when hell stops and heaven begins


After tonight, there'll be no coming home soon
No tears of regret, no smell of her perfume
No more dancing feet, to the beats that go boom
While I watch the sunrise all alone in my room

Tonight there'll be no pouring rain
No eyes wide shut to your never ending game
After tonight there'll be no me and you
No distant memories past for me to hold on to


Den här låten peppar mig just nu till tusen. Fan va bra den e, älskar när låtar blir riktiga tankeställare!


So baby if you want med you got to show me loooove

Jag har världens bästa brorsa!!! Imorse när jag vaknade så låg min ipod på bordet fullproppad med så jävla grym musik. Jag hade bett honom om dance musik så jag inte längre har en anledning att inte gå och träna. Jag blev så jäkla glad, det är ju som julafton att sätta på ipoden och se vilka låtar det är. Så nu har jag dansat som en galning hela morgonen. Swedish house maffia gör mig fan grymt stolt över att vara svensk!!

Freeeeeeeeeeeeeeeedag jag älskar dig!!


Morning glory

Jag älskar morgonen. Att bara sitta och dricka kaffe och titta ut på mörkret innan stressen sliter tag i en. Det är min lugnaste stund på dagen.

Hoppas ni får en fin dag! Puss

Sunshine please

Jag vill ha sol och vår nu! Jag är så trött på den gråa snön och kylan, visst håller ni med mig?? Nu tar vi och dansar soldansen allihopa!! Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på mästarnas mästare och sen sova.


Unbelieveble

Miranda Kerr du får fan lägga av med att gå runt och vara så vacker, det är faktiskt inte kul längre!!


Det kommer alltid en tisdag



Idag har jag gått runt som en levande död, skönt att vara hemma. Har precis duschat och ätit pastasallad med fetaost till middag.

Det kom fram en tjej till mig på seven eleven idag och sa att vi hade gått i samma skola i högstadiet. Riktigt sjukt för jag kände inte igen henne men hon visste allt om mig, hmm hur borta var inte jag i högstadiet... Riktigt trevlig var hon iallafall. Kul med folk som vågar komma fram, jag vågar ju knappt säga hej till mina klasskompisar liksom..


03.35

03.35 vaknade jag inatt och sen har jag inte sovit. Bestämde mig nu för att gå upp och dricka kaffe och kommer på att kaffet tog slut igår och jag glömt köpa nytt. Fanjävlapissskit jag orkar inte. Jag drömde också jobbiga drömmar om en person och en tid som jag har haft svårt att glömma/inte vill tillbaka till. Vaknade därav med obehagskänslor och ångest, fyfan inte kul. Varför kan man inte bara få glömma det förflutna och dom människor som gjort en illa? När dom inte finns i ens liv längre måste dom ta sig in i ens drömmar...


Baby drive me wild


Idag är en sån dag som jag önskar jag hade en bil och bara kunde dra. Bara köra, köra långt ifrån och lämna allt. Att en enda människa kan konsten att trycka på exakt dom knapparna som få mig att vilja slita mig själv i stycken och kasta mig in i en glasruta. Vill inte tänka, vill bara bort från alla känslor och mitt slitna hjärta.

Randig tröjja


Är helt förälskad i min nya randiga tröjja från Gina tricot, den är perfekt!



Jag vill bara berätta en sak. I hela mitt liv har jag haft uruselt självförtroende. Fått höra från människor att jag inte är kapabel till nånting. Skolan var en pina för mig, visst jag var en jävligt jobbig tonåring som desperat försökte hitta sig själv men jag hade otroligt svårt i skolan. Fick dåliga betyg. Med det sänktes självförtroendet och frånvaron ökade. Det värsta ämnet var (som säkert för många andra) matte. Alla siffrorna var som frågetecken för mig och hur många timmar jag än försökte så fattade jag inte matte. Det sista min lärare sa till mig när jag slutade nian var - du är verkligen inget matteproffs. Dessa underbara sista ord har ju självklart följt med mig enda sen dess. Därför var det otroligt läskigt att jag nu ska plugga just matte hela våren. Jag hade panikångest dagen innan jag började och intalade mig att alla andra kommer vara jätte duktiga och jag kommer inte kunna nånting. Nu har jag gått 3 lektioner och jag fattar allting, precis lika mycket som dom andra. Jag har en underbar lärare som man får fråga hur många gånger som helst. Det är så konstigt, jag har gått runt hela livet och trott att jag är ett brain ass på matte som inte kan nånting men jag är liksom inte alls dålig på matte, jag har bara haft jävligt dåliga lärare. Idag satt jag kvar 1 och en halv timme i skolan och pluggade matte, tycker det är så jäkla kul! Snacka om boost för självkänslan. Jag ska aldrig mer låta någon säga att jag inte kan nånting för det är lögn!!


