Sola och bada

Förlåt att jag är så usel på att skriva men när det är så fint väder ute så finns det inte lika mycket tid att sitta framför datorn.
Sitter och äter frukost och ska snart dra mig hem till Xenia sen ska vill grisslinge och bada efter det ska vi ut med några kompisar så jag kommer nog inte att åka hem innan utan gör mig iordning hemma hos X.
Hoppas ni får en trevlig dag så hörs vi imorgon!!

Sun is shining

Älskar vädret!! Har solat hela dan och nu sitter jag och sminkar mig för snart ska jag möta upp Xenia och så blir det att sitta på en uteservering nånstans ikväll, så skönt!! Igår var jag bara hemma, låg i soffan och kollade på film.

Hoppas ni får en fin kväll, vi kanske ses på snaps eller någon annan uteservering =)
Chipp

Galna dagar

Hej!! Dom här dagarna har varit sååå roliga!! Midsommar var jätte lyckad!! Vi hade så sjukt kul och Danne som hade festen hade världens vackraste hus!! Det var länge sen jag skrattade så mycket.
Dagen efter var också jätte mysig. Jag och Xenia åkte och köpte pizza till alla och så satt vi vid poolen och käkade. Efter det åkte vi ut med hans båt vilket också var helt galet mysigt tills det hände en "liten" olycka som har gjort att jag har galna blåmärken, ont i hela kroppen och skrubbsår på benen och fötterna, men jag kan vara glad att det är det enda! Jag tror faktiskt att jag har 9 liv...
På lördagen var jag och Xenia på Medusa och körde rockbar med några kompisar, Det var jätte kul trots att jag inte riktigt diggar skrikrock. Igår grillade vi hemma hos Nadia och sen drog vi till Snaps. Ikväll vet jag inte vad som händer, har varit på huddinge idag och sen storstädat lägenheten vilket verkligen behövdes. Ska nog dra mig in till stan sen och träffa Xenia. Ska kolla på biljetter till London också..
Hoppas er midsommar var bra!!!















Lugnet före stormen, allt är frid och fröjd i fören innan jag börjar flyga runt som en vante två meter upp i luften


Den enda som var smart nog att sätta på sig flytväst...

Midsommar


GLAD MIDSOMMAR!!


Igår blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men spontankvällar är väl dom roligaste kvällarna.. Jag åkte på dan till Xenia och tränade och bastade, superskönt. Eftersom hon skulle jobba själv till 10 så stannade jag kvar med henne, som den snällaste vän jag är =). Det var menat att vi skulle åka hem sen men när vi satt på bussen bestämde vi oss för att gå förbi snaps och ta 1 glas vin. Snaps var ju dödare en döden, har aldrig sett det så tomt så vi gick till 54 istället där vi hade jätte mysigt på uteserveringen. När uteserveringen stängde gick vi in och då ser vi  vår gamla kompis Malin som vi inte har träffat på säkert 3 år. Så vi sattes oss med dom och pratade gamla minnen. När dom skulle dra till Berns så bestämde vi oss för att följa med. Jag hade inte ens nåt leg med mig men det gick bra ändå. Det var en jätte rolig kväll.
Ikväll hoppas jag på en ännu bättre kväll för det e ju midsommar, och midsommarfest på värmdö. Måste dra mig till konsum för att köpa strumpbyxor innan dom stänger för jag tänker int sitta barbent när det börjar regna sen..











Mardröm

Usssh vilken mardröm jag hade inatt, vaknade och ville bara gråta. Jag drömde först att jag skulle gå hem ensam på natten och då var det en tjej som ropade på mig hysteriskt. Någon hade slängt ner henne på tunnelbanespåret och hon hade fastnat där. Hon hade fastnat med foten och låg mitt på spåret helt blodig. Jag försökte ringa polisen men det var ingen som hjälpte dom bara la på och när det kom två poliser så skrattade dom och sa att dom inte såg någon kropp på spåret. Sen kom tunnelbanan och jag fick världens panik för att jag inte hade kunnat hjälpa henne men tunnelbanan åkte inte just där hon låg så hon klarade det. Då skrek jag att hon skulle rycka upp foten med all kraft och då lostnade den, precis så vaknade jag. Ussh det var verkligen en obehaglig dröm, så verklig!

