Min ryss är funnen

Min bästa vän Xenia har varit borta i flera dagar. Jag har gråtit blod och ringt hennes telefon en miljon gånger. Precis när jag funderade på att åka till Gustavsberg och parkera mig i centrum ringer hon. Min ryss, äntligen finns hon i mitt liv igen, har inte kunnat andas på flera dagar. Som tur var så undvek hon inte mig, hon hade bara tappat mobilen haha. Jag älskar dig X!!!

Gud jag ville verkligen gå på David Guetta på ambassadeur. Jag och Nadia hade redan börjat planera hur vi skulle tränga oss i kön men självklart är pissbiljetterna slut. Dom var säkert as dyra ändå men fan va kul det skulle ha varit!!!


Alexandra bli frisk nu!!! Du ska inte vara inlåst på psyket, ingen mår bra av det! Du ska vara hemma med din fina pojkvän och må bra!! Jag tänker på dig varje dag och hoppas att du mår bättre snart!! =(


Another day goes by....

Inatt kom jag i säng jätte sent för jag ville sova hemma hos mamma och pappa för att vara där när pappa kom hem vilket han gjorde vid 12 och sen satt vi och pratade ett tag tills jag var tvungen att sova. Imorse väckte mamma mig halv 8 men jag somnade om och skulle ha missat mbt behandlingen om inte pappa kom och ryckte upp mig ur sängen halv 9. Det fick mig att tänka på alla gånger jag inte ville gå till skolan och försökte lura pappa att jag hade studiedag, min pappa går inte att lura. Han kom in i mitt rum och stog och skrek tills jag vaknade, drog av mig täcket, smällde i dörren, han hade 100 olika sett att väcka mig på och jag hatade alla. Jag gick iallafall upp imorse, åt frukost, klädde på mig och gick. Tur att man har fått lite färg så att man inte längre ser ut som en likblek vampyr när man går utan smink. På tunnelbanan inser jag att min nya klänning har alldeles för långa band så jag har gått runt hela dagen men världens uringning, många äckliga blickar på tunnelbanan haha..

Idag har jag strost runt lite på söder, jag älskar söder det får mig att tänka på en viss person som jag saknar sååå mycket...
Jag har hittat en ny favvo affär, jag tror att den heter African art. Jag såg den första gången igår för den ligger precis vid mitt jobb och sen idag när jag var på söder så låg det en där också. Dom har helt underbara smycken, föll speciellt för armbanden, stora armband i jätte vackra färger.
När jag kom hem råkade jag somna och sov i flera timmar, fyyyy!!! Pratade med min syster Rebecca en lång stund och nu saknar jag henne jätte mycket (hon bor i skåne)

Såg att Hannah Graaf fick en dotter idag, hur söt var inte hon??

Puss på er


Älskling

Jag var precis hemma hos syster och lämnade lite grejjer som jag hade handlat till dom och Victor var fortfarande vaken. Han låg där i pyjamas i soffan. Jag fick pussa lite på honom och han var så varm och gosig. Undrar om man verkligen kan älska någon så mycket som jag älskar honom? Min lilla prins du får aldrig bli stor! Jag älskar dig och dina syskon mer än nåt annat i världen!!!


Du är speciell och bara att tänka på dig gör mig till världens lyckligaste. Du, Nanna och Lucas delar på den största platsen i mosters hjärta!!

Dagarna flyter förbi.....

"Hej, en ramlösa tack.
Javisst, vill du ha citron eller vegetarisk"

Haha det går verkligen bra för mig på jobbet!!


Idag kom min kusins fru, bästa Ulrika och hälsade på mig på jobbet, väldigt glad överaskning!! Annars har det inte hänt mycket idag, väldigt tråkig dag faktiskt.
Nu sitter jag hemma hos mamma och äter sockerkaka (Jag vet dumma korkade mig som sitter och klagar på att jag är tjock och sen äter sockerkaka men den är såååå god!) Det blir bada i vassen för min del i år.

