Sex appeal!!!

Måste bara säga att jag tycker han e så jäkla snygg!! I love it!!




Mysig dag!!

Imorse fick jag gå upp sjukt tidigt!! Halv 9. Jag förstår att det kanske inte e tidigt för er men om man somnar varje morgon vid 6 och dessutom har massa tunga tabletter i kroppen e man väldigt seg vid halv 9. Varför jag gick upp så tidigt var för att jag skulle till sjukhuset, pappa följde med mig vilket var skönt. Efter det tog vi en promenad hem. Vi gick ner till vattnet och gick på isen. Det va as mysigt!! Vi köpte bullar och gick hem och fikade med mamma. Efter det var jag så frusen så jag gick och la mig i sängen och läste en stund, somnade och vaknade av att min systers man ville att jag skulle hitta på nånting med min systerson. Han ville åka tunnelbana så vi åkte tunnelbana till zinkensdamm och gick till mc donalds och han åt hamburgare och så lekte vi i deras lek hörna. När jag kom hem så var min storebror här och han hade med sig julklappar till mig, två hudkrämer från Victoria secret. Dom luktar sjukt gott!! Vi gick även hem till min lägenhet och han hjälpte mig att skruva upp en bokhylla och spika upp min fina tavla som jag fick av syster.

Hoppas ni får en bra nyårsafton imorgon!! Jag har fortfarande inte riktigt bestämmt vad jag ska göra men det fixar sig. Jag tänker inte ha några förväntningar. Händer ingenting så stannar jag hemma hyr massa filmer och köper allt gott och fettigt man kan tänka sig!!

Puss på er!!

What da fakkkkkk jag blir galen!!!

Somnade igår utan några tabletter alls ikroppen, det tog ett tag men det gick förmodligen för att jag hade druckit öl. Allting e frid och fröjd tills jag bara några timmar senare vaknar av att jag har värsta mardrömmen. Smart som jag e börjar jag tänka på den där lilla flickan från låt den rätta komma in och jag blir livrädd. Låg på helspänn och varje gång min syster rörde sig så trodde jag att den lilla vampyr flickan var i lägenheten. Skit läskigt var det.. Tog två stilnoct och somnade in efter ett tag. När jag vaknar av att Xenia ringer och väcker mig klockan 2 på dan så känner jag att det sticker som fan i läppen, jag känner med fingret och inser att det e värsta bullen, jag har fått herpes!!!!! Nu sitter jag hemma hos mamma med anti över hela läppen. Då får man inga pussar idag, hmm.

Kvällen igår var helt underbar!! Vi gick och käkade tapas på mamas and tapas. Gud så gott det var!!! Det bästa jag har ätit på länge!!

Puss på er så länge










Familjen e bäst!!!

Hej hur har ni haft det ikväll?? Jag har varit på sjukt mysig middag med alla mina syskon och min kusin ikväll. Berättar allt imorgon nu e jag så himla trött!!!

Kärlek till er!!!!


Låt den rätte komma in.

Gick på bio med Xenia ikväll. Såg låt den rätte komma in. hmm väldigt skum film måste jag säga. Sjukt äcklig liten tjej men filmen tyckte jag var dålig. För seg för mig!
Nu ska jag mysa med min syster som kollar på tv och sen ska jag fortsätta läsa new moon.

Hörs imorgon lovers ;)

Din röst, min älskling!

Var bara tvungen att visa den fina tavlan jag fick av syster. Hon känner mig!!



Tror ni jag blev glad eller???

Min älskade syster!!!

Hur har julen varit då?? Haha jag tycker det har varit precis som det brukar, mysigt och stressigt. Skönt att det e över nu faktiskt!! Jul natten blev tyvärr lite jobbig. Gjorde min lillebror väldigt arg och ledsen genom att säga dumma impulsiva saker som jag igentligen inte menar. Sen tog ångesten över och jag somnade inte förns 5 på morgonen.
Min syster kom till stockholm igår och gud va jag har saknat henne!! Hon bor hos mig nu när hon e här och det är skönt med sällskap!! Igår kväll var vi bara hemma och käkade chips och kollade på film.  Ikväll vet jag inte riktigt vad jag orkar göra, Xenia vill träffas men jag är helt slut. Jag vill göra nånting men jag e så slut i huvudet. 