Igår hade jag en mysig dag. Mamma skulle ha middag för sina vänner så jag hjälpte henne med maten ett tag sen gick jag och mötte en gammal kompis och vi satt på kajen under liljeholmsbron i 4 timmar och snackade, mysigt! Idag ska jag ta det lungt sen vid 5 ska jag åka till Xenias jobb och träna. Funderar på att lägga ansiktsmask och hårtoning också så man är fin tills imorgon. Sen vill jag ju hitta en klänning tills imorgon också, det e ju ändå midsommar...

Föds katter med BPS?

Om man tar sig an en kattunge, myser med den, stryker den medhårs och ger den kärlek då blir den din mest lojala vän, den kommer att finnas vid din sida dag som natt. När du känner dig ensam, när du lägger dig i sängen eller när du sitter i soffan framför en film. Den kommer att älska dig över allt annat.

Om du sedan sparkar på den, sänker ner den i kallt vatten eller glömmer att mata den så kommer den att tappa all tilltro och respekt för dig och den kommer inte låta dig röra den, någonsin, och förmodligen kommer inte heller någon annan få komma nära heller. Kattungar fungerar så. De lägger all sin trygghet i en famn och lämnar all sin kärlek i samma sekund den blir lämnad...

Du sa "jag kommer ALLTID att älska dig"



Someone like me



Det blev ju världens mysigaste väder ikväll, hoppas det håller i sig till midsommar för jag har ingen lust att gå på midsommarfest i regn!! Jag skulle ha lagat middag men istället sitter jag på ballkongen och proppar i mig en hel påse naturgodis och lyssnar på Kings of Leon




Dumbass.




Idag åkte jag in till stan för att jag skulle handla lite saker men när jag ska betala med mitt kort så står det bara fel kod. Självklart är jag så dum att jag trycker in koden 3 gånger så att kortet spärras, När jag tar ut kortet ser jag att det inte är mitt kort utan mammas som jag konstigt nog har i min plånbok. Så nu har jag spärrat morsans kort lagom till midsommar, hon kommer bli SÅ glad på mig...

Fick ändå med mig en jätte fin klänning hem från Indiska och mitt favorit gröna te med mango, så lite glad är jag samtidigt som jag skäms för att jag inte hade mina hjärnceller med mig idag...

Äntligen lite sol, kan man få värme också??

Into my world of darkness and silence,
you brought light and music




Godmorron!
Jag somnade väldigt sent inatt och vaknade väldigt tidigt pga en liten smurf som ringde och väckte mig. =)
Nu har jag haft en väldigt kreativ morgon, skrivit massor och lyssnat på musik.
Idag ska jag åka in till stan och köpa den där fina tröjjan som jag inte köpte igår, onödigt men kul att komma ut och inte bara sitta i lägenheten när solen har tittat fram..

Vill önska min familj och mina vänner en jätte fin dag, jag tänker på er!

Summerlove

Vårat sommarhus på västkusten. Jag hade glömt hur fint det var, är så sällan där men jag älskar verkligen det där stället, En av mina favoritplatser i världen. I sommar ska jag se till att vara där iallafall 1 vecka. Jag ska ju åka med storebror till Gottland den 12e juli och sen åker vi nog hit, gud va jag längtar!




Och storasyster ska ha hela stället för sig själv på midsommar med sina kompisar (Avundsjuk)

Det brinner


Det brinner i armarna, under huden. Dom välbekanta rösterna skriker ta bort det!
Men friskheten, friheten och kontrollen över mitt eget liv väger tyngst!

Trött

Life is a game on which we all play
The world is a symphony of sarcastic lust
I´d like to be a part of the global game
but I´m left behind choking on dust



Det här jävla vädret ger mig huvudvärk.

Dröm sött

Jag har precis slösat 3 timmar på två riktigt dåliga filmer. "De ofrigvilliga" och "taken". Taken var sämst men ändå rätt underhållande samtidigt för att den var så töntig..


