Make a wish!!

Här sitter jag med min nya stora last... Mandariner. Haha lite nyttigare en min lussebullsdiet, känner mig lite degig efter att typ bara ha käkat lussebullar i flera dagar. Nu äter jag istället 15 mandariner på en kväll.. Ja vet mina knäppa matvanor är inte okej!! Jag har blivit en jäkel på att skala mandarinerna, jag gör typ en tävling med mig själv att skalet inte ska gå sönder innan hela mandarinen är skalad... Så kul har jag...

Ikväll har jag gjort något som jag inte har gjort på jätte länge. Jag har varit och sjungit hos en sång pedagog.Jag älskar ju musik och att sjunga har alltid varit det roligase jag vet. När jag var liten var jag heeelt säker på att jag skulle bli en världskänd sångerska.. Jag älskade verkligen att sjunga och när jag bodde utomlands så hade jag världens bästa musiklärare som sa till mig hur duktig jag var och fixade så att jag fick sjunga solo på julkonserten. När vi flyttade hem till Sverige igen och jag började 7an började mina problem. Jag började må dåligt, kände mig splittrad. Jag längtade efter mina gamla vänner samtidigt som jag gjorde allt för att passa in med dom nya. Jag hade inga musik lektioner längre och mitt självförtroende försvann helt. Det blev värre i gymnasiet.. Musiken försvann helt ur mitt liv. Den ända gången jag sjöng var när jag var ensam. Mamma har alltid pushat mig att jag ska ta upp sjungandet igen men jag har alltid sagt nej eftersom jag inte har trott på mig själv. I söndags råkade jag säga till min lillebror - Gud vad jag saknar att sjunga. Snabb som blixten var hon att boka in mig hos en sångpedagog och jag tänkte att jag inte kommer förlora nånting på det så idag gick jag dit. Det var jätte kul och hon var superduktig!! Jag fick massa beröm och det kändes jätte bra för självförtroendet!!! Vi bestämmde att jag skulle börja gå där en gång i veckan och jag är jätte glad nu!! Man ska alltid tro på det man älskar!! Aldrig låta det bara rinna ut i sanden. Livet är alldeles för kort och för mig fyllt med sjukdom och depresson för att slösa bort det som är du! Sången är en del av mig. Måste bara våga släppa ut den igen.

Har ni några drömmar??

New day

Hej hej hallå!!! Nu har jag ätit frukost, kaffe latte och lussebullar. Snart ska syster yster komma hit med killarna, wiiieeeee!!!

Bloggar snart igen!!!
Pussar 

Snart....

Här sitter jag i mysiga raggsockor i min mysiga lägenhet som jag inte har varit i på typ tre veckor.. Att träffa Lena gick bra idag, jag babblade på som tusan och gick därifrån med en skön känsla av att jag hade fått prata av mig. Jag tog en promenad hem och bestämde mig för att dra hem till syrran och pussa på barnen lite. Det blev massa pussandes och sen brottningskrig med nanna i soffan. Lucas var som vanligt på bra humör men Victor hade feber stackarn. Jag kom precis rätt tid för Victor och Petra hade bakat bullar så det blev lite bullfross också.
Nu ska jag iväg på en jätte jobbig grej som jag inte kan ignorera längre! Hoppas det går bra men jag tror att jag kommer bli ledsen...
Ska julpynta lite i lägenheten sen när jag kommer hem och så ville ju Nanna att vi skulle åka pulka också vilket skulle vara skit kul, får sen om jag orkar.

Puss på er så länge

Lediiiiiiiig!!!

Godmorgon på er, Jag är nyvaken och har världens huvudvärk som vanligt! Brorsan säger att det är för att jag sover förmycket, förmodligen sant.. Idag ska jag vara på psyk kvart över två och prata med Lena. Sen klockan 6 ska jag träffa en person som jag inte kan undvika längre, det kommer bli jobbigt!!
Kommer ni ihåg Pamela från tre kronor? *Pamela jag undrar när du blundar.... *  Jag stötte på henne utanför min port igår haha hon bor tydligen granne eller nåt med mig.

Jag är så arg för vi har ingen mjölk hemma, Jag är så kaffe sugen så jag håller på att dö!!! Men jag tänker inte gå ut!! Får vänta tills jag ska vara hos Lena, då kan jag köpa en kaffe där.

