LOVE AND PEACE

Hej sötnosar!! 
Jag har tänkt mycket på senaste tiden på dem vägar vi tar i livet. Väljer vi dem själva eller är det ödet som väljer dom åt oss? Det är ju så svårt att veta ifall man väljer fel kille, jobb eller vänner. Om man har allt, en pojkvän, vänner som bryr sig och familj men ändå mår dåligt har man valt fel nånstans? Om man vet från början att en kille är väldigt okänslig, inte har så mycket tid att träffas och att han tycker att det är normalt att träffas en gång i veckan och man accepterade det i början för att man tyckte så mycket om honom är det då rätt av en att börja kräva mer efter några månader när man inser att det faktiskt inte är så roligt. Men hur mycket kan man kräva? Man accepterade ju det/honom. För man kan ju aldrig ändra någon eller hur? Ska man ta sitt hjärta och gå? Tänka att det finns hur många killar som helst som skulle döda för att få spendera en minut i mitt sällskap. Han är ju inte mannen i mitt liv, eller? Han borde kämpa för att få spendera tid med dig. Man e nykär det är väl då han ska säga varje minut hur underbar, vacker, fin du är. Att han inte visste vem han var innan han hittade dig och hur lycklig han är över att ha dig i hans liv? Inte bli sur och säga att han inte hinner/orkar/kan träffas. Det är väl nånstans där du måste inse att han är inte rätt, hur kär du en e så är han inte rätt för dig och mår du dåligt och blir ledsen så har du förmodligen valt fel väg i livet. Jag tror att allt har med ödet att göra. Mår man dåligt så är det ju nånting du inte e nöjd med i ditt liv och då måste du ändra det. Jag vet att det är svårt, det är nog det svåraste man kan göra att ändra riktning i livet och släppa det som gör dig ledsen.

Starka tankar och pluspoäng för miss gränslinje. Kanske det beror på att jag har valt en annan väg i livet. Positiva tankar gör en lycklig i själen!

Ha en bra lördag!!

Tända ljus, frukost och snö = Mys

Gissa vem som vaknade klockan 7 imorse av sig själv haha. Har tänt ljus i hela lägenheten, tittat på vakna med the voice och ätit havregrynsgröt med kanel, skivad banan och havremjölk och druckit kanel te till. Jätte gott var det! Utanför snöar det jätte mycket och det höjer verkligen myskänslan men jag ville gå ut och gå en lång promis men det känns inte så lockande om man måste gå med snö i ansikte hela tiden.
Idag ska jag hem till syster och hjälpa henne med barnen och vi ska öva lite gitarr också. Det är jätte kul att lära sig! Jag vet inte varför men jag har fått för mig att våran gitarr lärare heter Ragnar, fattar inte varför jag säger det hela tiden för han heter Henrik haha han e ung också 21 år då e det inte så vanligt att man heter Ragnar men han har långa pollisonger och långt ruffsigt hår så jag tyckte väl att han såg ut som en ragnar, måste få bort det till nästa gång så jag inte råkar kalla honom det, skulle ju vara lite pinsamt hehe.

Ska jag ta den där promenaden eller?? Men det är ju så varmt här inne under filten i soffan....

Mina små loppor



Haha hittade den här söta bilden på mina älsklingar Xenia och Nadia. Shit det här måsta vara typ 4 eller 5 år sen. Ni ser så himmla små och gulliga ut!! Världens finaste!!!

Tired

Hej sötnötar!! Nu ligger jag i sängen och är jätte trött. Jag har varit med min bästa finaste älskling Xenia idag. Vi drack vin. Eftersom varken hon eller jag dricker särskilt ofta längre så började vi fyllesnacka efter två glas. Det var jätte mysigt. Min lilla räka jag älskar dig!!!!
Imorgon börjar jag spela gitarr woohooo borde börjat för länge sen men jag har varit för lat. Lovade min lillebror att jag skulle lära mig efter nyår so here goes.

Nä nu måste jag sova vi får höras imorgon.

Pussas

Regn och grått.. Kommer solskenet tillbaka??

