födelsedagsfest

Ska snart hoppa in i duschen och försöka göra iordning mig, sen blir det födelsedagsfest hos Malin, trerättersmiddag mums!! Synd bara att jag känner mig som Carrie, och inte S.A.T.C carrie utan Steven Spielbergs Carrie, nerblodad och ful...

Lying


Just because she comes out strong,
doesn´t mean she did´nt fall asleep crying.
and even though she acts like nothings wrong,
maybe she´s just really good at lying.


Dålig förlorare

Haha det här är det skönaste klippet jag sett på länge, han är så underbar! 


It´s times like these we learn to live again

Sket i att träna idag eftersom jag har stockholms jävla blodbad mellan benen. Istället låg jag blickstilla i sängen och stirra upp i taket med vetekudden på magen i några timmar imorse, Ont i magen och själen. Jag älskar verkligen den här tiden på månaden, pms är det bästa jag vet!!
Vid två åkte jag och mötte Alec palec i stan, hon skulle shoppa och jag hängde på. Jag köpte ett rosa läppglans, Alec sa att jag passade i det, hmm vet inte...
Efter ett tag mötte vi upp Xenia och så drog vi till ett super mysigt kafé där vi käkade god sallad och drack vin och shots, skit mysigt med mina tjejjer!! Fick även träffa min älskade Marina som kommit hem från Thailand, fyfan du har verkligen varit borta från mitt liv för länge hjärtat!!
Nu ska jag sova så jag kanske orkar upp och träna imorron.
Puss mina hjärtan!!




Jag och frugan!!

Hallåå värsta kapet, 150 spänn spring och köp förfan!!!

Verkar som om detta kommer bli en väldigt bra dag!!!

Godmorgon!
Hade världens jobbigaste natt inatt. Skit jobbiga mardrömmar och vaknade varranan timme med panik. Därför gick jag upp lite tidigare imorse och duschade och åt frukost i lugn och ro.
Gick sen iväg för att ta bussen, eftersom tunnelbanorna inte går. När jag kommer till hållplatsen ser jag bussen uppe i backen, Yes vilket flyt jag har tänker jag men självklart när bussen kommer ner åker den förbi, helt proppfull var den, även dem två bussarna efter åkte bara förbi. Insåg att det enda settet för mig att komma till skolan var att knata. Efter 5 minuter med blåst och snö i ansiktet gav jag upp och gick hem igen. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Jag hade verkligen inte tänkt att ge mig in i "hata SL kampanjen" som alla stödjer just nu eftersom jag är liksom lite av ledaren eftersom jag ALLTID hatar SL, spelar ingen roll om det e sommar eller vinter, Jag tycker att dem e otrevliga, snåla och sköter inte sina jobb men jag ska inte ge mig in i det för jag kommer bara gå on and on och det orkar vi inte!!


Inside


Monsters are real,
and ghosts are real to.
They live inside us,
and sometimes they win.


-23 är inte okej!!!

goodmorning! Jag sket i att gå till skolan imorse, kom helt enkelt inte upp. Det brukar inte hända mig så jag måste varit rejält trött, sov vidare och vaknade nyss, alltså har jag sovit ungefär 13 timmar yaaay. Har bestämt mig för att skita i att åka till Huddinge även fast jag verkligen behöver komma dig men tunnelbanorna är avstängda och pendeltågen går bara med halvtimmestrafik, vem e jag att kriga mot SL liksom, det känns väldigt dött lopp. Istället stannar jag hemma och äter frukost i lugn och ro och sen går jag iväg till gymmet om en stund, blir lite som en extra helgdag =)
Såg New moon igår, den var ju faktiskt bra, fast lite töntig när man får se en vision av bella och edward som springer i vita kläder i skogen haha då höll jag på att dö, men skit i det annars var den bra och spännande, och Jakob var ju skit söt och charmig, hade jag inte kunnat tänka mig. Men en sak som var konstig var att Robert gav mig ingenting, NOTHING, Vafan han var inte alls lika snygg, kändes bara så jävla deprimerande haha.
Måste bara säga att det känns som om den här snön kommer att ligga kvar här i Juli. Jag tror Jorden har snurrat konstigt några varv och vi har bytt plats med antarktis...