Vi hörs!!

lussebullsfrossa och depression

Vilket otroligt väder det har varit ute idag! Jag älskar detta. Inte kylan men snön!! Det är så himla vackert ute. Det var i.o.f inte så jätte mysigt kl 6 imorse när jag går ut genom porten och ser att det är snöstorm, men det blev ju bättre under dan. Jag älskar att titta ut på snön och alla tappra föräldrar som ger sig ut på kvällen med sina barn och åker pulka. Jag gillar att titta ut på snön men inte att va i den. Jag går i ide när första snön kommer och det kommer jag göra nu med. Jag tänker inte gå ut mer en nödvändigt och det ända jag tänker äta är lussebullar, fullkornspepparkakor(dom bästa) och julmust!!! Idag fick vi lussebullar till jobbet och jag har inte ätit nåt annat en lussebullar och druckit varm choklad. Gick och köpte lite smink efter jobbet eftersom mitt har försvunnit, vet inte om jag tappade det i lördags eller om det ligger här hemma nånstans. Var även förbi psyk och pratade med dom lite. När jag kom hem kunde jag ju inte hålla mig från att sova även fasst jag vet att jag måste gå upp tidigt imorgon också. Jag sov typ 2 timmar sen väckte min lillebror mig.
Jag har haft en jobbig depression som förföljt mig ända sen igår. Jag orkar inte prata om det men den håller på att äta upp mig inifrån. Varför kan jag inte bara få vara lugn. Det känns som att om jag öppnar min mun så kommer det komma massa svarta fladdermöss som kommer flyga ut ur min kropp.

Kramar

BIRA BIRA BIRA hahahaha

Hur mår ni idag?? Jag mår bara bra. Jag hade en mysig och rolig lördag! På dan tog jag och Xenia med oss min systerdotter Nanna och hennes kompis Livia till grönan. Det var mysigt men sjukt jäkla kallt. Jag som alltid hade ju för lite kläder på mig (strumpbyxor och skinnjacka hmm), Xenia hade också för lite kläder på sig så vi stod och hoppade medans tjejerna åkte alla roliga grejjer. När vi kom hem hade min systersom Victor bakat sockerkaka till oss. Xenia satt och pratade med min mamma om adoptioner haha medans jag lockade håret. Efter det drog vi till Gustavsberg där Alexandra bor. Hon fyllde 22 år igår. Hon hade fest och vi drack och dansade och hade jätte roligt. Det roligase var när Xenia gick ut och skulle ringa till sin pojkvän 
Pojkvän - Vad gör du för nånting
Xenia - Nää jag har skit tråkigt, sitter och spelar playstation.
2 minuter senare står hon i soffan och skriker bira bira bira bärs bärs bärs. hahaha hon e bäst min Xenia!!! 
Nadia kom förbi en stund men skulle in till stan och träffa hennes pojkvän så jag och Xenia åkte med henne hem.
När jag kom hem la jag mig och kollade på min favorit film The notebook. Som vanligt låg jag och grät ett tag efter filmen, gud jag har aldrig fått så mycket känslor från en film. Sen gick jag och la mig och somnade pladask. Nu ska jag gå ut och gå en promenix med min mamma och sen kanske jag går på bio med Xenia ikväll.

Puss på er!!

Åh jag vill inte vakna! Jag vill vara där



Godmorgon! Vaknade idag med stor ångest och saknad i hjärtat. Jag drömde att jag var tillbaka i brasilien med Emilia och vi var så lyckliga och glada! Ahh varför kan jag inte få vara där och strö runt på Rios gator.  Eller ännu bättre ligga på stranden i Canoa que brada där HAN är!! Åhh jag hade verkligen min lyckligaste tid där! Om ni ska åka nånstans så skit i thailand dra till Brasilien istället mycket mycket finare och snyggare killar hehe.

Det blir en stressad dag idag! Först ska jag och nanna till gröna lund, vilket kommer bli sjukt jävla mysigt!! Xenia ska också följa med.  Efter det ska jag hem och göra iordning mig och åka till Alexandra som ska ha fest ikväll.

Vi hörs senare. Ha en bra lördag!!
Pussar




Who the hell is gonna believe me when I don´t believe in myself??

You've been down the dark detours
You have seen most of it all
Crashed into the million faces
But never listened to them talk
You've got so much on your mind right now
It doesn't even help to try to solve them all

You used to smile when hope and a pat on the back
Would last throughout the day
As the rain kept falling down on you
You wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you as you heard your man walking away
Without a word

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

Thank god it´s friday!!

