Life is good!!!

Jag dansar till foo fighters och pearl jam och är full på mango vodka! Livet är underbart mina vänner!

Äntligen hemma i Serbien!

Äntligen har vi kommit till pappa. Flygresan gick snabbt och jag, mamma och mina två brorsor mötte min syster i Budapest och sen vidare till Serbien där pappa hämtade oss. Vi hade så mycket packning med oss så att vi inte fick plats i den stora bilen pappa hade så vi fick tränga ihop oss som intryckta sillar i nästan 3 timmar, jäkligt jobbigt. Efter 1 timme hoppade jag upp och satt i mammas knä för att vi var så jäkla intryckta. Nu har vi ätit middag och jag har duschat och satt på mig pyjamas och dricker te, mjölken här är så fet att den smakar som grädde. Jätte skönt att vara här iallafall! Älskar det!! Hoppas att ni har det bra hemma i sverige!!

Puss och kram på er!

Fan att drömkillen alltid är någon man inte kan få!!


Jag vet jag låter som värsta tonårs flickan med det här men när det gäller den här killen blir jag värsta tonårsflickan! Jag tycker inte bara att han är snygg, för i början tyckte jag inte att han var så het men han har en sån jäkla charm att mitt hjärta tar ett litet skutt varje gång och han verkar vara så jordnära och skön och ha humor. Jag hittar alltid fel hos killar i min närhet och har jätte svårt för att bli kär men ser jag någon på tv kan jag bli kär hur lätt som helst. Jag vet inte hur många sångare, dansare eller skådespelare jag har varit galen i. Läste också att Kurt Cobains dotter Frances Bean gillar Robert Pattinson och Courtney Love försöker att fixa en date med honom. Hon vill att han ska bli hennes första pojkvän. Gulligt men jag tycker nog att han är lite för gammal för henne.


Imorgon ska jag till mbt huddinge igen och det känns bra! Längtar dit för det fanns verkligen ett lugn runtomkring som jag kände när jag var där. Sen på torsdag bär det av till Serbien och pappa som bor där. 10 dagar med pappa, det ska bli så skönt. Vi ska åka skidor och jag längtar verkligen!

Puss så länge!

Jag är kär!!

Jag älskar djur och hundar står mig närmast hjärtat och jag har länge drömt om att köpa en labrador valp. Går alltid runt och tänker ut namn och när jag går promenader önskar jag alltid att jag hade min lilla labrador med mig. Jag hade hund när jag bodde utomlands och vi var bästa vänner. Jag saknar honom så att det gör ont! Jag har aldrig gett och fått så mycket kärlek och han stod alltid i fönstret och tittade efter mig när jag kom hem. Jag vet att jag inte har ekonomin eller plattsen för en hund nu. Min lägenhet jag bor i nu är alldeles för liten för att en hund ska bo där. Sen tänker jag också att jag kanske ska resa, men det kommer jag ju inte göra dom närmsta 2 åren och om man ska iväg 1 eller 2 veckor på semester så har jag ju väldigt många runt mig som skulle ställa upp och vara hundvakt. Vilken lycka det skulle vara att få snosa den i nacken, busa med den och kramas och aldrig vara ensam.. Jag satt och kollade på blocket nu och jag blev så kär i den här lilla krabaten!! Gud jag skulle älska honom så mycket!!!




Fina söta älskling vill du bli min?? Varför måste dom vara så dyra? 7 till 10000 kostar dom...

Fel

självklart klippte jag håret med köksax och inte kökskniv haha

Födelsedagsmorgon.







Ser ni luggen haha inte så professionellt klippt kanske.....

Den bästa födelsedagen på länge!!

Dagen som jag trodde skulle bli hemsk och ångestfylld blev bäst! En underbar födelsedag fylld med lycka, skratt, familj och vänner! 
Min födelsedag bestod av mysig middag med drinkar, god middag och tårta. Efter det mötte jag och syster upp några underbara vänner och gick ut. Tyvärr glömde jag kamerajäveln i jackfickan så det blev inte några bilder, Ska kolla kameran, kanske tog nån bild. Dagen blev bäst tack vare min underbara familj och världens bästa vänner!

Just det jag har inte berättat att i förrgår klockan 3 på natten fick jag ett galet sug efter att förrändra mig själv så jag gick upp och tog kökskniven och klippte håret. Det blev lugg, jag är verkligen ingen frisör men men det ser okej ut. Kunde verkligen sett värre ut.

Puss på er!!


