kommer jag bara att raka benen med dom...

Kärlek!!!

Godmorgon!!

Har precis tagit mig upp ur min dvala. Jag är nog seriöst medvetslös när jag sover. jag vaknar inte av nåt. Tur att jag börjar sent idag så jag inte försov mig till jobbet.. Måste kicka upp mig själv med musik. Jag älskar In my place med Coldplay!! Man kan inte tröttna på den!! Viva la vida är också grym! Igår lyssnade jag på Kent, det var skit länge sen jag lyssnade på dom och nu kom jag på hur mycket jag älskar Kent!! Inget annat band får in så mycket känslor i en låt! "Socker" och "Hur jag fick dig att älska mig" är dom finaste! Jag älskar musik! Jag är beroende av musik! Jag älskar när man lyssnar på en låt och får massa underbara känslor av texten. ALL FOR PEACE LOVE AND MUSIC!!!!!

Hoppas ni får en underbar dag!! 

Längtar....


Underbara Brasil


Du lyser som en sol mitt i all din trasighet...

Dom här orden fick jag i ett sms av en jätte speciell vän!! Det måste va dom vackraste orden någon har sagt till mig!! =)

Det har varit en rätt tråkig dag.. eller rättare sagt en AS tråkig dag!!! Har inte gjort något förutom att stå på jobbet och göra kokosbollar och sälja kaffe latte till östermalmare. Sen åkte jag hem till mamma som somnade i soffan medans vi tittade på idol så jag gick hem... Mamma har varit på bok mässan i göteborg hela helgen och hon hade köpt böker till mig, jag börjar undra om min mamma känner mig över huvud taget.. Jag fick Paolo Robertos kokbok haha jag vet inte vad hon försöker antyda med den!! Men det sjukaste var sen när hon ger mig "Boken om Anna Book" Öööhhhh Vaaa??? Jag hatar anna book!! Jag vet inte så mycket om henne men jag tycker hon är vidrig!! Älskade mamma varför skulle jag vilja läsa en bok om Anna book?? Jag skrattade så länge att mamma insåg att det var kört.. Hon sa jag antar att du inte vill ha den...

Jag snackade med min bästa underbaraste kompis Emilia idag och vi ska träffas på torsdag.. Vi ska planera lite för det blir förmodligen en resa med henne i Januari!! Åååhhh va jag vill!!!! Men vi måste bestämma vart nånstans av alla underbara ställen vi vill åka och hur länge... Jag ska titta på bilder från sydamerika och drömma mig tillbaka!!!

Puss och kram =)

.... Normal var det jaaaa


Good fucking morning!!!!

Har försovit mig idag så jag har missat min läkar tid... Jag fattar inte vad det är med mig. Jag sover som om jag vore medvetslös och vaknar inte av väckarklockan även fasst den ligger precis brevid mig och tjuter hysteriskt i 30 minuter. Så nu måste jag ringa Lena och be om ursäkt också.. Det värsta jag vet!! Allt e så himla perfekt!!! 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen dra till jobbet!! Vilken fantastisk underbar dag hahahaha

Hoppas er morgon har varit bättre en min!!! <3 

Stand in the mirror, you look the same...

Har tänt ljus i hela lägenheten och sitter och lyssnar på Kurt Cobains vackra underbara röst. Såg klart försoning, den var bra men lite konstig.. Ska nog ladda upp lite bilder eftersom jag inte har kunnat göra det på länge... Bilderna på min lägenhet e för att min pappa som inte bor i sverige ska kunna se hur jag bor! Om du läser min blogg pappa ska du veta att jag älskar dig och saknar dig varje dag!!! Men snart kommer jag!! Ska bara spara ihop lite pengar först ;)

Måste duscha nu men shit klockan är kvart i 12 grannarna kommer ju bli galna men det skiter jag i.. Jag orkar aldrig duscha på morgonen då e jag för trött!!!

Sov gott!!

Mina änglar!!!


På Coldplay


Lillebror och Lucas <3


Mitt kärleksnäste hehe


Home sweet home


My livingroom =)


Viva la vida


Coldplay


Att andas systerluft är healing för själen hehe


Fina syster på grönan <3


Iväg och flyttstäda med Xenia =)


Min lilla själ mår inte bra...

