21.40

Sitter och kollar på idol äter hårda mackor med keso och sminkar mig. Ska snart iväg och möta upp Xenia. Kanske inte blir den fredagskvällen som kommer gå till historien men vi ger det ett försök iallafall.

Puss på er och ha så kul men softa med alkoholen!! =)
 


Wake up in the morning feelin like P Diddy

Godmorgon kompisar!!!
Hur mår ni idag? Jag mådde inte alls bra när jag vaknade men sen satte jag på datorn och har fått ett mail från en av mina bästa vänner som har varit ute och rest i 2 år. Hon kommer hem om 1 vecka, jag ska få träffa min knäppgök om endast en vecka. Fan va kul vi ska ha! Vi förstår varann hon och jag! Blev så glad att jag har pumpat musik och dansat som en tönt framför spegeln, LOve it!!

Det e fredag idag, det gillar vi eller hur?


15 grejjer

1, Jag är vegetarian och har aldrig gillat kött.
2, Jag lider av besltsångest, asså på riktigt så kan jag stå i 15 min bara för att jag inte kan bestämma mig för vilken mjölk jag ska ta, grön eller blå.
3, Jag har fyra underbara syskon
4, Musiken jag lyssnar på är Grungerock och jag stör mig som fan på folk som har dålig musiksmak
5, Jag är ett hälsofreak
6, Jag är beroende av te, gula lipton ska det va. När jag var yngre kunde jag dricka 10 koppar om dan.
7, Folk som håller på med droger är det äckligaste jag vet, och folk som dricker för mycket.
8, Under min uppväxt bodde jag i asien vilket var den bästa tiden i mitt liv.
9, Jag använder inte deodorant, har aldrig behövt och jag har aldrig parfym, tycker inte att det lucktar gott på mig.
10, Jag drömmer om att bo i en stuga i skogen långt ifrån stan
11, Det värsta jag vet är att prata i telefon
12, Jag blir och har alltid blivit kär i killar som jag inte kan få
13, Jag är livrädd för kråkor och dockor, thats it. Allt annat går bra. Lägg mig i en säng full med spindlar och jag skulle inte bry mig men ser jag en kråka blir jag stel av skräck.
14, Utan min bästa kompis skulle jag inte kunna leva
15, Jag är en riktig boknörd. Att läsa böcker är typ det bästa jag vet. knowledge is king!!


Why so tired??

Vet inte vad det e med mig dom här dagarna. Jag är så trött att det är ansträngande för mig att andas och jag måste planera varje steg jag tar för att hjärnan ska hänga med kroppen. Igår tror jag att min hjärna somnade lite när jag var ute och gick för helt plötsligt började marken snurra och jag håller på att ramla från ingenstans. Jag avskyr verkligen att vara för trött, det blir liksom inge kul då. Benen skakar bara jag ska ta mig till köket. Men nu har jag iallafall bunkrat upp med en stor kopp kaffe och mörk choklad. Ni vet att man blir pigg av mörk choklad va? Fast det konstiga e att min mamma har alltid sagt att om man inte kan sova så ska man äta en bit mörk choklad för man slappnar av bättre då så det kanske slutar med att jag somnar ändå.
Fan jag som har massor med saker som jag måste göra, har inte tid med det här slöandet...

Helluuu.

Va uppe svintidigt imorse för att jag hade ett möte med en underbar kvinna som hjälper mig med min framtid. Det kändes så skönt att gå därifrån, som om jag hade full kontroll över mitt liv.
Var klar klockan 11 och mötte upp Xenia i slussen. Vi gick och åt lunch på ett fik i medis som jag verkligen kan rekomendera, blå koppen tror jag det hette. Skön och avslappnad personal och svingod mat!!!

Nu blire kaffe

Biokväll

Har precis varit på bio och sett flickan som lekte med elden, den var bra och Noomi Rapace är sveriges snyggaste tjej!!
Nu blir det te och sen sova, helt jävla mörbultad!!

Vi hörs imorgon! Jag tycker om er!




Keep me where the light is

Har varit ute på en 2timmars promenad i skogen helt själv. Fan va skönt det är att bara lyssna på sina egna tankar.

Xenia ringde precis, hon är så jävla söt. Det första hon säger när jag svarar är "vet du hur mycket jag älskar dig och saknar dig" haha gud va tomt mitt liv skulle vara utan den där tokstollan.

Känner verkligen för att göra nåt idag, roa mig, hitta på nåt, vad som helst. Det här med höstlov är inte lika kul som det var när jag gick i gymnasiet för ingen annan har ju lov så jag sitter här uttråkad och rastlös.

I´m falling for him

Jag har fallit pladask, enough said.


