My perfect newyears day

Har haft det så jäkla najs idag, Åkte iväg till en strand där det fanns en fin brygga där vi satt och solade. en underbar dag med massa sol och god mat(lite för mycket god mat). Efteråt åkte vi in till stan och bokade bord på en restaurang och nu har jag gjort iordning mig och sitter och tar det lungt. Nyårsafton för mig blir mysig dag, middag och sen kanske utgång om vi har lust.
Hoppas ni får det jätte jätte fint ikväll!!!

 



Jag älskar när det blir såhär tidigt

Vaknade klockan 8 av att solen sken in på mig genom fönstret, så jäkla härligt sett att vakna!! Idag är det nyårsafton, det känns inte som det! haha jag kom att tänka på när vi skulle fira 2000 och jag och Rebecca satt i hennes rum och jag får den brillianta ideen att klippa av mitt långa hår. Rebecca tyckte inte alls att min impulsiva tanke var konstig så hon hämtade en köksax och började klippa. Efter ett tag känner jag att hon inte är lika entusiastisk längre och när jag kollar mig i spegeln höll jag på att få en chock. Hon hade klippt mig i en jäkla skrollan frisyr. haha fyfan va jag skrattade. Mamma och pappa höll ju på att dö när jag och Becca kommer hem till mig för att äta nyårsmiddag och deras dotter med blont långt hår hoppar in med en svart spretig Lisbeth salander kallufs på huvudet.
Jag tycker 2009 har varit ett bra år för mig. 2008 var ju katastrof så jag förväntade mig inget för det nya året, men det har faktiskt bara varit positivt. Va sjukt det blir när jag tänker att jag har ett helt år framför mig nu som jag inte har en aning om hur det kommer bli, ser verkligen fram emot det!! 
Det ska bli +16 och sol här idag, hörde att det skulle bli -16 hemma, det är ju hemskt! Vem vill stå i nylonstrumpbyxor och klänning i den kylan, glad att jag inte e hemma.

Gott nytt år!!! Älskar er!!

This is my cool and I can´t take it off

Hej kompisar!!
Idag har jag haft en jätte mysig dag. Fikat på mysiga kafeér och ätit alldeles för mycket chokladkaka och druckit alldeles för mycket kaffe. Mina damp nerver klarar inte riktigt av det så jag satt i bilen som en speedad kanin och hoppade upp och ner och sjöng massa konstiga sånger. Efteråt åkte vi till ett köpcentrum, kläderna var väl inget att hänga i julgranen men det fanns massor med skivor och filmer, tror vi köpte 10 skivor. Köpte även paranormal activity (jag e väl den enda som inte sett den än?) så nu jäklar ser jag fram emot att bli livrädd.
Igår såg vi Bruno. Jag lovar det var ju det sjukaste jag sett, den e ju till och med sjukare en borat.



Gud va jag saknar dig Xenia!!! Känns så himla konstigt att jag inte har pratat med dig på flera dar. Hoppas allt är bra älskling!!!

Ont

Har precis varit på jordens mysigaste restaurang och ätit det godaste jag ätit på länge. Tyvärr fick jag sjukt ont i magen, inte kul. Jag kunde inte gå rakt så det fick bli taxi hem. Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på film, fyfan va ont jag har!!!




It´s ok to eat fish because they don´t have any feelings

Börjar känna i benen att jag inte har varit ute på hela dan. Nu snackas det om att vi ska gå till en fiskrestaurang ikväll där det grillas fisk över öppen eld. Passar mig utmärkt.


Rastlös i själen, trött och seg i kroppen

Har kännt mig helt jävla off idag, bara legat på soffan hela dan och läst Ego Woman. Orkar ingenting. Dem andra drog iväg för några timmar sen men jag ville inte följa med. Ångesten ligger och gömmer i min kropp, som ett undermedvetet skal, Den är liksom inte skitjobbig men den ligger där och tynger, jävligt onödig. Vad har jag att ha ångest för??
Det är så skönt att komma bort en stund och få ny energi, Jag mår så bra av det, det känns som om klockan stannar en stund och man får tid att tänka. Jag vet att jag är rastlös. Min pappa har alltid sagt att jag är en rastlös själ som han. Det stämmer. Jag tror det är där min ångest ligger, att jag inte vill bli fastkedjad och satt i fack, jag vill vara fri, ut och resa, se världen. Jag kommer aldrig bli bekväm.