Min syster och hennes familj har precis varit här idag och käkat pannkakor och jag har lekt med barnen! Det var mysigt och det gav mig en liten paus från allt som händer i min kropp nu.. Jag är trasig! Min själ mår inte bra och jag har grov ångest över att ens behöva gå utanför dörren imorgon! Vill bara ligga i min säng hela nästa vecka och inte öppna ögonen!! Men det kan man ju inte göra tyvärr..

Det är så vackert väder ute!! I have to make peace with myself så jag kan gå ut och gå långa underbara höstpromenader!! Jag älskar färgerna på hösten allt blir så vackert!! Imorgon ska jag ta djupa andetag och fylla mina lungor och min själ med all den friska höstluften!
Kul att komma till Lena imorgon och må så här piss dåligt, Hon som var stolt över mig för att jag mådde så bra.. Well well it´s always black or white

Nu ska jag titta klart på försoning.. Den verkar faktiskt vara bra
Ha en mysig söndags kväll!! 


Spelar det längre någon roll? Jag orkar inte slåss.

Har börjat dagen med morotskaka och brownie.. Behövdes efter gårdagens gråtattack!!! Mådde så dåligt igår så jag visste inte vart jag skulle ta vägen... Ville bara lägga mig ner i min säng och dö! Idag mår jag lite bättre... Hade ju bestämt att åka till stan idag och slösa pengar men det orkar jag inte... Orkar inte gå ut och se alla tomma ansikten! Jag får ofta panik av att vara i t-centralen.. Det får bli nån gång efter jobbet istället. Sitter just nu bara och tänker på att jag vill resa! Jag vill dra härifrån långt bort!! Det ska bli underbart!! Januari blir det nog....

Jag förstår inte hur du som ska vara min vän, som vet om mina problem och som jag alltid har stöttat kan göra så här! Att du inte förstår hur du förstör mig bara genom att säga vissa saker! Jag är inte din dörrmatta men jag tar åt mig!! Jag blir ledsen!

Delar med mig av den vackraste låten som har följt mig genom åren!

"Hurt"

I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hole
The old familiar sting
Try to kill it all away
But I remember everything

What have I become?
My sweetest friend
Everyone I know
Goes away in the end
You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of shit
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here

What have I become?
My sweetest friend
Everyone I know
Goes away in the end

You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt
If I could start again
A million miles away
I would keep myself
I would find a way

Insane???

Fan ska jag dra ut eller inte?? Sitter i min soffa och lyssnar på världens finaste låt. Home med Foofighters! Åhh vad jag älskar den!!! Fångar upp allt jag känner just nu.. Känner mig skit nere.. Depremerad och ångestfylld!! 

Lillebror ringde precis och frågade om jag ville kolla på film. Jag hoppar utgången idag också! Kommer inte må bättre av alkohol i kroppen! Det blir film och chips med lillebror istället!!!

Puss och kram 

Lördag.. =)

Nu är mina bröder här och hjälper mig att fixa lite saker i lägenheten, massa grejjer som måste borras upp. Äntligen har min storebror fixat mitt bredband så nu kan jag äntligen använda min dator igen!!!

Imorse försov jag mig till jobbet så jag hade bråttom som fan på morronen men jag hann ändå, kom bara lite försent. Jag mötte Heaven(fint namn va?) vid tunnelbanan och så gick vi tillsammans till jobbet. När vi kom dit skulle vi av larma men ingen av oss hade gjort det förrut. Det gick inte så bra för oss och det slutade med att larmet gick och vi fick världens panik och varenda telefon ringde... Det var helt galet! Tillslut fick vi tag på securitas så dom hjälpte oss haha. Annars gick det bra att jobba.. Det var as soft idag för jag jobbade med Babi och Heaven som e så jäkla gulliga tjejjer!! Idag har jag tagit rekord på att käka!! Jag har ätit bullar, morotskaka, brownie, toblerone, mandelskorpor, mackor, en hel påse lösgodis plus massa mat!! Jag känner mig som en uppblåst ballong som kommer spricka när som helst..

