Pour some sugar on me Led Zeppelin



Det är så vackert! Och bäst i slutet...


Pigg tjej!

Godmorgon mina små duvor. 20 över 6 vaknade jag idag av ett sms sen kunde jag inte somna om. Nu har jag suttit och skrivit ett arbete om det svenska straffsystemet som är ett stort skämt, suger verkligen! Nu ska jag äta frukost och dra iväg till skolan.
Gör det bästa av dagen!
Simma lugnt!


Timmarnagåralldelesförsaktasnartdörjag

Jäklar va jobbig den här dagen är att ta sig igenom. Hade liksom glömt varför jag inte dricker så mycket alkohol längre, but I remember now. Ångest, seghet, hunger men ändå illamående, ännu mer ångest och jäkligt ont i hela kroppen. Herregud jag har ju bara varit ute men jag vet inte om jag har nån hemsk minneslucka från igår för min kropp säger mig att jag har hoppat fallskärm rakt in i ett högghus. Kan inte sträcka ut armar eller ben, 5 stora blåmärken som inte fanns där innan jag gick ut igår och en jäkla bula i huvudet. Fyfan kan inte dan bara ta slut men ändå vill jag inte det för jag har en stor grej jag ska lämna in i morgon i skolan som jag inte ens har börjat på, inte ens tänkt på vad det ska handla om, cred till mig!!
Nu ska jag lägga mig i soffan och tända ljus med pepparkakor och te, kommer tillbaks sen!


Skiter i den här världen nu, Skulle kunna skramla ihop 1 miljon för att vara på exakt den här platsen just nu. Surfers beach 1timme utanför Rio.

Just det, kom på nu att jag träffade Alex igår på Ambassadeur. Alex va med mig i Brasseland dom 3 första veckorna sen åkte han, Erika och Chalak hem och jag och Emilia fortsatte. Kul, för jag har inte träffat han på ett år och fyfan va kul vi hade i Brasilien!

Fighting with the shadows in your head

Vad fan hände igår igentligen?? Varför blir det alltid kaos när vi går ut?
Och jättekul att jag har feta blåmärken över hela kroppen, tillochmed på fötterna. Men jag hade ändå kul även fast det slutade i katastrof.

Det bästa var att jag fick vakna till rösterna av två underbara ungar. Min systers barn hade sovit här inatt och det finns ju inge mysigare än barn på morgonen. Det första Nanna sa till mig när jag kom upp var "Varför har du satt på dig läppstift" haha lite dålig sminkbortagning där inatt.

Har segat i soffan hela dan med repriser och ska fortsätta med det.
Talk to you later!

Happiness

Har bestämt mig för att köpa målarfärg och skriva på min vägg. Har inte bestämt vilken färg eller vilken vägg än men jag har bestämt vad det ska stå.

"Work like you don´t need the money
love like you´ve never been hurt
dance like nobody´s watching
sing like nobody´s listening
live like it´s heaven on earth"



Älskade lördag

Lördagmornar har nåt speciellt, Den enda dan på veckan jag älskar att vakna på. Somnade 12 igår och vaknade 11 idag så snacka om att jag är utvilad. Men ikväll ska vi fira Nadia, och jävlar vad vi ska fira Nadia! Men nu har jag massa saker att fixa, och jag ska ha en riktig fuldag idag, sunkig som fan ska jag va för då blir man bara ännu finare ikväll när man gör iordning sig. You can only go up when youre on the bottom.

Älskar den här låten. Jag tycker den e sexig, sleezy liksom. Tyvärr kan man inte lägga in videon(hatar när youtube gör så) för den gör det hela ännu sexigare, men låten är het.


Myfridaynight

Spenderar fredagskvällen helt ensam med massa mat och asbra musik. Precis som jag vill ha det. Lyssnar på queens of the stone age, asjävlagrymt band. Jag såg dom live 2008 och det enda som Josh(sångaren) sa mellan låtarna var att han skulle rövknulla varenda en i publiken, haha jävligt trevlig snubbe på bra humör, men skit i det för fan va dom sparkade röv.