Lyckorus

Fan det känns bra idag!! Vaknade upp pigg och på gott humör, finally!

Har sånt där lyckorus i kroppen som jag får ibland, vet verkligen inte vart det kommer ifrån och varför men jag älskar att ha fjärilar i magen.


Love

Varför jag älskar honom.
Jag älskar honom för att han kramar mig varje gång jag är ledsen, för att han inte säger att jag är löjlig när jag gråter utan för att han pussar bort mina tårar. Jag älskar honom för att han ringer mig bara för att fråga hur jag mår. För att hans ögon alltid glittrar och han får mig att skratta när jag sekunden innan har gråtit. Jag älskar hur han alltid pussar min hand innan han släpper den och hur han stryker bak mitt hår när han kysser mig. Jag älskar att vakna till hans röst och hur han säger att jag är världens vackraste på morgonen när jag är osminkad och har ruffsigt hår. Hur han alltid visar att han är stolt över mig när vi är med hans vänner och hur han behandlar mina vänner lika fint som han behandlar mig. Jag älskar hur jag alltid kan känna hans närvaro i ett rum fullt med människor och hur hans blick möter min från andra sidan rummet. Jag älskar hans blyga leende och hur jag rådnar när han charmar mig. Jag älskar känslan jag har när jag somnar i hans famn och hur han värmer mig på natten, och hur han kommer med te till mig på morgonen för att han vet att jag vill ha det men inte orkar gå upp. Jag älskar att han alltid har tid att prata med mig och aldrig dömmer mig. Jag älskar att han åkte runt halva stan för att komma till mig när jag var sjuk. Att han aldrig ger upp utan finns där för mig varje dag och älskar mig mer än någon annan nånsin har älskat mig.


Joel Kinnaman



Jag gillade den här filmen, den var rolig och riktig söt! Men nu har jag ätit alldeles för mycket choklad. Det här med lov funkar inte riktigt för mig, det blir lördag varje dag...

I forgot that I remembered this

I dream about somewhere
my smoke will fill the air

Har varit på promenad med en gammal kompis. Behövde hennes råd och värmande ord. Behövde vara med någon som förstår, som vet om nästan allt och som har varit med länge. Vi satte oss längst upp på ett berg och lyssnade på foofighters i min Ipod. Så många sår som har rivits upp dom här dagarna. Jag vill bara plåstra ihop allting men fan jag vet inte hur man gör.


Greatest love

Min kärlek till Foofighters är så stark. Deras texter tar mig med storm. Varje gång jag lyssnar vill jag gråta, skrika, slåss, skratta, dansa. Alla mina starkaste känslor kommer fram och deras musik renar min själ! Jag och Dave Grohl har en 12 årig kärlek och jag tror den kommer hålla för alltid!! Nu har dom iallafall släppt en ny låt till sitt greatest hits album och jag älskar den!! Vilket jag visste att jag skulle göra, no doubt!

 



I know what you're thinkin'
We were goin' down
I can feel the sinkin'
But then I came around

And everyone I've loved before
Flashed before my eyes
And nothin' mattered anymore
I looked into the sky

Well we all want something better than
We wish for something new
Well we all want something beautiful
Wish for something true
Been lookin' for a reason and
Something to lose

When the wheels come down
When the wheels touch ground
And you feel like it's all over
There's another round for you
When the wheels come down

Now your head is spinnin'
Broken hearts will mend
This is our beginning
Comin to an end

Well, you wanted something beautiful
You wished for something new
Well, you wanted something better than
Wished for something true
Been lookin for a reason and
Something to lose

When the wheels come down (When the wheels come down)
When the wheels touch ground (When the wheels touch ground)
And you feel like it's all over
There's another round for you
When the wheels come down (When the wheels come down)


Trött

Guuuud va trött jag är idag, helt slut. Det kändes som om jag skulle svimma när jag inte fick sitta på tunnelbanan hem och övervägde att sätta mig på golvet och jag blev rädd för min egen spegelbild i hissen, så sliten som jag såg ut och kände mig idag har jag inte kännt på länge. 

Ska slänga mig i soffan nu och glo på film, Tjenare Kungen. Har hört att den ska vara charmig och rolig, precis vad jag behöver!!

Mammut

Har precis kollat på Lucas Modyssons film Mammut. Två timmar av ångest. Den var hemsk hemsk hemsk!!! Nu mår jag dåligt och vill rädda alla barn som blir utnyttjade av äckliga gamla gubbar. Jag e inte sån som kan se en hemsk film och sen stänga av den och tänka "äh det e bara film" för det är inte bara film. Folk är otrogna, barn blir knivhuggna av sina föräldrar eller tvingade att sälja sig, så jäkla vidrigt att jag vill spy.