Haha jag fick ett sms igår av en kille som skrev "Hej, Vad gör du? Hörde att du hade tappat mitt nummer?" Vilket jag inte har, jag har iförsig aldrig sparat det men det vet ju inte han.. När jag sen skrev tillbaka att jag inte hade tappat hans nummer så svarade han "Okej då kanske du helt enkelt inte vill ringa till mig?" haha vad svarar man på det liksom?? Killar asså säga vad man vill men ibland e dom jävligt smarta!!

puss på er!!

Merry bloody christmas

Imorgon e det julafton woohoo typ... För vissa e det ju jätte mysigt men för andra e det ju en jäkla ångest dag! Jag har vänner som tycker att julafton är jätte jobbig. Jag älskar julafton, det har jag alltid gjort för jag gillar att va med familjen och få paket, jag ÄLSKAR paket hehe!! Men i år tycker jag att den e lite jobbig också.. Varken min storebror eller min ena storasyster ska vara med. Min bror ska va med sin mamma på gottland och min syster måste jobba. Mitt konto e nästan totalt slut efter alla julklappar jag har köpt och efter jul e jag typ arbetslös. Men jag ska inte klaga, vill man ha julklappar så får man ge julklappar.
Jag har varit i stan hela dagen med min lillebror och jag va på ett jävla humör! Det kändes som om hela världen och alla gjorde mig irreterad. Åkte hem och julbakade med Nanna. Vi skulle göra mozart kulor men det gick åt helvete så vi gjorde wiener nougat istället. Ikväll ska jag och mamma försöka göra vegetariska köttbullar. Vi vet inte hur man gör men mamma är helt säker på att det kommer gå lätt som en plätt.
Det blir inget asien förresten, det sket sig. Var alldeles för dyrt och blev för stressigt. Mamma föreslog att vi skulle åka till London istället. London baby hell yeah!!!! Vi var där en gång när jag var liten och hälsade på en av min pappas bästa vänner som kommer från England och jag har tjatat ganska länge på att jag vill dra dit. Jag har fått för mig att det kryllar av sexiga killar där! Jag älskar deras sett att prata. Vi får se hur det blir, skulle vara sjukt kul!! Förresten har jag tänkt på en sak, vad gillar ni för killar?? Var inte blyga kom igen berätta!!! Jag har verkligen totalt tvärtom smak från alla min kompisar! Det låter så sjukt och folk blir typ helt förvånade när jag säger vad jag gillar.. Jag älskar verkligen grungekillar som ser "ovårdade" ut, asså inte ofräscha men det ska se ut som dom typ inte bryr sig och typ slänger på sig det första dom hittar och det ser helt galet snyggt ut. Dom ska vara ruffsiga i håret och helst spela ett instrument (trummor och gitarr e hetast). Sen gillar jag även hippie killar som lever för dagen och tar allting chill! Haha nu vet ni vad jag suktar efter, ni undrade säkert inte men det var kul att berätta. Haha jag har inte alls höga krav.

Aja hoppas att ni får en underbar dag imorgon!!! Love you puss puss puss puss

Godnatt!!!



Idag har varit en bra dag!!!  Jag är glad och utan ångest!!! Äntligen är det över för den här gången, Nu borde jag få vara fri över julafton iallafall...


mysig dag med Nadia.

Idag drog jag till stan för att handla alla julklappar som borde varit köpta för länge sen. Jag mötte Nadia och hon hjälpte mig att handla. Jag fick ju självklart inte alla klapparna köpta eftersom båda vi fick lite panik av alla människor som sprang runt i stan. Resten måste jag köpa imorgon! Har käkat en jävla massa idag också, mer en vad jag har ätit på hela veckan faktiskt. Pasta sallad på sandys, vegetarisk nachotallrik på taco bar, blåbärs paj med mera... När vi hade handlat klart gick vi och fikade, haha det var inga fräscha tjejjer som sjönk ner i sofforna. Båda tog av sig skorna och la upp fötterna i soffan. Jag hade så jäkla on av mina stövlar! Det var skit mysigt, väldigt sköna soffor! Jag har varit ute och sprungit en timme nu också. När jag har energi gillar jag att träna för att det känns lite som om man svettas ut ångesten, kanske låter lite konstigt men jag brukar tänka så. Nu ska jag duscha och sen ska jag sova.

Puss och kram på er sötnosar!!!