Så, ska man ta och titta vem som åker ut ur idol da, my guess is on Mariette, grym tjej!

Det kommer alltid en fredag

Jag har precis spenderat en timme med att bli utskälld av försäkringskassan, för att jag är sjuk. Jävla lilla monster! Tror hon att jag vill vara såhär?? Hon har ju förfan mina papper i handen, 100% nedsättningsförmåga borde hon ju veta vad det betyder. Tack för att du förstörde min dag med din vidriga attityd! Jag blir så ledsen att man alltid blir så missförståd.
Nu ska jag till huddinge och skrynkla mig lite.
puss


Morgonkärlekinspiration

Har nog liksom börjat fatta det där mönstret, varför jag tycker att alla killar är så töntiga och tråkiga. Började morgonen på bästa sett, kaffe och en jäkla massa fina bilder på "the one"
Det är såhär jag vill ha dom liksom, herregud hur ska det gå??



Will you ever love me again, only time will tell

Jag tror det var 4år sen som mitt ex tvingade mig att kolla på Stockholm boogie. Jag trodde det skulle vara världens jäkla skit film men fan va fel jag hade. Föll pladask och älskar den fortfarande lika mycket. Ni som inte sett den, se den för bövelen för det är fan det bästa Sverige har att erbjuda!! För 2 och ett halvt år sen såg jag och Emilia Hoffmaestro & chraa första gången i kungsträgården och det var exakt samma kärlek vi första ögonkastet. Jag var helt förälskad i detta stencoola band. Det är samma coola killar som gjort Stockholm boogie. Jag är glad att det går så bra för dom för fan dom förtjänar all framgång dom kan få. Det är en upplevelse att se dom live för dom ger alltid 150% på scenen och är alltid helt skönt galna.

 


My lips are red

Skulle köpa presenter idag men det blev mest presenter till moi istället. Shteeekheta höga skor som jag är helt kär i. Har legat i soffan och käkat mandariner och kollat på tv i mina lovely shoes, skulle testa dom men sen ville jag inte ta av mig dom så dom fick sitta kvar på, då vet man att man e kär liksom. Hittade också ett jävligt hett rött läppstift. Så nu har jag stekheta skor och röda läppar, det enda jag behöver är det röda sidenbandet och jag är good to go!



(Nej jag har inte tvättat håret sen i måndags, vem bryr sig..?)


My new obsession

Xenia säger att jag kollar alldeles för mycket på tv vilket jag alltid förnekar och säger att jag tycker det är en hemsk osanning. Men nu kanske jag måste erkänna att hon känner mig rätt bra ändå.. Men va fan det finns ju en del diamanter gömda i den smutsiga sanden. Kollar inte på vad som helst, ingen Ullared skit här inte. Fast jag har sett varenda avsnitt av mammas pojkar fast det håller jag hemligt so keep it to yourself ;)
Glee är min nya drog efter True blood, Helt brilliant serie. Musiken, humorn, allt. I´m obsessed


Inspiration



Så mycket skönhet att man spricker.


Vilken härlig dag

Gick upp supertidigt imorse för att åka till Huddinge men eftersom jag somnade redan klockan 9 igår(har en tendens att göra det nuförtiden) gick det bra. Sitter här och dricker kaffe och försöker hitta inspiration till på lördag nä vi ska fira Nadia. Lilla fröken har ju bestämt att INGEN får komma i byxor utan alla måste ha klänning och vara uppfixade. Bra iochförsig för en slusk som jag som allt för ofta kan tas för en uteliggare. Vet inte känner mig lite löjlig i klänning. Funderar på att skippa kläderna totalt och komma i rött sidenband och chocka alla, vad tycker du om det Naddis?
Ska iallafall ut och leta efter ett rött läppstift, är skitsugen på röda läppar och inte läppglans utan riktigt läppstift.

Jag älskar när det blir tidigt, dan blir mycket härligare på nåt sett, och så skiner solen också, alltid ett plus! Kanske ska dra ut på en promenad och få lite bra energi innan det är dags att gå till skolan.

Hugs!!


Läskigt!