Tänk att jag hade kunnat stå på cafe opera just nu med Xenia men valde att stanna hemma, men vad är en bal på slottet?? Gillar ändå inte cafét speciellt mycket...

Sov gott snyggingar!!!

Jackpot


Kall, blöt, trött och hungrig, kan det bli bättre??

Sommarsommarsommar!

Självklart kunde jag inte sova inatt. Allt var fel, grannen buffade runt i sitt kök och väckte mig, mitt eget kylskåp började brumma jätte högt så det blev inte en lugn stund inatt. Det var ju en lagom glad tjej som hoppade upp ur sängen kvart över 7. Men ingen sömn i världen skulle kunna fått  mig att missa Nannas avslutning, så gulligt det var!! Blev helt rörd när dom stog i kyrkan och sjöng samma sånger som jag själv stog på samma plats och sjöng när jag slutade 1an. Och Nanna var sötast i sin fina klänning. Moster blev sååå stolt över dig minigrisen!!!
Nu har jag kommit hem, slängt av mig 12cm klackarna och klänningen, fått på mig mjukisbyxor och dricker kaffe. Om en timme ska jag iväg till Huddinge, jag har blandade känslor för det med tanke på vad som hände förra gången...

Over and out

Det blev en kvällspromenix ändå. Så mysigt, vattnet var helt spegelblankt. Såg två råttor vilket inte var så mysigt. Är det någon som har tänkt på att råttorna i stockholm inte är rädda för människor? Äckligt!!
Nu är jag så jäkla trött att mina ben inte håller mig uppe längre. Ska kliva upp 7 imorgon bitti, E inte det olagligt? =p

tack för idag, puss och kram

Mätt

Nu är jag hemma hos mamma och har ätit fiskgryta, min favvo!! Jag är så mätt att jag går framstupa och gravidmagen är på plats. Med min ekonomi vet man ju aldrig när man får äta igen.. Jag vill ta en promenad ner till vattnet men jag blev så trött av maten.
Imorgon ska jag på Nannas skolavslutning, Min största kärlek i livet hur har du redan hunnit bli så stor, att redan gå ut 1an fy jag kommer ju inte ens hinna blinka förns du tar studenten. Du ska ju vara min ankunge föralltid. Idag ramlade hon och slog upp knäna, stackars liten men det kommer passa till klänningen imorgon =)

Min goskille!!



För jag älskar dig ju alldeles för mycket!!

I told you so

Vill bara säga att Victors bästa kompis blev attakerad av en kråka idag på dagis, den högg honom i huvudet så han började blöda. Hmm vart har vi hört det här förrut??? Jo det finns anledning till min kråkskräck inte bara en töntig fobi. Nu känner jag 5 personer som har blivit attakerade av anabolakrokorna. Jag hatar dom och deras tjocka näbbar, dom är onda!!!!

Live your dreams, never give up!!

Ibland måste man ju bara kasta sig iväg och pröva sina vingar, det är det jag ska göra, hoppas dom håller. Jag har väntat länge nu på att ödet ska sparka mig i arshlet och det känns som om jag har fått en rejäl spark nu =). Jag är inte en bekväm människa, jag nöjer mig inte med det jag har, jag är en riktig drömmare.  Det var lite över ett år sen jag kom hem från sydamerika, en riktig drömresa. På ett år har det hänt så otroligt mycket, jag blir snurrig i huvudet bara jag tänker på det. Det skulle jag vi vetat när vi satt där på golvet i 11 timmar på bolivias flygplats och spelade kort och tog flammsiga bilder. Livet tar nya vägar hela tiden och ibland hinner man inte med. Jag tror det gick alldeles för fort för mig. Man måste stanna upp och ta ett andetag då och då. Jag är så glad att jag har fått behålla mina drömmar för det finns verkligen inget härligare lyckorus än när drömmar blir till verklighet.

He´s not perfect and that makes him perfect.