Du är solen mitt i mitt mörker

Jag låg i sängen i mörkret tills Xenia ringde mig och sa att hon var på väg till mig, Jag drog mig upp, satte på mig mjukisbyxor och gick och mötte henne vid tunnelbanan. Eftersom varken hon eller jag hade ätit på hela dan drog vi till Ica och handlade bröd, räkost, mjölk och choklad sen gick vi hem till mig. Jag hade en flaska vin hemma som vi öppnade och sen satt vi och käkade mackor och drack vin och babblade. Vi började lyssna på massa gamla låtar som man har jävligt mycket minnen till! Vissa av låtarna har jag inte hört på flera år men när vi satte på dom låg både hon och jag på golvet och skrek för att det kom upp så mycket minnen (bra minnen). Det var en jätte mysig kväll med min bästis och när jag gick hem till mamma igen satte jag mig med henne i soffan och kollade på tv. Gud det var sjukt länge sen jag satt och kollade på tv, det måste varit två veckor sen minst. Det var väldigt mysigt, man uppskattar det mycket mer när man inte har gjort det på ett tag! Såg en ny serie som hette the mentalist som faktiskt var helt okej och efter det ett av dom absolut bästa avsnitten av sex and the city. Nu ska jag ta mina sömntabletter, jag vet att sömntabletter inte ska blandas med vin men jag har väntat flera timmar så jag tror att det är okej.
Just det på lördag är det min födelsedag, jag ser faktiskt inte fram emot det, vill inte bli äldre!! haha Nanna kallade mig tant på min 20 års dag så jag undrar vad hon kommer kalla mig på lördag....

Sov gott sötnosar!
Puss från mig



 
Den här fina låten tar fram så många underbara minnen från gymnasietiden *Saknar*

Wake up to reality, you´re only dreaming.

Jag vill inte vakna, snälla telefon sluta ring och låt mig fortsätta sova. Vill vara kvar i drömmarnas underbara värld långt bort från min egen. Nu har jag sakta dragit mig upp till sittande ställning och jag orkar knappt hålla te koppen. Jag känner mig så ensam men det kanske e jag som drar mig undan..
Igår var jag och Xenia på vårat gamla stammisfik där vi satt hela gymnasietiden. Varenda kväll satt vi där och rökte bort timmarna och drack te. Gud va mycket känslor som sitter i dom väggarna! När jag var 16 och grät över min första kärlek satt jag där. Alla skratt, alla bråk, alla besvikelser och all tonårslycka finns bevarat där inne. Det var sjukt mycket minnen! Ibland önskar jag att jag kunde gå tillbaka till den tiden.

Jag önskar att jag kunde hjälpa dig mer älskling! Jag vet att allt är skit och jag vill ta dig bort från det min sol men jag är själv trasig. Önskar att det var annorlunda men tyvärr tar trasigheten och ångesten över kärleken ibland,  Men det är du och jag föralltid!!!

Keep on pushing and pulling me down.

Hej mina underbara vänner!! Idag började min behandling och jag var som ni vet super nervös. Jag träffade mina två nya kontaktpersoner först i en timme och dom fick jag riktigt bra intryck av. Den ena killen var rolig och väldigt lätt att prata med och tjejjen var ung och jätte gullig, 

När jag kom hem gick jag och la mig i sängen och somnade men efter nån timme vaknade jag av världens vackraste röst. Min älskade systersom Victor kom in i mitt rum och satte sig i sängen och viskade "Hej ska du vakna nu jag har bullar till dig" haha han är min prins, det finns inget finare sätt att vakna på. Han kom och myste med mig lite och sen gick vi upp och åt bullar som han hade haft med sig och lekte.
Nu kom min lillebror in till mig med gitaren så vi ska öva lite.

Just det jag fick ett gulligt sms av Nadia idag, "ville bara önska dig lycka till idag". Sånt värmer så jäkla mycket när man är stressad och nevös inför nånting! Tack älskling!!
Nadia är en av dom finaste och hon gör mig alltid glad! Jag kunde inte skicka tillbaka och säga tack eftersom jag självklart aldrig har pengar på mobilen men jag tycker så mycket om min Naddis!!!

Puss på er!!


My brain is fucking mush

hallå, va görs? Själv sitter jag i sängen och äter choklad. Jag har sovit hela dagen till halv 5 och jag är fortfarande trött. Vill bara sova ju.  Mitt huvud är en ända stor röra just nu. Allt är bara jobbigt! Mina vänner mår dåligt och jag mår dåligt. Men det ska bli bättre nu, eller hur??

