21.00

Hallåå
Stället som jag var på intervju på var jätte mysigt med jätte trevliga och avslappnade människor. Jag ska provjobba på torsdag och det känns bra!! Nu har jag precis varit och spelat gitarr och det var kul som vanligt. Lärde mig nya sånger, lite elvis..
Nu ska jag hänga lite med mina desperata hemmafruar!
Puss


The color of my dreams

 

Chipp chipp nu drar jag på arbetsintervju, Önska mig lycka till!! Jag vet bilderna är suddiga men jag ville att ni skulle se tröjjan (sorry för röran i bakgrunden)

Ha en jätte fin dag älsklingar så hörs vi sen och då kanske jag är en working woman....


"Those dancing days"

Jag har precis kommit hem från mitt danspass. Det var jävligt kul men satans jobbigt! Alla andra hade gått där länge och kunde stegen så jag kände mig lite som bambi på hal is men så fort jag blev bekväm och inte kände mig töntig så gick det jätte bra! Läraren var as grym och hon körde allt från bootyshaking, Jive, salsa, magdans m.m allt dansade hon. Tyvärr hade jag stoppat i mig massa mat precis innan, jag vet inte varför för det är inte smart att vara proppmätt när man ska hoppa runt och böja sig så i början kändes som om jag skulle spy. Det hade ju inte varit så trevligt att spy första gången, som tur var försvann det efter ett tag.. Jag tog en promenad hem och bestämde mig för att gå och hälsa på min mamma men jag ska nog gå hem snart för jag vill kolla på ballar av stål.
Imorgon ska jag på två arbetsintervjuer, eller det ena jobbet har jag redan jobbat på så det är ju ingen intervju men jag ska dit och snacka lite.

Vi hörs imorgon, eller hur? =)
Kramar!!

I feel looooove in the air.


I <3 Weekday

Hej mina fina vänner!
Igår gick jag och la mig halv 8 på kvällen. Fattar ni vad sjukt!! Sen sov jag till 7 på morgonen och jag var fortfarande jäkligt trött. Drog mig upp och ställde mig fortfarande drömmande i duschen för att försöka vakna lite. Det funkade. Jag blev pigg och satte mig i soffan och käkade frukost medans jag tittade på vakna med the voice. Självklart satt jag för länge så jag fick bråttom sen iallafall. Åkte till Huddinge och hade terapi med Lisa. Det var jäkligt jobbigt. Jag fick göra massa konstiga test som jag inte fattade och blev jätte stressad av.
Efteråt åkte jag in till stan och var tvungen att gå till Weekday för att kolla allt fint dom hade fått in. Hittade en jättefin tröjja och ett par söta skor till sommaren. Nöjd och glad kom jag hem och har käkat lite och snart ska jag iväg på danspass.

Ciao

 

Only for you!


Huuuungrig

Igår skulle jag ha träffat Xenia men hon kände sig sjuk så jag hängde med min brorsa istället. Vi köpte hem kinamat, massa godis och kollade på fotbollen. Jävligt bra match tycker jag, även om det inte blev några mål så tyckte jag att dom skötte sig bra! Men är det nån som vet varför Zlatan var avstängd? Jävligt skön kväll hade vi iallafall. Så kul att bara vara med min brorsa som även är min bästa vän!!

Idag har jag varit på IKEA en snabbis och fick med mig lite fina saker hem. Blev helt sjukt hungrig på IKEA så jag käkade pizzaslice och sen när jag kom hem åt jag resten av kinamaten från igår men jag är fortfarande hungrig. Ibland kan jag få sånna dagar då jag är hungrig hela tiden och idag är värkligen en sån dag. Kanske ska träffa Nadia sen och käka sushi, undra om det finns sushi buffé så man kan käka hur mycket man vill? Supersugen på sushi faktiskt!!!

 

Simply the best!


En liten kärlekshälsning till min älskling! Hon är alltid världens snällaste och jag känner ingen annan som bryr sig så mycket om andra människor. Tyvärr är det så många som utnyttjar hennes snällhet. Du förtjänar det allra bästa!! För det finns ingen bättre än du! Så skit på alla jävla dumskallar!!

Always on my mind


Vad hände igentligen med vädret? Ingen lust alls att kliva utanför dörren!

