Mamma!!

Finaste mamma grattis på mors dag.
Jag älskar dig!!

Hjäääälp

Är på jobbet och Vivvi har gått in på toan med en tjej för att ta hål i hennes navel, Ajjjj. Så nu står jag här själv och har pisstråkigt och ont i fötterna!! Jag vill gå hem!

Det gör ont!!!

usssh jag mår fan inte bra idag! Känner mig strypt men jag försöker verkligen att inte tänka på allt. Fan ibland kan det verkligen göra så jävla jävla ont!!!! Jag vill inte vara med längre allt är bara infekterat.

Try to fake a smile when you can´t breath.

Idag var Jessikas sista dag på jobbet, tråkigt för det är ju henne som jag har kommit närmast! Själv ska jag också bara jobba två veckor till och sen är jag arbetslös, Det känns lite panikfullt att inte ha något jobb men samtidigt känns det skönt att sluta, det här var ett extra jobb och jag känner att jag är klar där nu. Men jag har två tuffa veckor framför mig för jag ska jobba varje dag tills jag slutar.
Imorse spelade min kropp mig ett spratt och tyckte att jag skulla vakna klockan 05.00. Jag satt inne på datorn tills mamma vaknade klockan 7 och då gick jag upp, och vet ni vad jag gjorde då? Jag tränade 1 timme, Grymt stolt över mig själv att jag orkade träna så tidigt efter bara 4 timmars sömn. Jag är glad att jag tränade för det behövdes verkligen för jag har frossat som en gris idag. Jag och Vivvi sprang iväg och köpte glass och godis på rasten som vi sen stoppade i oss medans vi jobbade och sen när jag kom hem käkade jag godis, kakor och pizza, Fan vad jag känner mig äcklig! 

Ussh idag känner jag mig ledsen och svag, hatar det! så nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova bort ångesten och hoppas att känslorna försvinner tills imorgon. Sov gott!!

The best times!!

Fan va kul jag har haft idag!! Jag har inte skrattat såhär mycket på länge.
Jag och Xenia åkte hem till en killkompis för att grilla och softa i hans mysiga lilla stuga i Orminge, men det blev guitarhero på högsta nivå. Vi körde både sång och gitarr och jag har skrikit och headbangat så mycket att jag kommer ha galet ont imorgon men fan vad värt det är. Vi skrattade så mycket att alla låg dubbelvikta på golvet. Det här kommer bli våran nya grej! Vi har redan bestämt att vi ska köra nästa helg och då ska vi även ha alcohol, fan längtar redan dit!! Xenia haha jag har aldrig sett någon så koncentrerad på gitarr.
Igår var jag ute med några andra killkompisar, dom skulle ragga tjejjer och jag hängde på haha vi hade faktiskt riktigt trevligt!
Imorgon ska jag börja min behandling, scary!! Fan va nervös jag är! En helt ny grupp med nya människor jag aldrig har träffat, jag hoppas det ger nåt!! Efter det till jobbet och hämta min lön som jag hoppas har kommit sen ska jag shoppa!!!

Nu får ni sova så gott så hörs vi imorgon!!
Puss och kram



En bild jag hittade på finest.se på mig och Alec från i torsdags, Jag som hatar vimmelbilder!!!


Lite.....

Nu har jag precis kommit hem, skulle bara tagit det lugnt men det blev fridays och sturecompaniet istället, mycket roligt med härliga människor!! Nu ska jag sova vi hörs imorgon!!

Lite bilder från utgången i torsdags.

Jag och Alec hemma hos Nadia

  

Fredagkväll

Grillkväll med tjejjerna igår blev till knasig utgång. Ska lägga in bilder så fort jag får dom av Nadia och Alec.
Nu har vi ätit libanesisk mat, Gott!!!! Det blir lugn hemmakväll idag, skönt men tyvärr finns det ju inte ett jävla skit på tv.

Vi hörs snart ska äta lite naturgodis och jordgubbar till efterrätt..