Jag har varit i en riktig svacka dom senaste dagarna. Jag har sovit nästan hela tiden och inte haft ork till någonting. Känner mig ensam, alla glider ifrån mig. Tur att man har familjen. Inatt låg jag och grät, inte hysteriskt och jag hade ingen ångest utan jag grät ut all sorg. Jag grät över vad jag har förlorat. Folk som har försvunnit och saker som jag har gett upp. Annars har jag väldigt svårt för att gråta, slutade med det för några år sen men inatt kom det så lätt. Idag känns det bättre. Ibland behöver man gråta över det som e borta men gjort e gjort och hur mycket du en gråter över det kommer det inte tillbaka, men ibland känns det bättre!

Diet grejjen går super. Det är så lätt att äta nyttigt om man vill. Nu sitter jag och dricker kanel te (men te e så tråååkigt utan mjölk)

Hoppas att ni har haft en mysig helg och att ni mår bra!
Puss och kram 


Okej mamma nu kör vi!

Jag vart lite irreterad på min underbara mamma idag för att hon klagar hela tiden på att hon måste gå ner i vikt men inte gör nåt åt saken. Eftersom jag inte är hälsan själv och har levt med ätstörningar länge måste jag försöka övervinna mina matspöken eftersom det bara bidrar till ångest och jag orkar faktiskt inte längre hålla på. Så nu har jag fått en hälsosam diet som jag tror kommer passa mig utmärkt och även min lilla mamma. Vad tycker du? Ska vi prova?


 

Kostråd vid candidabesvär

Grundläggande regler för kostföringen


• SOCKER bör uteslutas eller ätas i ytterst små mängder. Hit hör även sötningsmedel. Se upp för dolt

socker som t ex cornflakes, juice, franskbröd, yoghurt m m.

• VETEMJÖL bör undvikas.

• ALKOHOL bör undvikas helt.

• JÄST bör undvikas helt.

• SVAMP bör undvikas helt.

Varför?

Ovanstående livsmedel är föda för svamparna. De skapar en jäsprocess i tarmarna som gör att svampen förökar sig.

Vad kan du äta?

Grönsaker

Du kan äta alla grönsaker. Råa och ångkokade grönsaker flera gånger varje dag rekommenderas.

Färskpotatis kan du äta men undvik vinterpotatis eftersom den innehåller för mycket stärkelse.

Frukt

Du kan äta frukt men begränsa intaget av vindruvor och bananer. Max 12 st vindruvor per dag och max 1/2 banan per dag. All torkad frukt bör intas i små mängder. Alla bär som är osockrade går bra att äta.

Sädesslag

Hela korn, krossade korn och flingor av råg, korn, havre, dinkel, hirs, bovete är att rekommendera.

Du kan äta knäckebröd av råg (max 2 smörgåsar per dag). Undvik Ryvita som innehåller mycket

akrylamid.

Kött

Ät vitt kött framför rött kött. Vitt kött är fågel och fisk. Vegetabiliskt protein är ännu bättre.

Nötter

Nötter är en bra källa till protein och fett. Välj gärna ekologisk mandel, valnötter och hasselnötter.

Ekologiska frön som solroskärnor, pumpakärnor, sesamfrön, hela och krossade linfrön är också bra.

Fetter/mjölkprodukter

Använd sparsamt med komjölksprodukter. Värm maten/stek lätt i kravsmör eller ekologiskt kokosfett (finns att köpa hos Columna). Du kan äta syrade mjölkprodukter som yoghurt, färsk ostmassa som keso, kesella i små mängder. Övriga hälsosamma fettkällor: pumpafrön, valnötter, mandlar, kallpressad olivolja, lite kallpressad rapsolja, avokado (1 per dag), mandelpasta och sesampasta. Använd havremjölk eller rismjölk. Havregrädde och -mjölk kan användas som grädde i såser och i gratänger.

Mjöl

Vetemjöl bör undvikas helt. Som mjöl till bak och pannkakor använd Dinkel fullkornsmjöl eller

siktmjöl. Rismjöl och bovetemjöl kan också användas. Vid brödbak använd dinkelmjöl och rikligt

med Saltå Kvarns Biodynamiska kornkross, rågkross och havrekross. Rågmjöl med jäst kan ätas i små mängder.

Dryck

Det är viktigt att dricka mycket vatten för att få maximal effekt vid candidasanering. 1 liter per 30 kg kroppsvikt och dag. Undvik att dricka kallt vatten eftersom det försämrar matsmältningen.

Övriga bra drycker: örtté som kamomill, rölleka, fänkål, lakrits, ingefära/citron, hallonblad, pepparmynta, nypon,

yerba. Drick gärna ekologiskt citronvatten varje dag för att hjälpa till att göra kroppen mer basisk,

1/2-1 citron per dag.