För två veckor sen så skulle jag möta min lillebror i stan när han kom med tåget från Linköping. Han ringde och sa att dom skulle bli försenade för att tåget hade kört på en älg. Han berättade att det var skitäckligt för att det hade varit massa blod och smet på fönsterrutorna. På vägen hem pratade vi om hur äckligt det skulle vara om tåget körde på en människa.
Igår skulle han åka tillbaka efter att ha varit här under helgen. Två timmar senare får jag ett sms med "Nu har det hänt, tåget har kört på en människa".
Så jävla äckligt. Jag hade blivit jätte ledsen, speciellt nu när jag är så himla fjompig och börjar gråta för allt hela tiden. Och jobbigt för dom som var på tåget eftersom dom blev tre timmar försenade. När sånna här saker händer är det ju inte bara att köra vidare liksom.
Förmodligen var det självmord för jag hoppas inte folk vandrar runt på tågspåret sådärr.

Förlåt för att jag är en lite dålig kompis men det är massa jobbiga känslor just nu, Ni vet ju vad jag tycker om er ♥


Downloading Nancy

Det finns en smärta. En mörk smärta inombords i en mörk själ som endast kan tas bort med en annan typ av smärta. Vissa tycker att självdestruktivitet är vidrigt, Hur kan man göra såhär mot sig själv? Andra tittar bort, detta finns inte i deras värld så varför ska dom behöva ha det framför sig?
Downloading Nancy var en av dom mest känslosamma fimer jag har sett. Var tvungen att pausa flera gånger för att det blev förmycket, tårarna bara rann. Jag har levt med detta och jag vill aldrig tillbaks dit igen. Men isen jag färdas på är väldigt väldigt tunn.

Svennebanan

Hej kompisar!
Jävla partybrud man e!! Har faktiskt varit på fest ikväll hos Alexandra som fyllde 23, men jag var hemma redan vid 12 och här sitter man nu med en kopp te i mörkret. haha känner mig verkligen ung och som i mina bästa år, inte alls som en tant.
Igår hjälpte jag Xenia och flytta in i sin fina lägenhet på kungsholmen hela dagen. Sen kom Tanja förbi och vi drack vin och skvallrade, skitmysigt.
Hörs imorn hörni.
Älskar er!!





Nadia!!!

Glömde berätta att min bästa älskade fina naddis fyllde år igår. Grattis grattis till min prinsessa.



Jag pch Nadia på hennes födelsedag för 1år sen. Jävligt rolig och sjuk kväll.

Morgonstund

Imorse hann jag inte mycket eftersom jag tog alldeles för lång tid på mig att äta frukost och stirra ut genom fönstret. Sen blev det som vanligt stress. Men jag kom till skolan right on time. Väldigt intressant ämne vi fick läsa om idag, kvinnoidealet i afrika. Där ska man inte vara size zero utan oversize. Asså riktigt riktigt tjock. Mammorna häller i sina barn camelmjölk som är väldigt fet och tvingar dom att överäta, the bigger the better. Bristningar på armarna är tydligen hot stuff där. Fetma is the shit. Sjukt skum världen är. Varför måste vi va det ena eller det andra? Varför kan vi inte bara få vara normala? Antingen ska man vara sjuk åt det ena hållet eller åt det andra. Och vi där i mitten som inte är nåt av dom, anses vi bara fula eller??

 

 


All for peace love and music

Vägen till mitt hjärta går via musik. Det är så hemskt som det låter men jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon som har dålig musiksmak, gud så trisst! Så nu tar vi och lyssnar på en av världens bästa låtar på högsta volym. Måste få upp energin för sen ska jag plugga, lösgodis och musik, bästa!!


Grattis lillebror/ Tar upp skiten där jag tappade den

Grattis bästa lillebror idag!! Får ju alltid lite ångest när du fyller år, för om du blir ett år äldre betyder det ju också att även jag blir ett år äldre, fan! Men skit i det nu. Du är bäst, och ibland värst. Du är min bästa kompis men det finns fan ingen som kan få fram en gräsligare sida av mig eller trycka så hårt på mina knappar. Fast det e väl det syskon e till för. En gång sa han till mig "jag tror killar blir rädda för tjejjer som är som killar" haha tacka fan för det!!!