Jag har sagt det förrut men åh vad jag älskar ickeperfekta killar som lever ut sin charm och humor istället för sitt jäkla utseende. Finns det någonting fulare än en kille som går runt och tycker att han är snyggast på stället? Oftast lite solariebruna eller bus oranga, ussh. Missförstå mig inte jag älskar självförtroende men man får ju inte ta sig själv på så stort allvar. En kille som får dig att skratta är inte det 1000 gånger hetare än en kille som sitter och putar med läpparna och kollar sig i spegeln var 5e sekund. Även dialekter gör mig kär på momangen.
Det blir ju mycket funderande här nu när jag är arbetslös och sitter i mjukisbyxorna hela dagarna.
En humla håller på att krocka in i mitt fönster hela tiden, jag har räknat det till att den har krockat in i mitt fönster 6 ggr nu, även en humla måste ju nånstans förstå att det är lönlöst och ge upp haha..

Scary

Aaaahhh nu har jag gjort något jäkligt impulsivt som jag hoppas att jag klarar av. Jo men det e klart jag gör, jag e ju skit stark! Måste bara andas lite först. Allting har hänt så sjukt fort och jag önskar av hela mitt hjärta att det här är början på nåt nytt. Åhh vill berätta men jag kan inte ännu, kanske imorgon. Håll tummarna för mig ändå!!! Hoppas hoppas hoppas!!!!! 

Regn

Det regnar i stockholm idag, tråkigt. Jag har precis kommit hem från terapin där vi har kommit upp med en plan för hur jag ska bli frisk, nu händer det grejjer, jag har ett mål och jag vill framåt. Det e ju mitt liv som jag redan har slösat för mycket av. Jag fick hem papper idag om en grej som jag håller på att planera, fan det går fort, hoppas bara mitt psyke hinner med allt som krävs.
Jag såg Olle Waller när jag var på väg till pendeln. Ni vet fråga olle. Han lunkade runt på söder med kavaj och paraply och log mot alla som gick förbi, hehe gulligt!!

Nu blir det kaffe och choklad.
Puss

You found me.


You found me
When no one else was lookin'
How did you know just where I would be?
 You broke through
All of my confusion
The ups and the downs
And you still didn't leave
I guess that you saw what nobody could see
You found me

Happiness

Nu har jag ätit middag på ballkongen och läst cosmopolitan. Har även varit på en 2 timmars promenad, hur man en mår blir man alltid på bättre humör av att komma ner till vattnet. Mysigt med kvällssol!!


Kaffe, choklad, musik och tankar



Nu har jag skickat in papper. Lite närmre min dröm men fortfarande milslång väg kvar. Först ska jag bli frisk och jag har inte så mycket tid på mig så jag måste bli frisk fort. Min impulsiva trånga hjärna håller på att explodera. Det verkar inte bli något Grekland över midsommar, jag som verkligen såg framemot att komma iväg. Men då ska jag spendera midsommar med mina allra bästa finaste bästisar. Sen tänker jag dra med mig Xenia på en sista minuten, Hon behöver det och jag med! Någonstans lugnt utan barer och killar helst. Imorgon ska jag till sjukhuset, ska prata med dom om det är okej att jag åker iväg, hoppas dom säger ja annars åker jag ändå.

Jag är trött på att sitta i fönstret och stirra ut, jag vill ut i världen. Såhär har det varit alldeles för länge nu. Att sitta i fönstret och drömma mig bort till hur livet skulle kunna se ut. Jag är rastlös, jag tror det är ett friskhetstecken!!


Old pics

  

Hittade dom här bilderna, jag tror dom e 2 eller 3 år gamla och började fundera på ifall jag kanske ska klippa av mig håret och ljusa upp det lite.. Det bruna e fint men jag börjar bli så trött på det..