Ussh jag som var så positiv för bara några timmar sen. Vad hände? Jag började tänka på en vän som det är struligt med och blev jätte ledsen. Fan hur kan man vara bästa vänner en dag och sen inte prata med varandra på ett halv år för en jätte töntig sak. Jag orkar inte kämpa längre för det känns som om det bara är jag som kämpar och inte får ett skit tillbaka men samtidigt vill jag ju inte ge upp för jag älskar ju henne och saknar hennes vänskap varje dag!! Det blev jätte negativt nu och jag känner mig jätte ledsen. Fan!!!

Jag vet att det inte spelar någon roll men jag saknar dig jätte mycket!!

Typiskt!

Jag vill ju gå ut ikväll men alla är sååå tråkiga!!  =(

Jaaaaaaaaaa!!!

Fan vilken bra dag!!!! Okej jag försov mig imorse och vaknade 5min innan jag skulle iväg till utredningen i Huddingen vilket resulterade i att jag var typ fulast i landet men jag hann. Lisa gav mig massa komplimanger för att jag har varit så duktig på att öppna mig. Hon sa att det var en enorm skildnad på mig nu och hur jag var första gången vi träffades. Hon sa att hon hade fått intrycket av mig att jag var tyst, osäker och såg väldigt ledsen ut och idag tyckte hon att det var tvärtom, att jag verkade säker, hade lyster i ögonen, log mycket och hade inga problem med att prata om mig själv och frågade mycket frågor. Hon sa att vi redan hade kommit jätte långt i utredningen och vi ska bara träffas två gånger till. Jätte tråkigt! Jag gillar ju henne, men jag kommer fortsätta att träffa henne under behandlingen. 
Nu har jag precis kommit hem och sitter och äter frukost, jag hann ju aldrig göra det imorse och jag var jätte sugen på vaniljyoghurt och så kollade jag mitt konto och jag har fått en sen lön som jag igentligen skulle fått i december. Gud vad glad jag blev att jag äntligen har lite pengar. Plus det så ringde en tjej angående ett jobb. Min förra chef har rekomenderat mig och hon vill att jag ska komma dit på tisdag. Gud det känns som om allt är positivt idag och jag har ett glädjerus i kroppen. Jag känner mig så glad! Det känns som om allt äntligen kommer bli bra. Jag har lämnat det förflutna bakom mig och siktar framåt. Visst alla jobbiga minnen finns kvar och gnager i mig men jag tycker också att det blir bättre och bättre för varje dag! Livet är verkligen värt alla chanser man ger henne!!!!


Ha en jätte bra fredag!!!


Skumma människor.

Vilken skön dag jag har haft!! Åkte till stan (haha jag vet jag är hopplös) och gick in på H.M och hade värsta turen för dom delade ut presentkort så då var jag ju tvungen att handla på H.M. Jag köpte en jätte fin skjorta från herravdelningen, ett par solglajjor, leggings och ett fint armband. Efter det fick jag gå heeela vägen hem från stan eftersom jag inte hade nåt busskort och det var kontrollanter överallt men det var jätte skönt att gå för solen var jätte stark. Kom hem, drack kaffe och drog iväg till träningen. Nu har jag precis kommit hem och är helt slut. Måste berätta att vissa människor är jäkligt skumma asså. En tjej som var på mitt träningspass som kanske var i 35års åldern hade satt på sig ett par trosor utanpå träningsbyxorna, inte nog med det så var dom illgröna och träningsbyxorna var svarta. Jag blev lite chockad när jag så det, vet inte vad folk tänker med, man sätter väl ändå på sig trosorna först eller har jag helt missat nåt?? När jag sen var på väg hem cyklar en kille förbi mig, gissa vad han hade på sig.... Cykelbyxor och strumpor, asså inga skor utan han cyklade i bara strumporna. Okej att solen skiner men e det inte lite för kallt för cykelbyxor och varför tar man av sig skorna. Han kanske hade fått skavsår. Jag började iallafall skratta lite för mig själv. Skönt att det finns folk som är knäppare än mig hehe.
Nu är jag vrålhungrig men som vanligt har jag ju såklart ingen mat hemma förutom lite salta mandlar så jag tror att jag ska dra hem till mammsen och tigga lite mat.
Jag är lite rädd för mina grannar för tillfället, det är min månad att städa trappen men jag har inte städat. Jag vet att jag måste för alla andra gör ju det men jag har intalat mig själv att jag inte har hunnit (för jag har ju sååå stressat schema) men sanningen är att för det första har jag ingen aning om var städgrejjerna är, om det ens finns några och för det andra känner jag mig så himla töntig. Men nu är jag rädd att nån av mina grannar ska påpeka att jag inte har städat och bli arga på mig. Får nog ta och sopa lite iallafall...