Nu måste jag gå till skolan. Ta några djupa andetag och bara köra utan att känna efter för fan va jobbigt det är när man saktar farten och känner efter. Har råkat känna förmycket dom sista dagarna och det har jag fått betala ett högt pris för.

Jag tycker om er!!!




Dessa dagar kommer för ofta nu....

Jag väntar på att få släppas fri från en börda som jag inte har ett namn för, Som driver mig att vara duktig för att bli sedd. Jag väntar på att få slippa känslan av att något hela tiden går sönder inuti min kropp, för att jag ska få inte bara överleva, utan leva. Jag väntar i tron på att livet inte borde vara det som pågår någon annanstans. Jag väntar på en tid då vi inte behöver leva våra liv med halvlögner och mörker utan får se sanningen uppdagas i ljus. 


Gone with the wind

Min rastlöshet är som bortblåst. Jag är tillbaks i soffan med en hals så hes att jag nästan kvävs. Jag är så glad att jag har så underbara människor i mitt liv som gör att jag bara kan ligga i soffan och ta emot thaimat, lakritspuck och film, Love you!!!
Har precis kollat klart på He´s just not that in to you. Helt brilliant film. Öppnade mina och säkert många andras ögon lite mer, även om jag e ganska bra på regler och sånt blaj..
Nu ska jag kolla på det sista av idol.
Puss

Jag har tappat lusten och ger upp.

Jag ger upp det här med att försöka ha ett liv. Vanligtvis kan jag tycka om att vara hemma en fredagskväll, jag kan känna lugn i min ensamhet. Men nu sitter jag här med spasmer. Rastlösheten har tagit över mig och jag spyr snart av att ligga i soffan och äta glass. Jag vill ut NU. Jag saknar mina vänner så mycket att jag snart dör!!



Have a happy friday, you lucky bastards =)

Sjuker

Jajapp då har man gått och blivit sjuker, inte lite sjuk heller, dundersjuk!! Jävligt surt att jag missar skolan idag för man kommer efter så mycket men jag kunde inte ens ställa mig upp ur sängen, benen bara skakade.
Men det är ändå rätt skönt att vara sjuk. Att bara glida runt i morgonrock och raggsockor och ligga hela förmiddagen och smula ner sängen med kakor och te.

Nu ska jag äta soppa
puss

I´m hooked on the true blood drug

Fanjävlapissskit att det var sista avsnittet av True blood idag. Så jäkla bra och så måste man vänta tills februari. Hur ska jag klara mig? Kommer få abstinens. Jag vet jag vet man kan ladda ner men jag gillar inte det. E lite gammeldags av mig och tycker bättre om att vänta och se på serier på tv. Jag vill inte ha allting på en gång för då försvinner det så fort. Nu har jag ju sett fram emot Onsdagskvällarna hela hösten. Och så hur det slutade också, helt sick. Det är alltid dom snälla som igentligen är the crazy fucks. Och snälla snälla låt det inte va Lafayette som låg i bilen..


hemma igen.

Gud så mysigt vi hade det istallet. Även fast jag inte är någon hästtjej så älskar jag att vara där. Man blir så lugn och trygg på nåt sett. Men jag hade missat det där med kylan rätt rejält. Jag hade slängt på mig jeans och converse och tyckte det var perfekt för att hänga i stallet. Oj så fel jag hade. Har aldrig varit så kall om fötterna i hela mitt liv, jag var helt fryst. Jag fick Sannas bilnycklar för att jag skulle kunna sätta mig i bilen och värma mig lite medans dom gjorde klart. Jag och bilar asså haha, ska nog aldrig skaffa körkort. Jag satte igång billarmet så fort jag satte nyckeln i låset och sen gick larmet igång tre gånger innan jag gav upp med att försöka ta mig in i bilen. Så när dom kommer så står jag där med en blinkande bil som värsta idioten, gud vad dom skrattade åt mig. 
Gick förbi syrran en stund efter och jag och Nanna myste med hennes hamster Piff. Jag gillar igentligen verkligen inte råttdjur men den här är riktigt söt. 