Har ni haft en bra lördagskväll da? Jag såg faktiskt en Johan Falk film innan så jag kommer nog drömma fina drömmar om världens finaste Joel Kinnaman.
Puss och godnatt

Jag tror bra vänner förlänger livet!!!


Igår kom Nadia och hämtade upp mig och Xenia och så tryckte vi in oss hemma hos mig och käkade naturgodis och kollade på Idol. Jag älskar er!!!

Nu ska jag gå och träna och sen vill jag kolla i affärer.
Vi hörs sen!!


Cruella

Här e resultatet av min beslutsångest... Kan inte bestämma mig ifall jag tycker att jag ser ut som snövit eller Cruella deville...


Friday, I´m in love

Stängde av väckarklockan och bestämde mig för att sova ut idag, sova tills mina ögon öppnades och jag var redo för en ny dag. Det gick åt helvete. Helt plötsligt var man superpoppis och alla skulle ringa på morgonen. Men jag mår inte dåligt av det, tvärtom, jag mår bra och känner att jag har massor av kärlek runt omkring mig!!
En grej som kanske inte blev så bra är ju håret. Tonade det inatt efter en jävla massa velande fram och tillbaks. Det skulle ju bli brunt men det blev rött, inte så snyggt men helt ok, visar sen.
Nu ska jag försöka fixa till det här ruffset jag har på huvudet så att jag ser normal ut och sen ska jag åka in till stan och träffa min brorsa. Vi ska gå och käka nånstans. Funderar på att dra med han till Orange juice bar och äta deras goda hälsosallad men det kommer han att vägra...

simma lungt

Fan

Fan va jag hatar min lillebror för att han öppnar en fet jävla m&m påse, äter pyttelite och sen lämnar den här. Summan av kardemumman blir ju att jag sitter och proppar i mig den.. Ahhh man göööör inte så!!!!

Orange juice bar

Mina kvällspromenader går bra.. Idag promenerade jag ända till Orange juice bar för en apelsin och hallon juice, den var underbar!!


Another day goes by and I end up loving you more and more.

Det är med lite sorg i hjärtat jag ser att den här killen bara blir större och större men du kommer alltid vara mosters lilla Totto. Jag tycker att han är det sötaste som har satt sina små fötter på denna jord.




I lay there in the dark
 and I closed my eyes
You saved me the day
you came alive
No reason left me to survive
You saved me the day
you came alive


Mår jag bra eller????

Nej jag mådde inte jätte bra igår, inatt eller imorse, förjävligt faktiskt. Det blev bättre under dan, det tackar jag för!!
Våran 3timmars lektion blev en 1timmes lektion för vår lärare var tvungen att gå, vart vet jag inte men vi tackade och bugade och stack därifrån fort som fan. Mötte upp syster och gick till Liljeholmens centrum. Fan vad jag älskar det! Dom har verkligen allt!! 
Jag blir så trött på mig själv ibland, fan vad jag är impulsiv. Imorse bestämde jag mig för att jag behöver en förändring så jag bestämde att jag skulle tona håret mörkt. Jag blev helt psykad och ville göra det på EN gång, fick värsta ångesten över att jag inte kunde det eftersom jag inte hade någon hårfärg och jag hade ju inte tid. Gick och tränade och när jag var klar kollade jag mig i spegeln och tänkte, nej vafan jag gillar ju min hårfärg jag vill inte alls bli mörk. När jag sen kommer till skolan e jag helt bestämd att jag visst ska färga håret mörkt för jag har sett min spegelbild i fönstret på tunnelbanan och tyckte den var skitful. Nu sitter jag här med en hårtoning och är inte alls helt säker på om jag fortfarande vill bli mörk. Fan jag orkar inte!! JA jag lider av beslutsångest!!!

 
 


Ge mig

Ge mig två gurkskivor till mina ögon fort. Jag är så svullen så det nästan ser ut som om jag har ögoninflamation. Ussh jobbig kväll, jobbig natt med väldigt lite sömn och nu väntar en tre timmars lektion i skolan, toppen!!

I´m fucking losing it



Fan fan fan jag vill slita mig själv i stycken. Måste ha nån som kan ge mig en fet smäll på käften och hålla kvar mig över ytan för jag sjunker och det är fan ingen bra känsla...


sick of it

Gick på kvällspromenad och hamnade mitt i premiärfesten av nya liljeholmstorget. Fan vad snyggt det är!!

Läste precis att Meghan Fox har gått ut med att hon har Borderline. Fan vad ledsen och trött jag blir på alla som försöker romantisera detta sjuktillstånd. Det är som att försöka romantisera helvetet. Carolina Gynning har ju gått ut med att hon har borderline, det vet ju alla hon har ju självdiagnostiserat sig själv på sin blogg och bla bla bla.