Övrigt

Vetemjöl och socker skapar effekter som att kroppens inre miljö blir sur. Surheten gör det lättare för

parasiterna att föröka sig och de får större möjlighet att överleva. För att lära sig mer om syra- och basbalansen och vilken mat som är basisk, se Hälsokostrådets informationshäfte, (kan köpas på Hälsokosten).

Generellt gäller att äta rikligt med grönsaker (mycket bladgrönt), spenat, grönkål, avokado, gurka,bladselleri och rotfrukter för att göra kroppen mer basisk. Du kan även hjälpa kroppen genom att inta en rågad dessertsked med kalcium/magnesium pulver innan du lägger dig på kvällen.



Hjälper inte denna kur bör allt socker tas bort under en 2-6 veckors period.

(Allt mjöl, potatis men även frukten går bort)

Grapefrukt är ok.

En tuff rensning som kräver sin man/kvinna, resultatet kommer dock snabbt.

Här behöver dock protein och fettintag ökas markant.

Görs gärna i hop med en tarmresning där Candidan bor.


Ska förresten försöka vända på dygnet i dag. Det bästa för det är väl att vara uppe hela natten (eftersom annars kommer jag inte vakna) Försöka ta sig igenom dan och sen gå och lägga sig tidigt. Hoppas det går!
Imorgon ska jag berätta om en underbar grej som min syster tipsade mig om idag. Ett barnhem i Thailand som behöver volontär jobb. Hur mysigt låter inte det? Berättar mer imorgon!!
Puss på er!


Until we bleed

Lyssna på den här låten, den är tung! Hon är grym den där Lykke Li..


I plan to write

she walks along the edge of where the ocean meets the sand

Äntligen har jag kommit på vad jag ska göra i livet. Jag ska skriva. Min kreativitet har kommit tillbaks och jag njuter av den! Dom senaste nätterna har jag skrivit mer en jag har gjort på ett år. I love it.



Kom alla mina änglar..

Nu sitter jag och väntar på att min bästa kompis ska komma och hämta mig. Åh det ska bli så kul att träffa dig, JAG SAKNAR DIG!! Jag och Xenia pratar i telefon varje dag men ibland går det några dar. Nu har jag inte träffat henne sen i söndags så det e en vecka sen. Skulle vilja träffa Nadia också men hon sitter ju i Kista och häckar och tyvärr tror jag inte att någon kan få henne därifrån. Men jag saknar dig också plutt =)
Igår var en riktigt rolig lördagskväll! Somnade halv 9 på kvällen och var helt död sen vaknade jag halv 9 på morgonen idag. Åt frukost med mamma och pratade lite sen kände jag att jag höll på att somna vid köksbordet. Så dum som jag e gick jag och la mig igen och sov till 1. Nu kommer jag alltså inte kunna sova inatt igen.. =(



 


Sömnlös igen..

Ussh klockan e nästan halv 7 och jag kan inte sova igen.. FAN för den här vidriga sömnen! När man inte vill sova så e man så trött så man inte kan hålla sig vaken och när man inte vill något annat en att sova så e e ögon lika stora som två bowlingklot och man känner sig dum när man ligger och räknar får i huvudet i flera timmar. Jag fick ett sms också klockan 5 imorse mitt när jag e uppe i mitt får räknande piper det till i mobilen. Jag låg och skrattade ett tag åt smset sen tyckte jag bara att det var sorgligt. Att folk inte skäms haha.

puss på er!!

Hej Darlings!!