Nu blir det soppa, e så hungrig så jag dör!!
Ciao

Eat your greens

Hej mina kära
Har precis varit och shoppat loss på hälsobutiken på götgatsbacken, grym affär som har ALLT inom hälsa. Köpte Aloe Vera, spirulinapilver, megavital och valeriana. Nu ska denna jävla trötthet bort!

Nu ska jag äta lite sen så ska jag och Joanna till stallet, hon ska rida och jag ska mysa med hästarna, lovely.


Another one


Skulle kunna ge min högra arm(och ett ben) för att få vara i den här bilden, sitta där på golvet medans Johnny Depp spelar vacker musik för mig. Det här e fan skönhet så det skriker om det!!


My heart beats for you.

Pågrund av en jobbig grej som hände i fredagskväll så har jag haft hjärtklappning i fyra dagar. Hjärtat pumpar jättesnabbt och hårt, känner liksom hjärtat i bröstkorgen hela tiden. Jag har haft det förrut när det har varit jobbigt och det brukar försvinna efter ett tag när man börjar komma upp ur en svacka och må lite bättre men jag tycker det är så skrämmande när man känner sitt eget hjärta bulta i 180. Att jag inte sover på nätterna och sen dricker väldigt mycket kaffe på dagarna kanske inte riktigt hjälper. Eftersom jag är hypokondriker så hoppas jag verkligen att det försvinner snart för annars sitter jag snart på akuten. Får bilder i huvudet hela tiden att hjärtat bara ska stanna och jag ramlar ner och dör, freaky.

Har precis duschat och sitter här och dricker Brämhults spirulina juice, Det är verkligen den godaste juicen jag testat. Ser grön och läskig ut men smakar himla underbart. Tror att jag faktiskt ska försöka gå och lägga mig och be en bön att John Blund ska vilja hänga med mig inatt.

Godnatt <3


You, me and the rest of the world

Jag är så glad att min bästa bästa bästis har fått lägenhet idag. I fridhemsplan, nära till mig. Inflyttningsdagen är redan på måndag. Gissa vem som kommer stå där och ringa på dörren på måndag kväll med resväskan i högsta hugg redo att flytta in. Äntligen får jag ha dig närmre! Du kommer inte få va ensam en sekund hihi. Jag är så glad att allting går så bra för dig älskling! Du om nån förtjänar det!


Dream about tomorrow

Fasen, jag e helt slut nu. Vi var i Huddinge, på en otroligt bra föreläsning för anhöriga till oss som går den där behandlingen. Dom slopade alla jävla skit myter om Borderline som media och alla emobrudar(Berny Påhlsson kopior) har skapat, tack tack!!! Det var faktiskt väldigt mysigt men man blev så trött i huvudet. När vi kom hem blev det film och thaimat i soffan. Nu är jag fit for bed

Puss puss

Måndagar är ju alltid jobbigast

Oj vilken fartfylld dag jag haft idag. Åkt överallt framochtillbaka utan pauser. Och jag som endast lyckades haffa 2timmars sömn inatt, har dopat mig med kaffe hela dagen. Nu är jag äntligen hemma och har fått i mig mat, riktig mat, inte dom där jäkla naturdietsmoothisarna som jag lever på när jag inte hinner äta (inget fel med det iof för dom är jäkligt goda.)
Ska vila min överkokta hjärna en liten liten stund innan det är dags att dra iväg igen, hela vägen till huddinge, igen. Jag har liksom redan varit där idag och ska dit imorron och det är ju inte precis en kort väg att åka. Jaja det e inte lätt när det är svårt, bara att acceptera.

Puss och kram

Farsdag

Det ända jag har fått i mig idag är kaffe och luft så därför ska det bli himla gött att dra iväg till syrran snart där det vankas farsdag middag.
Föresten så är min pappa den bästa pappan i hela världen!!