Utvilad

Dom nya sömntabletterna gjorde susen, utvilad efter 13 timmars sömn!! Nu ska jag ut på julklapps shopping. Men först blir det hallon smotie och foo fighters på högsta volym!!! Bästa sättet att starta dan!

Love you

Söndag


Hur lycklig ska inte jag va som får massage klockan 4 på natten? Härligt sett att somna på!


Call me a cab!!

Nu har jag precis kollat klart på Girl, interrupted, världens bästa film!!.. Har snackat med syrran och hon lät full och glad och det lät som om dom hade haft jätte kul. Det förtjänar dom verkligen!! Dom sitter i taxi på väg hem.

Livet är underbart i sånna här stunder!

Jag har precis legat och tittat på victors änglalika ansikte. Han ligger och sover och han är så otroligt söt att jag får tårar i ögonen. Hans lilla kropp andas så tungt och så ler han när han sover som om han drömmer något roligt hehe. Kvällen har varit jätte mysig. Vi har bakat pizza och tittat på film. Nu ska jag titta på en av mina favorit filmer Girl, interrupted (nehe) Trodde att jag hade tappat bort den men sen låg den här hos syster yster. Jag måste säga att det luktar jätte mycket bajs när jag sitter här. Det måste vara blöjjan som jag bytte på Victor innan han somnade som jag har glömt att slänga hehe måste verkligen gå o kolla för det luktar inte gott.

Imorgon får jag tillbaka min bestis (tror jag) Jag har varit lite arg på henne för att hon inte har varit med mig men åandra sidan så vet jag ju att hon jobbar varje dag =) Jag ska inte ge dig ångest älskling du är världens bästa kompis!!!

Hörs vi imorgon??
Godnatt och puss

You found me..


Lyckorus!!!

Somnade inte förns 6 imorse och sen blev jag väckt klockan 10 av min kära granne som spelade saxofon, det lät som han spelade rakt i mitt öra. Jag låg och vred mig och var lite sur tills Xenia ringde med sin ljuva röst och fick mig genast på bra humör! Xenia e det bästa jag vet!!!! Nu sitter jag här och pratar med min fina systerdotter Nanna på msn och hon är så himla gullig att jag bara sitter och skrattar. Hon skickar massa vibbar och massa små figurer och skriver I love you, Hon är mitt lyckorus älsklingen!! Jag är glad idag! Det hände något kul igår och lite läskigt.. Ni får veta sen hehe.
Nu ska jag prata med Naddie i telefon och skvallrar lite..
Jag ska lägga in en låt som gör mig lycklig just nu! Jag vet inte varför, det e inte min typ av artist men jag tycker att den har nån mening.

Puss mina snyggingar

Dålig film.

Kom precis hem. Har varit på bio ikväll och sett den nya filmen med leonardo dicaprio. Kommer inte ens ihåg vad den heter men den var inte bra! Den var så jäkla lång också. Efter det åkte vi hem till mig ett tag och sen följde jag med en killkompis som sällskap när han skulle skjutsa hem Nadia. Nu sitter jag och äter choklad som pappa hade med sig från serbien till mig. Mår lite bättre nu när jag har varit med mina fina vänner. Imorgon ska jag vara barnvakt åt världens finaste ungar! Mysigt kommer det bli.

Hoppas er fredag har varit toppen!!!
Godnatt

Trött och sliten.

Jag är så trött och sliten som om jag skulle varit vaken i flera dygn fast det är precis tvärtom. Jag har nästan bara sovit och knappt varit ute alls. Jag ser det på min hy som har blivit blek och den känns tunn.
Nu är jag hemma hos mamma och väntar på att pappa ska komma hem. Han bor inte i Sverige men han kommer hem idag. Han ska vara här i tre veckor under julen. Mysigt att träffa pappa!!!
Jag sitter och lyssnar på en låt om och om igen och jag skulle så gärna lägga in den här för att visa er hur jag känner men jag har inte lärt mig en hur man gör. Om någon vet hur man gör så får ni gärna berätta för mig!! =) Jag är så himla otecknisk!
Shit tomheten tar verkligen över! Jag vet inte vad jag ska skriva.


Han är underbar och han gör mig lycklig! Hans hesa röst ger mig kraft. Jag vill bara lyssna på dig hela natten, på ditt hjärta, på dina andetag som lugnar mig. Vad vore jag utan dina andetag?