You´ve been tagged

I fredags på juldagen åkte jag och Xenia hem till våran kompis Sussi. Där fanns det massor av snygga, härliga tjejjer. Efteråt åkte vi till munchenbryggeriet där det var fest. Så jävla roligt det var! Massa grymma uppträdanden och sjukt bra musik. Riktigt bra fest!! Så kul att träffa bästa Angelica också, länge sen. Tyvärr har jag bara en bild från kvällen, En bild som Sussi har taggat mig på på facebook, en bild som inte blev så bra kanske, men blir dom där spontanbilderna nånsin det? Inte så snygga men dom ser liksom lyckliga ut.


dinnertime

Nu ska vi gå ut och äta middag, fast jag är verkligen inte hungrig, har ätit typ hela dan. Och så har jag köpt två jackor, jättefina och en tröja som också var jättefin men jag orkade inte prova den i affären och sen när jag kom hem och testade den så var den alldeles för stor, får ge den till mamma.


covered in dirt

Gick ut på en promenad en stund. Kom tillbaka och såg ut såhär. Kladd kladd



lalala

Oj va omotiverad jag har känt mig att sätta mig framför datorn. Det har helt enkelt hänt förmycket roliga saker, förlåt, förlåt hoppas ni förlåter mig!! Nu har jag iallafall tagit min kappsäck och flygit iväg långt bort från Sverige och 15 minusgrader och nyårshets. Istället har jag suttit ute på ballkongen i 16 plusgrader och solat och druckit kaffe, det är så jag vill ha det! Mycket bra!! Det är så sjukt att jag blir så lugn i kroppen så fort jag kommer utanför Sveriges gränser, hela kroppen mår bra. Jag läker.

Puss

Julklapparochnyoversizetröja

Idag har jag handlat julklappar. Jag brukar vanligtvis inte välja att åka till t-centralen när alla andra hänger där, dvs dagarna innan julafton men idag gick det okej. Känner att jag inte är helt frisk bara så nu ska jag lägga mig i soffan och glo på film hela kvällen. Storasyster kommer hem idag, har inte träffat henne på ett par månader.

Just det, köpte en ny tröja också, jättefin tycker jag. Den ska jag ha imorgon när jag ska på middag med mina syskon och kusiner. Tänker den med nylonstrumpbyxor, höga klackar(om jag vågar i detta väder) Och röda läppar. 149 riksdaler, ibland är HM bra bra!

Ha en härlig kväll


Freezingcold

Gick ut på en 1timmes kvällspromenad, kände att jag behövde röra på mig lite efter allt skit jag stoppat i mig. Nu känns det som om huden från ansiktet ska ramla av. Så jäkla svinkallt jue.


Söndag glöggfest

Hej!!
Har varit på glöggfest, eller mingel eller va fan det kallas. Trevligt var det. Glöggen var spettsad med vodka och fick halsen att brinna. Jag som är så klen när det kommer till alkohol höll ju på att svimma. Men god var den och det var kladdkakan, och saffranskakan och hallonkakan och pepparkakorna också =)


Lussebullar

Joanna är här och vi bakar lussebullar big time. Två plåtar är färdiga och iväntan på att nästa deg ska jäsas klart äter vi lussisar, dricker julmust och lyssnar på jul musik, så jävla myyyys!!!