Snackade med Xenia förut och hon mår bättre idag.. Det blev ju ingen utgång igår, drog till hornstull och hyrde film istället. Into the wild  och försonong. Orkade bara se halva into the wild men den är grym! Soundtracket är bäst!! Det är Eddie Vedder från Pearl Jam som har gjort hela soundtracket så man visste ju att det skulle vara grymt!!! Anyway så kom Ida hem från turkiet idag så det blir nog utgång idag istället.. Om jag inte faller platt på min säng och somnar när brorsorna drar..

Vi får se hur det blir!! Hoppas det blir utgång med mina underbara kompisar!!!


Jaha...

Nu sitter jag här helt färdig för utgång och det har jag varit i typ 1 timme.. Jag har väntat på att xenia ska ringa men nu har hon fått magsår stackarn!! Hon ringer mig och det låter som om hon ska spy i telefonen. Jag förstår ju att hon inte kan gå ut men det är ändå jobbigt! Jag hatar att göra iordning mig helt i onödan.  Jag ska iof jobba imorgon kl 8 på morgonen så kanske skulle va bra att va hemma, men jag har ju inte varit ute på så länge så jag vill ju verkligen gå ut!!! Bläää och nu är kl så mycket så man kan ju inte hyra film heller.... Fick iof precis ett sms från en annan kompis som frågade vad jag gjorde för dom skulle ut så jag kanske drar ut med dom.. Men jag ville ju träffa Xenia.. Har inte träffat min lilla räka på en vecka fan!! Jaja man kan ju inte få allt...

Have a nice friday!!!!

yo yo yo

Idag har jag äntligen fått mitt bredband!! 2 veckor försent... SUR!!!! Har jobbat 13 timmar idag! Men det var inte så jobbigt men jag var jätte snurrig! Jag var tvungen att ta Xanor igår för jag mådde piss!! Xanor gör så att jag blir heeeelt snurrig!! men det hjälper mot ångesten så man får välja.. Efter jag hade slutat jobbet tog jag med mig brownies, toblerone och hallon smoothies och åkte hem till syster. Lekte med hennes söta barn som bara gör mig så jätte lycklig!! Finns inga bättre ungar i världen!!

Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu.. Jobbar som en galning fasst jag igentligen inte skulle jobba alls utan bli sjukskriven.. Jag börjar liksom 7 på morronen så det finns ju inte så mycket tid för ett liv just nu... Men jag tycker ändå att allt e jobbigt på hösten när det e kallt.. Funderar på att jobba som fasen nu och sen verkligen dra nånstans i januari. Har blivit lite sugen på Indien men man blir ju så jäkla magsjuk där... Panama vill jag ju åka till också.. Kanske blir sydamerica igen.. Jag saknar ju Brasilien så sjuuukt mycket!! Mitt hem i två månader fan va jag saknar det!!!

Nu ska jag hänga lite med morsan (den ända vän jag har känns det som..) innan jag drar hem till min underbara lägenhet!

Sweet dreams!!!


Long time no bredband!!!!

Nu var det ages ago jag bloggade men det är bara för att mitt jäkla bredband aldrig kommer. Det är en vecka sen jag beställde det så jag fattar inte vad dom håller på med! Mycket har hänt sen dess!! Jag har börjat mitt nya jobb.. Det är jätte kul och hur trevliga människor som helst!! Sessan Madde e ju stammis där haha det ska bli kul att stöta på henne!

I torsdags var jag och Ida pida på Coldplay. Grym spelning i globen!! Även om Coldplay inte e mitt favvo band så fick jag rysningar under vissa låtar. Efter spelningen drog vi till söder där en kill kompis hade spelat med sitt nya band Impulsiv livstil. Vi hann tyvärr inte se spelningen men den hade tydligen varit grym!! Alla var ju kvar och drack öl så vi hade grymt roligt iallafall!! Det var kul tills jag inser att jag har missat sista tuben hem!!! Fan jag ringer till min underbara mamma som löser ut mig med taxi!! Så bäst!!!!

På fredan var det dags att gå till min psykolog och det var faktiskt riktigt roligt!! Eftersom jag fortfarande mår så bra så hade vi inte så mycket att prata om.. Men hon e så gullig och vi skrattade jätte mycket tillsammans! Vilken skildnad från när jag var där förra gången!! Gud va skönt!!

Igår jobbade jag på piss wallmans och det var tråkigare en det brukar va faktiskt! Fattar inte varför jag fortsätter jobba där. Men nästa lördag är min sista gång sen ska jag aldrig mer dit hoppas jag!