Jag saknar min pappa, min älskade, fina bästa pappa. Jag har nog aldrig saknat honom så mycket som jag har gjort på sista tiden, men tur för mig så kommer pappa hem ikväll!!!!

Not that much......

Tack söta, bästa Jessica för att du får timmarna på jobbet att gå så fort! Alltid lika kul att jobba med dig!

Idag efter jobbet blev det lite impulsshopping. En klänning och ett par ballerina skor, supernöjd!! Fick veta igår att min kompis Marina kommer hem den 5e maj. Jag har inte träffat henne på ett år, först jobbade hon i Norge och sen drog hon till Asien. Det ska bli jätte kul att se henne! Ska även smida lite planer med henne...
Insåg idag att jag har gått upp så himla mycket i vikt, Jag får inte på mig ett enda par jeans, min rumpa har blivit dubbelt så stor. Jag brukar aldrig väga mig men jag gjorde det idag eftersom jag inte fick på mig några jeans och blev helt förskräckt, jag väger 10 kilo mer en vad jag gjorde för exakt 1 år sen. Hur fan har det gått till?? Jag vet jag låter dum men jag vill inte gå upp så mycket i vikt!!!
Nu ska jag betala räkningar, jätte kul!!




Är så arg över att det ska bli 27 grader imorgon och jag ska jobba hela dan, som Nanna skulle sagt ORÄTTVIST!!!!!

Sweet saturday

Guuud vilken underbar dag!!! Jag och brorsan har hängt hela dagen på min bakgård, solat och snackat. Nu sitter vi på min ballkong, I love it!!! Vi har bestämt att vi ska göra pizza ikväll.
Igår hade jag hur kul som helst. Mötte upp syster och hennes vänner först och sen drog vi till Collage och shottade. Efter det åkte jag med söta Johanna och Terese till snaps. Det var helt galet. När vi kom dit beställde vi 6 shots och 3 drinkar och svepte allt på en gång sen var det full rulle. Dom där tjejjerna är helt galna men jätte roliga. Vid 1 ungefär tog jag en taxi till cafe opera för Xenia var där med sitt jobb. Vi var där en snabbis och sen drog jag och Xenia till grodan. Jag var hemma runt tre och deckade direkt. Idag mår jag faktiskt inte så dåligt som jag brukar göra när jag är bakis. Jag tycker synd om Xenia som drog vidare efter grodan och sen var tvungen att gå upp 7 imorse för att jobba, det hade jag nog aldrig klarat..
Glömde tyvärr min kamera hemma igår men syster hade kamera så lag lägger in lite bilder senare.

Nu blir det mer mys i solen!!
Puss på er!!

Fredag är bäääääästa dagen!!!

Gud vilka konstiga drömmar jag har haft inatt, ussh tyckte dom var ganska läskiga. Kan ha att göra med att jag såg "barnhemmet" igår och blev så rädd att jag pissa på mig! Grym film men fasen va läskig den var.
Fredag idag och gud vilket härligt väder. Skulle jobbat men min chef ringde och sa att det var så lungt så jag kunde vara ledig idag, så nu är jag gladast i landet för det betyder att jag kan sitta på ballkongen hela dan och sola!!!
Ikväll blir det nog utgång med syster och hennes kompisar, alltid lika kul! Sen tror jag att jag möter upp Xenia som ska vara på cafe opera med hennes jobb. Är osäker på om jag ska dricka ikväll, tror faktiskt att jag ska skippa det p.g.a ångesten jag får.

Är det någon som gillar schlager sjärnor borde ni komma till östermalmshallen. Igår kom både Agnes, Måns Zelmerlöw och big big world Emilia och handlade av mig. Tänkte fråga Måns om en autograf till Nanna men jag vågade inte.

Jag saknar Nadia min plutt!!! Ska ringa henne nu.

Ha en jätte fin fredag!!! Puuuussssssssssssssssss

Den vidriga ångesten!