Hej hopp! Vad gör ni ikväll?? Jag som oftast känner mig som en 22 årig tant nuförtiden är hemma med en kopp te haha. Men jag mår bra idag det e det viktigaste sen om man inte går ut i vinterkylan och står och hänger på nån sunkig bar med alldeles för mycket alkohol i kroppen som för det mesta gör mig jätte deprimera, det e okej att sitta hemma även om man e 22. Min syster e ute och glider och hennes killkompis ringde precis till mig för att säga att jag måste komma men den här gången struntade jag i det. Måste se till att må bra först och jag vet att när jag e bakis blir jag som mest självdestruktiv! Alla mina vänner e med sina pojkvänner ikväll! Mysigt för dom!! Jag känner mig ensam men jag behöver vara ensam nu. Jag undrar om jag kommer somna inatt.. Vet ni hur många timmar jag sov inatt? 17 timmar sov jag! Det e ingen lögn jag lovar. Jag gick och la mig kl 9, pratade med Xenia tills jag bara sluddrade. Somnade väl halv tio och vaknar kvart i tre på dan. Utan sömntabletter sov jag 17 timmar på raken. Jag tror att bedövningsprutan jag fick igår hjälpte till lite med sömnen. 
Guuud va jag längtar till sommaren! Att bara få gå runt barfota på landet och inte bry sig om nåt förutom att sola och bada. Gå runt i fina klänningar och vara brun!! Jag älskar att vara brun det e det bästa jag vet!! Blir så lycklig när jag tänker på sommarn. Förra sommaren var jätte bra! Jag hoppas dom här månaderna som vi har framför oss går fort!! 
Nä nu ska jag göra en till kopp te och lägga mig och kolla på tv. 
Puss och kram på er och hoppas att ni har en jätte bra fredagskväll.

Petra om du läser det här så frågade Nanna om jag ville följa med till ridskolan imorgon och det vill jag!! Jag vet inte om det finns plats i bilen ifall Sanna ska skjutsa er men ring mig på morgonen isåfall jag ställer klockan.   

Obehagligt

Idag har jag varit och tagit bort ett födelsemärke som jag aldrig kännt mig bekväm med. Innan var jag jätte nervös, jag menar läkaren skulle ju SKÄRA I MIN HUD Gud va läskigt. Rätt skrattretande när man tänker efter. Det var inte alls så hemskt som jag hade trott, det var 100 ggr värre!!! Ussh jag får rysningar bara jag tänker på det! Först gav han mig en bedövningspruta rakt in i födelsemärket och jag har fan aldrig kännt sån smärta, ilande smärta. Efter det fick jag ligga ensam ett tag medans bedövningen skulle ta. När jag hade legat där ett tag och stirrat upp i taket så kom han tillbaka med en skalpell och en sån där liten silverbricka där dom ska lägga det äckliga födelsemärket. Han sa till mig att när han skulle börja skära skulle jag inte känna nånting eftersom jag var så bedövad men när han satte i kniven kände jag kniven röra sig, jag flämtade till för att det gjorde så ont och doktorn frågade om jag ville ha mer bedövning men helvete heller!! Tar hellre kniven en den där jäkla bedövningsprutan. Efter det skulle dom sy och det stack som fan!! Ussh det var verkligen ingenting jag rekomenderar för det var hemskt!! Men nu e den borta haha det sjukaste e att jag och Xenia har precis samma(eller hade) födelsemärke på exakt samma ställe. Rätt coolt faktiskt!

Nu ska jag sova! Jag är så trött att jag kommer somna med huvudet på tangentbordet snart.

Puss och kram

Ny dag, nya krafter.

Somnade 6 imorse och väckarklockan ringde 8, ugghh. Började dagen med promenad i det jätte fina vädret, 1 timmes terapi och en jäkla lång telefon konversation med min bästa vän. På terapin gjorde jag ännu ett personlighets test, massa frågor att svara på. Det ända jag tänkte på var att jag skulle gå raka vägen hem och gå och lägga mig men när jag gick därifrån kände jag mig helt plöttsligt jätte pigg. Jag gick inte och la mig när jag kom hem utan jag pratade med Xenia i telefon. Vi pratade framtidsdrömmar och vad man kan göra för att må bättre. Nu har jag precis duschat och ätit frukost(kan aldrig äta så tidigt på morgonen) och ska snart göra iordning mig. Ussh jag e nervös men jag mår bra!! Jag ser en framtid och den är ljus!!!

Det vackraste jag sett på länge!!

Ni måste kolla på det här klippet, läs texten också! Jag har gråtit ett tag nu åt det här haha gud det var så fint!!!


Vad var poängen??

I lördags mådde jag skit dåligt, som jag berättade pratade jag med en människa från mitt förflutna som verkligen inte har nånting med mig att göra längre. Fattade inte riktigt varför han hörde av sig, Vad var poängen? Få mig att må dåligt och hata mig själv?? Tro mig det har du redan sett till att jag gör. En vän sa till mig för ungefär 1 måbad sen att man aldrig ska slicka där man spottat, Förstår verkligen meningen i det nu! Pratade med Xenia och hon kom och hämtade mig och så sov jag hos henne. Sov och sov, vi gick inte och la oss förns 5 och sen kunde jag ändå inte sova eftersom jag inte hade mina äckliga sömntabletter som jag förresten försöker sluta med. På söndan gick vi på en lång promenad runt vattnet, jätte mysigt var det. Somnade väldigt tidigt igår förmodligen av utmattning men vaknade sen varranan timme under natten. Idag har jag gått en promenad, sovit och tittat på tv, Ingenting roligt att skriva om..