Nu ska jag och mamma äta mys frukost tillsammans och sen ska vi dra till ikea! Tyvärr kan jag inte ladda upp några bilder från Coldplay nu men jag ska göra det senare!

Puss och kram!!!!

HAHAHAHAHA

Asså är idol på riktigt??? Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde till coco cola killen!!! Skönaste duden ever!!

Första natten..

Inatt sov jag för första gången i min nya lägenhet.. Jag var jätte rädd att jag skulle tycka det var obehagligt att sova ensam men det gick jätte bra!! Sov som en stock hela natten och vaknade upp utvilad och glad.

Ikväll har jag blivit bjuden på bio men jag vet inte.. Ska jag gå eller ska jag inte... Det e ju bara bio men ändå..

Jag ska börja mitt nya jobb imorgon och det ska bli skit kul!! Tyvärr har jag råkat dubbelboka mig och skulle ha varit hos min läkare samma tid. Hoppas jag kan försöka byta tiden.

Det e ju världens mysigaste höst väder ute och ska nog dra med min mamma ut på lång promenad ner till vattnet.

Jag saknar verkligen min pappa som bor i Kosovo. Han ringde igår så jag fick prata med honom men han känns så långt bort! Jag måste åka dit snart men det e ju så dyrt...

Hoppas att ni får en underbar söndag! Det ska jag ha!!! =)

Grönan snart...

Nu sitter jag och väntar på att syster ska ringa så att vi ska gå... Blev färdig mycket snabbare en jag hade räknat med men antagligen kommer jag sitta här alldeles för länge så att jag får stressa iallafall... Det ska bli kul att gå på grönan och det e ju fint väder också.. Känner mig dock lite uppklädd för grönan men insåg att jag hade tagit med alla mina jeans till min nya lägenhet så det fick bli kjol och strumpbyxor.. Vi ska ju kanske ut sen så då e det ju bra... Hoppas förmodligen att jag kan träffa upp xenia efter! Saknar henne!!! Har inte träffat henne på två dagar nu... höhö..
nu måste jag packa väskan och sätta på mig skorna...

ciao

Den söta bassisten and my new best friend Jocke haha


Me love you!!!


haha det känns som om Ida inte riktigt e så sugen på att pussa mig


.........


Ja vet haha tror att jag e jätte porrig...


Bästa Ida!!


Soul Seduction

Igår hann jag inte skriva nåt.. Satt och käkade frulle när syster kom hit och sa att vi skulle gå och fika för att fira Lucas två månaders dag. Jag, mamma, Petra och självklart Lucas gick och fikade på ett as mysigt fik och jag drack en så jäkla härlig latte! Det var jätte mysigt! Sen hängde jag på Petra till dagis för att hämta Victor. Han var så gullig när vi kom, han satt på golvet och lekte med klossar och såg oss inte. Han blev jätte överraskad och och kastade sig upp och skrek maaammmaaa tildaaaaa MAMMMAAAAAAAA. Jag och Victor gick och handlade risi frutti och sen gick vi hem och hoppade i sängen och lekte. Min gulleplutt! Gud vad jag älskar honom!! 

När jag kom hem fick jag snabbt käka och sen var det bara att hoppa in i duschen för jag skulle möta Ida kl 8 i medis. Vi skulle ut och dricka öl och lyssna på nåt band som spelade. Bandet hette Soul seduction och var as bra!! Tjejjen som sjöng var helt fantastisk!! Efter spelningen började vi snacka med bandet och dom var skit trevliga!! Vi drog vidare med dom och fortsatte festa. Jätte söta och roliga killar!!! Det var iallafall en jätte rolig kväll! Jag hade inte träffat Ida på typ två veckor så det var kul att träffa henne! känns jätte konstigt när man inte har träffats på några veckor när man har hängt varje dag när vi jobbade tillsammans. aja nu ska vi förmodligen börja jobba ihop igen så det blir ju kul!! 

Ikväll blir det grönan med Petra och hennes kompisar. Det ska bli skit kul!! Får se om vi drar ut efteråt...

Ha en underbar fredag!!

Tänk om alla bara kunde få må bra hela tiden.. Hur skönt skulle inte det va?