Inatt hade jag jätte konstig sömn. Jag somnade runt 01.00 och sen vaknade jag igen klockan 03.00 och sen igen 06.00 och sen ringde väckarklockan klockan 8. Varje gång jag vaknade var jag superpigg och låg vaken ett tag innan jag somnade om igen. Jag hatar dålig sömn! Hade väldigt konstiga drömmar också, jag drömde att jag slog en kvinna på pressbyrån för att hon gav mig fel kaffe, hmm jag kanske har blivit kaffeskadad.. 
 

Jag är så glad för jag har en Xenia, hon finns där alltid! Finare vän kan man inte ha!!

Jag har hört ett ryckte.... Att det ska bli sommarvärme hela helgen.... Behövs!!!

If you ever will be mine, I will never ever let you down


Min lilla prinsessa

Idag fyller min lilla Nanna 8år. Det är ju så sjukt att tiden har gått så snabbt!! Min lilla ankunge. Bästa och finaste flickan i världen!!




Haha hon är ett väldigt speciellt barn som kan somna på lite speciella ställen

En ängel kom, log och vände om.


Hon vill vara en fjäril.
Hon vill flyga över ängarna.
Hon vill flyga över havet.
Hon vill breda ut sina vingar,
men de är avklippta.

Hon vill vara vacker,
men hon är full av ärr.

Hon vill berätta,
men ingen vill lyssna.

Hon vill se,
men hon är blind.

Hon vill vara en fjäril.
Hon vill flyga över ängarna.
Hon vill flyga över havet.
Men hon är ingen fjäril.
Hon är en larv.

If you lived here, inside my heart, you´d be home now

Hallå! Hur e allt med er? Här har det varit sådär..
Igår träffade jag en kompis som jag inte har träffat på ganska länge, vi var bästa vänner förrut men nånting gick snett. Det var väldigt kul att träffa henne men det blev väldigt jobbigt också att prata om allt som hände. Vi pratade också mycket om min sjukdom och jag berättade massa saker som hänt. Det är alltid jobbigt för mig att öppna upp mig om min sjukdom och mina problem så jag blev väldigt ledsen, och jäkligt full! Jag hatar alkohol, jag fattar inte varför jag dricker. Jag blir bara deprimerad, självdestruktiv och får en jävla bakfylla...
Imorse kom mamma hem till mig och sen gick vi och handlade frukost, syster och Lucas kom också förbi. Sen har jag
sovit hela dan. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag vill träffa Nadia och Lisselotte men jag kanske stannar hemma hos mamma.

ha en bra lördag!!
Kram på er

He spoke with a voice that disrupted the sky

Idag känner jag mig konstig, jag kan inte förklara känslorna som är överallt i kroppen. Jag kände det direkt när jag vaknade och dom försvinner inte. Skulle vilja krypa ner i sängen och stanna där hela dagen, bara lyssna på musik och skriva hela dan men jag måste till huddinge för läkarsamtal. typiskt att det måste vara just idag. jag vill inte, jag orkar inte. Jag vill att någon ska komma hit men ändå vill jag vara ensam.....

I´ve got all the time in the world.

Jo så här blir det när man har för mycket fritid. Förresten ringde försäkringskassan idag och jag får äntligen mina pengar på fredag, jippie!!!!!