Jag och min pärla, Nadia finast i världen!!

Cigarettes, greentea and sunshine

Nu sitter jag i mitt fönster, dricker tea och röker en cigg och solen värmer mitt ansikte, så skönt. Snart ska Xenia ringa och vi ska till stan, kolla lite i affärer och fika, mysigt med bästa bästis!!

Ville bara önska er en härlig dag, ni är värda det!!


Kärlek.


Han är min drog, han är mitt blod, han är renhet för mig i min smutsiga värld


"Jag längtar inte längre efter att ha dej här
men jag saknar dej
Som om min själ har gått ifrån mej
för att vara hos dej
så saknar jag dej
Jag önskar att jag aldrig
hade träffat dej där
Såna som vi vet nog inte vad kärlek är
men jag saknar dej"

Sååå typiskt!!!


Typiskt, jag har blivit bjuden på teater imorgon men jag har ju bestämt med ida att vi ska gå ut. Jag vill verkligen gå på teater men samtidigt vill jag ju va med Ida innan hon åker. Tråkigt att allt kul alltid händer på samma dag..

Can´t find a better man!!!





Det är skönt att vara ledig, sova så länge man vill och hinna träna men endå tycker jag att det är så jäkla tråkigt. Jag hatar att bara dra runt hemma i pyjamas och vara uttråkad. Jag får ingen energi när jag bara ligger i soffan och glor på tv. Jag drog mig iallafall iväg och tränade en timme så nu har jag lite mer energi.
Jag och Xenia ska gå till snaps ikväll och dricka öl, Nadja sa att hon kanske också skulle me. Vi ses där!! =)

Måndax = tråkdax!!

Guuuud så tröttsamt det är när man har gått upp gjort iordning sig och åkt till jobbet och man kommer dit och inser att man inte alls ska jobba, fyyy!!! Men jag fick en mysig dag endå för jag gick och hälsade på på mitt gamla jobb och hälsade på min bästa Ida. Hon åker snart och tydligen ska hon vara borta tre månader istället för tre veckor som jag hade fått för mig. Vi bestämde att vi ska gå ut och dricka öl på torsdag och jag hoppas verkligen att det blir så. Jag har även vart i Sickla och hämtat min mobil och hälsat på Xenia.
När jag kom hem blev det bulgursallad och sen en timmes joggingtur runt sjön

Hoppas ni mår bra!!
Kramar


Kommer att sakna dig såå mycket!! Mookie, Ediin, Kurt och Eddie som det ska va, right? =)

Måste sätta plåster på själen så att den slutar blöda!

Fan vilken mysig dag jag har haft idag!! Det har verkligen behövts en dag av lugn i kroppen efter en helvetestid. Fan vad dåligt jag har mått, har inte mått så dåligt på länge. Tyvärr känner jag så hårt av i min kropp när mitt psyke inte mår bra, Det känns som om jag ska svimma hela tiden, ont i huvudet och illamående. Jag vet ju varför jag har mått så dåligt på sista tiden men det håller jag för mig själv, min hemlighet, det känns som om det har blivit väldigt mycket hemligheter på sista tiden, det blir nog bäst så...
Imorgon börjar livet igen, har varit sjukskriven från jobbet en vecka men jag behöver verkligen pengarna. 

Sov så gott! Vi hörs imorgon!!

 

blääää för schlager

Hur fjantigt var inte norges bidrag?? Ingen låt var bra. Grekland såg ju ut som om han hade ett friskis och svettis pass och lånat sin lillebrors tröjja och jag dog av garv under öppningsnumret när tuffingen som vann förra året skulle slänga av sig sin jacka, oj vad han trodde han var sexig och så fastnar jackan och hans dansare får springa fram och hjälpa honom, pinsamt!!!!
Måste sova nu för jag är så trött att jag spyr. Det har varit jobbig dag känslomässigt och jag är glad att den e över men jag undrar om morgondagen blir bättre.....

godnatt

Fredax

Xenia, Det kan nog vara så att du är den bästa, snällaste, finaste i hela världen!!! Man kan inte ha en bättre vän!!!