Jag mår fortfarande prima! Jag är glad och lycklig, skrattar och sover bra(ibland lite för bra). Känner mig som värsta livs njutaren.. Jjag har nog inte mått så här bra på jag vet inte hur länge. Det gör mig rädd! Jag kan inte njuta av det.. Jag känner mig som en tickande bomb. Så tråkigt att man ska behöva känna så. 

Jag känner hur jag sakta men säkert lockas in i den sjuka spiralen. Rörelsen, religionen, Vi är alla ensamma, sittandes i våran egna lilla låda med väggar av ångest och självhat. Inlåsta i våra egna världar av kyla och rädsla. Det vi har svårare att se är att runt omkring oss finns där ett hav av offer som även de är sittandes i lådor. Precis lika ensamma och skrämda som du och jag. De går igenom just exakt vad du går igenom, de känner precis vad du känner. Men dom kan inte se dig och du kan inte se dom, för vi ser bara våra egna väggar av krav och fantasier. Inget annat existerar. Likgiltiga inför världen utanför. Vi har glömt hur man ler, hur man är fri. Utan våran sjukdom tappar vi vår identitet. Vi är som frön. Vi måste bli vattnade så att vi växer. Tids nog blir vi alla till vackra blommor.

Not much...

Idag har jag inte så mycket att skriva.. Var i Skäris med syrran en stund... Lägger istället upp bilder på VÄRLDENS sötaste ungar!!!

Ciao


What´s up??


Storebror ska hålla Lucas<3


Puss


Innan....


My sweetness!!


Lite vin i glasen...


X och esra på sushi buffén


Värsta entren!!!

Självklart försov jag mig imorse så det blev bråttom som fan att duscha och fixa mig. Drog in till rådmansgatan och mötte Xenia och esra för att käka sushi buffé. Jätte gott! Åt alldeles förmycket.. Efter det drog jag på fika dejt.. Det va jätte trevligt och en jätte mysig kille! Inte spänt alls utan vi hade as mycket att prata om och jätte mycket gemensamt. Drog till stan sen och shoppade lite.. Det blev ett par as snygga svarta pumps från monki och en jätte mysig tröjja som jag ska använda hela hösten.
När jag var i t-centralen och skulle åka hem ringde xenia och ville att jag skulle följa med hem till esra i mariatorget, så det var bara att åka tillbaka till rådmansgatan och möta upp dom. Xenia ville att jag skulle följa med henne på en vinprovning som hon var bjuden på. Jag e ju inte den första som tackar nej så det var bara att slänga på sig dom nya pumpsen och dra dit! 
När vi kom till vinprovningen hade båda jätte höga klackar och vi skulle gå igenom en sån där snurr grej för att komma in och självklart var det matta med hål i. Både jag och x fastnade med klackarna i mattan så att hela snurr grejjen fastnade. Båda höll på att ramla och det var tre vackter som var tvungna att komma och hjälpa oss och få igång snurr grejjen så att vi kunde komma in. Alla skrattade såklart när vi kom in och det var hur många som helst som kom fram till oss för att säga att vi hade gjort en rejäl entre. Kul var det iallafall.

Jag är jätte glad för att jag mår så bra nu! Har sluppit ångest och skit i några dagar nu! Kunde t.o.m sova inatt..

Jag tänker på en tjej som inte mår så bra och mina tankar e hos henne! Tänk på att aldrig skämmas för att du e svag! I mina ögon är du stark som har klarat ett halvår!!

Ha en bra kväll!!
Chipp

Aaaaahhhh blir galen på killar!!!

Faaan varför är dom så jäkla rädda för?? Antingen är dom rädda för att binda sig eller så är dom rädda att bli lämnade ensamma och måste ha en brud vid sin sida hela tiden som sitter hemma och väntar på dom.. Eller så är dom rädda för att säga sanningen.. Vad är problemet liksom? Kan du inte bara säga att du inte är intresserad istället för att få mig att känna mig som en idiot? Önskar att jag kunde fatta vad som pågick i ditt huvud! Att ena dagen vara hur gullig som helst och sen inte höra av sig på en vecka... Ledsen men det är inte riktigt min stil! Bli bara så arg!!!