Äntligen fredag. Jag var ledig så jag sov tyvärr bort hela dagen och vaknade vid tre. Jag förstår inte vad det är med mig och sova, jag älskar verkligen att sova. Om jag kunde skulle jag sova igenom hela livet. Jag lever verkligen i en drömvärld eftersom jag älskar att befinna mig i drömmarnas värld. Jag har alltid varit en nattuggla som gillar att sova på dan. Det känns skönt att gå och lägga sig när alla andra är vakna (sociala jag hehe) för då gömmer jag mig mot världen. Jag blev ju även uppdragen ur sängen av min lillebror klockan tre så vem vet hur länge jag skulle sovit annars..
Nanna min systerdotter ringde och bad mig komma över och locka hennes hår för hon ska ha klassfest ikväll, gulligt va!!! Tyvär fick jag ju bara locka halva hennes hår för sen blev hon uttråkad. Jag lekte lite med Victor också min gullunge!!
Nu har jag och mamma precis gjort pizza som står i ugnen, (mm kurrar i magen). Passar på att prata lite med min syster som bor i skåne, måste ta och hälsa på henne snart för hon måste jobba över jul och kommer inte komma upp =( det kommer verkligen bli jätte tråkigt utan henne!! Ingen jul utan Becka!!!! 
 
Nu ska jag äta!
Vad ska ni sötnosar göra ikväll??
Puss och kram

Godmorgon!

Jag har precis varit hos Mats min läkare. Jag har fått mina sjukskrivningspapper så nu är jag sjukskriven på halvtid. Jag blev glad över att han bestämmde att vi inte skulle byta medicinerna, det känns tryggt. Köpte kaffe och gick en promenad hem sen, det var så fint soligt väder. Nu tänkte jag sova lite, har haft skit svårt att sova inatt och legat vaken i omgångar.

Hoppas ni får en fin dag i solen!
Pussar och kramar

Min lilla vante....

Försov mig grooovt idag! Jag vaknade halv 12 och skulle börja jobbet kl 12. Det var inga problem förutom att jag fick en jäkla chock när jag vaknade, sovit 12 timmar.. Snabb som jag e var jag på jobbet 10 över 12. Fick en present av en gullig tjej som jobbar inne hos frisörerna, en jätte fin ögonskugga och en jätte fin nessesär med massa ögon penslar och läppglans i. Jag brukar smuggla gratis latte till henne så hon smugglade smink till mig hehe. När jag åkte hem bestämmde jag mig för att gå av i Hornstull och gå därifrån till midsommarkransen för jag behövde verkligen en promenad, det är värsta terapin för mig. Promenaden tar ungefär 45 minuter och när jag kommer hem inser jag att jag har tappat min ena vante. Jag blev så himla ledsen för jag har fått vantarna av mamma och hon köpte dom på en marknad ute i skärgårn av en tant som hade gjort dom själv. Dom är jätte fina vita med en guldkant. Det var bara att gå ut igen och leta. Mamma följde med mig som sällskap, och som tur var så hittade jag vanten halvvägs till liljeholmen. Nu har jag iallafall kommit hem och ska äta vaniljyoghurt med massa bär, valnötter, russin och solrosfrön, jätte gott!!
Jag och Nanna ska gå på julgrejjen på Gröna Lund på lördag, det kommer bli så mysigt!!

Puss och kram

blä blä blä boring day!!!

Usssh vad jag är trött på mitt tråkiga jobb och alla pretto människor!! Alla tror att dom är chefer och vet bäst. Sköt ditt så sköter jag mitt! Jag tror att jag har lärt mig att bre en jäkla smörgås på tre månader. Kontrollfreaks är det värsta jag vet och folk som tror att dom kan bättre en andra det gör mig så förbannad! Tror även att jag håller på att bli sjuk, fyyy!! Jag har gått runt med halvslutna ögon hela dagen så jag tror att feber e på väg, jätte kul välkommen influensa för det är verkligen det jag skulle behöva nu!!
Nu ska jag sluta grina! GRATTIS lilla lillebror idag!!! 21 år ussh jag vill att du ska vara liten jue. Min bästa finaste vän jag älskar dig så mycket!!

Ska se ett sjukt bra avsnitt av CSI nu.
Hörs imorgon!!