Igår hade jag en jätte mysig dag som kändes som om den var jääätte lång!!! Vaknade av mig själv vid halv 8, kollade som vanligt på vakna med the voice sen gjorde jag iordning mig och åkte till Xenias jobb på sats i nacka för att äta lunch med henne. Det blev sushi och världens godaste latte i solen. Efter det följde jag med henne upp till jobbet. Hon slutade efter bara nån timme så vi bestämmde oss för att träna. Det blev ju inte värsta hård träningen, vi lallade mest runt men idag har jag världens träningsverk i armarna. Med tanke på att Nanna 8år klår mig i armbrytning så e det väl inte så konstigt kanske..  Världens mysigaste dag iallafall!!!

Stackars Lucas har klämt sin lilla hand i ytterdörren idag. Victor hade slängt igen dörren på hans hand. Stackars lilla bebis det måste gjort jätte ont på hans mjuka lilla hand och stackars Victor han måste ju blivit jätte rädd...

Självklart har jag tappat bort min jäkla mobil nu också, perfekt!!! Min vanliga mobil gick ju sönder för några dagar sen så nu har jag lånat min pappas tegelsten men nu är den också borta, Xenia ska gå och kolla efter den idag. Det är ju inte hela världen om den försvinner, tror att det är en mobil som pappa har snott från sitt jobb men endå vill ju ha mitt kort med mina nummer och sms...


Ahh jag blir så arg på bortskämda, egotrippade människor. Uppmärksamheten måste ligga på dom heeela tiden. Fråga hur någon annan mår för en jävla gångs skull istället för att prata på om dig själv jämt!! Tröttsamt!

Nu blir det promenix i solen med mamma, hörs sen!!

Typiskt!!!

Ida ska åka till Turkiet med sin pojkvän i sommar, heeela sommarn ska hon va där. Då blir det ju ingen festival i sommar. Hon är min festival kompis jue, fan va tråkigt!!! Funderar nu starkt på att dra med morsan till Grekland över midsommar om jag hinner spara ihop pengar, Längtar till grekland jätte mycket. Känner mer för det än sverige faktiskt. Sen vill jag ju åka till Italien med mina tjejjer också, hoppas hoppas hoppas!!!!!!



Killkompis -  E det Taylor Hawkins du har på tröjjan?
Jag - Nej för fan det e ju Kurt ser du väll?
killkompis -  Jo ehh tänkte bara du e ju på en foofighters spelning
Jag - oj öhh jo det e sant, tänkte inte på det.

Haha bästa festivalen ever!!

happy birthday

Grattis på födelsedagen underbara!! Du finns alltid i mina tankar och mina drömmar och jag önskar verkligen att du vore här med mig.  I en perfekt och enklare värld hade du nog varit det men nu går det inte och det vet vi men jag vill endå önska dig en fin födelsedag.....Jag älskar dig!!
 (Jag vet ju iof att du har det jäkligt bra där du är!!)

Endast du och jag tillsammans i verkligheten,
i den riktiga världen
där vi inte behöver synas för någon annan en varandra

Eu amo Brasil


Åhh vad jag längtar tillbaks!! Det här är en av brasiliens största sångerskor och så sjukt bra!!! Den här låten spelades överallt i brasilien. Jag har hennes skiva och det var det enda jag lyssnade på när jag kom hem!! Om ni inte har varit i brasilien så åk dit!! Världens bästa, finaste och underbaraste land med jordens snällaste människor!!







Ser ni den söta lilla apan?


Delfiner fanns överallt och dom simmade jätte nära stränderna, inte alls människorädda


På världens bästa båtutflykt!!

Emilia och min fot på båten!! En av dom softaste dagarna!!!