Puss på er!!


Huden är kritvit men brinnande varm.

 

When everythings meant to be broken.

Ligger här i sängen och äter godis. Har proppat i mig en hel påse utan att jag ens kommer ihåg hur dom smakade.. Mitt liv e verkligen upp och ner och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp på linan igen efter att jag ramlade. Inatt hade jag svår att sova. klockan 4 på morgonen ringer en av mina bästa vänner. Hon e på sjukhuset. Stackars liten. Det sjukaste var att jag pratade även med henne när hon hade kommit hem och då fick hon ett sms av skötaren på sjukhuset som skrev "Hej det e skötaren från ***** jag skulle gärna vilja träffa dig igen! Ursäkta men hur sjuk e inte den här världen. Han måste fått nummret från receptionen. Jag blev så jävla arg när jag hörde det här. Stackarn sitter där och ber honom om hjälp och han bjuder ut henne på dejt. Usssh!!!



Standing by a broken tree
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by the light comin'
Over all as she
Spoke with a voice that,
disrupted the sky.
She said,
"Walk on over, 
to this bit of shade,
I will wrap you in my arms"
And she said,
"Let me sign,
let me sign."

Utkast: Hej babies!!! ...

Hej babies!!! Idag vaknade jag klockan 9 (uppe med tuppen liksom). Jag är inte van att vara uppe hela dan så jag tyckte tiden gick sjukt långsamt, jag hade ingenting att göra.. Ringde Nadia som var och klippte sig på Bobbys hårstudio, ni vet han som alla kändisar klipper och så lilla Nadia också haha jag skrattade så jag dog när hon sa det. Men hon blev väldigt snygg i håret iallafall. Mötte Naddis istan och vi gick och käkade thaimaat. Xenia kom efter ett tag och så drog vi och fikade med hennes pojkvän och hans kompis. När dom drog hem gick jag och X och käkade middag på hennes gamla jobb. Jätte mysig kväll! Nu ska jag äta lite godis och dricka te och fortsätta läsa breaking dawn.

Hoppas ni har kul ikväll!!





She talks to angels...

"Says she talks to angels
They call her out by her name
Oh yeah, she talks to angels
Says they all know her name"

Hemma tillslut...

Idag vaknade jag av att det ringde på dörren. Ussh ett väldigt jobbigt sett att vakna på. Självklart var det min mamma som var orolig för mig för hon hade ringt hela dan och klockan var halv 3. Gick upp och satte på Alice in chains i mina nya högtalare och satte på mjölk för att göra kaffe. Xenia ringer för att säga att hon e på väg för att hämta mig för att vi ska gå och fika. Jag får jävligt bråttom och börjar klä på mig. Efter ett tag inser jag att det luktar jätte mycket bränt och kommer på att jag hade ju satt på mjölk till kaffet, Mjölken var helt bränd och det var rök i hela köket, typiskt!! Xenia kom iallafall och hämtade mig i sin nya bil, sen hämtade vi Esra i mariatorget och åkte in till östermalmstorg och fikade. Vi satt faktiskt ute, helt sjukt men vi hade filtar och värmelampa så det gick bra. Efter en och en halv timme var mina fötter som två isklumpar även fasst jag hade uggs och raggsockor så vi bestämmde oss för att åka hem. Jag bad Xenia släppa av mig hos min syster. Min systers barn var ute i snön så jag och syster började spela Wii. Det var jätte roligt men jag tror att jag kommer få galen träningsvärk i armarna imorgon..
Just det idag var det lite varmare men imorgon ska det bli 9 minus grader. Ha då vet jag vad jag ska göra imorgon, inte gå utanför dörren!!!!

Puss på er!!!

Gökboet och Last days.