Ussh mår verkligen inte bra idag, alla mina vidrigaste sidor är framme. Jag har en bästa kompis som inte har ringt mig på två dagar, jag vet inte varför.. Känner mig ledsen och jävligt bortglömd!

Ska äta kantarellsoppa och vänta på True blood och hoppas att inte ångesten äter upp mig.


Morninglove

Godmorgon
Dricker kaffe och äter gröt och ska alldeles strax sticka iväg till Sats och träna. Sen bär det iväg till skolan och English class

Vill önska er en bra dag!!


En ny älskling!!

Hej!
Jag har varit dålig på att blogga men depplördagen fortsatte in i deppsöndagen så jag stängde in mig med mat och film, tyvärr blir det så mer och mer men jag tänker inte tvinga mig själv att gå ut om jag inte vill det. Att gå ut på stökiga nattklubbar och dricka alkohol som jag inte ens tycker om känns så jävla onödigt.
Igår hyrde vi tre filmer, en av dom var "Johan Falk". Hyrde den för att jag såg att Joel Kinnaman var med i den. Förälskade mig lite i honom när jag såg "i skuggan av värmen" men nu är jag kär!! Han är ju lätt Sveriges hetaste kille och jävligt bra skådespelare också. Jag brukar inte gilla svenska skådespelare, stör mig på hur dom pratar och överdriver allting men han spelade perfekt. Han ska ju tydligen spela en av huvudrollerna i snabba cash också, längtar redan!!
 

Idag är det måndag, värsta dagen på hela veckan. Så skönt att den snart e över.
Jag har fått en tekopp som rymmer 1 liter så nu ska jag hälla i mig kaffe så jag inte somnar.

Vi hörs sen!!
hare gött




I will always love you

Har lyssnat sönder den här låten idag... Och ätit m&ms... Depplördag...


Friday

Jag har inte alls mått bra idag. I huddinge var det tungt som fan och när jag gick därifrån mådde jag skit sen kom jag på att min bror skulle komma med tåget klockan 3 så jag åkte och mötte han och vips så mådde jag bra igen. Hela vägen hem höll jag på att skratta ihjäl mig åt alla hans roliga historier från skolan.
Där ser man att en jävligt dålig dag kan bli en jävligt bra dag bara man har rätt människor omkring sig.

Puss på er!!

bläääää

Godmorgon på er...
Ussh idag är en vidrig dag då allting bara känns helt fel. Vädret ska vi inte ens snacka om, om jag inte hade varit tvungen hade jag inte satt min fot utanför dörren idag. Hela garderoben är ful och alla kläder jag provar sitter fel eller känns jätte obekväma, Håret känns flottigt fast jag tvättade det igår och ansiktet känns snustorrt fast jag har smörjt in mig tre gånger. Vill bara lägga mig i sängen och vakna imorgon, men sån lyx har man inte. =( 
Ska nu iväg till Huddinge och sen träffa Xenia.

Hoppas ni har en bra dag iallafall!!


Hej hej hej


 
Kollade på Andreas Carlsson i the voice imorse och jag är sjukt sugen på att läsa hans bok, ska ta och skaffa mig den.
Idag är en bra dag. Har softat hemma hela morgonen och ska alldeles strax dra mig iväg till skolan. Sen kommer ju en viss miss hem från Turkiet idag och jävlar vad jag har saknat henne!!

Hörs sen
Simma lungt

Fan


Ahhh Ibland undrar jag om jag verkligen har en hjärna.. Och isåfall vartfan sitter den?


On the edge

Har sovit två timmar nu.. Så skönt med powernap



Fick reda på en grej idag som jag ska göra på måndag och jag har sån kraftig ångest över det att jag funderar på om jag ska gå och dränka mig i sjön på söndag....


Youtube is your friend


I love love love




"Please don´t put your life in the hands of a rock n roll band who´ll trow it all away"


21.09

How fucking sick in da head e det inte att det snöar ute???

Började min andra kurs idag i skolan, det var jättekul!! Det bästa är att min barndomsbästis går i min klass. Har inte träffat henne typ sen jag gick ut nian.
Efter skolan åkte jag direkt hem till Rebecca, var så hungrig att jag höll på att dö men Becca bjöd på te och solbullar, hon e så söt min Becca, hon e den enda jag vet som äter solbullar :D
Fick också gosa med Nero, Finaste rotweilern i hela världen.

Hare gött!!


Såhär såg jag ut imorse innan skolan. Jäklar vad ung jag ser ut utan smink...