Stay away from that benzo

Jahapp så va även denna kväll slut. Jag sitter i soffan och förstår inte riktigt vad som har hänt, på två timmar har jag lyckats stoppa i mig ett halvt kilo lösgodis och en påse lussebullar, hur gick det till? Okej jag hade väl lite hjälp med godiset men lussebullarna var det ingen annan som fick smaka av för helt plötsligt låg dom i min mage. Men nu ska vi inte älta och ha ångest över det, gjort e gjort och nu ligger det där det ligger punkt slut.
Suck känner att jag är helt luddig i huvudet. Kan inte sova, inte för att jag inte är trött, för det är jag. Det är något annat som ligger och gnager som gör att jag bara vill skrika rakt ut i natten och slå sönder allt, inklusive mig själv. Men men jag ska inte dela med mig öppet av mina upp och ner dalar, that time has past. Nuförtiden får man ju inte gömma sig för nånting, det finns ingenstans att fly. Man måste fånga tjuren vid hornen. Se ångesten i ögonen och visa att man inte är rädd för den. Fy skäms om man skulle göra nånting utanför ramen.



Så, då säger vi godnatt


Lördag

Nu har vi laddat upp för fett jävla lördagsmys. Två sorters thaimat, Lösgodis, lussebullar och film.

Vad ska ni göra ikväll? Hoppas ni får det bra!!

Det kommer alltid en fredag

Godmorgon! Hur mår ni idag? Vaknade ni upp på rätt sida? Jag känner mig rätt okej även fast jag hade svårt att sova inatt. Kaffe nr2 e påväg ner och jag ska alldeles strax bege mig iväg till Huddinge där jag ska spendera 4 timmar. Dom ska skrynkla ihop min hjärna till en liten liten boll. 3månaders kontroll kallar dom det, hmm konstigt när jag gått där i 5månader men men.

Vi hörs sen, hoppas ni får en härlig fredag i det här mysiga, härliga, underbara vädret!!
Simma lungt

Mtv

Foofighters var awesome!! Dom rockade skiten ur galan. Men varför vinner Green day massa priser hela tiden när dom suger hästballe?? Och Beyonce fyfan va hon var vacker! Jag älskade och älskar fortfarande Destinys child men Beyonce har jag aldrig gillat som soloartist och när alla har snackat om hur vacker hon är har jag aldrig hängt me för jag har inte tyckt att hon har varit speciellt vacker. Men nu, WOW Fan va snygg hon var ikväll och vilken kropp hon har! Now I see what the fuss was all about. Hon är en riktigt bra förebild för tjejjer!!

Vi hörs imorgon =)
Peace




Foofighters spelning 2008. Bästa bästa!!!


Jag tänker inte bli sjuk!!!

Idag påväg till skolan kände jag mig skakig och nästan spyfärdig. I klassrummet kändes det nästan som om jag hade feber. Fyfan jag ska inte bli sjuk, aldrig i livet, det tänker jag inte tolerera! Så nu har jag ätit min hälsotalrik till middag och hallon/mango/aloevera smoothie till efterätt. Och massa kanjang och te med citron och honung ska ner. Om en och en halv timme ska jag bänka mig framför mtvgalan.

Gud va jag e tacksam för att den här skolveckan är över, så skönt att det är fredag imorgon!!

Varför är det så farligt att gå sönder?

Varför är det så hemskt att falla när man ändå reser sig upp igen, starkare än innan. Varför är det fult att säga att man mår dåligt, inte orkar hela vägen? Vi ska vara så starka, glada och sociala hela tiden. Folks reaktioner ska vara positiva. Här finns ingen ledsen svag flicka samtidigt som vi kämpar med vår strid på insidan. Vad är det för fel med att ha sina knep till att hantera ångesten? Varför är det så fel att hantera smärta med ännu mer smärta? Varför är det så fult att döva ångesten med alkohol? Jag kommer aldrig att kunna älska någon som inte sett mörker eller respektera någon som bara ger upp. Jag kallar det styrka att leva på kanten utan att ramla ner, jag kallar det stolthet med ärren som bleks och inte blir flera, och jag kallar det skönhet när såren rivs upp, för när dom läker igen är huden så mycket tjockare. Det handlar inte om ett vackert yttre utan snarare om en verkligehet som inte ljuger. Det vittnar om en människa som tappade bort sig själv för länge sen men ständigt kämpar för att hitta tillbaks.