Ha en fin kväll!!
Kram

090326 inte långt kvar till våren nu

Mors!
Hur mår ni idag? Jag mår finfint!! Ska snart dra mig iväg men jag har beslutsångest ifall jag ska åka till stan eller skärholmen.. Tror nog att det blir skäris.. eller stan fan jag kan inte bestämma mig. Jo det får bli skärholmen, mindre folk och mindre chans att jag råkar stöta ihop med någon.. Efter det blir det träning, gud vad jag längtar! Jag tar alltid en vilodag mellan träningen och då när jag ska träna blir jag helt uppspelt och tycker att det ska bli JÄTTEKUL haha jag undrar hur länge detta kommer hålla? Fram till sommaren iallafall annars e man ju fan dålig om man inte ens klarar 2 el 3 månader.

Hoppas ni får en fin dag!
Puss på er

Sötaste söta!!

Idag har jag först varit barnvakt åt min systers bebis Lucas som har blivis så himla stor och har lärt sig att stå, fan det går så sjukt fort!! Efter det åkte jag, syrran och Nanna till skärholmen för att Nannis skulle få glasögon. Detta var hon otroligt stolt över. Ena paret var med blixtrar på sidorna och det andra paret var rosa. Jag har aldrig sett någon som har varit så glad över att få glasögon. Hon var iallafall jättesöt i dom! Efter det käkade vi, jag åt tapas och dom åt pizza och efter det glass. Nu är jag proppmätt.
Imorgon tror jag att jag ska dra mig in till stan, mamma ska låna mig pengar för jag behöver köpa lite grejjer och efter det ska jag träna. Nu ska jag göra te och titta på tv..

Tänkte bara kolla en sak. E inte Kate Bosworth sjukligt smal? Asså jag fick en chock när jag såg bilden. E det så här vi ska se ut? Finns det någon som tycker att det är snyggt??? Jag tycker att hon ser hemsk ut, hon som igentligen är så söt..

Kate BONEworth

Faan jag vill inte

Min gamla chef ringde mig igår och vill att jag ska börja jobba hos honom igen. Det här är ett ställe som jag jobbade på för typ 3 år sen och jag sa upp mig därifrån för att jag verkligen inte trivdes. Lönen är pissig och jag har inga tankar om att gå tillbaka och jobba på restaurang. Men ändå är jag dum och säger att jag kan komma förbi idag och prata om det. Varför säger jag det? Jag känner ju den här killen han är en orm och kommer att få mig att säga att jag kan jobba där och så kommer jag må dåligt. Men grejjen är också att sjukskrivningen betalar tyvärr inga räkningar och att vara så här pisspank är inte kul!! Vad ska jag göra? Jag tror att jag ska ringa honom och säga att jag inte kan komma. Hellre är jag pank än att må dåligt igen som jag vet att jag kommer göra om jag börjar jobba där! Jag har ju faktiskt fått ett annat jobberbjudande som jag hellre skulle vilja ha..

Jag vill ha sommar sommar sommar!!!

Längtar vi till sommaren eller?? Ha jag kan knappt bärga mig. Att få ha klänning på sig varje dag, dricka öl på mysiga uteserveringar, Åka på roliga festivaler, ligga och steka på bryggan och baaada, det ni!!! Imorgon ska jag träffa söta Ida, vi två hängde hela sommarn och hade galet kul!! Nu ska jag sussa, godnatt på er fina människor!!!


Midsommar för några år sen


Jag och Ida i sommras


We´re just two lost souls swimming in a fish bowl

So, so you think you can tell,
heaven from hell, blue skies from pain?
Can you tell a green field from a cold steel rail, a smile from a veil?
Do you think you can tell?