Never Think

I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh love
So call me by my name


And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done


I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known


Once I put my coat on
I'm coming out in this all wrong
She's standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love


Girl save your soul
Go on save your soul
Before it's too far gone
And before nothing can be done


'Cause without me
You got it all
So hold on

Om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig, och det skäms jag inte för!

Jag fick ett jätte fint halsband av min syster idag med texten Live, Love, Laugh. Jag blev jätteglad. Dom tre orden är verkligen nånting jag vill bära med mig just nu. Idag har jag varit lugn och vilat mycket. Imorgon kanske jag ska vara barnvakt åt Lucas för första gången om jag inte mår dåligt. Han har redan blivit 5 månader min lilla gosbebis. Gud va mysigt det skulle vara att va med honom ensam! Hoppas jag mår bättre så att det går.
Jag och mamma sitter och pratar. Hon har bokat biljetter till Thailand och Vietnam. Hon ska åka dit på jobb så hon har bokat så att jag kan följa med henne. Jag skulle dö om jag får komma till Vietnam om tre veckor. Jag har bott där två gånger under min uppväxt och jag längtar dit så mycket. Även Thailandooo skulle vara underbart, jag som verkligen vill bort.
Ska fortsätta drömma mig bort in i Edward och Bellas underbara kärlek. Har inte kunnat lägga ner boken sen igår. Är helt uppslukad av den!

Puss och kram och godnatt.


Fest!

Jag hade så sjukt roligt igår. Först drinkar och sen galen utgång som slutade med att brandalarmet gick. Är så jäkla trött idag så jag vet inte vad jag ska skriva, lägger in lite bilder från kvällen istället.



















You´re my own personal brand of pure heroin.

Oh my god!! Jag är helt besatt av Twilight nu! Såg filmen på bio förra söndagen och nu har jag sett den flera gånger efter det. Älskar den mer och mer för varje gång! Ni som inte har sett den, se den!! Det är så värt det!!!
Nu måste jag verkligen göra iordning mig för ikväll blir det utgång med massa roliga vänner! Det kommer bli så sjukt kul och idag ska jag inte glömma kameran. Jag ska ta massa bilder.

Hoppas ni får jätte kul ikväll så hörs vi imorgon!!!

Jag älskar dig min ängel!!

Jag har världens finaste vänner! Det vet jag. Den finaste jag har är Xenia! Hon är världens bästa och det finns inget dåligt att säga om henne. Jag vet att jag ska vara lycklig att jag har en så fin kompis och det är jag! Jag brukar tänka det ofta! Jag kan ringa henne när jag vill och jag kan berätta precis hur jag mår och hur jag känner utan att skämmas och hon låter mig prata. Hade jag inte haft dig hade jag nog inte orkat med dagarna. Du får mig att skratta när jag bara vill gråta och du får mig att tänka positivt när allting bara är svart. Jag vet att jag inte säger det tillräckligt ofta men jag älskar verkligen dig! Du är min ängel!!!!

Fredag igen....

Veckan går fort asså!! Idag har varit en konstig dag.. Fösov mig till jobbet idag.. Jag tror att min väckarklocka inte ringde men men... Jobbdagen bestod av bråk bråk bråk! Jävla idioter allihopa!!! Längtar bara tills jag får komma bort därifrån. Gick en lång promenad i regnet så jag såg ut som en blöt katt efteråt. Mötte lillebror på konsum och köpte mat och sen gick vi hem till mig. Nu håller han på att laga tacos och jag färgar håret. Ikväll ska jag först kolla på idolfinalen och sen ska jag möta Nadia klockan tio istan och så ska vi hitta på nåt.

Nu måste jag tvätta bort färgen.

Hörs sen!


Dödstrött!!

Hej!! Nu har jag precis kommit hem.. Började jobba klockan 7 imorse så jag var tvungen att gå upp mucho mucho tidigt! Gick från jobbet halv 3 och mötte mamma och efter det gick vi runt i stan i flera timmar. Jag köpte massa fina saker. Vi käkade sushi i stan och sen åkte mamma hem och jag åkte till min sångpedagog. Hon sa att jag redan har blivit säkrare i rösten och hon såg en stor förändring på mitt självförtroende. Vi sjöng även två av mina favoritlåtar, "Imagine" och "let it be". Jag vågar vara mig själv med henne och det tycker jag är skönt! Nu ska jag nog hoppa i säng snart eftersom det inte finns ett skit på tv idag! 