Så älskling låt mig få falla, låt mig få gå sönder. Jag blir alltid hel igen!

I wanna do bad things with you

Om exakt 25min börjar true blööööööööd. Vem ska titta?? JAG JAG JAG!!! Kom igen gör det ni me!


Soooo cuuute

Vilket jäkla supergeni som kom på den här reklamen!! Jag älskar, nej jag AVGUDAR dessa killar. Vill sitta där och vara deras bästa vän!!! Skulle nog svimma av skrattanfall!!


Snabba cash

Vi ska få läsa snabba cash på svenskan, hahaha tycker det är ganska roligt faktiskt. Det är ju bra att läraren låter oss läsa lite roligare böcker än alla dom tråkiga böckerna man har varit tvungen att ta sig igenom, men snabba cash liksom... jaja jag har ju redan läst den så det e ju bra, men har inte typ hela sverige gjort det? Kan lova att 90% av klassen redan läst den...

Bort med skiten

Hade en mysig morron hemma imorse utan stress, kunde käka frukost i lugn och ro och läsa bloggar. Jag älskar att läsa bloggar, jag älskar att läsa om andras liv, fast vissa går jag alltid in på fast jag orkar inte alltid läsa men tittar alltid på bilderna! Men jag vill ha tips på mer bloggar!! Can´t get enough!!

Jag kom hem för en liten stund sen, Gick raka vägen in i badrummet och tvättade bort mascaran jag hade kletat på mig imorse. Det är liksom det första jag jämt gör när jag kommer hem, tvätta fejset och på med mjukisbyxor, har alltid varit sån.
Nu är jag hungrig så nu ska jag äta soppa till middag, vad annars liksom, my favourite!



See u later alligator, in a while crocodile


Räkfrossa

Min storebror kom hit och vi hade räkfrossa och sen åt vi after eight och han visade mig sin nya Iphone så nu mår jag lite illa och är lite avundsjuk men jag tror nog inte jag skulle klara av en Iphone, jag e ju en riktig skogsmulle i hjärtat liksom och klarar inte riktigt av sånna där nymodigheter.

Snälla snälla gud låt mig få sova inatt!!!

Godnatt

Under cover.

Idag har jag haft min första lektion efter lovet. Kan säga att det var riktigt riktigt jobbigt eftersom jag bara sov 3 timmar inatt. Lagom kaxig tjej som låg som en idiot och räknade får hela natten. Sista gången jag kollade på klockan var den fyra, sen ringde väckarklockan sju.
Efter skolan åkte jag till Huddinge och när jag kom dit släppte jag allt, kröp upp i stolen och bara satt och stirrade. Så skönt att bara få vara. 3 timmar i veckan slipper jag bära den där jäkla masken, och även om det som finns där under inte är vackert så är det ingen som påpekar det. Där får jag vara svag och sårbar och jag kan låta mig själv vara det också för vi förstår varann.

Slacker

Idag har jag varit en riktig segpropp. Har precis varit och hyrt film, mitt söndagsnöje. Jag älskar verkligen att mysa i soffan med film och te på söndagskvällen, det blir liksom inte likadant om man gör det på en tisdag. Mörkt ute ska det va också så man kan tända ljus!
Tvingade J att gå till 4 olika godisaffärer med mig för jag tyckte allt såg äckligt ut.

Soffan väntar på mig nu. Vi hörs sen!

Nu är jag trött

Det har ju inte blivit så mycket festande för mig på sista tiden men igår ändrades det. Hade en super het kväll!! Men den började tidigt och slutade sent. Hade gärna legat kvar i sängen hela dan men jag har lovat min lillebror att jag ska hänga med honom idag för han åker tillbaks till Linköping och sen måste jag stänga in mig och plugga eftersom jag som vanligt har lämnat allt till sista sekund. Men först har jag laddat upp med havregrynsgröt, kaffe, c-vitamin och alvedon för att kunna hänga med liksom.

Hare gött!!

RSS 2.0