Fest med underbara galna människor!! Han i bandana var från usa och så rolig, jag råkade berätta att jag älskade grunge musik och då följde han efter mig hela kvällen och det enda han pratade om var Nirvana och pearl Jam. Det slutade med att vi blev så trötta på han att vi söp ner han med ren vodka och presenterade honom för en israelisk tjej som han senare låg och hånglade med i poolen. Det sjukaste var att några dagar senare skulle jag och en kille jag bodde med gå ut men jag sket i det för jag och Emilia bestämmde oss att gå och nattbada istället. På morgonen fick vi höra att han hade blivit misshandlad och hotad med pistol av en brasilianare. Jag blev skit rädd, jag hade ju suttit vid samma bord om jag följt med ut, läskigt. Dan efter stötte vi på han ute på gatan, han gled runt där som om inget hade hänt. Helt jävla galen människa!!

Åhh blir galen av saknad!! En dag ska jag tillbaka dit!!

Tralalalaaaaa äntligen en lite ljusare dag!

Agggggghhhhhh jag är så arg på mig själv för en sak, ibland kan jag vara en svag idiot, men skit samma, vad gör det om 100 år liksom..... Annars e dagen ganska bra, sitter och dricker kaffe nr 2 och börjar känna mig svimmfärdig typ att huvudet inte hänger med kroppen. Jag har inte ätit frukost än och mina kaffekoppar fyller en liter så jag har slängt i mig 1 och en halv liter kaffe... Det är mysigt att vara ledig och sitta i sängen och lyssna på vakna med the voice på nätet.
Min lillebror kom in på en musikfolkhögskola som han hade sökt. Fan vad glad jag blev för hans skull men nu är jag jätte avundsjuk!! Jag vill också!!!!! När han var där och kollade in skolan för 1 vecka sen berättade han att skolan var skitsnygg i värsta USA collage andan med en liten sjö utanför och allt. Men men vad är en bal på slottet??

Jag och syrran gick och åt thailunch igår med Lucas som hela tiden ville krypa in i köket. Efter det gick vi till en affär som säljer perfym(stavas det så?) och andra saker. Både jag och Petra föll för en perfym som hette green tea och luktade underbart!! Den ska jag bada i hehe!!!! På kvällen kollade jag på nån debatt om hon som gjorde sitt konstprojekt och fejkade ett självmordsförsök. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, jag är ganska splittrad men jag tycker JÄTTE synd om dom som faktiskt mådde jävligt dåligt den natten och fick vänta med hjälp för att hon fejkade.

Min kompis Marina är hemma i sverige nu, åhh vad jag vill träffa henne!! Bara sitta och skratta åt gamla minnen, vi har många!!! Typiskt så har ju min mobil gått sönder totalt inatt, jag får inte ens på den så jag kan inte ringa henne. Måste ringa min storebror som har en jätte fin mobil som han har lovat att jag ska få... Men jag gillar ju min telefon som har funkat perfekt i snart 4 år...

Hoppas att ni får en fin torsdag!
Puss och kram!!!

With every heartbeat

baby we can make it all right
We could make it better sometime

Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby

We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

And it hurts with every heartbeat

Mina korvungar får göra mig på bättre humör!

Ikväll ska jag vara barnvakt till mina favoriter, Vi ska ha kul och baka paj. Xenia sa att hon kanske kommer förbi, hoppas det men jag tror inte hon kommer...
Idag är jag på så jäkla dåligt humör! Deprimerad, sur och vresig. Började tjaffsa med tjejjen i kassan på konsum för att hon bara helt dum i huvudet. Jag har inte ätit något på två dagar förutom två mackor igår, jag har ingen matlust. Nu ska jag tvinga i mig en sallad så jag blir på lite bättre humör. Vill inte vara sur och lättretlig när jag ska vara med mina älsklingar!





Min minsta älskling får följa med på fest. Men kan man bli sötare??

color me up!