Alla andra bara tänker på sig själva, det är bara jag som tänker på mig

Den här fredagen vill jag bara gömma långt bak i minnet och glömma bort och aldrig mer tänka på. Den har varit hemsk, riktigt vidrig. Att man kan känna känslor som man inte ens visste att man hade inom sig. Och det värsta är att det inte är slut än, förmodar att det kommer bli värre på måndag. Tårar och ilska har blandats i min kropp tills jag kännt att jag nästan bryter ihop. Men jag har inte gjort det, jag har stått kvar på mina svaga ben tack vare världens bästa familj som har låtit mig prata,prata,prata tills jag nästan gjort hål i deras huvuden.
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på min älsklingsfilm.

"I know what it's like to want to die. How it hurts to smile. How you try to fit in but you can't. You hurt yourself on the outside to try to kill the thing on the inside"



"When you don't want to feel, death can seem like a dream. But seeing death, really seeing it, makes dreaming about it fucking ridiculous. Maybe, there's a moment growing up when something peels back... Maybe, maybe, we look for secrets because we can't believe our minds... !


killkläder och svensk musik

Godmorron!! Vädret utanför är helt underbart!! Sol och kallt och massa snö, mysigt! Har ätit frukost i typ två timmar samtidigt som jag har lyssnat på musik. Insåg efter ett tag att allt jag lyssnade på är svenskt just nu. Fan va mycket bra musik vi har i Sverige! Sverige är verkligen ett musikland! Har även snokat runt i min brorsas garderob och snott åt mig en massa kläder som jag vill ha. Jag älskar killkläder, skjortor, t-shirts och slitna jeans, ju större och slitnare desto bättre!

Have a nice day!
Smack!


We´re making snowangels.

Jag tittade på kvällsöppet igår, jag tror det heter så. Det gav mig en sån ångest och ont i magen jag inte haft på länge. Jag satt och stortjöt. Att sånt här får hända i Sverige förstår inte jag. Att barn får mobba barn så grovt att dom hänger sig själva för att dom inte orkar leva längre. En 11årig pojke som inte ser nåt slut på sitt lidande. Och personalen på skolan som säger "Vi ansåg inte han som mobbad för han hade en kompis". Jag är väldigt tacksam att jag aldrig sett eller upplevt mobbing, jag har haft tur. Det är verkligen viktigt att mobbing försvinner och man får inte blunda för det. Det är föräldrarna, skolan, och kompisar som måste ta ett större ansvar!

Utanför mitt fönster är det nån som dansat snödansen, eller snöstormsdansen snarare. Jag förstår inte hur jag ska komma ut för jag har nog aldrig sett såhär mycket snö. We like it, but do we like it THIS much. Alla blev så glada för att snön kom, jag tror snön blev glad för att den för en gångs skull blev uppskattad, nu överdramatiserar den allt, don´t overdoit liksom.

Nu ska jag kasta mig ut och kämpa. Man behöver ju inte oroa sig för att man ska möta på nån på stan som man inte vill träffa för jag tror inte vi kommer att se varandra på ett jäkla tag, vi är alla gömda under michellinjackor, mössor, vantar, halsdukar, och snowjoggings och andra supersexiga kläder.

Simma lungt!!!


Annas fullkornspepparkakor is the shit

Jag har aldrig gillat pepparkakor speciellt mycket innan jag smakade fullkornspepparkakorna, fyfan va goda dom e!! Känner mig inte precis hälsosam dom här dagarna innan jul, men det är jag iochförsig aldrig innan jul. Jul e till för att äta, så e det. Sen kan man äta fullkornsris, linser och bönor resten av året men nu är det synddagar. När julen e över kommer jag nog att vara lika gul som lussebullarna. Men hellre gul i ett år än att inte få äta lussebullar nu.




Igår gick jag och la mig 20.15. Förstår ni kvart över 8 haha vem gör så? Tydligen jag... Trött som satan var jag. Det var ju tur att jag gick och la mig så tidigt för 05.30 började dom köra med snöplog utanför mitt fönster, då var det bara att gå upp.

Myyyyyyyyyyyyyyyyyyys

Har vi inte haft årets mysigaste dag??? Jag har gått runt och älskat världen och alla i den idag, väldigt olikt mig! Fröken gränslinje kanske börjar gå över till de godas sida....
(ett minus är bara alla snöflingor i ögonen)



MorgonmusikerikhasslethethanksIget

If the lies don´t judge you
the truth will
and if I can´t love you,
than who will?