Fullt ös medvetslös

Godmorgon!! Idag är det mycket ska jag säga!! Först nu ska jag skynda iväg till Lisa på huddinge sjukhus. Sen ska jag vara i skolan till halv 5 och sen har jag bestämt träff med Rebbisen ikväll. Vet inte vad vi ska göra än men det blir nog bara hänga, dricka te och sitta och snacka massa skit som vi brukar göra. 
Morgonen har inte börjar så himla bra för mig. Först sprack ett glas i mina händer ner i frukosten så det var bara att slänga och göra ny, sen ska jag sätta mig ner då spricker mina leggings mellan benen och sen spiller jag tandkräm på mitt svarta linne, nja det hade kunnat gå bättre, men men what the hell... 

Nu måste jag springa annars blir jag försenad. 
Hoppas ni får en jätte fin dag!!!
 

Highschool all over again

Idag började jag skolan. Helt okej faktiskt. Det var lite gymnasiekänsla över det. Kul att min gamla killkompis som jag inte träffat på flera år går i min klass, skönt att ha nån att hänga med!!

Nu är jag så jäkla trött och hungrig. Håller på att värma upp soppa, Jag har inte ätit sen klockan 7 imorse så jag dör snart av hunger.

Hare gött vi kanske hörs sen.

En del av mig



Älskade älskling det känns som en del av mig är borta!!!


When love takes over iiiijjeeeeeaaaaahhhhh

Kan man spricka av fjärilar i magen? Kan man bli trött på vackra ord?

Jag är så lycklig, glad och taggad, livet börjar nununu!! Mätt e jag också, har förätit mig på potatis och purjolöksoppa. Kommer inte behöva äta på 2 dar nu. =)

Ska snart gå och lägga mig, trött som fan. Imorgon är det en ny vecka, hoppas den blir bra!!!

Simma lungt


I see the fear in my enemys eyes

Kom att tänka på hur mycket jag faktiskt har förändrats på 1 år. På 1 år har jag dragit mig upp ur leran helt på egen hand. Jag känner inte igen mina tankar eller mig själv för det har gått så fort. Många har försvunnit och vissa har stannat kvar. Sen jag slutade bry mig om vad folk sa, tyckte och tänkte om mig har jag blivit en mycket lugnare människa, all stress rann av mig. Jag har byggt upp mig själv och mitt självförtroende och skaffat mig ett extra lager hud och ingen kommer kunna riva mig. Ett självförtroende föds man inte med, man får bygga upp det själv med familj kärlek och vänskap runt omkring sig
Hur mycket du än kämpar, gråter eller ändrar på dig så kommer vissa människor aldrig sluta att vara elaka och falska. Det är du som måste göra förändringen inuti dig själv och tänka att dessa jävla f***or inte förtjänar att se dina vackra tårar. Jag har haft många "kompisar" som har varit tvungna att trycka ner mig för att dom själva ska må bra. Idag mår jag bara illa när jag tänker på att jag har slösat min dyrbara tid på dessa vidriga människor. Det kommer till ett stop när man tänker -varför umgås jag med den här personen som bara skadar mig?? Det finns ju liksom en anledning till att dom nu är GAMLA kompisar. Dom är skiten under mina fötter. Jag kan aldrig förändra eller ta tillbaks saker jag har gjort. Men jag kan bestämma mig för att aldrig göra om det. Jag ska alltid titta framåt, aldrig bakåt. Det förflutna finns inte längre. Alla människor som har gjort mig illa är regn och jag är ett paraply, så e det!!

Jag skiter i vad folk säger. Jag vet vilka mina riktiga vänner är, Och bättre kompisar kan man inte ha!!!

Ni är bäst!! Puss

When the trees lose their leaves

Hallå!!
Ussh vilket tråkigt väder ute idag!!
Igår var det mysigt på ko pan jang. Det var jag, Nadia, två killkompisar och en kille från Brasilien och hans tjej. Dom ska bo här i 4 månader för han tränar shoot fighting och ska träna här. Dom var jätte trevliga och det var så kul att träffa några från brasilien. Jag fick värsta dit längtan!! Jag älskar Brasilien. Mina månader där var verkligen det bästa jag gjort i mitt liv!!!!
Nadia som har varit i grekland var brun och snyggare än vanligt igår.

Idag stänger jag in mig. Måste få upp energin tills imorgon.
Puss


Saturday night

Ikväll bär det iväg till Kopanjang på söder. Ska möta Nadia och några killkompisar. Men först blir det kokta rödbetor med fetaost, mums!! Håller verkligen på att dö av hunger!
Ha en jätte bra lördagskväll vad ni än gör!!
Me like you =)


I hold sunlight and swollow butterflies





Idag har jag hängt i världens coolaste musikaffär och sen har jag varit på bondens marknad och köpt massa mat.