Studentens lyckliga dagar

Jag får verkligen inte en lugn stund här hemma. Brännkyrka gymnasium tar studenten idag, eftersom jag bor mittemot skolan så parkerar ALLA sina bilar utanför min port. Det är konstant skrik och tutande och det har det varit sen jag vaknade. Nu låter det som om jag sitter här och grinar men det gör jag absolut inte, eller jo lite faktiskt men det är bara för att jag får sånna otroliga flashbacks till den gladaste dagen i mitt liv. Jag har aldrig varit så glad eller haft så roligt som jag hade den dagen, vårat flak var bäst!! Nadia har världens bästa bild hemma på mig, Nadia och Xenia när vi springer ut, självklar hade vi knuffats och bråkat oss fram så att vi skulle stå först av alla. Åren efter har gått så jäkla fort. Mycket har hänt dom här åren. Tänk om jag hade vetat när jag tog studenten hur livet skulle sett ut, att jag skulle sitta här 4 år efter och vara sjuk, fastkedjad i min egen kropp. Då hade jag nog tagit mitt pick o pack och dragit långt härifrån.
När jag tog studenten hade jag inte så mycket planer på vad jag ville göra, jag bara levde. När man blir sjuk ser man livet på ett annat sett, man tar inte allting för givet längre. Jag har så sjukt mycket drömmar, platser jag vill åka till och ställen jag vill bo på och om jag ska hinna uppfylla dom så måsta jag börja nu. Jag vet att jag är impulsiv, hela tiden flyr och att jag borde nöja med det jag har men jag har inte tid att vara nöjd, jag vill inte att tiden ska gå fort och att jag en dag ska ångra att jag inte gjorde det jag verkligen ville göra. Jag har aldrig trivts i sverige.
Ska jag, ska jag inte?? När alla andra säger nej, är det då rätt att mitt hjärta skriker ja...?

Måndag

Jag har aldrig någonsin flagnat i sverige. Nu flagnar jag i sverige. Haha nu har jag lärt mig att inte slänga mig i solen efter att inte ha solat på heeela året. Jag satt och tänkte att det var ju inga problem förra året men sen kom jag på att då hade jag ju varit i Brasilien i några månader så min kropp var ju van vi sol. Jävligt fin färg har jag fått iallafall, synd bara att den rinner av mig på axlar och bröst. Men färgen på benen har jag fått behålla, känns som om den är viktigast just nu eftersom jag lever i klänningar under sommarn.
Hittade min kamera igår, den har varit borta ett tag. Blev jätte glad men sen ser jag att kamerakortet ligger inte i, nehepp då e det borta. Hoppas jag hittar det innan Grekland iallafall (om det nu blir Grekland)

Idag är min första arbetslösa dag och det känns sådär, det är ju svårt att söka jobb på sommarn eftersom man vill ju vara ledig också och man kan ju inte börja ett jobb med att be att få vara ledig. Eftersom jag går behandling tre dagar i vecka så e det ju också svårt att söka jobb där jag bara kan jobba tisdag och torsdag.

Jag har jätte ont i huvudet också. Det kom igår och vägrar försvinna, det är bara på ett ställe det gör ont.

Nu blir det frulle. Vaniljyoghurt med päron, banan, linfrön och solroskärnor, mums!!!!

Woodstock inspiration

Holy fuck vad snyggt!!! Fastnade på hela outfitten. Såhär ska jag se ut i sommar.


.


And it's not a cry that you hear at night. It's not somebody who's seen in the light
It's a cold and it's a broken Hallelujah

As close to perfect anyone can come.



Han är absolut en av mina drömkillar, Så grym. Jag dog lite när jag såg dom här bilderna, I think it´s time for me to go to london.... :)



Förutom dessa underbara bilder som gav mig lite lycka är allting fortfarande kolsvart. Känner mig som en fånge i min egen kropp. Min insida skriker, mitt huvud skriker, huden bräns och tårarna rinner. Klarar jag av det här? Klarar jag av den här natten. jag klättrar på väggarna. Ta mig härifrån, vem bestämde att det skulle vara just jag?