Utråkadochoinspererad

Jag älskar verkligen snön och hela vintervädret vi har fått. Men det här med att ständigt gå runt och frysa gör ju ingen glad, speciellt inte jag! Går runt och känner mig oinspirerad till att göra vanliga saker som att till exempel gå upp ur sängen, känns inte så nödvändigt! Och att gå utanför dörren känns som en katastrof. Men nu måste jag iväg, för jag måste komma till skolan men jag har pälsat på mig rejält, dunjacka, uggs, mössa, vantar och halsduk. Det handlar inte om att vara snygg nu, det handlar om att överleva!

Puss

Hungrig

Idag har min dag bestått av mat. Jag har ätit, ätit och ätit. Det finns inge stopp, och det började redan inatt när jag kom hem till min underbara mamma och hittade en halv pizza som jag käkade upp, jag som igentligen inte tycker om pizza så mycket och som ALDRIG "fyllekäkar" men det bara blev så igår, tyvärr slank det ner 2 lussebullar också. Men jag gillar det, söndagar är till för att äta så e det. Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på "the hangover" och äta lite mer.
Puss

Cool tjej

Sveriges coolaste tjej no doubt!!!


Vandraren har ingenstans att gå

Haha nyss när jag skulle gå ut på promenad så står ingen mindre än Nordman utanför min port och röker i svarta solglasögon och helsvarta kläder. Han såg sur och ganska cool ut för att vara Nordman liksom.

En kompis till mig har en stalker efter sig, en riktig idiot som man faktiskt börjar bli lite rädd för. Han verkar ju liksom inte ens ha en häst i stallet, alla hästarna verkar liksom ha galloperat iväg. Ahhh va jag blir irriterad på killar. Börjar inse att dem flesta saknar en del i hjärnan. Den delen som signalerar att den här tjejjen är INTE intresserad så lämna henne ifred inte ringa 150gånger. Och absolut inte hota en tjej med att "om du e otrevlig mot mig så kommer jag ringa ännu mer".

love the saturdays

Godmorgon mina fina!!!
Sitter här i soffan, njuter av kaffe och GAMLA låtar, ni vet sånna där jättegamla som igentligen inte är så bra men dom känns i hjärtat när man hör dom och man sjunger med(skriker) så att det gör ont i öronen och grannarna snart kommer upp och frågar vafan man håller på med.
Idag ska jag bara ta det lugnt, har min fuldag eftersom jag ska gå ut ikväll. Ska träffa Emilia och Jeanette och dricka öl, kul men frågan e what to wear, what to wear?? Funderar på mina ascoola batikleggings och kängor men vafan ska man ha upptill. Vill så gärna trolla fran en grå oversisetröja men tyvärr föddes jag inte med sånna krafter så antingen får jag palla mig till centrum och leta efter en eller ändra outfit, men sånt är inte kul när man har outfitten i huvudet. Ojojoj vilka problem jag har.. 
Ska fortsätta med mitt skränande nu. Lovar, det e sånt jäkla bra sett att börja lördagarna med, man blir på bra humör!!
Denna lyssnar jag på right now.

 

Telepati??

Imorse när jag precis hade vaknat satt jag och tänkte på min barndomskompis Rebecca. Jag tänkte att det var länge sen vi sågs och att jag skulle ringa henne och fråga om vi skulle ses på onsdag. Precis då får jag ett sms från henne där hon skrev att hon tänkte på mig och alla nyårsaftonar vi firade ihop. Hon kom alltid hem till mig och åt middag med min familj, varje nyårsafton. Hon skrev också att hon ville ses i veckan.
Har ni tänkt på hur många gånger man tänker på någon och den personen faktiskt tänker på dig också i exakt samma sekund. Häftigt.

Fredag igen, fattar ni hur fort veckorna går. Kommer inte hinna blinka förns det e sommar igen...



Till now

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone?