23.59

har precis kollat på gone baby gone. Jäkligt bra film! Den är baserad på Dennis Lehanes bok. Jag läste hans bok mystic river när jag var i brasilien och jag var helt fast!!! I en vecka låg jag bara i hängmattan och läste, så bra var den! Absolut en av mina favvo författare!
Min syster skulle träffa min kusin Helena och hennes nya kille och ville att jag skulle följa med men jag orkade inte. Hade varit jätte mysigt men mitt huvud värker och jag har lite småpanik. Träffade även Nadia och Lisselotte när jag var och handlade med mamma och dom ville att jag skulle följa med till vår kvarterskrog och dricka öl men det fick bli hemma tant kväll istället. Jag ska ju hem till gulliga Alec nästa helg för hon fyller år och då kommer vi gå ut och helgen efter det ska vi fira Nadia så jag försöker att inte ha ångest för att jag inte har gjort något kul i helgen.

Hoppas att ni har jätte kul ikväll!!!

Wake up you´re dreaming

Hej!! Jag har precis kommit hem och sitter och dricker coca cola och äter brownie, gott!! Har varit i stan med lillebror idag. Han skulle köpa jeans och jag följde med för jag hade inget att göra. Han köpte sjuk snygga jeans på WE. Jag hittade också en as snygg rutig skjorta på killavdelning på carlings! Jag älskar killkläder! Jag kollar alltid på killavdelningen före jag går till tjejavdelningen. Brorsan tyckte att jag skulle köpa den men jag sket i det för jag har handlat så jäkla mycket kläder sista tiden så jag väntar lite (haha duktigt!! Jag börjar bli vuxen!) Köpte en ny mascara ändå, ville prova en ny sort som jag har hört ska vara bra så jag ska testa.
Jag gick förbi Josef Fares i stan och vi fick ögonkontakt. Guuuud va han är söt haha!!!
Vad ska ni hitta på ikväll? Nån som vill gå ut med mig?? Jag känner för att göra iordning mig ordentligt och gå ut och dricka öl och dansa till bra musik!!!

Ciao



Ont i fötterna!!!!!

Hallå!! Jag har inte haft tillgång till dator på ett tag så två dagar utan bloggning hehe.. Det kliar i fingrarna. Idag har jag gått i jätte höga klackar hela dagen så jag har sjuuukt ont i trampdynorna. Smart att sätta på sig högklackat när man ska jobba och sen gå i stan hmmm. Var och hämtade ett jätte fint halsband från pilgrim som mamma har köpt till mig, det skulle igentligen vara en överaskning men men. Nu är jag hemma hos min syster och vi ska äta middag. Jag är så hungrig så jag kan inte komma på nåt smart att skriva. Jag måste bara säga att jag insåg idag att mitt cafe där jag jobbar har blivit värsta kändishänget. Bara igår så var Ebba Von sydow, Anna Hibbs, Katrin Shulman, Linda skugge, Jessica Folker där, Sen insåg jag idag att Meud Olofsson bor i samma hus som cafet ligger. Det var massa Säpo vackter där idag för att hämta henne. Lite kul faktiskt.. Nu säger dom att maten är färdig och jag ser ju i kors av hunger så nu ska jag gå och äta. Hörs snart!
Puss och kram!!

Just because I´m losing, does´nt mean I´m lost

Fuck!! Nu måste jag skärpa till mig!!! Jag har alltid varit en person som har följt sitt hjärta istället för sitt huvud! Vill jag inte gå ut på en hel dag så gör jag inte det. Vill jag åka till brasilien så gör jag det. När jag var 16 så bestämde jag och min fina vän Marina att vi skulle dra till danmark. Självklart visste jag ju att mina föräldrar aldrig skulle gå med på det så vi åkte tåg till göteborg och sen tog vi oss över till Danmark med färja. När vi kom fram ringde vi våra föräldrar och medelade att vi hade åkt dit. Vi stannade där i en vecka. Vi hade ingen stans att bo utan första natten gömde vi våra väskor i en skogsdunge och gick ut och festade hela natten. Efter det fick vi bo hos några vi lärde känna på deras båt. När vi väl bestämde oss för att vi ville hem så hade vi ju inga pengar kvar. Som tur var hade vi även lärt känna några göteborgare som lät oss åka med på deras segelbåt till göteborg. Det var en helt underbar segeltur från danmark till göteborg med as sköna killar, massa öl och vi kom även hem som två solmogna tomater eftersom vi hade smörjt in oss med olja på båten. När vi kom till göteborg sov vi på centralstationen tills vi fick tag på bussbiljetter hem till stockholm. Kanske låter knasigt men det var den bästa resan jag någonsin gjort! Jag och marina kom så otroligt nära varandra och vi skrattar fortfarande hysteriskt åt allt som hände där varje gång vi träffas! Marina bor nu i Norge där hon jobbar och jag saknar henne jätte mycket. Jag har sett så många fina länder, bott utomlands och haft jävligt kul! Jag känner nu i mitt hjärta att jag vill ut. Jag funderar nu seriöst på att åka till USA och plugga. Skolan ligger i Californien och hela jag skriker efter att få åka dit!! Man måste följa sina drömmar. Det är svårt men jag orkar inte ligga under täcket och låta livet gå förbi! Det är jag som har lyckan i mina händer.