sushi i sängen

Jag mår fortfarande piss idag men det är bättre en igår iallafall. Jag vet att det var mitt eget fel att jag mådde dåligt igår. Jag fick en snetändning av alla tabletter och jag kunde inte gå rakt, låg i sängen och skakade och hade frossa och jag har aldrig någonsin haft sån ångest. Jag måste sluta med vissa tabletter eftersom jag får i mig för mycket benso, men va fan ska man göra? Det är ju det ända som funkar mot ångesten. Min mamma är så snäll hon sprang och köpte sushi till mig som jag nu ligger och äter i sängen. ÄlsklingsXenia ringde precis. Hon mådde inte bra min lilla korv. Hon har varit på kryssning och tydligen så var även mitt ex på båten. Ussh vissa människor har verkligen ingen respekt. Vi var tillsammans väldigt länge och vi har inget otalt med varandra, men jag blir så jäkla arg varje gång han öppnar sin mun! Att han har mage att säga dumma korkade saker till min bästa kompis gör mig helt galen. IDIOT!!

hoppas ni mår bra! Det känns som om det är väldigt mycket dålig energi i luften, alla verkar må dåligt, hoppas inte ni gör det iallafall!
Puss och kram


Happy people everywhere




Han ser ut att må bra visst?? haha

Fredagskvällen...

Igår träffade jag Xenia och några andra och gick och bowlade. Fan va dålig jag var! Har aldrig varit så dålig på nånting som jag var igår på att bowla. Jag drack sjukt mycket öl i stället. När vi var klara på bowlingen var vi redan packade och jag tvingade med bästis ut. Vi hade sjukt kul och dansade hela natten till dålig musik. Idag har Xenia ångest, hon får ångest när hon går ut stackarn. Xenia drog hem vid 3 ungefär men jag var kvar, vinglade hem vid 5 och det var verkligen jätte länge sen jag var så full som jag var igår, jag tror det har med alla mediciner att göra. Nu sitter jag här med en liter kopp med te och mår piss.

Hur mår ni idag?


Äntligen!!

Hej, det var ett tag sen men nu e jag tillbaka.. Senaste veckan har jag varit ett med tabletterna. Jag har mått skit, Inte orkat gå ut, inte träffat nån utanför familjen, inte orkat duscha. Jag har sovit 15 timmar nästan varje natt och försökt med alla knep för att dämpa ångesten. I förrgår var jobbigast, jag orkade inte göra nånting. Jag låg insvirad i en filt hela dagen. I går sov jag till tre men när jag vaknade kände jag mig lite starkare. Kände att det började gå uppåt. Även fast jag var jätte äcklig och inte hade duschat så sa syster att jag hade lite mer lyster i ögonen igår.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka och träffa bästa Xenia, vi ska gå och bowla!

Puss på er hoppas ni får en fin alla hjärtans dag imorgon!!!

Rakbladsvassa tårar som svider i ögonen

Jag har dragits ner i det mörka nu, allting e svart och jag har svårt att andas. Mamma väckte mig för två timmar sen men jag har inte velat gå upp. Har legat i sängen, tittat upp i taket och druckit te. Nu orkar jag inte skriva mer, förlåt!

Ta alla mina tårar, du får dom. Mina vassa vackra glittrande tårar.
Men du kommer bara skära dig på dom

I´m faking a smile, I can´t breath

igår var jag hemma hos min syster och drack vin, käkade middag och kollade schlagern. Deras grannar var också där och det var jätte mysigt! Runt halv 10 på kvällen åkte jag in till slussen och mötte Xenia och Alexandra och så gick vi och drack öl. Alexandra drog efter ett tag så jag och Xenia satt kvar själva.
Idag har varit en rätt jobbig dag. Har bara glidit runt i mammas pyjamasbyxor och klagat på allt. Jag har inte velat äta nånting på hela dan heller men vid 8 gick mamma och köpte pizza,

Allt är trasigt och jag måste få det att läka...


Söthjärtat mitt!!!




Mina favorit killar innan maten när vi lekte med Victors födelsedagspresenter. Lucas ser skitutråkad ut.


Coola killen


Hoppas förresten att ni mår bra!! Är lyckliga och glada som man förtjänar att vara!
Puss

Godnatt!

Idag har jag varit och träffat tjejjerna på mitt gamla jobb, satt där ett tag och tjattrade med dom tills Xenia ringde och frågade om vi skulle mötas istan. Vi gick runt i olika affärer och jag köpte en jätte fin tröjja från monki. Xenia skulle köpa en present till sin kille så vi gick in i en killaffär och där jobbade det en sjuuukt söt kille med världens snyggaste kropp (hehe han drog upp tröjjan) Båda var helt röda i ansiktet när vi kom ut därifrån. Efter det åkte jag direkt hem till syster och firade Victor som fyller år idag. Han var så söt korven, blev sååå glad för sina presenter eller maketer(paket) som han säger. Nu är jag så mätt efter tårtan och trött efter dagen så nu ska jag gå och sova.

Puss på er alla fina!!

Bläää trött på allt!