Ussh vilken dyster dag!! Jag fick spratt och cycklade iväg till coop för att shoppa lite (dom har ju allt) Det kändes som om jag var den enda människan kvar på jorden. Allting var grått och det var nästan inte en enda människa ute, deprimerande men endå lite skönt.. Köpte hårfärg och nagellack m.m. Behövde göra nånting för att må lite bättre, så nu har jag tonat håret i en lite mörkare brun nyans, det blev jätte fint!! Och målat naglarna rosa, dom ser väldigt sommriga ut. Kollade även på Mr and mrs smith och föll som vanligt för Angelina. Hon har alltid varit min favvo men ibland glömmer jag bort hur jäkla vacker hon e!! Har aldrig varit nåt Brad Pitt fan men han e fan ingenting mot henne!!! Nu ska jag försöka sova lite, imorgon ska jag vara barnvakt och då vill jag vara pigg.

sov gott

Det är dessa dagar jag inte lever för!!!

Jävligt skum dag idag asså. Känns som om jag går runt i trans. Vaknade upp idag efter ungefär 15 timmars sömn och inser att klockan e fyra på eftermiddagen, asså ibland vet jag inte vad som försigår i min konstiga kropp. Jag vaknade av att jag hade så jävla ont i magen, det kändes som om någon högg mig med en kniv och det var inte skönt. Mensen som hade kommit, alltid lika kul!!!! Frossade i mig mackor, te och glass och sen mådde jag lite bättre.
Jag och Xenia ville ha myskväll ikväll och kolla på film men det blev ingenting för vi bor så långt ifrån varandra och hon ska jobba tidigt imorgon. Tråkigt, hade sett fram emot det men jaja...

Igår träffade jag på min kompis Nike i huddinge också av en slump, hon pluggar där. Vi ses så sällan så det var jätte kul även fast vi inte han snacka så mycket.
Ikväll verkar bli en jävligt lugn kväll, kanske ska hyra film...

Puss och kram!!

!

Ångesten är som en stor svart lurvig hund. Nätterna igenom ligger den i sängen och stirrar på mig, vaksamt. I samma ögonblick som jag slår upp ögonen störtar den fram och hugger tänderna i mig. Varje dag vinner jag kampen mot odjuret.

Bleeding hands

Fan nu har jag spelat gitarr hela kvällen och mina fingrar har börjat blöda, det gör svinont!!! Nu ska jag lägga mig och börja läsa The dirt, mötley crues självbiografi. Jag tror att den kommer vara grym!!!



Här får ni en godnattvisa av mig. Sätt den på låg volym när ni ska sova och tro mig ni kommer somna lugna och trygga som små barn =)


Another day in paradise

Min helg har varit helt underbar. Jag har varit i skärgårn med mamma, pappa och brorsorna. Vi har spelat gitarr, sjungit och myst. Det har inte varit tyst en enda sekund haha. Kom hem idag och skulle igentligen bara vänt och åkt ner till västkusten men det blev inte av. Istället åkte jag till stan och fikade med Xenia i solen.
Ikväll har jag varit och lekt lite med syrrans barn och sen käkat pastasallad (andra gången idag) och tittat på robinson, jag har blivit helt fast i robinson men fan vad grisigt det var idag med grisarna! Dom blev ju som djur. Jag som inte äter kött och tycker att gris är typ det äckligaste som finns kunde inte titta. Jag satt och blundade hela tiden. Nu sitter jag och mamma och spelar gitarr, jag vill hitta Ulf Lundell texter men dom finns inte nånstans, tråkigt!!
Imorgon ska jag på hippie museum. På nordiska museet har dom en utställning med bilder och allt möjligt om hippie tiden, ska bli sjukt häftigt!!

Ha en fortsatt härlig helg!!


sen 60tal när den är som grymmast!! Min brorsa tycker att Grace Slick var en av världens vackraste kvinnor och jag håller fan med, hon är riktigt snygg!!!!


RSS 2.0