Takethemoneyandrun

En annan grej jag tänkte på är GOSH vad Elin Nordegren är vacker, och herregud vad Tiger Woods är ful!!! Och vilken jävla idiot!!! Jag blir illamående när jag läser om allt det här!! Och det absolut äckligaste är att han precis innan han drog iväg med bilen och krockade(dumbass) ska ha skrikit "you ruined our thanksgiving" till henne. öhh jag vet inte om han hade fått hjärnsläpp och glömt vad dem bråkade om eller så var det alla droger han tydligen hade i blodet. Jag tycker så synd om Elin och deras barn, hoppas dom inte blir allt för påverkade av allt som händer.
Skulle jag va Elin skulle jag suga ut varenda korvöre som det där äcklet har och så skulle jag ta barnen och hans pengar och flytta till Sverige.
Herregud Elin sänk dig inte till Victoria Beckhams nivå!!!


Krokig väg

Den här morgonen måste fan vart min otursmorgon. Jag stack iväg till skolan vid halv 9, Eftersom jag börjar 9 så e det ganska gott om tid. Sätter mig på tunnelbanan och läser metro. När vi kommer till Zinkensdamm så säger chauffören att det e fel på en vagn så vi kommer få sitta kvar där i några minuter. Några minuter my ass! I 20 min satt vi fast där och det enda han ropar ut är att han inte vet när vi kommer få åka. Det slutar med att jag blir så stressad av att bara sitta still så jag går av och går till slussen. Jag kom till skolan kvart i 10. Det hände även massa andra saker som att dörrarna inte öppnades när jag skulle gå av tåget, rulltrappan bara stannar när jag kommit halvvägs och mitt busskort av nån konstig anledning inte fungerade i spärren. Började fundera på om det var meningen att jag inte skulle gå till skolan idag, det var iallafall inte lätt att ta sig dit när ALLT strular.
Fan va jag hatar SL, eller vem fan det nu e som äger skiten!!

Ska man sova nu eller hålla sig vaken?? Kan inte bestäma mig för vad som e bäst...

Onsdag

Godmorgon snyggingar!! Jag har som vanligt bråttom till skolan så jag måste springa till tunnelbanan nu, men vi hörs sen!!!
Smack!!


Teach me another way to pray

Jag tror på ödet. Ödet e som en religion för mig. Den leder en på rätt rikting i livet. Jag har en kompis som för 1år och 2månader sen var en riktig singel som aldrig haft en pojkvän. Hon festade som om det inte fanns nån morgondag och utåt sett tog livet med en klackspark men erkände några gånger för mig att hon mådde ganska dåligt och hade rätt rejält med ångest under den vilda, glada, tuffa ytan.
För ett år sen träffade hon en kille av ren slump. En kille som är så långt bort personlighetsmässigt från henne som man kan komma. Alla dom sommarnätterna vi satt och drack öl och kedjerökte bort genom att prata om hur drömkillen såg ut och var. Det här var den totala motsatsen från hur hennes drömkille hade sett ut.
Idag ringde hon mig och berättade att hon är gravid, hon har en liten bebis som växer i hennes mage. Jag har aldrig sett henne såhär kär och lycklig.
Jag är glad för hennes skull men chockad, Den sista människan på jorden som jag hade förväntat mig det här av.
En liten tur med tunnelbanan och hon träffar killen som nu ska bli pappa till hennes barn, häftigt!!!

Nu ska jag sova, puss älsklingar!!

Söta Nettan

Måste bara skryta lite om min fantastiskt musik allmänbildande kompis Jeanette:
Vad är Mötley crue?? Vem e Tommy Lee? och Mick Jagger, det e väl han som e soloartist? Haha sötaste, way to make an impression!!
Men det e ju sant, bara för att man hör en bra låt behöver man ju inte veta vem som sjunger den, eller hur Nettis?? =)

orkar inte

När jag inte mår bra får bloggen lida. Jag har ingen ork att skriva och låtsas vara glad när jag inte ens orkar ta mig upp ur sängen. Hoppas ni förstår!
Love

Alla bra män heter Johnny

Johnny Cash, Johnny Depp, Johnny Knoxville. Helt underbara män!!