Softination här hemma idag
Puss på hjärtat!


Vill ha tillbaks honom (with sugar on top) Inte den där melankoliska jäkeln i filmen, han kan bella få behålla!

Birthdaycake

Min bästa familj va här idag och käka tårta. Jag fick massa fina presenter och en snowboard av min brorsa, Så jävla grymt, fan va vi ska åka nu. Bestämde att vi ska dra på fredagkväll och åka, längtar som fan! Hoppas veckan går fort!!
Nu är min kära mor iväg och hämtar thaimat så nu ska jag lägga mig framför tvn och svulla thai!

Have a good night buddies!!


Haha världens coolaste fyraåring! Kommer bli snowboardproffs no doubt!!


Lastnightstrash

Godmorgon mina små duvor (duvor?? haha) Jag har ätit en härlig bakisfrukost på chips, chokladfingrar och läsk(hälsosam jag vet!) och kollat på slutet av melodifestivalen.
Igår trotsade vi verkligen SMHI, vädret var en katastrof men det var mysigt hemma hos Xenia. Vi drog även till east(som var mysigt) och ambassadeur(som var skit nasty).
Men en sak är säker, man ska inte gå ut i snöstorm!



Men aaaahhhhhh

Har varit på gymmet och stod brevid en tjej i 30års åldern som luktade så mycket svett, höll på att svimma. Hela tiden höll hon på att harkla sig också skithögt på ett sånt där äckligt sett som om hon hade en jävla hårboll i strupen, usssh!
Efter gymmet sprang jag in på systemet och fick mig en liten chock när kassörskan inte frågade mig om legg. What the fuck??? Det var första gången och nu känner jag mig som en jävla gammelhagga. Det är ju liksom första beviset på att man börjar se gammal ut. Fyfan som om jag inte har nog med åldersnojja inför min sketna födelsedag imorgon (som vi inte pratar om okeej!!!) Inte nog med det så självklart blir det snöstorm första gången jag bestämmer mig för att gå ut på en månad. Februari månad när den är som bäst!!!

Hoppas ni mår bra förresten!! Puss

Saturdaynightbaby

Gomorron på er!! Igår hade jag värsta svullarkvällen, käka skit mycket godis, soft! Nu ska jag sticka till gymmet, behöver ändå komma till centrum och köpa vin så då kan jag lika gärna röra på fläsket en stund.
Ikväll ska jag hem till Xenia och dricka vin och sen ska vi ut. Vi bestämde att vi ska gå ut bara hon och jag, Vi har liksom roligast då. Inga tönterier, ingen skit. 
Talk to you later 
Smack 



Asssså räck upp en hand den som längtar till sommarn!!! (Alec var har du tagit vägen förresten? Saknar dig!)

osåvare fredag igen

Slummrade till en stund när jag kom hem från gymmet, svintrött. Sitter nu här och dricker chiquita smootie, Va e grejjen med dem förresten? Att man ska få 100% pengarna tillbaka men bara en flaska per hushåll. Jag förstår att dem försöker locka folk att köpa men det är ju störtlöjligt. Vilken snåljävel orkar ens läsa på lappen och ta reda på hur man gör för att få tillbaka 30kr? 

Så vad ska man göra ikväll da? Lägenheten känns alldeles för mysig och nystädad och snöstormen utanför känns alldeles för olockande. Blir nog fett fredagsmys ikväll.

Simma lugnt


Sova

Vet ni vad jag älskar? Att sova på dan. Det är så skönt, man sjunker så djupt in i sömnen och drömmer alltid härliga drömmar. Vet ni vad jag hatar? Ångesten som kommer på kvällen när man har sovit på dan. Jag mår superdåligt, hungrig även hur mycket jag än äter och helt torr i käften och så kliar det liksom på hela kroppen. Jag tänker alltid att jag ska sluta sova på dan eftersom det inte är värt att må såhär, men sen dan efter när jag kommer hem från skolan och är så trött att ögonen svider så betyder inte den här känslan nånting. 