Puss och godnatt 

Min önskelista

När allt annat går åt helvete i mitt liv ska jag iallafall vara glad för att det e jul snart. Jag har inte fått nån julstämning alls i min lägenhet, jag har varit för lat. Här e min önskelista för alla er som vill ge mig en julklapp i jul hehe

1. En svart labradorvalp
2. En smal plattång som man kan göra fina lockar med.
3. Högtalare till min dator så jag kan pumpa musik här hemma.
4. Vita öronmuffar (fluffiga) Tycker att dom e sjukt söta!
5. Kents samlingsalbum och coldplay viva la vida.
6. En resa till sydamerika, Ja tack!!

Kommer att fylla på den när jag kommer på mer så var inte oroliga hehe

Twilight

Hej! Igår efter jobbet kom Nadias pojkvän och hans kompis och hämtade oss och sen åkte vi och käkade thaimat och gick på bio. Vi såg Twilight som var en riktigt grym film! Lite konstig ibland men jävligt bra! Det var jätte mysigt att gå på bio. Jag har inte gjort det på evigheter. När jag kom hem fick jag självklart super ångest men jag pratade länge med Xenia och hon fick mig att må bättre. Sen tog jag lite piller och somnade tungt och sov till ett idag. Idag har jag tränat och sen sovit lite på dan. E hemma hos mamma nu och pratar med Nadia i telefon, hon hade massa roligt skvaller till mig som jag blev glad för. Vi bestämde att vi ska gå ut på lördag med några gamla kompisar som jag inte har träffat på länge så det kommer bli kul. Längtar redan till lördan nu!

sov sött!! puss

Nadia!!!

Nu blev jag väldigt glad för nu kom Naddisen och hälsade på mig och hon ska stanna och leka med mig tills jag slutar. Wiiiieeee kan man ha bättre kompisar??

At least I know what I´m not suppposed to do!!

Mitt roliga härliga stressiga jobb inspirerar mig så mycket! Jag har gått ett steg längre, blivit en kaffe junkie fasst jag igentligen inte gillar kaffe speciellt. Blivit en jäkel på att balansera och så har jag insett vad jag inte kommer att göra i framtiden, jag kommer absolut inte bli en säljare! Måste vara den sämsta säljaren i världen! Man lär sig ju nåt nytt om sig själv varje dag!

En himmelsk drog!

Hej alla sötnosar. Jag står här på jobbet nu och saknar Xenia!! Jag är ensam idag och har ingen att prata med, det kom iof in ett äldre par som ville kolla på våran karta vi har över nacka och dom stannade i 25 min och snackade jääätte länge om träning och mannen berättade massa saker om när han var ung och precis hade kommit till Sverige hehe lite trevligt med sällskap iallafall. Idag har jag bokstavligt talat knarkat kaffe! Är inne på min 4e kopp på två timmar. Det gör mig väldigt pigg. Jag har en balans platta bakom disken som jag står på hela tiden och den kan jag stå och dansa på utan att nån ser, väldigt kul! Har satt på Kents samlingsalbum (som jag förövrigt önskar mig i julklapp familjen!!) Jätte bra är den!
Igår kväll när jag oc X hade slutat jobba åkte vi in till skanstull till en italiens restaurang som heter lilla capri där min kära vän Nike jobbar, Vi åt sjukt god mat och drack det godaste vin jag någonsin smakat både rött och vitt. När Nike slutade jobba satte hon sig med oss och vi hade jätte trevligt! En perfekt lördagskväll! När dom stängde restaurangen ville Xenia åka hem för hon var jätte trött så jag och Nike fortsatte till Beuer tror jag det hette. En jätte mysig bar på götgatsbacken. Vi hade väldigt mysigt tills jag bestämmde mig för att ta mitt sunda förnuft till fånga och åka hem för jag skulle ju ändå jobba idag. När vi gick ner i slussen satt det en hemlös man och så väldigt ledsen ut. Jag frågade honom om han frös eller va hungrig och han berättade att hans flickvän var borta och att han inte hade fått tag på henne på jätte länge och han trodde hon hade blivit mördad. Han började gråta och var helt förstörd! Väldigt hemskt! Innan jag var tvungen att gå så köpte jag tre korvar, pepparkakor, en ramlösa och cigaretter till honom och gav honom 200 kronor. Det var även väldigt många som kom fram och gav honom pengar när jag satt där. Han sa att jag lockade dit killar som ville visa upp att dom var snälla och generösa. Jag ska absolut hälsa på honom igen om han sitter kvar där för jag blev rörd av hans historia och hans rädsla över vad som hade hänt med hans flickvän.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och jobba lite. Vi hör sen!! Om ni har vägarna förbi Nacka forum så kom in och hälsa på mig på world class!!!
Pussar

Breathing your love....