And did they get you to trade your heroes for ghosts,
Hot ashes from trees, hot air for a cool breeze, cold comfort for change,
And did you axchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?

How I wish, how I wish you were here.
We´re just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground, have we found
the same old fears? Wish you were here.

 

Har suttit och övat gitarr hela kvällen, gud vad man blir lugn av det! Har lärt mig Pink Floyds underbara låt Wish you were here. Jag älskar den!! Nu blir det te och mackor framför desperate housewifes.

Till min Nadia, Klart jag inte undviker dig älskling! Jag skrev ett långt sms till dig idag men sen gick det inte att skicka, vet inte varför.. ): Snart är det sommar Nadge och då e det du och jag på snaps!!! <3

Kärlek ska inte göra ont!!

Nu har jag precis kommit hem efter träningen. Fan vad skönt det är när man kommer igång med tränandet!! När jag skulle gå dit blåste det så mycket att jag höll på att blåsa bort. Vädret var hemskt! När jag skulle gå hem igen var vädret helt underbart! Solen lös och det var varmt. Nu sitter jag här och äter laxmackor, min favorit!

Jag har tänkt på en sak idag. Varför är vi så svaga när det kommer till kärleken? Om någon har krossat ditt hjärta och behandlat dig fel varför kan vi inte bara släppa och gå vidare till nästa kärlek? Vi vet ju alla att vi inte mår bra av att stå kvar och stampa på samma ställe. All tid vi lägger på att älta allt han el hon har gjort fel borde vi istället lägga på oss själva och gå vidare med livet. Ingen har ju rätt att behandla oss fel men det e ju faktiskt vi själva som behandlar oss fel när vi stannar kvar och hoppas på att det ska bli bättre. Istället borde vi se framåt och vara stolta över oss själva att vi inte accepterar att nån behandlar oss som skit. För tro mig, en sak jag har lärt mig i livet är att hur mycket man än vill och försöker så blir det ALDRIG bättre att gå tillbaka till någon som en gång har gjort dig illa!!

Puss på er!

Ögongodis!!

 

Sex it up!

Hej älsklingar!! Inatt runt 3 vaknar jag av skrik. Jag tror att jag drömmer men sen inser jag att jag är vaken, då hör jag att det kommer från lägenheten brevid. Och det var inte skrik utan ashöga stön. Mina grannar har sex och väcker mig med sina stön. Det var helt sjukt! Dom måste ha väckt hela huset! Jag kom att tänka på Samantha i sex and the city i det avsnitten när hon har tagit viagra och är helt galen. Med kudden pressad mot huvudet kunde jag inte sluta fnissa. Det roliga är att det har stått tomt i den lägenheten efter att killen som bodde därs hyreskontrakt gick ut. Så dessa männsikor måste alltså flyttat in i helgen. Snacka om att vilja göra ett bra första intryck!

Min helg har varit mysig. Åkte ut till landet med mamma och pappa och har inte gjort nånting! Igår var jag och tränade. Jag är mäkta stolt över mig själv som kommer iväg!!

Hur har eran helg varit? 


Så jävla snygg!!


Farsans hand när han käkar ett äpple haha

Lyckokänslorna och vårvädret håller i sig!!

Vilken härlig dag!!! Jag har precis varit ute på en låååång promis och det var så härligt! Jag kände mig så himla tankspridd på morgonen och den bästa terapin som finns för mig är att gå ensam ner till vattnet. Nu mår jag jätte bra!
Nu har jag gjort en stor kopp kaffe, nu när jag har slutat att sova på dagarna klarar jag mig inte utan kaffe! Det är verkligen beroendeframkallande!!

Jag har världens träningsvärk i benen och jag som ska träna ikväll, hur ska det gå?? Kommer att ligga helt död imorgon!!

Puss på er!! =)

Hjääääääääääälp!

Det är nånting som kraffsar i min lägenhet. Jag vaknade av det imorse och hör det hela tiden, ibland slutar det i några minuter. Det låter som om det kommer från garderoben eller väggen. Jag är jätte rädd, det låter som ett djur, tänk om det är en råtta??