1.
Hur gammal är du om fem år? 28
2. Vem var den sista du träffade? Jakob
4. Vilken var den senaste film du sett? Girl,interrupted
5. Vem ringde du senast? Xenia
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Ring när du jobbat färdigt så möter jag dig då. Till Rebecca
7. Vad är helgens planer? Lever för dagen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms, jag hatar att prata i telefon.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? 1 timme sen
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du idag? 07.15
13. Har du någon gång hittat en katt? Japp
14. Vilken är din favoritplats? Fladen
15. Vilken plats föredrar du minst? Tunnelbanan eller ett proppfullt t-centralen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Den som lever får se
17. Vad skrämde dig som barn? Mina egna tankar, att någon i min närhet skulle dö.
18. Vem fick dig att skratta senast? Xenia tror jag
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej jag älskar vinylskivor
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Ussh finns det nåt värre en att sova med massa kläder?
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 3
24. Har du någon gång spytt på någon? tyvärr ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota om det inte är jävligt snygga skor
26. Är du social? hmm beror på omgivningen
27. Vilken är din favoritglass? ben&jerry cockie dough
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, ge pengar till min familj
29. Tycker du om kinamat? ja
30. Tycker du om kaffe? Ja
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe, te
32. Sover du på någon särskild sida? nej
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? nej
35. Är du en beroendemänniska? ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, resor, köpa present till nån jag tycker om
42. Äger du dyra smycken? nej jag tror inte det
43. Har du någon gång testat narkotika? ja
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? godis
45. Vem är den roligaste människan du känner? svårt men jag måste nog säga min storebrors snabba kommentarer får mig alltid att asgarva
46. Välj ett ärr på din kropp? Ussh har för många, hatar dom! 
47. Vad har du för ringsignal? ingen, vibrator
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? En tröjja som farmor stickade till mig, den luktar fortfarande som hon gjorde!
49. Flirtar du mycket? Nej, jag är sämst på att flörta, alldeles för blyg
50. Vart togs din profilbild? hemma hos mamma
51. Kan du byta olja på bilen? Det kan väl inte vara så svårt?
52. Har du fått fortkörningsböter? inget körkort
53. Vilken var den senaste bok du läste? patient 67 av Dennis Lehane
54. Läser du dagstidningen? city ibland på morgonen om jag orkar
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? absolut
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice, hatar musiken men älskar vakna
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En grej jag skrev på tunnelbanan
59. När var du i kyrkan senast? 1 månad sen

Nu ska jag krypa ner i sängen med godis och te. 
Pussar!!!

This is all you get.

Vilken dag...  Jag började dagen med att försova mig, eller jag gjorde det med flit för jag orkade inte gå upp men jag gjorde ändå iordning mig snabbt och kom iväg. När jag kommer till södra station ser jag att tåget står inne så jag springer på utan att kolla att det är rätt tåg. Jag älskar pendeltåget till huddinge för jag tycker att det är så lungt och skönt så jag sitter och dricker mitt pressbyrånkaffe och läser tidningen helt i min egen värld och helt plötsligt tittar jag upp och ser att jag är i farsta strand, Jag blir helt förvånad och tror först att dom har flyttat stationerna men sen ser jag att jag sitter på västerhaninge tåget och då blir jag förbannad och muttrar "men va faaaan" för mig själv utan att tänka på att det sitter en kille med barn mitt emot, han tittar jätte surt på mig för han trodde väl att jag muttrade om hans barn som var lite gnällig, pinsamt! Iallafall får jag hoppa av och åka tillbaka till älvsjö och byta till södertälje tåget. Efter det var jag stressad hela dan. Stressen förvandlades till ångest och jag ville bara därifrån. Efteråt var jag helt skakig och var tvungen att sätta mig på en bänk utanför och röka en cigg.

Nu är jag hemma hos mamma. Sitter och dricker cola och äter plopp saltlakris mums!!!! Jobbig dag, vill bara gå och lägga mig nu....


Amigoooos!!

Gud vad trött jag är, helt slut i huvudet! Har haft en skön dag på jobbet. Trivs som fan i östermalmshallen, mycket turister, heta killar och massa kändisar hehe. Nu ska jag bara softa ner, kolla på desperate housewifes och sen sova. Hur tråkigt får ett inlägg vara igentligen?? Haha

It´s a beautiful ugly morning!

Godmorgon!! Jag är så jävla grym!! Jag gick upp 7 imorse och gick ut på powerwalk innan frukost. 1 timma senare kom jag hem käkade frukost, duschade, kollade lite på vakna och nu e jag färdig att gå och jobba. Ska dra om en halvtimme. Innan det, lite kaffe och skön musik.
Ha en bra dag!!

Var dig själv, annars finns det ju ingen som du!!

powerwalking

Nu har jag varit ute på en 1 och en halv timmes powerwalk i solen och shit vad varmt det var! Det var underbart att gå och solen stekte i ansiktet. Nu känner jag att jag har fått tillbaka lite av energin som jag hade tappat bort. Som sagt man har sitt mående i sina egna händer!