Lyssnar på Darins nya låt med Cat deluna här på jobbet på högsta volym. Den är faktiskt skit bra!!! Inte min typ av musik men jag blir glad och partysugen när jag hör den!!! Dagen har gått sjukt fort, slutar om en halvtimme. Juste jag sprang iväg en stund och kollade i affärer och jag köpte en as fin klänning som jag ska ha på nyår. Visar upp den sen! Det är grymt att jobba i ett köpcentrum haha!!! Nu är X iväg och kollar i affärer så vi får se om hon kommer tillbaka med nåt nytt. Jag tror vi bara tar det lungt ikväll, vi är bjudna på middag hos våran vän Sussi ikväll.. får se hur vi gör..

Puss på er änglar!!


Nytt jobb!!

Hej!! Jag är i Nacka forum idag och jobbar på world class. Jag är så glad för att jag får sällskap av Xenia så jag behöver inte stå här själv. Vi har fixat med internet som inte har fungerat på hela dagen. Soft jobb tycker jag, får betalt för att stå här och se söt ut. Gör inte så mycket. Jag säljer träningskort och solkort till träningsugna. Om någon är sugen på att bli brun så säljer vi solkort för 300 som man får använda hur mycket som helst i ett år.
Jag har äntligen sagt upp mig från cafet. Kommer sakna jobbet men inte dom falska människorna som jobbade där!! Ska jobba månaden ut och sen slutar jag. Måste berätta vem som kom in på cafet igår.... Jag är väldigt stolt!!! Prinsessan Madelene var där och fikade med sin kompis och jag serverade henne! Väldigt grymt tycker jag!! Madelene var supertrevlig och jätte söt!!! Björn Gustavsson kom också in och käkade. Idag har jag också sett Baren Meral här. Hon har ju börjat blogga på finest.se nu och hon var i affären mitt emot oss och handlade.
Idag skulle jag hem till Nadia och baka pepparkakshus, supergulligt!! Vet inte om vi fortfarande ska det har inte snackat med henne en. E sjukt sugen på att gå ut men det går så mycket pengar då men jag viiiiiill!!!!

Vad ska ni hitta på ikväll da sötnosar?? Snälla berätta för mig. Var inte blyga!!! Jag vill ju höra ju!!! =)
Kärlek!!!

05.12

Nu ringer väckarklockan och jag e fortfarande vaken.. Det blev ingen sömn för mig. Jag har suttit i min fotölj hela natten och kollat på alla avsnitt jag har missat av The hills. Inte för att jag nånsin har följt serien men det var kul att titta på inatt. Nu ska jag äta frukost och sen sminka mig och försöka klistra fasst ett leende. Det ska bli underbart att starta denna dag med 2 timmars sömn.

Pussar


Då var det gomorron da...

Jag gick och la mig kl 10 igår för att jag var så sjukt trött, somnar på en gång och allt är frid och fröjd. Vad händer sen jo jag vaknar 20 i 1 och är klarvaken. Har legat och försökt somna om i mer en en timme nu men det går inte så jag sket i det och gick upp och satte på datorn och gjorde te. Det kommer verkligen att gå så jäkla bra på jobbet imorgon efter 2 sömnlösa nätter på raken!!! Förmodligen är det min kropp som spelar mig ett spratt för att jag hade sån ångest igår för att jag inte skulle kunna sova. Jag vill ju inte ta tabletter när jag ska jobba eftersom jag blir så seg av dom och ibland vaknar jag inte av väckarklockan.

Grattis till min fina storasyster som fyller år idag!!! Hipp hipp hurraaaaaaa!!!