Blackandwhite

Hur snyggt är det inte med svart/vita bilder. Har alltid älskat den "gamla" känslan man får av svart/vita bilder. Blev helt till mig och har suttit och gjort om nästan alla mina bilder =)

  

IPANEMA!!

 


Hur fin är inte den här stranden?? Saknar Brasilien och Rio så mycket att det gör ont!


Vårkänslor och äckelkänslor.

Ussh nu precis när jag gick hem från tunnelbanan i mina egna tankar kommer det en stor sopbil som saktar in där jag går och en kille i min ålder hänger ut genom fönstret och säger nånting jätte tyst med en försöka vara sexig röst, jag uppfattar bara söt. Jag blir skitsur och ignorerar dom och dom fortsätter åka. Jag fortsätter in i mina egna tankar och tror att allt är frid och fröjd tills jag kommer in på min gata, Fittsopbilen står parkerad precis utanför min port. Jag är tvungen att gå förbi dom och deras äckliga blickar men inte nog med det busvisslar han när jag står och trycker in koden. Jag var på väg att börja skrika men jag bestämde mig för att gå in och inte bry mig. Jag tycker bara att sånt är så jävla äckligt! Att folk inte har mer skam i kroppen. Tror dom att man ska bli glad och fnittrig och skrika sitt telefonnummer när dom hänger ut genom sopbilen. Undrar om dom har fått ragg sådär nångång? Snygga var dom ju inte heller!!
Idag gick jag upp 7 och tittade lite på vakna med the voice innan jag skulle göra mig iordning för att åka till huddinge. Jag har saknat att titta på vakna på morgonen, jag tycker att det är kul men jag är ju sällan uppe så tidigt. När jag var klar i huddinge mötte jag upp mamma i karlaplan och gick och åt lunch på teaterhögskolan. Fan va god mat dom hade där!!! Efter det gick vi en promenad på gärdet, det var jätte mysigt tills jag kom ihåg att gärdet ju e kråkornas paradis och jag är livrädd för kråkor så jag sprang mest runt och skrek medans mamma försökte lugna mig och säga "men kolla vad söta dom är när dom tvättar sina vingar i vattenpölen". JUCK stora feta och äckliga är dom!!!

Kram på er!!

Skön dag!

Idag vaknade jag i god tid så att jag kunde äta frukost i lugn och ro innan jag skulle iväg till Huddinge. Självklart så ringde min brorsa en stund innan jag skulle gå och jag trodde att jag hade jätte gott om tid så jag satt och snackade i telefon tills jag råkade kolla klockan och inser att jag har missat tunnelbanan jag skulle ta. Stress och så typiskt mig, men jag kom precis i tid. Idag gjorde vi test och intervjuer i två timmar. Fick svara på 100 frågor som jag redan svarat på 100 gånger. Timmarna gick så sjukt snabbt, det kändes som jag satt där i en halv timme. Efter det åkte jag till stan för att handla en grej till mamma på H.M och sen hem. När jag precis hade satt mig på tunnelbanan fick jag ett sms från ett okänt nummer där det stod, "Jag såg dig i stan, skulle hälsa men du försvann." Jag som är lite paranoid av mig blev lite rädd och tänkte vem fan e det? Hoppas att det inte e nån som jag inte vill ska ha sett mig. Men det var ingen fara hehe det var bara min kompis Ida som jag inte har träffat på ett tag. Hon bytte nummer för några månader sen vilket jag har fått men såklart inte sparat. Jag och Ida kom iallafall fram till att vi ska ses på lördag. Det kan ju gå lite hur som helst, Ida e ganska galen av sig, men skit kul!
När jag kom hem käkade jag lite och sen gick jag över till syster för vi skulle träna ikväll. Vi gick till Hornstull där vi också mötte hennes kompis Sanna. Passet var jätte bra faktiskt! Hon som hade det var som en riktigt hurtig tanta men väldigt positiv och glad. Det var riktigt jobbigt att träna men fan va skönt det är efteråt!
Syrran ska klippa sig och fixa håret imorgon hos min gamla chef på klippoteket, fan jag vill också!! Hon är så jäkla duktig!! But I need some cash first...
Nu ska jag duscha och sen sova, ska till Huddinge imorgon också.

Adios

Something worth fighting for!