Jag är så jäkla trött på mig själv! Jag missade ju att gå till min Lena förra veckan och jag hade jätte mycket ångest över det och att jag skulle vara tvungen att ringa och be om ursäkt och jag fick för mig att hon skulle vara arg på mig och säga att jag inte fick komma dit mer, jätte dumt för det skulle hon ju aldrig göra. Jag klarade aldrig av att ringa henne, sköt upp det tills hon ringde mig så som jag brukar göra. Vi bokade om en tid, idag klockan 9. Allt är jätte bra bara att duktiga lilla idioten jag vaknar klockan 11 idag. 2 väckarklockor hade jag ställt och tydligen sovit förbi. Så just nu sitter jag här och hatar mig själv! Allting börjar ju om nu. Nu måste jag ringa och be om förlåtelse och var rädd att hon ska vara arg och be mig dra åt helvete. Det här är verkligen jag i ett nötskal.

Åhhh världens coolaste pojke fyller år idag och jag längtar efter att få träffa honom, han har längtat så mycket efter det här.
Kram på er


Jag älskar dig så mycket min lilla prins!

Rise n shine

Hej! 2 timmars sömn blev det inatt, inte alls kul. Har massa saker jag ska göra idag också. Först måste jag springa förbi mitt gamla jobb en stund sen ska jag till stan och handla födelsedagspresent till världens finaste lilla systerson Victor som fyller 3år imorgon, efter det iväg till min song pedagog en timme och efter det bio. Hur ska jag orka? Jag som vanligtvis sover 12 timmar ska klara dagen på 2 timmar. Jag lovar att jag kommer somna på bion.

Have a nice day!

Viska vackra ord i mitt öra så jag glömmer alla tankar på döden.

Nu måste jag gå och lägga mig, nu!! Varför kan jag inte dra mig från datorn? Det ända jag vill är ju att sova varför kan jag inte gå och lägga mig för. Nu ringer Xenia också och har nåt väldigt viktigt att berätta.. jaja kommer väl inte få sova inatt..

The birds don´t fly, without my permission.
I´m probably in the sky, flying with the fishes
or maybe in the ocean, swimming with the pigeons
See my world is different.

Kärlek!

Hur kan en annan människa få en att må så himmla bra? När det kryper i skinnet och det känns som om du andas sot så får du mig att skratta. Xenia jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, jag vet att jag inte skulle orka att ta mig upp på morgonen om du inte ringde och väckte mig med din vackra röst. Jag skulle aldrig våga tro på någonting om du inte sa till mig varje dag att allt kommer bli bra! Även när du själv mår som sämst håller du skenet uppe för att jag ska må bra! Du frågade mig idag varför just vi har fått det så här, varför vi mår dåligt och har otur i livet, när jag tänker efter så vet jag att igentligen har vi inte otur i livet för vi har varandra. Att ha en vän som dig är den största turen man kan ha i livet. Du gör mig stark och det är du som har fått mig att se en ljus framtid och tro på livet! Jag kommer aldrig sluta älska dig!!!



Du och jag baby!!!
Det finns diamanter gömda i den gråa sanden!

Ångest försvinn!!!

Jag har haft väldigt jobbiga känslor dom sista dagarna som har skrämt mig jätte mycket. Jag har klarat mig utan ångest i flera veckor fram tills nu. Den smyger sig på och jag kommer på mig själv med att gå runt och banka mig på bröstet där klumpen sitter. Igår var det jätte jobbigt jag vägrade att svara i telefon, orkade inte prata med någon. När klockan var nio tog jag två Xanor och en propavan för att försöka sova bort allt och det gick bra. Jag tänker fortsätta leva i ljuset som jag haft i några veckor nu, det får inte bli svart. Idag känns det mycket bättre. Vaknade klockan 8 och har kollat på vakna med the voice och ätit gröt och druckit grönt te och apelsin juice. Snart ska jag gå ut och gå en promenad och känna solen mot mitt bleka ansikte. Den skiner in här så att jag blir bländad.
 
Jag vet varför ångesten har kommit, när någon jag älskar mår dåligt och jag inte kan göra något åt det är det värsta jag vet. Jag önskar att jag kunde gå in i din hjärna och låta dig se dig själv med andras ögon. Då skulle du se vad du var värd och vad du förtjänar!

Jag fick precis ett långt mail från min pappa. Jag blev tårögd men glad. Min lilla pappa skriver att han har tråkigt känner sig ensam och saknar oss. Jag tänker på min pappa varje dag och saknar honom jätte mycket. Det känns så konstigt att han är så långt borta, han har ju alltid varit precis här. Men vi ses snart, bara några veckor kvar!!

Nu blir det promenaden, vi hörs sen!


RSS 2.0