Godmorgon!!!

Jag vaknade vid halv 9 imorse, skönt att få sova ut. Vet ni vad som hände inatt, mina kaniner till grannar väckte mig igen. Nu är det här 4e gången jag vaknar av att dom har sex på 2 veckor. Innan har jag varit snäll och väntat med att somna om tills dom är klara men inatt blev jag så jävla sur. Jag bankade som en galning och då slutade dom hihi. Jag skulle ha dött om det var jag, fattar ni va pinsamt? Grannen bankar för att man är så högljudd. Men ska man ha sex klockan 3 på natten får man fan hålla käften annars kommer bitterfittan och bankar haha.
Imorse vaknade jag iallafall upp fri från ångest och det är jag glad för. Märker att den sakta börjar komma tillbaka och att jag inte har samma glöd på livet. Det är så otroligt ansträngande att kämpa för att vara lycklig när man har serotoninbrist i hjärnan. Hela tiden vara vaksam på vad man gör för att det inte ska dra ner en. Jag måste äta bra, komma ihåg att ta mina tabletter, somna på kvällarna utan sömnmedicin men inte sova för länge, vara glad och göra ett bra intryck på jobbet så att dom kanske tycker om mig. Jag dras ner i negativa tankar att jag är värdelös, att jag inte är tillräckligt bra på jobbet och att mina vänner inte vill vara med mig. Den enda jag har som alltid finns där är mig själv och jag litar inte på mig själv, jag känner ju inte ens mig själv. Jag vill bara försvinna för en stund,vila. Inte sova utan sluta finnas bara för en liten stund.




Times goes by

Hej älsklingar! Förlåt för att jag har varit en så himla dålig kompis och inte skrivit på flera dar men jag har inte varit hemma. Berättar allt imorgon för nu måste jag sova, Jag har haft grovt mycket ångest hela dagen och ikväll har den varit hemsk. Jag har tagit en Xanor nu så jag hoppas att den hjälper så att jag får vakna till en bättre morgon!

Godnattpussar!!!

Min fettisdag


Hej mina favoriter!!
Tror ni inte att jag har fortsatt att frossa i godis hela dan. Jag kom på att den ända gången jag äter så här mycket är dagarna innan mensen så den kommer typ imorgon, fan!! Jag har tillochmed ätit 2 baklava idag. Baklava är typ bakelse från mellanöstern och jag hatar verkligen baklava, dom är så himla söta. Men jag proppar i mig en med pistage och en med valnötter plus nån annan konstig kaka som smakade parfym. Efter jobbet träffade jag min kompis Ida och hennes pojkvän Isse och vi gick och fikade och jag blev så himla sugen på en kokosboll, tyvärr var den inge god men jag åt den ändå. Jag mötte mamma sen på Ica och vi köpte godis som vi ska lägga i min systers barns påskägg men tror ni att jag lyckades hålla mig ifrån det? Nope, nu sitter jag här tjock och belåten.

Några bilder från snaps i lördags som jag tog från min syster, lägger upp fler sen.


Min allra bästa Xenia och syrran

Jätte ful bild på mig men fin på syster (ibland får man offra sig)

Godmorgon!!!

Jag är färdig för att gå till jobbet men jag ska inte gå förns om en timme. Sitter och dricker kaffe och käkar upp godiset som jag inte orkade äta upp igår. Varför är det så jäkla gott med godis på morgonen? Kaffe och godis, shit jag kommer att vara som en dopad duracellkanin idag haha

Hoppas att ni får en fin dag!!


Blääääää

Nu mår jag så jävla illa att jag för första gången på länge överväger att proppa ner fingrarna i halsen. Varför ska jag alltid äta sååå mycket godis! Asså när jag mår illa blir jag ändå sugen och äter ännu mer. Jag kommer inte att spy upp det, det där är ett avslutat kapitel men fan va grisigt det känns med allt godis i magen!

Förresten var det nästan omöjligt att tvätta bort sminket och smörja in ansiktet med bara vänsterhanden.