Det känns som om nu när jag jag verkligen gör allt för att inte må dåligt och inte ge efter för ångesten kommer den värre en någonsin. Jag har aldrig kännt sån här ångest och jag har den varje dag hela tiden. Det spelar ingen roll att jag storstädar lägenheten, tvättar alla mina kläder, sätter på hög musik, läser eller skriver för känslorna och ångesten lever rövare i min kropp. Det är inte bara på insidan det är jobbigt, för ångesten visar ju sig även på utsidan. Jag svettas, fryser, händerna skakar hela tiden, hjärtat rusar och dunkar så högt att det känns läskigt och jag har extremt svårt att andas. Men jag ska klara av det den här gången för nu har jag bestämt mig!! Det är så skönt att veta att alla svarta nätter inte betydde någonting för jag lever fortfarande och jag har aldrig haft en mer positiv syn på livet och framtiden!  Jag har ju ett krig i kroppen. Men jag har ju klarat av den här förjävliga striden med mig själv då måste man ju nästan klara av vad som helst, det är det jag hela tiden gång på gång försöker intala mig själv!

Oj det här blev verkligen ett långt inlägg! Nu ringde min syster och sa att jag skulle kolla på ballar av stål så nu måste jag sluta.
Puss och kram på er!!


Shuuluuluu

Nu blev jag riktigt irriterad!! Har pratat med försäkringskassan. Att det ska vara så jäkla svårt att vara sjukskriven!

Igår åkte jag in och mötte Xenia och vi gick till hennes gamla jobb. Jag kände mig svag i kroppen men annars mådde jag bra. Det var mysigt att träffa X. Efter det åkte jag hem till mammsen och käkade glass och kollade på Beck.



Supergirls don´t cry

Jag är bäst!! och ingen jävel ska komma och trycka ner mig. Om jag har klarat mig så här långt så kan jag fan komma hur långt som helst.  I´m done!


Såå typiskt!!!

Igår började dagen underbart!! Brorsan kom och hämtade mig och så drog vi och åkte snowboard. Så jäkla kul!! Efter ungefär två timmar började jag känna mig lite konstig och sen tog det typ en halvtimme och så var jag helt däckad. Efter att ha spytt 5 gånger på parkeringsplattsen så gick jag och la mig i bilen medans dom andra fortsatte åka. Vid 4 ungefär kom dom och så började vi åka hem. Det var verkligen hemskt! Mina brorsor skrattade åt mig för att jag grät av smärta i baksätet. Dom trodde att jag bara hade ont för att jag är otränad. Så otränad är jag faktiskt inte! När vi bara hade ungefär en timme kvar att köra skulle vi stanna och tanka på statoil. Jag trodde att jag skulle spy igen så jag gick in på toaletten. När vi hade åkt en halvtimme till och jag kände att nu klarar jag fan inte en minut till i den här jävla bilen inser jag att helvete jag har ju glömt min mobil på statoil så det var bara att åka tillbaka för att hämta den. Yaay en timmes extra bilresa fan va gött!!! Det var verkligen en av dom värsta dagarna i mitt liv!! Jag bara skrek av smärta och spydde som en jäkla apa!!

Idag mår jag bättre och känner mig inte sjuk alls. Jag har legat i soffan och käkat rostat bröd och druckit te men stackars lillebror hade såklart blivit smittad så nu tycker jag synd om honom!!

Jag hade en riktigt ruggig dröm inatt, jag tror att jag skiter i att berätta den för den var riktigt läskig! Man kan ju göra allt för att kontrollera sig på dagarna för att inte må dåligt men på nätterna kan man inte göra nåt. Ussh jag hatar mina läskiga drömmar!!

Puss på er!!

Snowboard

Haha ser ni vilken tid jag är uppe på en lördagsmorgon. Brorsan kommer och hämtar mig snart och så ska vi åka snowboard. Som tur är så är det en 2 timmars bilresa så jag kan sova lite i bilen.

Hoppas att ni får en rolig lördag!

Tröttsamt!

Jag vill gå och träna men nu fattar jag inte hur jag ska kolla på hemsidan vad dom har för pass och sen har jag glömt mina skor hemma hos mamma. ahhh jag blir så trött på mig själv!!!