Rock n roll

Lillebror är hemma över helgen då är det rock n roll på högsta volym här hemma, Kul tycker jag. Min lillebror är världens bästa!! Det är han jag ska hänga med hela dan idag, nja eller inte riktigt, några timmar bara tills han dissar mig för sina riktiga polare.

See ya later

God morgon

Igår var det först Idol och sen mystic river, så jävla bra film. Påminner om sleepers faktiskt. Och Sean Penn i mystic river måste ju va nåt av det hetaste.

Och vad tycker vi om Idol?? Niklas, Calle, Mariette och Tove fyfan vilka stjärnor!!! Camilla var ju faktiskt bra igår också, förvånande. Och Reza var också bra men herregud det är nånting jag stör mig på hos henne så jag kan liksom inte gilla henne. Rabbih var sämst, han borde ha åkt ut. Det var plågsamt att titta. Den där kalle anka rösten ger mig rysningar och inte på ett bra sett. Men Darin i början, oh my lord, där kan man snacka rysningar på ett jävligt bra sett!!


Promenad

Det blev en 2 timmars promenad i skogen med världens bästa kompis och världens bästa hund, jätte mysigt!! Jag älskar när kinderna blir rosiga och luften man andas är frisk.
Nu är jag hemma och benen och armarna känns som spagetti. Nu förtjänar jag att stänga in mig ikväll med mat och film.
Puss

Friday




Hallå!!
Vaknade halv 7 imorse och gick upp och åt frulle men jag var så trött hela tiden så vid 10 la jag mig och vilade och samnade och vaknade nu. Trött som fan var jag alltså.
Sitter nu och äter musli direkt från paketet. Köpte med mig den hem från kosovo, muslin alltså, den e från USA och så god. Med äppelbitar och hasselnötter mmm. Det står att den är jääätte hälsosam men det tror jag vad jag vill om, It´s american =)

Nu måste jag skynda mig. Ska möta en kompis om 10min och gå promenad och jag sitter fortfarande i pyjamas.

Hörs sen. Chingeling


Mammas pojkar

Nadia ringde och sa att jag skulle titta på mammas pojkar på 4an. Det här måste vara toppen av förnedring. Men sjukt roligt att titta på. Som Nadia sa "Det här programmet kommer rädda oss under dom mörka månaderna" haha. Jag har två kompisar som blev tillfrågade att vara med i programmet, självklart sa dom nej.

Nu sitter jag och tittar på inlåst och en av dom kriminella killarna har jag träffat, känner igen honom skarpt men jag kan bara inte koppla vart ifrån. Jag tror jag vet men jag är inte riktigt säker... Bra programidé iallafall.

Sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig

Det är sånt här humör jag är på just nu.


Ekoreko

Ahhh jag är så mätt! Jag har ätit världens godaste fisksoppa med världens godaste salladsbuffé till. Allting på hela stället var ekologiskt. Maten, vattnet, kaffet allt. Det bästa var att vi satt ute i t-shirt i solen, så himla härligt!!
För att jag skulle kompensera mitt STORA matintag så gick jag en två timmars promenad runt södermälarstrand efteråt. Nu är jag hemma, trött men lycklig. Stockholm är nog ändå världens vackraste stad!

Tjabba

Var uppe 8 imorse och har varit på promenad och hämtat lite paket. =) Älskar Oktober, vackraste månaden på hela året. Måste passa på att njuta för snart blir det mörkt och grått.
Nu bär det iväg till stan och lunchdejt.

Såg ni true blood igår förresten??

 


Ledsen

Pratade precis med Xenia och hon berättade att hon sticker till Turkiet imorgon. Jahapp det var ju jääätte kul att höra. Vi som inte ens har hunnit ses sen jag kom hem och nu sticker hon. Saknar redan!!


Love


Mitt huvud kommer snart spricka av alla tankar på dig!!

Nighttime

Kul att när jag kom till dagis idag så sprang Victors kompis fram till honom och skrek -Victor victor din farmor har kommit. haha jag trodde jag skulle dö.
Vi hade jätte mysigt i parken men efter en och en halv timme så kom det en väldigt skum kille och ställde sig inne i parken och stirrade på oss så då gick vi. Tycker det är så läskigt när det kommer skumma människor.
Efter det gick jag på promenad och nu har jag precis duschat och väntar bara på att klockan ska bli 10 för då är det true blood och det förra avsnittet var ju så sjukt jävla bra så jag satt som på nålar hela tiden. Ni ska väl kolla?? Jag lovar att det finns inget bättre.