Nu ska jag kolla på the ugly truth och äta popcorn.
Smack!

Take me to the top and throw me off



Älskad Omtyckt Hatad Avskydd
Jag balanserar på ett rakblad.
Det enda jag har att hålla i
Drar mig även nedåt.
- Min kärlek till dig


Maybe I will meet someone with a brain for once


Varför tror jag att det är torsdag idag?? Allt stämmer in på att det är torsdag idag förutom att det är onsdag, suck.

Idag har jag varit iskolan, fikat med Jeanette och skrattat åt gamla tonårsgalenskaper, fyllor och hur otroligt godtrogna våra föräldrar var när vi var tonåringar. Har även flirtat med min snygging på gymmet =) En rätt bra dag..
 
Tycker väldigt mycket om min bästa vän idag, tycker alltid om henne men idag känner jag extra mycket kärlek, vet inte varför, kanske för att hon ALLTID ringer även när jag är kass på att ringa tillbaks, eller kanske för att hon är så charmigt snurrig men alltid har något jävligt smart att säga och hennes ärliga ord skriker högt i huvudet varje gång jag tänker dumma saker om mig själv eller får ångest för något jag inte kan göra nåt åt, eller för att varenda samtal med henne få mig att må så mycket bättre. Herregud va jag är lyckligt lottad!! Hon e bäst helt enkelt

Baren Meral

Hur kan jag ha missat Merals blogg? Den är ju så himla rolig så man dör. Gick in av en slump och började läsa lite och nu en timme senare har jag ont i magen av skrattattacker. Hittade också det här klippet, så jävla kul med nostalgi. Jag satt verkligen klistrad framför tvn varje avsnitt av baren, det var världens bästa program! Och jag var kär i baren-Alex, kommer ni ihåg han? Smala juggen med bakåtslickat hår haha jag dööör.


Burn the book/Lakritsbilar

Jeanette bara så du vet så kommer du inte få tillbaka din mattebok, jag ska bränna den!!

Har ni smakat dem nya bilarna?? gör det!! Dem är så goda att när jag började kunde jag inte sluta. Min storebror tittade misstänksamt (äcklat) på mig när jag proppade munnen full tills hela påsen var slut, det gick väldigt fort.
Nu sitter jag här med sockerchock haha att jag aldrig lär mig....

Prestationsångest



Hej älsklingar! Mitt humör är verkligen inte bra just nu. Känner mig stressad, nere och deprimerad ungefär hela tiden och har jätte mycket ångest/prestationsångest. Skolan går bra men jag vill liksom att den ska gå ännu bättre så tävlingsmänniskan i mig sitter här och är typ sönderstressad för att jag tycker att jag pluggar för lite fast det är ju liksom det ända jag gör. Varför nöjer man sig inte bara med att vara bra??

Mår inte bra

Jag mår verkligen inte bra ikväll, det är nånting som trycker hårt på mitt hjärta. Fan att det blir såhär. Jag vet att jag pratar i gåtor hela tiden och inte berättar vad det är jag går och tänker på men det är för att jag tänker i gåtor. Det som pågår innanför mitt pannben är så jäkla inveckat och konstigt att jag inte förstår det själv..
Min kropp skrek så hårt efter kolhydrater ikväll så jag har gett den exakt det, pizza och cocacola. Nu mår jag illa, varför blir det så? Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag kan försöka sova bort den här ångesten jag har. Ska försöka gå upp 8 imorgon och gå till gymmet.

puss och godnatt
 


smootie

Har precis kommit hem från gymmet, tog det rätt lungt men det var skönt att komma dit iallafall. Innan jag gick dit köpte jag en proteindryck eftersom min kropp fått typ noll näring i flera dagar tänkte jag att den iallafall skulle få lite proteiner. Fyfaaan säger jag bara! Hur kan folk dricka sån skit? Det smakade som saft blandat med mjölk, ok att det stog att det var sötningsmedel i men jag har nog aldrig smakat nåt så sött.
Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa fredag och dricka chiquita jordgubb/banan smootie.