The weekend

I fredags var jag hemma hos Alexandra på fest. Alex bor högst upp i gamla stan, världens mysigaste lägenhet! Så jäkla avis!! Jätte kul var det iallafall som alltid när man hänger med dom där virrpannorna!! =)



I lördags mådde jag inte super. Låg hemma hela dagen i mjukisbyxor instängd med tvn. Men vid 5 piggnade jag till och åkte hem till Xenia. Så jävla mysigt! Fan vad jag älskar dig!! Hon lagade middag till mig, stekt ägg med rödbetor, mums haha. Vid 8 kom Malin dit och sen satt vi i 4 timmar och snackade och drack vin, det fanns inge stopp på oss. Vid 12 drog vi ut, riktigt bra lördag!!





Wasted effort

Drog med mig träningskläderna imorse super peppad att dra och hälsa på Xenia på gymmet efter skolan men när klockan var 4 var jag inte så peppad längre så jag drog hem och åt soppa istället. Mega karaktär man har!!


Me, myself and I

 
Stjärntecken: Fisk
Höger eller vänsterhänt: höger
Piercingar: I öronen
Tatueringar: snart
Längd: 1.73cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: Mörkbrun
Fräknar: Hade när jag var liten men tyvärr har dem försvunnit
Önskar du att du bodde någon annanstans? haha jaaa London el New york är jag sugen på eller någonstans där det e varmt
Tycker du att du är attraktiv? Ja, ibland mer, ibland mindre
Dricker du? inte alls mycket alkohol, tycker det är så äckligt
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? Loreal volym schampot
Vilken parfym använder du? Brukar inte använda parfym men fick Gynnings i julklapp och den luktar jäkligt gott
Vad är du rädd för? Livrädd för kråkor, dockor ger mig mardrömmar och jag gillar inte att bada på djupt vatten på natten
Gillar du att tvätta? haha ja faktiskt. Älskar den rena lukten

Senaste:

personen du ringde? Xenia
Personen som ringde dig? Xenia
Filmen du hyrde: Inglorius Bastards
Låten du hörde: russian roulette
TV-program du såg? americas top model
Person du tänkte på?

Favorit…
Låt: Aurora med foofighters el black med pearl Jam 
Sak att göra: Gå långa promenader helt ensam i skogen
Dryck:Te 
Kläder:Leggings och converse
Sport: Snowboard, ridning
Bil:
Film:Girl, interrupted, Twilight, The notebook, Natural born killers

Har du någonsin…
Blivit arresterad? aa 1 gång
Gråtit över en pojke? Japp
Gråtit över en flicka? Japp

Ljugit för någon? Japp

Varit i slagsmål? Nope

Antal…
Gånger ditt hjärta brustit? ! gång, eller 100 ggr men för 1 kille
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? ehh typ 3 
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Aldrig tror jag

Senaste…
Boken du läste? Ego woman
Personen du fick e-mail av? En tjej ang jobb
Personen du fick brev av? Rebecca
Personen du fick sms av? Nadia
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Oj det kommer jag inte ihåg
Saken du köpte? Min fina camera idag
Vad har du gjort idag? Gått promenad, kollat på film, gråtit...
Brukar du svära mycket? haha jag har ett jäkligt ovårdat språk
När stiger du upp på morgonen? Tyvärr har jag på sista tiden gått tillbaks till gamla rutiner dvs kliva upp runt 1 på dan, inte ok!
Vad har du på dig? En tisha med Mötley crue på och strumpbyxor
Är du glad nu? Nej
Vad dansar du till? Nästan allt, älskar att dansa
Stockholm är… ? En rätt härlig stan även om jag längtar bort
Land du vill besöka? Australien

 


Det lönar sig!