Sov gott!!!


Världens bästa!!!

Jag har världens bästa kompis!! Jag har Xenia! Precis när jag började må riktigt dåligt ringde hon mig och frågade om jag hade varit ute idag, när jag sa nej sa hon att hon var på väg hem till mig och att jag skulle klä på mig för att vi skulle gå och käka pizza.  När vi hade käkat pizza gick vi hem till syster och mös med Lucas. Nu ligger vi i min soffa och dricker coca cola och äter lakrits. Jag är jätte glad för min söta vän xenia för hon har gått och skaffat sig en kille. Det känns som om alla mina vänner har skaffat killar. Det är bara jag kvar. kommer dö singel eller nåt...

Hörs!!

Chippchopp

Har varit och ätit middag på en Kina restaurang ikväll med mamma och mina två bröder. Storebrosan kom hit när jag låg och sov runt 6 och vi skulle dra halv 7 så jag blev jävligt stressad när jag vaknade. Jag hann ju inte fixa mig nåt så jag fick gå osminkad i stones t - shirt och skitigt hår. Men det var lungt. Det var jätte mysigt där och sjukt god mat. Jag kunde inte sluta äta. Det var riktigt kul att träffa storebror också. Det blir ju inte så jätte ofta. När jag kom hem satte jag mig framför tvn med glass. Perfekt avslutning!! Jag e ju ledig i två dagar nu också så jag jobbar inte förns på onsdag, skönt!! Jag tror att jag ska shoppa lite imorgon. Jag har hittat så sjukt mycket snygga skor!! Ett par skit höga lila pumps från topshop som jag bara måste ha och sen ett par skitsnygga höga stövlar från HMs skoavdelning. Dom har ju snygga skor på hm som inte alls e dyra. Sen vill jag även ha ett par stentvättade jeans från cheap monday. Ska försöka hitta lite presenter till mamma och lillebror som fyller år i veckan också..

Sweet dreams snyggingar!!

Släckten är bäst!!!

Hejsan!! Mys söndag som vanligt.. ska dra och hyra film och köpa glass sen. Dopet gick jättebra igår och alla var så fina i kyrkan. Efter det gick alla hem till syster och åt mat och fikade. Jag fick väldigt ont i huvudet och blev snurrig av alla människor så jag var tvungen att gå hem en stund och vila lite. Jag gick tillbaka runt 8 och då var alla kvar. Vi spelade gitarr och lyssnade på musik och drack vin och hade skit kul!! Jag har verkligen världens roligase släkt!! Det häftigaste var min 10 åriga kusin när han skulle visa att han kunde spela gitarr så spelade han where did you sleep last night med Nirvana helt perfikt!! Asså han är 10 år. Fan va stolt jag blev över honom!! Han kunde även spela smells like teen spirit. Så jäkla cool kille!!! När alla skulle gå runt 2 så vaknade Lucas och ville vara med så jag och syster satte på musik och dansade med honom. Sjukt rolig kväll iallafall!! 


Världens finaste Lucas ska döpas <3


Min coolaste kusin Anton när han lirade Nirvan!!



Jag och min kärlek!!


Världens vackraste man ju.



Isn't me
Haven't seed
Let me clip
Your dirty wings
Let me take a ride
Cut yourself
I want some help
Please myself
I've got some rope
You have been told
I promise you
I have been true
Let me take a ride
Cut yourself
I want some help
Please myself


Friday rocks!!

Gud jag älskar fredagar!! Jobbet känns lättare, livet känns lättare och allt är lite roligare!! Jag har varit på ett bra humör idag.