Köttbullar

Hej mina vänner! Jag har varit helt konstig i några dagar, Sovit som en stock. Inatt sov jag hela natten sen vaknade jag vid tio, var vaken till 12 och sen somnade jag igen och sov till halv 5. Heeelt sjukt!!! Precis när jag hade vaknat så ringde det på dörren. Det var syster som kom och hälsade på. Vi drack te och hon hjälpte mig att städa hemma för det behövdes! Sen berättade hon att dom skulle äta hemmlagade köttbullar och jag fick världens sug efter hemlagade köttbullar. Det är ju inte så konstigt men grejjen är att jag är vegetarian ocg inte har ätit kött på länge men nu bestämmde jag mig för att följa med hem till dom och äta köttbullar med pitatis, brunsås och lingonsylt. Och det var så sjukt gott!!! Inte nog med det så ställde syster sig och bakade kladdkaka så nu är den starx klar och vi ska fika med kladdis, mums!!! Lyckos mig säger jag bara!

Vi hörs sen!!
Kramar!

Back to reality, vad det nu är....

Gick upp på vinden där jag inte varit på huuur länge som helst för att titta efter gamla kläder. Jag är ju fattigare en fattigast nu så jag tänkte att jag skulle kolla om mina gamla kläder va nånting som jag skulle kunna tänka mig att använda nu. När jag öppnade vindsförrådet ramlade det ut massa trädgårdsmöbler, WTF vems e det?? Jag fick brotta mig igenom bord, stolar och gamla tavlor på mig när jag var 16 tills jag kom fram till alla påsar med kläder som låg längst in. Efter jag hade brottat mig ut igen med alla påsar var jag ivrig och började rota runt i den första påsen, mitt ex gamla kläder, varför har jag det på min vind? Varför tog han inte med sig skiten?? Alla andra påsar var det bara massa skit i som jag inte fattar varför jag inte slängt. Glitterlinnen och gamla utnötta trasiga skor. I en påse hittade jag alla studentsaker. Min studentmössa är gulfläckig och luktar fortfarande öl och champagne, jätte mysigt!! Ska ta en dag snart och rensa ihop allt detta och ge bort det till myrorna eller nåt... Blev inte rikare så jag får fortsätta gå i håliga strumpbyxor..

Väldigt tråkig dag!! Är tillbaka i verkligeheten och min trista vardag där jag sover långt in på dan, sitter vid datorn, kollar på tv och sen går och lägger mig, Vilket härligt liv man har. Men ikväll ska jag träffa Xenia efter hon slutar jobba och det ser jag fram emot, måste bara hålla ut några timmar till i tråkigheten. Positivt tänkande jag vet!!

NADIA JAG VILL HA SKVALLER!!

Grace Slick och Jenna Jameson

Hemma i regniga kalla Sverige igen. Så deprimerande! Jag vill resa bort igen! Jag har haft så mysigt.

Igår så plattade jag håret när vi skulle gå ut, jag brukar oftast ha det lockigt och då sa min brorsa att jag såg ut som Grace slick från Jefferson Airplane. Tack snälla bror det va snällt!! Hon var ju as cool!!

Nu ska jag dricka te och sen ska jag gå och lägga mig, dödstrött efter resan! Jag ska börja läsa Jenna Jamesons självbiografi "How to make love like a pornstar! som jag köpte idag, den ska väl vara bra, eller?

Aja jag hoppas att ni mår bra! Vi hörs imorgon när jag är piggare!! Puss och kram


In love with a dream

Åhh jag drömde värdens finaste dröm inatt, den innehöll en speciell person så det gjorde den extra bra!! Jag vaknade upp med kärlekskänslor och lyckorus i kroppen. Sen ringde Xenia idag och det var så kul att prata med henne! Nu längtar jag hem. Men på söndag är jag hemma till verkligheten igen.

Massa kärlek!!

River flows in you

det finns inget bättre sett att somna till än att lyssna på den här låten på repeat i ipoden tills du somnar. Jag somnar till den här nästan varje natt och för mig är det den lyckligaste stunden.

Vill börja leva nu! Leva för musiken jag älskar!

Bilder säger mer en ord..