Min middag idag blev rätt skum. Lax, hummus, vitlöksmarinerade champinjoner och thaibasilika och så drack jag te till. Låter som det verkligen inte passar ihop men det var faktiskt gott. =)
Puss


babysitter

Nu ska jag iväg och va barnvakt, två timmars parkhäng. Tur att vädret är fint och det inte regnar längre. Ska bara dricka upp kaffet och sen ut i den härliga höstluften med killarna i mitt liv!!

Ciao


Onsdag

Godmorgon på er!! Vaknade för två timmar sen men ligger fortfarande i sängen. Måste upp och sätta på kaffe. Idag står inte mycket på programmet förutom att jag måste fixa lite saker eftersom jag börjar skolan på måndag, kul va? Fast lite läskigt också.

Känner för att gå långpromenad men vädret känns inte så lockande, blir nog te och filt istället.

Trött och mätt

Har spenderat eftermiddagen med min älskade syster. Vi hängde lite i parken först med barnen och sen hängde vi lite hemma, mysigt! Efter det gick jag promenad och mötte mamma och nu har vi ätit maaaaat, proppmätt!!
Kul att jag skulle träffat både Xenia och Rebecca idag men sen blev det inget för att jag avbokade med becca för att jag skulle träffa Xenia och sen blev det inget med det heller, aja sånt i livet, dom finns ju kvar liksom.

Nu är jag stockholms tröttaste tjej och vill bara gå och lägga mig men klockan är ju bara 7. Måste vänta minst 2 timmar till, jobbigt!

Boycrush

Har haft idol maraton hela dagen. Eftersom jag har missat Idol helt så ville jag kolla in alla. Jag tyckte dom flesta var tråkiga och ganska dåliga men det fanns en som jag verkligen föll för, Nicklas. Det här är en jävla stjärna som kommer göra 15åringarna galna, inte som töntiga Johan Palm som knappt vet vad han säger. Den här 17 åringen kommer gå långt!!!


Morning has broken

Godmorgon, idag blev det tidigt. 06.30 slog jag upp ögonen. Det är skönt att vakna tidigt men vad ska man göra med resten av dagen?

Blir nog promenad i solen.

You talk to me but I can´t hear what you say

Har precis kollat på ett avsnitt av true blood och jag är helt stum, så jävla bra!!

Sitter och lyssnar på musik och känner mig lugn och lycklig men ändå är det nånting som fattas i mitt hjärta, ett tomt hål. Det är han som håller min värld vid liv.

The badest thing around town

Årets tungaste partylåt!!


To the moon

She's taking her time making up the reasons
To justify all the hurt inside
Guess she knows from the smiles and the look in their eyes
Everyone's got a theory about the bitter one
They're saying
Mama never loved her much
And daddy never keeps in touch
That's why she shies away from human affection
But somewhere in a private place
She packs her bags for outer space
And now she's waiting for the right kind of pilot
To come (and she'll say to him)
She's saying

I would fly to the moon and back
If you'll be if you'll be my baby
Got a ticket for a world where we don't belong
So would you be my baby


She can't remember a time
When she felt needed
If love was red then she was colour-blind
All her friends they've been tried for treason
And crimes that were never defined
She's saying
Love is like a barren place
And reaching out for human faith is
Is like a journey I just don't have a map for
So baby gonna take a dive and push the shift to overdrive
Send a signal that she's hanging all her hopes on the stars
(What a pleasant dream) just saying

Love we're flying to the moon and back
If you'll be if you'll be my baby
Got a ticket for a world where we don't belong
So would you be my baby


Mamma never loved her much
And daddy never keeps in touch
That's why she shies away from human affection
But somewhere in a private place
She packs her bags for outer space
And now she's waiting for the right kind of pilot
To come (and she'll say to him)
She's saying

Love we're flying to the moon and back
If you'll be if you'll be my baby
Got a ticket for a world where we don't belong
So would you be my baby


When you came in the air went out


I will never try to deny that you are my whole world <3


Idag har jag verkligen använt mina ben. Jag har gått hela dan överallt, jätteskönt men jag hade alldeles för mycket kläder på mig eftersom jag trodde det skulle va kallare. Nu är jag hemma och har kokat kaffe och ska äta fil med musli sen så har jag ett true blood avsnitt som väntar på mig, den serien är verkligen min nya kärlek! Har fastnat totalt. Tur att jag har saker som uppehåller mig från att jag verkligen inte är glad att vara hemma. Jag vill inte bo här, jag vill inte va här. Jag är som lyckligast när jag reser.


