Helt slut!!

Guuud va trött jag blev av träningen. Sitter och väntar på att Xenia ska sluta jobbet och jag vill bara sova. Efter mycket tjat fick jag ju min älskade islatte från espresso house men den hjälpte ju inte ett shit. Jag har bestämt mig för att jag ska åka hem ikväll och ta det lugnt, igentligen skulle vi gått ut men eftersom vi ska på pride imorgon så vill jag vara pigg då. Gud va kul det kommer bli på pride!! Vi ska ju även fira Xenia hela dan imorgon, det kommer bli superkul!!

Godmorron

Godmorgon!! Halv 5 imorse bestämde sig mina ögon för att stängas. Låg och vred mig i sängen och ville verkligen sova men det gick inte vad jag än gjorde.
Blev glad iallafall att jag ser att min hy nästan helt har återhämtat sig. Jag brukar ha ganska bra hy men på Gotland hände nånting som fick mig att se ut som ett fuckface i ansiktet.

Tror jag ska gå och träna sen. Måste ju endå betala dom där jäkla kläderna på monki.

Hjälp, vad köper man i födelsedagspresent till en tjej som fyller 23??? Och inte vem som helst utan ens bästa kompis. Jag är sämst på att köpa presenter.

Arg!

Idag var vi på monkis rea, jag och Xenia sprang runt och provade typ alla plagg dom hade, allt var 75% på och när vi äntligen var klara och vi lassade upp två högar på disken och skulle betala så funkar plötsligt inte mitt kort, blev så jävla irriterad! Som tur var så var dom så gulliga så dom la undan våra kläder tills imorgon. Störande bara.

Det gick bra att träna iallafall. Jag sprang i 45 minuter och sen var det pilates, love it!!! Efter sprang vi till Ica för att hinna innan dom stängde för Xenia skulle köpa winerbröd och godis. Jag ville inte ha, jag vet inte varför men jag gillar inte att äta efter jag har tränat..

Sitter och lyssnar på gamla låtar, jag älskar när man har minnen till vissa låtar som aldrig försvinner. Den här har jag galna minnen av, får rysningar varje gång jag hör den, älskar den lika mycket som första gången jag hörde den..



Dags igen.

Nu ska jag börja blogga igen, jag har ju inte bloggat på 1 månad eller mer, har inte haft lust.. Det kändes som om bloggen var så mörk och jag kände inte igen mig längre, läste igenom gamla inlägg och blev bara ledsen för att det faktiskt har varit jag som har skrivit det. Men nu vill jag blogga igen, har saknat det lite faktiskt..
Jag har haft helt underbara sommarveckor, roadtrippat runt i sverige, och även vart i köpenhamn. Bara latat mig på gotland och västkusten. Kom hem för några dagar sen och tröttnade på stockholm efter 5 minuter.
Igår var jag och min storasyster hemma hos en killkompis. Vi hade verkligen jätte mysigt på hans uteplats. Sen blev det utecompaniet men jag tyckte det var så stelt där, stog och snackade i en kvart med en kille om hans golfturnering, döööö haha! Jag och syrran drog till max där hon käkade och sen drog vi hem. Jag var hemma redan halv två, skönt att vara hemma tidigt. Idag mår jag toppen, inte alls bakis. Tyvärr blev det inga bilder eftersom min fittkamera bestämde sig för att gå sönder precis när jag kom till Gotland, måste komma ihåg att lämna in den. 
Snart ska jag iväg och äta lunch med Xenia och sen ska jag träna. 

Ciao 

RSS 2.0