Ny kamera!! =)

Hejsan!
Eftersom jag inte somnade förns 5 imorse var jag lagom trött när Xenia ringde och väckte mig halv 11. Men jag hoppade upp ur sängen, käkade frulle, klädde på mig och drog och mötte henne vid Rådmansgatan. Vi gick och fikade på ett ställe där dem hade världens bästa kaffe!! Självklart skulle Xenia skämma ut oss lite innan genom att driva med personalen. Men jag tror dem bara tyckte att det var roligt! Dem stog där bakom disken och var jätte stela så dem behövde skratta lite! Vi hade det jätte mysigt. Satt och snackade om allt. Sen var hon tvungen att dra tillbaks till jobbet så jag drog in till stan och shoppade lite.. Det blev ett par byxor, en tröjja och en ny kamera! Jag är verkligen jätte nöjd med min kamera. Den är rosa, liten och as snygg.

Just det jag har blivit bjuden på dejt imorgon.. Jätte kul men fan jag har inte varit på dejt på flera år.. Eller har jag ens någonsin varit på dejt? hmm det kanske inte e nåt för mig som inte e så romantisk av mig men det ska bli kul ändå! Killen har jag bara träffat en gång så jag kan ju inte säga att jag e jätte intresserad men jag kanske kommer vara det efter imorgon.. Hoppas att det inte blir stelt bara... Men det tror jag inte för så fort jag blir nervös babblar jag på som en galning..

Hoppas er dag e suuuuper!!!

Sömnlös och tom..

Kan inte sova som vanligt, Måste verkligen komma ihåg att hämta ut mina sömn tabletter! Jag har ångest och känner mig tom, värdelös och förvirrad.. Försöker komma på vad som hände.. Var det jag som gjorde nåt fel eller beror det på dig.. Det känns som om nån färsökte reta mig.. Nu får du känna hur det känns att vara lycklig men så fort du har vant dig vid det tar vi det ifrån dig lika fort som det kom.. Lika fort som du kom in i mitt liv e du borta igen.. Jag vet att jag inte borde lägga det här på mig själv men jag gör det.. Vad e det jag gör fel och alla andra gör rätt? Jag försöker förtränga allting och inte tänka på det men det e svårt. Det är svårt med ännu ett misslyckande och ännu en grej att känna sig som en idiot för!
Jag har ångest för min flytt också.. Ska flytta tillbaka till min gamla lägenhet med alla minnen.. Där jag praktiskt taget bodde tillsammans med mitt ex i nästan 3 år. Det är mest hämska minnen från den tiden och jag klarade ju inte av att bo kvar där efter att vi hade gjort slut. Men jag hoppas att jag är starkare nu och har kommit över det mesta som hände där så jag kan skaffa nya minnen! Det har ju blivit så fint där så jag hoppas verkligen att jag klarar av att bo där! Jag får lite panik av att vara ensam men jag hoppas min familj och mina  älskade kompisar kommer vara hemma hos mig mycket!! =)
Nu har jag fått skriva av mig lite så förhoppningsvis kan jag kanske sova snart. Ska ju möta xenia imorgon på hennes lunch kl 12 och det vill jag inte missa för att jag ligger och sover! Sen vill jag shoppa lite också! Vill ha nya kläder och ny kamera!

Kom ihåg att bakom molnen e himmlen alltid blå!

Sov gott!

Mamma Mia =)

Det blev ingen fika med xenia idag tyvärr men det blev bio med mamma. Inte fel det heller. Vi såg mamma mia. Jag såg den för några veckor sen med Ida men jag hade lovat att se den med mamma så jag såg den igen. Jag tyckte den var bättre nu än förra gången.. Det är en riktig må bra film! Mamma älskade den och det visste jag att hon skulle göra! Det roligaste var att jag som typ alltid har varit längst fick ha sitt kudde på bion för att se något, det var en så sjukt lång tjej som satt framför mig så jag såg nada.. Men det var kul att känna sig kort. Har typ aldrig gjort det förut..
Ska dricka te nu och fortsätta läsa min grymma bok "blonde". Den handlar om Marilyn Monroe och hennes liv. As bra e den! Marilyn monroe hade också borderline.. Helt sjukt.. Hoppas bara inte att man går mot samma öde som hon... hmm..
Min lillebror ska precis skicka Tropa de elite till mig som e typ en 2a på guds stad eller nåt.. Jag älskar ju Guds stad så jag vill verkligen se den!