By night

Prishtina by night

 


My blog, my shit

Kul att våran lilla utflykt resulterade i två krockar. En var jätte allvarlig men den var vi inte inblandade i utan kom precis när dom hade smällt. Två timmar senare smäller vi med en bil som svänger ut utan att blinka. Vi fick sitta en timme och vänta på polisen och när polisen kom så sa dom att antingen så väntar vi här en timme till medans dom skriver en rapport eller så betalar ni 60 dollar och så får ni åka nu på en gång. Vi betalade snabbt som fan och åkte ännu snabbare. Nu är vi hemma, har chattat lite med Xenia och nu saknar jag henne ännu mer!! Nu ska jag dricka te för jag har ont i halsen som fan. Imorgon drar jag hem till schweeeden igen, det vill jag inte men så är det.
Puss på er!!


Gomorron kompisar

Godmorron!! Nu ska vi iväg till nåt ställe där det ska vara jätte fint och mysigt. Det blir säkert kul men det är ett jävla piss väder idag, regn kallt och blåsigt. Där fick jag för skadegjädje big time.

Albanian food will make me fat

Nu har jag precis kommit hem. Har varit och ätit på en albansk restaurang. Helt underbar mat, godaste jag har ätit på länge. Lovisa, en svensk tjej som bor här följde också med. Efter det gick vi vidare till en bar. Jag älskar barena här, mysiga och avslappnade och väldigt inrökta. Härlig kväll var det iallafall!!

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

 


Charmiga killar


Nu har jag hittat en till giftaskandidat. Han jobbar i fruktaffären på vår gata här. Så snygg och charmig med ett leende som säkert charmar tjejjerna här och gör dom alldeles fnittriga, Iallafall mig.
Var är alla charmiga killar i sverige? Jag tycker att killar i sverige är alldeles för blyga och saknar charmen och glimten i ögat. Det får dom ändra på!!! 

 

 


Snuskstad


Det finns en gata här med det fina namnet Fittokuki. Haha vad tycker ni, I like it!!

Sitter och trycker i mig torkade aprikoser och katrinplommon som jag sköljer ner med kaffe haha det kommer gå bra för mig idag!! =)





Igår skulle vi åka iväg till ett ställe men dom hade stängt av vägarna så man kom inte ut ur staden så det var bara att åka tillbaka, en timmes biltur. Inga konstigheter det är så dom jobbar här.


Bill Compton in bed


Kaffe och true blood i sängen, perfect morning. Det är så vi jobbar här!


Dumma dumma mig!!!

Ussh det är så tråkigt att jag inte har bloggat på en miljon år. Jag har inga ursäkter, eller jo det har jag faktiskt, mitt jävla internet la av och jag ringde och bad dom snällt att sätta på det igen men dom säger att det inte är något fel med det så dum som jag är sitter jag och betalar räkningen varje månad men har ingen användning av internet för jag kommer inte in. Sen gick min kära fina kamera sönder också och jag tycker själv att det är så tråkigt att läsa bloggar utan bilder, det blir så opersonligt, så med detta tappade jag all lust att blogga. Men nu saknar jag det så mycket att hjärtat svider så nu ska jag komma igång på riktigt igen. Jag har fortfarande ingen kamera men ni får väl ha överseende med det så länge.
Jag mår bra och livet rullar på jätte fint!! Befinner mig i Kosovo och hälsar på pappa som bor här. Solen skiner och det är 25 grader varmt, helt underbart att sitta på ballkongen och sola när man hör att det är svin kallt hemma i sverige, skadeglädje någon? Fasst jag längtar lite hem också efter syster och knatte, fnatte och tjatte mina älskade små filurer. Min Xenia saknar jag ju såklart också, min andra hälft, man saknar grisen när den är borta eller vad man säger hehe!!!

Måste berätta vad som hände igår. Jag, mamma och Rebecka satt och fikade igår istan när det går förbi tre killar varav en kommer in och går fram till oss, han pratade svenska fast han var från kosovo. Vi hade suttit på samma plan från sverige och han kom ihåg oss därifrån. Han frågade om vi ville träffas på kvällen och det ville vi såklart. När han gick betalade han vårt kaffe, dom gör tydligen så här. 
Vi träffade honom på kvällen och när vi gick därifrån tror jag att alla, tillochmed pappa var lite kära i honom. Charmigare kille får man leta långt under stenen efter. Satt och funderade en stund på om jag skulle fråga om han ville gifta sig med mig men jag höll mig =)
Efter gick jag och becka till en bar som vår vän Trim äger. Becka drack vin och jag drack vatten, det tyckte dom var jääätte konstigt. Trim tittade konstigt på mig när han såg att jag drack vatten och frågade om jag var sjuk. Sen skrattade dom länge åt att jag varken drack alkohol eller rökte, dom tyckte jag var världens konstigaste människa. Men vad kan jag säga, det är inte min grej bara...

Det här känns bra!! Jag har saknat er!!    

RSS 2.0