Godmorgon

Vaknade vid 7 imorse, brukar bli så när jag är ledig eftersom kroppen är så van vid att gå upp tidigt. Skönt eftersom jag redan hunnit äta frukost, pluggat, läst bloggar och ringt Nadia och Xenia och klockan är bara kvart över 9. Ska sätta på mig träningskläderna och dra mitt ass iväg till gymmet strax.

Hoppas ni mår bra idag!!

Jag vet att jag kommer ge mig utan strid

Jag mår verkligen pyton, är så hungrig att min mage känns som den slits sönder innifrån men ändå får jag inte ner nånting. Har skurit upp ett äpple som jag sakta ska försöka mig på att äta nu. Har inte tid med sån här skit. Idag satt jag och grät bara för att jag är så stressad över allt jag ska göra. Prov, redovisning av grupparbete och två uppsatser/hemskrivningar som ska lämnas in allt nästa vecka, jag orkar inte, jag vill dra täcket över huvudet och glömma världen. Men det är bara att bita ihop eftersom jag valt att ha det såhär, kunde att följt min terapeuts råd att bara plugga halvtid men varför det liksom? Känns som slöseri med tid, vill ju inte hålla på med det här i 5 år.

Imorgon ska jag må bra för då ska jag träna.
Puss och godnatt


Torsdag

Har fått nått vidrigt virus i kroppen. I förrgår natt hade jag så hög feber att jag hallucinerade men på morgonen vaknade jag och gick till skolan ändå. Mina klasskompisar frågade om jag mådde bra när jag stod och svajjade lite grasiöst på golvet, hjärnan hängde inte med kroppen. Har inte ätit nånting förutom yoghurt med honung sen i tisdags morse, borde varit hemma men jag är sån jäkla tävlingsmänniska och jag hade ju liksom bestämt att jag inte skulle bli sjuk så då tänker jag inte släppa fram viruset heller. Jag hatar att vara sjuk så jag bara tränger bort det och jag har sån bacillskräck att jag tycker det är så äckligt att någon har smittat mig med deras bakterier. Men nu är jag ledig så nu ska jag ta det lungt. Den människan som fixade fram kanjang måste ju vara ett jäkla geni för det finns ingenting som är så bra mot sjukdom. Nu ska jag dricka te och sova en stund sen måste jag plugga matte eftersom jag har prov på tisdag och man kan ju säga att mitt självförtroende har sjunkit rejält, känner inte att jag har samma flow med matten längre...

Förresten solen skiner idag, har ni sett?



Lies


The average person tells 4 lies a day, or 1460 a year, a total of 88 000 by the age of 60. And the most common lie is: I´m fine


Ecxept for a few cuts, bruses and scars I´m fine



Idag har jag varit i skolan hela dagen, börjar bli riktigt skoltrött nu! Har jobbat på ett grupparbete med mina gruppisar, fan va jag gillar dom! Dom peppar mig och idag fick jag jättefina kompilimanger att jag är en smart tjej, duktig på att ta ansvar och mogen för min ålder, jag blev jätterörd eftersom hela mitt liv har jag varit väldigt noga med att ge mina vänner kompimanger men aldrig fått kompilimanger tillbaka, alltid fått höra av idioter (gamla pojkvänner) att jag är dum och inte kan nåt så det tar verkligen i hjärtat!! Man ska vara noga med att ge folk fina ord för det betyder så mycket.
Skulle igentligen träffat min kompis Viktor efter skolan men jag var så trött så jag åkte hem istället. Får träffa han nån annan dag. Vill träffa Jeanette också (bytheway grattis på födelsedagen babe) det blir roligare när vi tre hänger ihop!
Nu ska jag gå ut och köpa mjölk så jag kan dricka te.
Simma lungt!


Dolph Lundgren

Just det haha jag och Xenia träffade Dolph Lundgren idag istan. Han var jätte trevlig och riktigt härlig väldigt hollywoodcool faktiskt och snygg! Han såg väldigt manlig ut. Han är ju över 50 liksom.


