Skumma människor.

Vilken skön dag jag har haft!! Åkte till stan (haha jag vet jag är hopplös) och gick in på H.M och hade värsta turen för dom delade ut presentkort så då var jag ju tvungen att handla på H.M. Jag köpte en jätte fin skjorta från herravdelningen, ett par solglajjor, leggings och ett fint armband. Efter det fick jag gå heeela vägen hem från stan eftersom jag inte hade nåt busskort och det var kontrollanter överallt men det var jätte skönt att gå för solen var jätte stark. Kom hem, drack kaffe och drog iväg till träningen. Nu har jag precis kommit hem och är helt slut. Måste berätta att vissa människor är jäkligt skumma asså. En tjej som var på mitt träningspass som kanske var i 35års åldern hade satt på sig ett par trosor utanpå träningsbyxorna, inte nog med det så var dom illgröna och träningsbyxorna var svarta. Jag blev lite chockad när jag så det, vet inte vad folk tänker med, man sätter väl ändå på sig trosorna först eller har jag helt missat nåt?? När jag sen var på väg hem cyklar en kille förbi mig, gissa vad han hade på sig.... Cykelbyxor och strumpor, asså inga skor utan han cyklade i bara strumporna. Okej att solen skiner men e det inte lite för kallt för cykelbyxor och varför tar man av sig skorna. Han kanske hade fått skavsår. Jag började iallafall skratta lite för mig själv. Skönt att det finns folk som är knäppare än mig hehe.
Nu är jag vrålhungrig men som vanligt har jag ju såklart ingen mat hemma förutom lite salta mandlar så jag tror att jag ska dra hem till mammsen och tigga lite mat.
Jag är lite rädd för mina grannar för tillfället, det är min månad att städa trappen men jag har inte städat. Jag vet att jag måste för alla andra gör ju det men jag har intalat mig själv att jag inte har hunnit (för jag har ju sååå stressat schema) men sanningen är att för det första har jag ingen aning om var städgrejjerna är, om det ens finns några och för det andra känner jag mig så himla töntig. Men nu är jag rädd att nån av mina grannar ska påpeka att jag inte har städat och bli arga på mig. Får nog ta och sopa lite iallafall...

Ha en fin kväll!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0