Jag saknar dig så mycket att det gör ont i hela kroppen!! Jag vill ju prata med dig om sånna här saker. Jag vet att det är mitt fel och det är jag som måste kämpa nu men du vet ju hur jag är. Det är absolut ingen ursäkt men efter så många år som vänner så borde du veta att jag inte var mig själv! Jag hoppas iallafall att det här bara är ett kort uppehåll!!

Hoppas er kväll har varit super!


Powerwalk

Nu känner jag mig jätte duktig! Jag och min syster har precis varit ute på en 1 och en halv timmes powerwalk. Det var jätte skönt!! Har bestämt mig för att jag ska komma igång med tränandet igen! Man mår så bra av att träna psykiskt! Visste ni att träning kan ha samma effekt som antidepressiva? Det e därför jag har börjat tänka att när jag har ångest eller mår dåligt så försöker jag dra mig ut och gå istället för att lägga mig under täcket och glömma världen.. Man behöver ju inte alltid gå så långt.. Utan det räcker med typ en halv timme sen mår man mycket bättre!

Jag saknar en speciell person så otroligt mycket idag!!

Min fina Xenia och jag!


God morgon!

Nu har jag vaknat för en stund sen.. Orkar inte göra frukost en så jag hänger lite här... Jag har tänkt lite, jag har ju aldrig varit nån blogg tjej och har aldrig velat ha en blogg.. Började blogga för att min läkare sa att det var bra att skriva av sig om saker när man inte har lätt för att prata som inte jag har.. Jag hatar att prata om mig själv och mina problem med människor.. Tycker det e jätte jobbigt! Jag läste också någonstans att man kan bli frisk av att blogga så det e bara att tuta och köra..  =)
Idag ska jag nog träffa Xenia! Min älskling, och en av mina bästa vänner! Henne har jag aldrig svårt att prata med! Kan säga allt till henne och hon förstår alltid precis hur jag känner och hon dömmer aldrig! Vi ska nog gå och fika eller nåt! Hoppas att det blir så för jag saknar henne verkligen! Hon och min mamma e dem ända som kan höra på mig om jag mår dåligt även om jag spelar att jag mår bra! Hon har funnits med mig så länge nu, andra har försvunnit men hon finns alltid kvar och jag älskar henne för det!
Nu kurrar magen så nu måste jag upp och göra frukost.. Havregrynsgröt med banan och apelsin juice! Gott!!

Äntligen hemma.. =)

Nu har jag precis kommit hem från mitt tråkiga jobb.. Kom dit, satt i kassan och slutade klockan 1.. Finns ju roligare saker jag skulle kunnat göra en lördags kväll men det e ju lätta pengar så man får ju tänka så... Det e så roligt att se alla fulla människor i östermalms torg när man e på väg hem och själv inte druckit en droppe.. Jag tycker att alla ser så fjantiga och jobbiga ut, men sen tänker jag efter och antar att jag själv ser lika fjantig ut när jag är full!
Det är ju så ruskigt väder ute! Riktigt höstväder! Jag frös arslet av mig på väg till jobbet och hade lätt kunnat ha vinterjacka på mig om det inte vart September och alla skulle tycka att jag var jätte konstig.. Jag gillar ju hösten och tycker att den är mysig men jag hatar att frysa som jag ofta gör!
Nu ska jag dricka upp min varma kopp te och sen ska jag sova lääänge!

Första bilden....


Hejsan...

Ok då ska jag börja skriva blogg da.. hmm det e svårt att komma på nåt att skriva i första inlägget... Min blogg ska iallafall handla om mig, inte helt oväntat men ändå.. Jag ska skriva av mig om mitt liv, kärlek, vänner och vardagliga saker...
Tyvärr så har jag inte gjort så mycket idag förutom att jag faktiskt har gått en lång powerwalk i spöregnet hehe.. Jag var tvungen att lämna tillbaka två filmer jag hyrde för en vecka sen, No country for old men och we own the night. Båda var riktigt bra!! När jag kom hem var jag så himla frusen och blöt så jag la mig insvirad i en filt i soffan.. Om några timmar ska jag dra och jobba så det blir väll att käka och hoppa i duschen snart..

So long =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0