Osminkad och trött första dagen på världens mysigaste café




Första utekvällen, jag och syster


Jag på pappas ballkong



Den vackra kyrkan och bröllop




På Prishtinas marknad i Kosovo



Sluta kväva mig med era ord!

Hej mina älsklingar. Idag är ingen bra dag! Fan vilken ångest jag har haft sen igår. Jag älskar att vara bland min familj men shit vad jobbigt det blir när alla klagar! "Du äter för mycket tabletter, vi måste ringa läkaren, du sover hela tiden, Bry dig inte om ångesten när den kommer utan lägg den bara åt sidan, Du förstör för oss alla när du går in i dig själv och blir apatisk." Några av dom saker jag får höra hela tiden. Det är jäkligt tröttsamt. Jag vet att jag äter alldeles för mycket tabletter för att dölja känslorna som tränger sig fram men jag äter ju mindre tabletter nu än jag gjorde förrut och då var det ingen som sa något. Och hade jag kunnat ta bort ångesten hade jag väl för fan gjort det och levt som en vanlig människa!
Idag åkte vi från Makedonien där vi har varit några dagar. En vän till pappa kom och hämtade oss och tog oss tillbaka till Kosovo. Resan tog 5 timmar men jag kommer inte ihåg nåt, Jag sov hela tiden förutom den sista timmen och då satt jag och tittade ut genom fönstret på regnet och lyssnade på Pearl Jam. Jag älskar att åka bil på kvällen när det regnar! När vi kom hem gick jag och mina syskon och köpte pizza.
Jag hittade en helt underbar liten hundvalp i Makedonien som jag blev kär i och vi lekte och gick promenader men nu kliar det på hela kroppen på både mig och min syster så jag tror den lilla sötnosen har gett oss loppor.

Jag saknar mina korvusar hemma så mycket!! Vad händer hemma? Jag hoppas att ni mår bra mina älsklingar, ni vet vilka ni e!!! <3

Trött

Shulululu. Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har sovit hela dan. Hela familjen har varit uppe och försökt dra mig ur sängen men jag har vägrat och bara somnat om. Min pappa och mina syskon åkte iväg till en by för att hälsa på några vänner och mamma gick ner till stan så jag är själv hemma. Shit vad det är mysigt här!! Killarna är så sjuk snygga och alla är skit trevliga. Man är inte van vid att alla är så snälla mot en och att dom har en sån tillit till varandra. I förrgår var vi ute på kvällen och då kom det fram en tjej och frågade om jag kunde passa hennes väska och så gick hon därifrån, efter ett tag kom hon tillbaka. Xenia skulle trivas här för att man får röka exakt överallt, tillochmed på bion och apoteket, hehe.
Nu kom mamma hem med massa saker från bageriet och coca cola så nu måste jag sluta.

ciao

Dag 3 i Kosovo.

Hej, Jag har det å himla bra här! Imorse lös solen så starkt att jag kunde sitta på ballkongen i linne och äta frukost, helt underbart!! Efter det åkte vi till en jätte vacker kyrka och tände ljus. Det var massa romska små barn som sprang utanför kyrkan och bad om pengar, dom hade jätte smuttsiga kläder. Jag träffade en tjej som jobbar här för en organisation som heter kvinna till kvinna och hon berättade att dom romska barnen bor på sopstationen och 90 stycken har dött det här året pga blodförgiftning för att dom ändast har avloppsvatten att dricka och ingen mat. Kan ni förstå?? Jag kände mig jätte dum som minuterna innan hade klagat på att jag frös i min 4000 kr jacka och barn dör föra att dom får dricka avloppsvatten. Romerna världen över är så otroligt utstötta och det är hemskt med människors fördommar men barn är alltid barn!!!
Vi hade bestämmt att åka till ett köpcentrum för att kolla på kläder men jag kände att jag var så otroligt trött och ville verkligen vara ensam en stund så jag var kvar hemma när familjen åkte iväg. När dom kom hem hade mamma köpt en jätte fin adidas tröjja till mig och twilight som redan kommit ut här. dom är så snälla som tänker på mig när jag inte orkar följa med. Pappa lovade att åka med mig dit imorgon så jag också får titta lite.
Nu ska vi titta på Australia så jag hinner inte skriva mer!!

Hoppas ni har det jätte bra!!!
Puss och kram

RSS 2.0