Det är han och jag, öga mot öga,
Han i svart som har mitt liv i sina händer.
Jag kastar mig mot honom men han vägrar ta emot mig.
Snälla låt mig följa med, gör slut på mitt lidande.
Låt mig stå vid din sida och se världen försvinna, Se alla mina minnen raderas.
öga mot öga, du och jag döden

Energy


I wish I could rip out a page of my memory
Cuz I put too much enegry in him and me
Can't wait 'til I get through this phase
Cuz it's killing me
Too bad we can't re-write our own history

Such a mystery when he's here with me
It's hard to believe I'm still lonely
Chances fading now, patience running out
This ain't how it's supposed to be

I'm having nightmares from sleeping with the enemy
How did we reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy




Lazy days

idag har jag en riktig latmask dag i soffan. Kollar på mtv movie awards, garvar som fan!! Måste försöka bli frisk, hostar hela tiden och hela bordet är fullt av snytpapper. Igår hade jag iallafall en rolig kväll som gick så sjukt fort. Vi kom till sturecompaniet runt 10 och jag och Nadia kom hem till mig vid 3, var tog timmarna emellan vägen? Kul var det iallafall!

Åhh jag vill ha sol!!! Nu får den komma tillbaks!

 

Min största kärlek är den jag sårar mest!


 

Jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

Alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem till dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

All five horizons revolved around her soul

Denna låt hade jag på hjärnan igår när jag somnade. Det är den låt som drar fram mest känslor i mig! Direkt när jag vaknade satte jag på den på högsta volym. Det är min låt, jag älskar den och jag har tillochmed fått den sjungen för mig av en speciell "vän" förra sommaren som tyckte den stämde in på mig, finaste kvällen på hela sommaren som jag aldrig kommer glömma.



I know someday you´ll
have a beautiful life
I know you´ll be a sun
in somebody elses sky
But why
can´t it be mine.

Det är inte lätt när det är för jävligt!!

Jag är så arg, ledsen och besviken på en sak som hände idag. Det var länge sen jag kände mig så värdelös. Bröt ihop inne på toaletten och försökte ringa mamma men hon svarade inte, som tur var ringde Xenia samtidigt och det kändes bara bra att prata med någon. Att det får gå till såhär gör mig spyfärdig. Som tur är har man fina vänner! Åkte och mötte Xenia och Alexandra och vi gick och solade och badade och det var skönt att få tänka på något annat för en stund. Efter det gick vi och käkade sushi, Det var super mysigt trots att jag mådde otroligt dåligt. Nu är jag hemma och har precis pratat med pappa i telefon, det var skönt att berätta vad som hade hänt idag för någon som förstår.
Nu ska jag slänga i mig te, kanjang och alvedon och sen försöka sova, jag har ju åkt på en dunderförkylning. Imorgon börja 4 helvetesdagar, jobba när jag mår som värst, hoppas verkligen att jag klarar av det!!!

Summertime

1a Juni, Gud så härligt!!!!
Äntligen känns det som om sommaren är här!! Igår badade jag för första gången i havet, det var kallt men skönt. Det som inte är så skönt är att jag har total bränt mig över hela kroppen, Jag har ganska bra pigment och brukar sällan bränna mig men nu hade jag ju inte solat kroppen sen förra sommaren och så hoppade jag i bikinin och låg i tre timmar och solade, inatt kunde jag inte sova för att det sved över hela kroppen och jag kan inte ha bhbandet över axeln utan måste ha det nerhasat på armen, känns jätte trashigt! Annars så har jag min nya fina klänning på mig idag, skulle vilja visa men jag har tappat bort kameran..
Nu ska jag åka till Huddinge och vara där till halv 3 sen kanske jag borde köpa solskyddsfaktor. Jag solar aldrig med solskyddsfaktor men nu har jag börjat bli så rädd eftersom jätte många får hudcancer. Jag solade ganska mycket solarium när jag var yngre vilket jag ångrar jätte mycket eftersom dom flesta som får hudcancer har solat solarium, som tur är har jag slutat med det för flera år sen. Ussh jag skulla aldrig våga lägga mig i ett solarium nu, det känns som om man lägger sig i en kista och färgen man får är ju bara strålning, läskigt!!! Sen tycker jag inte att det är snygg färg heller, man blir typ grå av att sola solarium.

Nu måste jag gå, Ha en jätte fin sommardag 1a Juni

RSS 2.0