Min älskade pappa åker hem imorron därför lovade jag honom igår att vi skulle gå en promenad tillsammans idag. Jag sa åt honom att han skulle ringa och väcka mig. Han ringde mig klockan 12 och i sömnen ignorerade jag att mobilen surrade som fan. Tillslut var jag tvungen att svara. Jag hade inte alls nån lust att gå på promenad för jag såg kylan ute och läste att det var 15 minus grader. Jag trodde verkligen att jag skulle komma undan men pappa bara skrattade och sa att vi skulle gå om en kvart. Det var bara att sätta på sig en jäkla massa kläder och gå. Jag är glad att jag gick! Det var jätte mysigt men jätte kallt!!! Vi gick även och hyrde tre filmer, Gökboet som jag aldrig har sett, Last days en film om Kurt Cobains sista dagar i livet och den sista kommer jag inte ihåg vad den hette, Den handlade om Bob dylan, det var pappa som ville hyra den.
När vi nästan var hemma ringde min storebror och sa att han hade krockat pappas bil. Haha stackarn..

Godmorgon!!!

Det är så jäkla kallt här hemma att jag seriöst börjar se ut som en liten isklump. Inatt somnade jag i fosterställning med tajts, duntofflor och tjocktröjja och frös ändå så att jag hackade tänder.  Jag hatar det här vädret! Det gör en så begränsad. Jag vägrar att ens gå ut och handla pga kylan.



I´m not lovin you the way I wanted to....

Jag har haft den här låten på huvudet i flera dar nu!! Och nu nästan lyssnat sönder den. Gillar inte artisten men den här låten älskar jag!!


Alldeles för mycket fritid.

Jag har suttit och rensat bland mina bilder på datan. Det var väldigt många och väldigt många onödiga bilder jag har tagit, och några väldigt konstiga..

 Jag kommer ihåg att jag blev väldigt rädd första gången min kompis skickade den här bilden till mig, Den e från Brasilien och jag kommer ihåg att jag sa till mamma "där ser du att jag visst har demoner i huvudet". Om man tittar nogrant så ser det ut som ansikten.

"Hallå Nadia var inte så sur vi ska ta bild nu" haha varför sparar man en sån här bild

 Mitt töntiga försök att ta en bild på mig själv.. Gick sådär, haha detta kommer aldrig bli en modeblogg!

Hejj hopp nu e jag färdig för att dra på coldplay. Kommer ihåg att Ida tog kortet på mig för att jag hade uppsatt hår. Jag har väldigt sällan det..

Denna äckliga mannen följde efter mig och Ida hela kvällen, Vet inte varför jag tyckte det var kul att komma ihåg hans ansikte.. Usssh

  Efter några glas vin posar jag glatt på gården??

 Jag på mitt förra jobb med en dvärg som ville sitta i mitt knä. Han luktade väldigt mycket svett.

 Jag och min systeryster på midsommar
 "jag e en väldigt mysig hemma tjej" haha
 Wacko Jacko

Gud det fanns så sjukt mycket bilder som jag inte förstod mig på.. haha några av dessa bilder e nu raderade från datan. Asså man samlar verkligen på sig så jäkla mycket skit....


Känner lyckan och kärleken brinna under min tunna hud.

Jag är som ett spinnande ljul just nu. Ena sekunden e jag glad, känner nästan lycka och sprudlar, nästa sekund sitter jag skakandes på golvet. Jobbigt att hänga med även för mig själv. Just nu är jag glad och känner mig lugn. Nirvana come as you are spelas på högsta volym i min cd spelare och jag har dansat runt i min lägenhet till hans vackra röst och bara kännt mig lycklig!

Keep your love locked down!!

Vad gör man när man har lagt ut hela sin själ på marken, öppnat hela sitt hjärta och berättat sina största hemligheter för någon som sen inte tar emot det. Som lämnar en blödandes på golvet. Bestämmer man sig för att den människan e helt dum i huvudet eller bestämmer man sig för att hämnas på den som har förstört allting?? Jag tänker göra det sista. Straffa den personen som e så jäkla patetisk att hon tror att hennes sjukdom ger henne rätt att göra som hon vill och såra människor utan att det ger konsekvenser. Att sen dessa människor även sårar henne är det ingen som bryr sig om.

Du är varm när jag är kall.....

Godmorgon sötnosar!! Ussh jag har haft en jätte jobbig natt! Kunde inte stänga ögonen förns 5 imorse. Hade nån sjuk rädsla att det var nån här, så fort jag försökte stänga ögonen såg jag konstiga saker så jag låg och höll mig själv vaken. Kämpade hela natten mot olika hämska impulser och jag klarade mig lindrigt undan! Ussh nätterna är verkligen värst!!
Nu ska jag dricka kaffe och har satt på kent Utan dina andetag på högsta volym. Det är en av dom vackraste låtar jag vet!!