Jag har verkligen ett jäkla öga för kändisar, jag ser dom varje dag, det e som om jag har nån radar eller nåt. I förrgår såg jag Josef Fares, åhhh han skulle jag inte säga nej till, Har träffat han flera gånger och han är alltid lika snygg och charmig, och jag blir alltid lika nervös och fnittrig. Haha jag e nog lite kär i han...

Myssöndag

Idag har jag hängt med en bakisXenia. Bästistime, så jävla mysigt!! Mat, massa godis och sommaren med Göran, roligaste filmen! Älskar när folk driver med svennebananer.



Sailawaywithmehoney


Sitter och funderar som vanligt. Det pågår alltid alldeles förmycket i mitt lilla huvud. Vet inte vad jag ska göra med vissa saker, måste verkligen ta mig samman och bestämma mig/fixa till det, men hur??

Älskar den här just nu! Träffar som en pil rakt i hjärtat

Love him

Frågan är inte om frispråkarn är singel utan om Salem är???


Cow on ice...

Idag har jag åkt skridskor för första gången på 15 år. Jag och min brorsa hade ju tänkt att dra iväg och åka snowboard idag men det sket sig så jag fick en impuls att jag ville åka skridskor, det ville inte han men han följde med och tittade på. Grejjen är att jag har världens bästa självförtroende när det kommer till idrott, jag tror liksom att jag är bäst på allt. Jag hade sett ut i mitt huvud att jag skulle svisha iväg på skridskorna och tillochmed lära mig göra piruetter (det kan ju inte va så svårt tänkte jag) hahaha jag kände mig ju som en idiot som inte visste vad jag skulle göra, vinglade runt och kände mig verkligen som bambi. Men efter en stund kom självförtroendet tillbaka och då gick det riktigt bra. Försökte mig på en piruett men det var rätt svårt, får bli nästa gång (;
Efter det blev det varm choklad och äppelpaj på cafe.


Det kommer alltid en lördag

godmorgon!
Igår var det supermysigt och Victor blev så glad över sina presenter. Vi lekte hela kvällen med hans ascoola bilbana och kollade på alla vi barn i bullebyn tills hans ögon höll på att falla ihop.  

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen ska jag iväg och hitta på något med min storebror. Synd bara att vädret utanför fönstret är bajsgrått och inte alls lockande att gå ut i.

Hoppas ni får en mysig lördag!!

Simply the best!!

Världens absolut finaste, bästa pojke fyller år idag!! Victor jag älskar dig så mycket så jag nästan spricker.




Grattis också till min fina kompis Ida som liksom är på smällen och föder om 3 veckor. Känns som igår som vi sprang runt på festivaler som två dårar utan mål. Fan va kul vi har haft gumman!! Ser fram emot låååånga soliga promenader med dig och bebbe i vår!!


Hola guapas


Nu är det sådär lång tid sen jag skrev igen, jag är en usel kompis jag veeeet! Tyvärr är det så att det är för mycket och jag hinner helt enkelt inte.. Sen är jag i en sån fas i livet när jag är trött på allt och ingenting känns meningsfullt eller kul. Det är så kallt ute så att fingrar, tår och hela ansiktet fryser till is, man är blek, trött hela tiden och allmänt ful känns det som. I sånt behov av semester att jag började gråta när jag tittade på paradise hotell för att dom låg och solade och verkade ha det så skönt.
Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och sen sticka iväg och träna. Efter det ska jag till ett härberge i mariatorget och lämna två stora kassar med kläder. Dem hemlösa behöver tjocka tröjjor, mössor och vantar i den här kylan.

Ska försöka att bli bättre på det här men det är svårt, hör liksom inte ens av mig till mina kompisar just nu, Xenia ringde igår och frågade om vi slutat höras och Nadia har jag inte pratat med på två veckor, herregud vad håller jag på med??? Måste ta upp det här som kallas liv igen och sluta vara en tant som sitter hemma på helgerna för att det är för kallt för att gå ut. haha jag skrattar åt mig själv, är jag 23 eller 63 liksom.


RSS 2.0