LoveLoveLove
Godnatt

Klumpeduns!!!

usssh sitter här framför datorn och proppar i mig godis. Jag som har varit så duktig och inte fetat mig på 1 vecka och jag skulle ju försöka hålla mig från godis i 1 månad men nu är allt förstört! Aja får hinna med att träna imorgon så gör det ju inte så mycket.
Idag har jag haft min första riktiga dag på jobbet och vet ni vad jag gjorde? Jag skar mig i fingret, asså inte lite utan halva fingertoppen hängde och det forsade blod. Jag började skratta för jag blev så chockad men dom jag jobbade med blev skit rädda. Som tur var har vi ett apotek precis brevid så jag sprang dit och dom hjälpte mig att lägga om med kompress och sånt. Snacka om att ställa till med en scen första dan liksom haha, Cafet som jag jobbar på ligger i östermalmshallen och gud vad jag skämdes sen när jag kom tillbaka från apoteket och typ hela östermalmshallen visste vad som hade hänt. Hon som var så snäll och ka om mitt finger sa att jag absolut inte får diska(to bad), men jag undrar hur fan jag ska göra när jag tvättar ansiktet? Mina arbetskamrater var så himmla gulliga och tog hand om mig och frågade tillochmed om jag ville gå hem, jag fick lite dåligt samvete för att jag hade varit så klumpig.

En sak jag måste fråga, är det konstigt att få påskägg när man är 23? I söndags när jag var och handlade med mamma så började jag prata om vad jag ville ha för godis i mitt påskägg och då tittade hon lite konstigt på mig och sa "men jag tror inte det blir nåt påskägg för dig i år, du är väl för gammal för det." Jag blev helt chockad och ville nästan börja gråta. Fyfan vilken åldersnojja, min egen mamma tycker att jag är för gammal för påskägg. Jag är jätte töntig men jag trodde nästan att min mamma skulle gömma påskägget till mig. Åhhh nu ska jag gå och dränka mig i sjön för jag känner mig sååå töntig haha. Men ärligt talat när är man igentligen för gammal för vissa saker? Jag känner mig ju fortfarande som ett barn som går och skakar på alla julklapparna.

Puss på er!!

Only lucky stars will shine on my heaven.

Himmlen är knallblå, gatlycktorna lyser och det lucktar sommar. Jag får ro i kroppen. Det känns som om hela själen vilar när jag går hem från träningen. Alla dessa småsaker som jag inte skulle ha märkt för bara några månader sen får nu min kropp att bli lugn. Jag funderar på om det är såhär mitt liv börjar se ut. Det kanske inte kommer behöva vara svart eller vitt. Jag kanske kommer börja se dom gråa sakerna. Kommer jag att kunna leva utanför den svartvita världen, vara som alla andra människor? 

Jag vill känna solens strålar, dansa på molnen och leka med fjärilarna.

Men va fan!

Jag har tappat bort min mobil, och det jobbiga är att jag inte har nån aning om när jag hade den sist. Det var ju idag men nääär??? Va fan jag känner mig handikappad. Nu måste jag springa runt och leta efter den på alla ställen jag har varit idag, typiskt!!!


Ledsen

Fan nu har jag suttit här och storgråtit framför Oprah. Programmet handlade om tonåringar som mår dåligt, är överviktiga, mobbade och som har självmordstankar/hotar med självmord. Dom fick berätta för sina föräldrar varför dom mådde dåligt och det var verkligen hemskt att se hur dom bröt ihop och grät. Ussh tyckte så synd om dom.

Hoppas att ni mår bra!!! <3

Norrtälje

I Norrtälje vill jag bo när jag blir stor!! Världens mysigaste småstad inte alls långt från storstaden, underbart!! Nu måste jag skynda mig för jag ska träffa bestisXenia istan.