Shiiit e det fredag???



Hej mina fina vänner!!! Idag har jag haft en ur mysig dag med min bästa vän!! Vi möttes i stan och gick runt och kollade på kläder (eller hon kollade på kläder, jag har gett upp det där eftersom jag e arbetslös och sjukskriven kommer jag väll inte kunna shoppa förns 2010.) Sen skulle Xenia köpa en halsband med en ängel på eftersom hon ville att jag skulle börja det nya året med tur (jag behöver lite tur). Så vi gick till gamla stan men självklart hade affären stängt. Men jag älskar henne för att hon tänkte tanken. Vi satte oss på ett jätte mysigt cafe och käkade pasta och jätte god hallon paj. Det har varit så mysigt att vara med min ängel nu är jag på jätte bra humör. Vi hade tänkt att gå och träffa några kompisar till Xenia som satt på hennes gamla jobb men min energi försvann.
Jag fick en chock när jag insåg att det var fredag idag. Trodde verkligen att det var typ söndag eller nåt. Har ingen koll alls på dagarna. Min fredagskväll blir väldigt lugn precis som jag själv e just nu. Köpte den sista twilight boken idag. Ussh jag har bara en kvar, vad ska jag göra sen??

Ha en jätte kul fredagskväll!!!


Fredagskvällen e räddad!!

Det bästa av 2008 i bilder!!

2008 har varit ett jäkla jobbigt år med många psykologer, mycket tabletter och en jäkla massa ångest men när jag verkligen tänker tillbaka så finns det väldigt många ljuspunkter och dom väger mer!!!

Det första bra som hände var att jag och min kompis Emilia åkte till Brasilien




Träffade världens bästa människor!!


Åkte vidare till Bolivia och fick världens upplevelse och såg några av dom vackraste ställen jag någonsin sett!!


Varför jag ser så stel ut var för att jag hade världens puplik nedanför som alla skulle titta när jag tog kort, men jag fick bada i vattenfall!! Det var kallt som tusan!

Blev kär i världens sötaste hund!! Han ville inte lämna min sida och det var riktigt jobbigt att åka ifrån honom!

Bestämmde oss för att åka tillbaka till Brasilien och fick vänta i 18 timmar på flygplattsen i Bolivia

Lärde känna dessa två underbara tjejjer som fortfarande e ute i världen och flaxar. Gud vad jag saknar er!! Slutet på vår resa blev bäst på grund av er!!!


Kom hem och var brun och fin och lycklig!!!

Det bästa som hände var att du kom in i mitt liv älskling! Du gör mig så glad!

Jag och Ediin drog på festival och fick se Foofighters live!! Det roligaste och bästa på hela sommarn!

Gud va jag älskar han!!! <3





Jag och Ida festade som galningar hela sommaren och hade sjukt kul!

Sommaren var verkligen best!!

Sommaren började ta slut och jag flyttade till min fina lägenhet som jag trivs i som fisken i vattnet!!

Jag och Ida drog på Coldplay i globen

Coldplay var grymma!!

Fortsatte festa och såg massa nya band. Soul seduction var ett av dom som var riktigt grymma!! Vi blev även vänner med bandet.


Haha vi hade iallafall jävligt kul!!

Insåg att jag aldrig skulle klara mig utan dig! När min sjukdom kom ifatt mig och jag inte längre kunde festa bort min ångest var du där som min räddande ängel! När jag föll fanns du där som du alltid har gjort!! Du e det bästa jag vet!!


Min fina lilla systerson Lucas döptes!!

Raderade ut allt det dåliga i mitt liv och började se dom bra sakerna!!

Umgås bara med bra människor som vill mig väl!!

Har börjat uppskatta min underbara familj mycket mer!!!


Firade även jul och nyår med den bästa familjen!! Mitt nyårs löfte har jag gett min lillebror att jag ska lära mig spela gitarr. Jag älskar er så himla mycket!!!

Det var det bästa ur mitt 2008!! Jag tyckte det var ganska bra!! 2009 ska bli jäkligt mycket bättre!!
Nu måste jag dra för Xenia väntar på mig istan!!

Puss på er!!!


RSS 2.0