Den här helgen har varit lite konstig, och som vanligt gått jäkligt fort. I fredags var jag och Alec hemma hos Xenia och drack vin, skit mysigt. Riktig tjejkväll med tända ljus, vin och massa tjejsnack. Lördagen sov jag bort hela dagen, förmodligen pågrund av sömnbristen under veckan. När jag vaknade runt 4 hade jag sjukt ont i huvudet och lite härligt svimfärdig. Sen bestod min lördagskväll med att jag satt fast med huvudet i toalettstolen. Men idag vaknade jag och mår bra. Har inte velat äta nånting förns nu när jag fick i mig lite soppa.

Vill bara ge er ett litet tips. Efter varje gång jag duschar(på kvällen) så häller jag olivolja i hårtopparna, flätar håret och sover med det. Nu 2 veckor senare har jag fått världens glansigaste och finaste toppar, dom ser ut som dom gör när man precis har klippt sig och jag har inte klippt mig sen i Juli. Det känns även som om håret har blivit lite längre, men det tror jag bara e jag som inbillar mig. Ett litet tips bara om man inte vill klippa sig. (=

Friday, I´m in love

Provet gick väl okej, kunde ha gått bättre men jag är iallafall glad att jag kunde hålla mig lugn och kunde hålla konsentrationen även om jag var tvungen att hålla för öronen ibland för det kom förmycket ljud. Nu ska jag strax hem till syrran på middag och sen åker jag hem till Xenia för lite vin med tjejjerna, myyysing my ass off!!

Hare gött ikväll!!!

Kära dagbok 4/12 2009

Aj fan jag brände mig på plattången precis, kommer få ett snyggt litet brännmärke i pannan nu. Varför ska dom alltid vara så jääävla varma för??

Har sovit 2 timmar på två dygn, blev väckt imorse två timmar innan jag skulle gå upp av min andra hälft som hade tråkigt i tvättstugan och ville prata lite om sig själv. Låg i sängen och hummade fram ja och nej.

Har precis sminkat mig och plattat håret i ett försök att inte se ut som en död människa och om en timme ska jag iväg till skolan och ha prov, ett prov som kommer gå åt helvete. Min impulsiva sida tar över mig helt när jag hamnar i stressade situationer. Jag vet inte vad jag gör, kan börja gråta, storma ut, skrika utan att jag vet vad jag håller på med, så jävla pinsamt eftersom jag annars är ganska lugn. Har aldrig varit en bråkig skrikig dramaqueen utan håller mig mest bakom, men när jag kommer under stress är det som om jag byter skepnad och går in i en annan kropp. När jag inser att jag inte hänger med och tårarna kommer av frustration ger jag upp, det är liksom ingen ide för jag vet att jag inte kommer få upp tråden igen. jaja ska inte ta ut saker i förväg nu...

Ha en bra dag älsklingar!!!!

Torsdagvardetva??

Nu är jag hemma igen efter denna långa dag. Har köpt en fin present till systas som hon ska få imorn. Har även köpt textil pennor så nu jävlar ska det ritas/skrivas på kläder, funderar även på att klippa lita, trasha sönder dom liksom, får se. I´ll be back


detgöront

Har spenderat natten med att stirra in i väggen, morgonen kommer och det blir ljusare i rummet, det sticker i ögonen som inte fått nån sömn. Jag e ledsen, det känns som om hjärtat sakta slits ut ur kroppen.