A date with the past

Godmorgon! Igår hade jag en jätte grym dag! Började med att träffa Xenia och fika i solen, jag satt i t-shirt och det stekte som på sommarn. Efter det åkte jag och mötte upp syster och Victor som skulle gå barnjympa. Han var så söt men sen blev han jätte arg för att han tyckte att dom spelade fel musik, emil i lönneberga var INTE okej och sen blev han förbannad för att han var tvungen att vänta på sin tur till studsmattan haha det är verkligen min lilla pojke i ett nötskal.
Efter det var det bråttom hem och göra iordning mig för att åka in till stan och möta mitt ex som jag skulle äta middag med. Det var så himla kul att träffa honom. Vi har inte setts på flera år men det kändes som om vi hade träffats varje dag. Jag har inte skrattat så mycket på jätte länge, vi skrattade åt gamla minnen och pratade även om jobbiga minnen. Det är så kul att kunna träffa en människa som verkligen känner mig utan och innan och som har betytt så otroligt mycket för mig och kunna umgås som kompisar utan att det ska komma upp några känslor. Efter åkte jag åkte hem till mamma och sov där för att kunna vara med min syster.
Idag ska jag, mamma och mina systrar åka till Norrtälje. Mamma vill visa oss huset som hon bodde i när hon var barn och så ska vi äta lunch där. Jag har aldrig varit i norrtälje så det ska bli kul.
Nu blir det gröt och kaffe (vuxet haha)

Puss och kram

Fredag är den bästa dagen!!!

Igår hann jag inte blogga för jag jobbade hela dagen. Jag fick jobbet, yaaay!! Helt underbara människor som jag trivdes jätte bra med. Men eftersom jag inte har jobbat på länge så var jag helt slut efter. Åkte hem till syrran efter jobbet och lekte med barnen, gud hur mycket älskar inte jag dom där barnen? Finns inga sötare ungar i hela världen! Dom är mina änglar som alltid gör mig på bra humör. när jag kom hem pratade jag med Xenia och sen somnade jag som en stock och sov länge.
Idag skulle jag ha träffat Ida men hon börjar jobba jätte tidigt imorgon så vi sköt upp det till imorgon istället. Vet ni vad jag ska göra istället? Jag ska äta middag med mitt ex. Ingen kärlek inblandad bara vänskap, just the way I like it. Det ska bli kul. Min söta syster Becka kommer upp till stockholm i morgon och ska stanna tills på måndag så jag ska hänga med henne i helgen och nu snart ska jag åka och fika med bästis Xenia.
Det känns som om det kommer att bli en bra helg!

Puss

Jakob får inte lämna vakna!!! =(


Hej säger jag och min kära Kurt hälsar =)

Dagen idag har varit jätte skön förutom en sak som hände imorse. Gjorde frukost och satte mig och tittade på vakna med the voice, vad får man höra? Jo att Jakob har fått sparken. Fick värsta klumpen i magen, va fan är det här för skit?? Han är ju bäst, gulligast och roligast. Världens töntigaste grej får han sparken för också, oj han moonade sina chefer, big deal.
Kunde inte sova inatt, vet inte varför men jag somnade inte förns halv 4 och sen ringde väckarklockan 7 så jag var ganska trött idag. Åkte till huddinge och spelade rollspel för varandra på gruppterapin. Pratade även mycket om mentalisering, många av mina vänner skulle nog behöva lära sig lite om mentalisering tror jag, jag kände igen väldigt mycket och lärde mig även mycket om mig själv. Efter det åkte jag till stan, käkade lunch och promenerade på gärdet med bästaste bästa!! Vilken härlig sol!!! Nu har jag kommit hem och sitter och funderar på ifall jag orkar gå och träna idag eller om jag ska gå ut och gå en promenad istället. Jag vill gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska provjobba imorgon och träningspasset e ganska sent. Jag tror faktiskt att det får bli promenad och träna imorgon.

Jag är så glad att jag träffade min fina kompis Ida igår, vi promenerade i stan och pratade och skrattade åt gamla minnen. Jag och Ida skrattar lika högt så folk vände sig om för att vi lät så mycket och då började vi skratta ännu mer. Jag har saknat dig sötnos!!!

           

RSS 2.0