Det lönar sig att köpa Situation Stockholm!! Blev väldigt glatt överaskad av en stor intervju med min dream man. Fan va jag längtar tills snabba cash har premiär, den kommer va grym!!




Känns som om jag har gjort en jävla massa idag fast igentligen har jag inte gjort ett skit, bara fikat hela dagen. Var i Huddinge klockan 11, Efter det åkte jag till Xenias jobb och fikade med henne. Efteråt åkte jag till stan och träffade Rebecca vid 3 och fikade på hennes pojkväns kafé. När dom stängde följde jag med Becca hem där vi fortsatte fika med te och kokosbollar, prata massa gamla minnen, och Becca drog fram ALLA gamla fotoalbum på oss från 7an och framåt, fyfan vad jag skrattade åt bilderna på oss från Spanien resan när vi var 13. Båda ser ut som två mongon, Det här var när mitt hår höll på att växa ut igen efter att Becca hade klippt av det, det var rött, ungefär ner till öronen och låg platt på huvudet, jag var verkligen supersnygg haha. Skulle igentligen ha träffat Xenia på kvällen och åkt hem till Tania men jag kände att jag ville vara kvar med Rebecca, vi träffas ju så sällan nu.

Nu är jag så trött att jag snart svimmar. Imorgon ska det bli -20 grader här i stockholm. Jag kommer fan inte att gå utanför dörren. Herregud 20 minusgrader, rädda sig den som kan liksom.

Puss och godnatt

Hemma

Måste erkänna att det är jätte skönt att vara hemma. Flygresan var skitjobbig. massa förseningar gjorde att jag inte var hemma förns halv tre.
Min syster, man, barn och hund kom förbi imorse och drack kaffe med oss, mysigt! Har längtat ihjäl mig efter barnen!!
Nu väntar jag på att mina rödbetor ska koka upp sen ska jag äta rödbetor med fetaost och kolla på inglorius bastards.
puss


spa

Idag var vi på spa. Fyfan va mysigt, jag älskar spa!! Tyvärr var det ju så att jag inte hade bikini med mig så jag fick låna en, en minimal bikini, inte så kul efter all julmat. Dom gamla feta gubbarna höll på att glo ögonen ur sig. Iallafall så känner jag mig så jävla super fresh, behövde verkligen det här! 

Imorgon kommer jag hem till Sverige igen, hem till alla måsten, shit jag börjar liksom skolan igen om en vecka, ussh vill inte tänka på det.

paranormal activity

Jag rekomenaderar inte att titta på paranormal activity kl 3 på natten innan man ska gå och lägga sig. Varför utsätter jag mig för sånt här?? Man ska liksom inte titta på den här filmen om man tror på sånt. När jag var 12 till 16 och bodde i mitt gamla rum hemma hos mamma och pappa hände det konstiga saker nästan varje natt, riktigt sjuka grejjer. Flera av mina kompisar och min familj har varit med när det hänt så det är inte bara jag som inbillar mig. Efter att jag flyttade där ifrån och min lillebror flyttade in i mitt rum så har det aldrig hänt något, varken i mitt gamla rum eller dit jag flyttade. Det kändes som om det var något som ville skrämma mig eller som inte ville ha mig där. Det som kanske inte hjälpte så mycket var att jag, Xenia och Nadia satt och körde anden i glaset varje kväll. Så jäkla spooky. Alla tycker att jag är jätte löjlig men jag tror på övernaturliga saker.

Hade ni en bra nyår da? Jag hade jätte mysigt bara att jag är skiträdd för smällare och jag har aldrig sett så mycket smäller förrut som här. Folk kastade smällare rakt på en. Så jäkla läskigt. Jag fick lite panik så vi gick därifrån. Dom firar liksom inte nyår som vi gör. Man festar inte på nyår utan på nyårsdagen. Det märktes när vi kom till en fest. Det var den tråkigaste festen jag nånsin varit på. Kändes som om vi kom till en fest där alla redan hade spytt. Men ikväll är det någon festival grej...

Simma lugnt


RSS 2.0