Om du bara visste hur det känns.


konstigt

Fick precis reda på att min moster har dött. Min moster som jag aldrig har träffat, känns konstigt på nåt sätt.
Min morbrors fru är väldigt sjuk, henne tänker jag på varje dag, det hugger till i hjärtat men jag förtränger dom jobbiga känslorna för jag tycker om henne så otroligt mycket. Kan liksom inte riktigt tänka mig sommrarna utan henne.
Jag och min psykolog pratade länge idag om att hon förmodligen kommer att sluta i februari. Det får mig också att bryta ihop. Den första människan jag verkligen har kunnat lita på, den första människan som verkligen har kämpat för mig. Nu kommer det bli någon ny, det kommer säkert bli bra men det kommer inte bli samma sak. Hon sa idag att hon verkligen tyckte om mig och att jag var en underbar människa. Det kändes konstigt på nåt sett, psykologer är alltid så stela, visar aldrig några känslor, sitter bara där mitt emot och skriver och hummar. Det var fint, och det finaste var att jag faktiskt kunde ta till hennes ord och tro på det.
 

Freezingcold

E det nån som fryser eller?? Fyfan va va kallt det är idag, kylan har verkligen kommit. Jag älskar det, tycker det är skit mysigt när det är kallt och frostigt. Ett bra tips är ju att inte springa runt i stan med nylonstrumpbyxor en dag som denna, kändes som strumbyxorna frös fast in i huden, inte så sexigt om det skulle hända.. Nu ska jag dricka lite kaffe för att värma upp mig.
puss



morsning

försovit mig som vanligt.. Nu ska jag åka till mariatorget och möta Nadia. vi hörs senare


Dancing barefoot

Jag tror jag är kär i denna kvinna. I en timme har jag suttit och kollat på bilder på henne, drömt mig bort. Nu vill jag bara måla och skriva på allt och riva sönder alla mina kläder. Hur ska jag kunna sova nu??


20.43

Nu har jag proppat i mig fisk och skaldjurs soppa till middag, varför äter jag alltid för två? Och pratat en lång stund med min syster i telefon. Vi pratade lite om hennes födelsedagsfest som hon ska ha på lördag, tror det kommer bli superkul!
Nu väntas dusch för mig, måste få ur den här olivoljan jag har i håret.
Puss på er


Pojkar och deras små "hjärnor"

Hahaha jag kan inte göra nåt annat en att skratta åt vuxna killar som fortfarande är små pojkar i hjärnan, man kan liksom inte bli arg på dom för dom rår inte för att dom är små omogna idioter med massa hormoner i kroppen. Idag på lektionen hör jag att en kille som sitter bakom mig viskar mitt namn. Eftersom jag inte känner han så antog jag först att jag hade hört fel och sen när han fortsatte så ignorerade jag honom men efter att jag hade hört mitt namn ungefär 10 ggr vände jag mig om för att fråga vad fan han ville och då stirrade han bara rakt fram och låtsades som ingenting. Det känns som om jag har blivit tillbakakastad i tiden. Jag har gått högstadiet och jag gillade det inte så jag vill gärna inte gå det en gång till. Fan kan vi inte börja skicka fråga chans på dig lappar också. En tjejkompis som också pluggar på samma skola som mig berättade att det hade kommit fram en kille och slängt en lapp på hennes bänk när hon hade skrivit ett prov där det hade stått att hon var snygg hahaha jag dör, det e så pinsamt. Vi e vuxna nu, om man är intresserad av någon så säger man det, visar det på ett gulligt sett och frågar om man ska hitta på någonting, inte sitta och ropa nåns namn eller skicka lappar.




Nu ska jag titta på television. Mina VÄNNER väntar. Puss


Tuesdayinspiration

Man ska aldrig tappa bort sig själv men man ska inspireras av andra. Dessa två inspirerar mig väldigt mycket stilmässigt.
Courtney Love från tidiga åren i Hole och Grace slick från Jefferson airplain.





Gud vad jag vill se ut som henne! Så jävla vacker!

 


Release me

Så då var det bestämt och bokat. Ska fira nyår utanför Sveriges gränser. Hur ska detta gå...?

Gick och la mig klockan 9, sov i 20 min och blev väckt och nu kan jag inte somna om. Ska upp om några timmar, Sånna här nätter när man sitter i mörkret hela natten med endast ljuset från datorn är inge bra för mig. För mycket tankar som tränger fram, för mycket monster, Det är våld mot min själ just nu.


RSS 2.0