Insomnia

Godmorgon!! Fy fan för denna natt!! Jag låg vaken till klockan 6 imorse. Jag försökte allt, Fick sån panik när jag låg där och räknade får. När man inte kan somna vill man ju bara sova. Jag var tvungen att gå upp tidigt imorse också så det e en lagon trött tjej här!! Jag drömde en så sjuk dröm inatt, jag drömde att jag gick i sömnen och att jag gick ut i bara trosor och linne mitt i natten hem till mina föräldrar och la mig i deras säng. På morgonen väckte pappa mig och frågade vad jag gjorde där och då fattade jag ingenting och fick värsta paniken, springer hem och ser att min dörr står vidöppen och mitt rouge och mitt solpuder ligger krossat på golvet i trappen. Jävligt skum dröm!! Som att det e pudret jag skulle försökt ta med mig när jag gick i sömnen.. Undrar vad drömmen betyder. Jag har alltid varit lite nyfiken på vad mina drömmar betyder, min kompis Emilia hade en drömbok när vi var mindre och hon brukade alltid analysera mina drömmar. Det är kul att föröka förstå vad drömmen menade för jag hoppas det inte betyder att jag e ett psyko som går runt på gatorna i trosor på natten hehe.

Vad ska man göra idag da....? Träna och sen kanske åka till stan och hitta nyårsklänning. Men det e så tråkigt att åka till stan själv och alla med normala jobb jobbar ju idag...

puss på er!!

Baby we were born to run!

Halleluja!!! Jag har inte kunnat komma in på min älskade blogg på hela dagen. Det har stått att lösenordet e fel, öhhh!!! Det har gjort mig väldigt arg och frustrerad! Jag tränade idag som fan! Kom hem och var helt blöt. Då har man tränat bra!!
Ikväll har jag och min mamma och min "moster" varit och sett Magnus betner. Fan vad jag skrattade!! Han är helt sjuk och jag älskar hans humor! När vi skulle åka hem var det lång tid till tunnelbanan så jag bestämmde mig för att gå från aspudden hem, det tar typ 10 min. När jag går över ett övergångställe stannar en bil med två killar i 25 års åldern och tutar. Jag hoppade högt för jag blev så rädd!! Fan va arg jag blir!! Hur respektlös får man bli igentligen. Jag skämdes eftersom det var massa andra bilar bakom men igentligen e det dom som ska skämmas som e så omogna. Men iallafall tycker jag att ni ska gå och se Magnus Betner för ni kommer inte att ångra er! Jag fick även aloe vera av min moster som jag ska dricka varje morgon, då kommer jag bli vacker för det blir man av aloe vera väll? hehe vet faktiskt inte riktigt vad det är bra för...

Vi hörs imorgon om jag kommer in på min blogg då! Just det jag har kollat på nyårsklänningar idag för det är ju dags snart.. Vad ska ni göra på nyår??

Pussar och kärlek!!!


Kolla vilka sötnosar!!

 

Xenia och Lucas!! Hur söta e inte dom???

OH MY GOOOOOD!!!

Hahaha e det någon annan som ser på Boston tea party?? Mina favvosar Filip och Fredrik e alltid lika galna men det här var fan over the top!!! haha fan va jag garvar!!

Hej mina vänner!!!



Här sitter jag och äter mandariner i min soffa. Jag har julpysslat lite och fixat en jätte fin adventsljustake med mossa och sånt. Jätte fint blev det!
Idag gick jag ut på en 2 timmars powerwalk. Jag var helt slut efteråt, hämtade även ut lite medeciner. När jag kom hem käkade jag sushi och kollade på vänner och sen har jag bara legat och slöat, det lär väl bli mycket sånt nu när man jobbar så sällan.. Nån som vill ge mig ett nytt jobb kanske??? Snääääälla!!!

See you later

Helt slut!!

hej! har varit så slut i huvudet så jag har inte orkat blogga.. I lördags var jag ute och firade Nadias födelsedag. Jag hade så jäkla kul och kom inte hem förns kvart över 7 på morgonen. I går var jag på bio med min syster och hennes dotter Nanna och hennes kompis. Vi såg High school musical haha den var faktiskt gullig, väldigt amerikans men en söt film och tjejjerna älskade den. När jag kom hem käkade jag pizza och sen somnade jag i soffan. Nu har jag precis vaknat och fick veta att jag ska vara ledig tills på torsdag, det känns väldigt skumt eftersom jag bara jobbade måndag och tisdag förra veckan. Det betyder att jag ska vara ledig i 8 dagar haha vilket jäkla jobb man har. Måste hitta nytt jobb men jag har ingen ork till det.
Nu ska jag gå ut och gå powerwalk vi hörs senare!!

RSS 2.0