Skulle mött nadia och några andra ikväll och dricka öl och käka middag men jag pallade inte för jag måste gå upp sjukt tidigt imorgon och hjälpa till att göra iordning för Lucas dop. Det fick bli soffan och idol istället. Det var ju rock tema så det var ju kul!! Lars sjöng smells like teen spirit och jag tyckte det var skit tråkigt. Asså rösten var ju jätte bra men ska man sjunga något av Kurt Cobain kan man inte stå rakt upp och ner. Alla andra var grymma tycker jag! Man såg verkligen att dom hade väntat på detta istället för att behöva sjunga alla andra fjant teman som har varit innan. Och herre gud vad töntigt att dom behöver sjunga end of the road efter. Min favvo hängde ju löst, Robin E var ju bäst förutom Kevin då som alltid är bäst! Aja slut snackat om Idol... Nu väntar sängen på mig! Väldigt lockande!!

Ha en grym helg!!
Ciao


Lycklig?

Jag ska snart gå och lägga mig, längtar faktiskt till sängen jätte mycket! Ville bara säga att jag är glad idag! Jag mår bra. Varför jag vill berätta det är för att jag har lärt mig att uppskatta dessa dagar otroligt mycket. Varje dag jag känner så här brukar jag alltid komma på det under dan, stanna upp och tänka "shit jag mår bra idag". Det är en otrolig känsla! Har man varit nere i det svartaste svarta kan man också se det ljusaste ljusa. Idag mår jag bra men imorgon (eller inatt) kan jag vakna upp med en kvävande känsla av ångest och bara vilja strypa mig själv för att det gör för ont. Därför tänker jag uppskatta min dag så länge den varar och hoppas att jag får en lika grym dag imorgon.

Godnatt =)

I <3 brunettes!!!

Wiiiiiiee Jag känner mig som någon annan. Jag har varit hos frisören idag. Eller min chef e min frisör och hon är så himla duktig!! Jag blev överlycklig över resultatet och är jätte glad över att vara brunett! Efter det var jag på så bra humör så jag gick jag och shoppade. Usssh alldeles för mycket pengar fösvann idag! Men håret kostade ju och sen har jag köpt två doppresenter för Lucas ska döpas på lördag, Sen köpte jag två tröjjor, en kjol, svarta spetts strumpbyxor och sen köpte jag lite presenter till min änglar Nanna och Victor. Nanna är sjuk så jag ville ge henne något så hon blev glad. Och till sist ett läppglans från make up store. Efter det gick jag och mamma och åt libanesiskt. Sjuuuuuukt gott!!
Nu sitter jag här hemma och dricker iskall coca cola, mums!!
 Vad tycker ni håret då? Fint va! I love it!!!

Puss och kram sweeties







Han Vann!!!

Min älskling Barak Obama vann. Det e klart han gjorde!! Jag är lite små förälskade i honom! Jag hade sagt till mamma att väcka mig om han vann. Hon väckte mig klockan 6 imorse och sen kunde jag ju inte somna om för jag var ju tvungen att kolla på tv. Jätte kul tycker jag!! Hoppas att världen blir bättre nu utan psykopat mördaren Bush!
Hur har eran dag varit idag? Min har varit ganska bra. Jobbade hela dagen och fick besök av båda mina kompisar Xenia och Rebecca. Fick även en kändis spaning. Magnus uggla kom in med sin son. Dom skulle fika och sen klippa sig. Uggla hade stora svarta solglasögon på sig hela tiden och enligt frisören Elias som klippte honom var han tydligen jätte otrevlig och hade bråkat med sin son hela tiden.
Jag bokade klipptid idag på klippoteket där jag jobbar. Ska klippa av rätt mycket på håret och sen tona det brunt. typ beige/brunt. Jag trivs ju i blont och för några dagar sen tänkte jag att jag absolut skulle vara blond och inte ändra nåt men nu har jag ångrat mig och eftersom jag är en otroligt impulsiv människa måste jag göra det på en gång för imorgon kanske jag ändrar mig igen. Men jag vill verkligen ha en förändring i mitt utseende. Hoppas att det blir fint!!

Vi hörs imorgon!
Sweet dreams


Bästa helgen med min fina familj!!


Lillebror och pappa spelade gitarr hela kvällen. La inte ens ner den när vi skulle käka middag.



Hur söta är inte dom här kossorna?? Så mysiga!




Solen lyste rakt in i mina ögon! Jätte härligt!


Imorgon börjar livet igen.

Är hemma igen efter att jag följde med mina föräldrar ut till skärgårn över helgen. Vi hade jätte mysigt och jag fick en chans att andas lite. Det känns ändå som om jag har satt mitt liv på paus och imorgon börjar det igen. Men det ska bli skönt att komma till jobbet, har ju inte jobbat på nästa en vecka..

Vi hörs imorgon! Förhoppningsvis har jag något kul att berätta!!
Puss och kram


RSS 2.0